Värme och glömska

Satan va varmt det är ute! Satt ute med Emma, Therese och nicole en sväng men fick gå in för jag får nästintill solsting. Tackar för en gång skull flaggstången som skuggade ca 5 cm av mitt ansikte=)
Gårdagen, hur skön som helst. Sol och årets första bad i havcet på tylösand, Öl i parken, fotboll på Örjansvall och sedan tjöt hemma hos Louise.

Sedan till det tråkiga. Nu har man ett sjuhelvetes arbete framför sig. Nu ska jag komma över mina känslor för en person som jag inte vill ta bort känlsorna för. Jag förstår att han är förvirrad, han har itne haft det lättaste. Vill dock finnas där för honom och självklart umgås med honom. Vill itne ha någon konstig stämning varje gång vi ser varandra, vilket jag är sjukt rädd för men nu vet han och det känns iaf mycket bättre.
Hur kommer man över någon egentligen på bästa sätt? Vill inte sluta träffa honom. Vill vara med honom, inget förhållande än men vill se vart det tar vägen. Blev en ledsam hemgång från Smålands igår och en sjukt svår sömn med tårar, tankar och mer tårar. Får se hur allt går imon på grillningen antar jag.

Jag hoppas alla har det bra annars. Jag har nada lust att festa ikväll, trots att det är valborg men känner mest för att sitta hemma å se på film och vara för mig själv. Men blir iaf grillning på nyhem runt 5 och sedan bort till bolmens. Och får ha min gula klänning på mig idag:) Har längtat efter den!

Jag saknar Klara!
Dagens bild


Hejsvejs!

Positivt=)

Har märkt hur mitt läsarantal har ökat en hel del på sistone. Det gillar vi!

"Gör jag något fel?"

Ännu en redovisning avklarad. Gick bättre än förväntat iaf. Vi slapp få publik av Eva så det var sjyssta diskussioner och intressant kritk om Freud. Men började bli sjukt trött runt halv 12 så blev korsord och massa gäspande:P Nu sittert man hemma och är tröttare än jesus. Ska ju skriva klart fallet men tydligen missat sjuuuuuukt mycket som ska med så blir senare inlämning den 20 maj istället. Kan fortfarande få vg då:)

Varför är man annorlunda mot en person så fort andra är i närheten? Tycker han illa om mig? Han kanske skäms  för mig. Efter så många korta samtal som jag försökt påbörja får man noll tillbaka. Och frågan jag alltid ställer mig i sådana här situationer är "Gör jag något fel?"
Jag försöker att inte vara för på, för jobbig men ett msn-samtal om dagen är väl inte för mycket? Vill bara förstå alltihop.

Längtar till imon, då blir dte öl på Bulls, fotboll på Örjans vall och sen lite mer festande med PG, Lina och nån mer tror jag. Annars blir valborg däremot rätt lugn tror jag. Känner itne för så mycket nu. Vill helst bara sitta hemma å äta Ben n´Jerry och kolla på film. Typ hela maj...


Ge mig!
Hejsvejs!

I huvudet på Erica Delle

Just nu är Erica aningen förvirrad. Eller hon är itne förvirrad över sig själv men över situationen. Alla säger till henne: "Berätta det" men hur ska man våga det. Det kan gå åt två håll, Erica blir överlycklig eller åt helvete rent ut sagt. Tyvärr tror jag mer på det senare alternativet. Men ändå, man måste veta var man är på väg, vad som händer, var man står. Erica blir bara mer och mer orolig över situationen och vill så gärna att det ska gå bra. Får förhoppningsvis berätta det imon vid ett passande tillfälle.

Annars har Erica idag varit i skolan och pluggat, fått skrivet 1,5/3 sidor som ska in imon men hade totalt glömt bort redovisningen imon. Så hon sitter nu och pluggar vidare för att kunna förklara och beskriva allting bra. Tyvärr så kan Erica inte tänka på annat än en viss person. Tankarna går åt olika håll men har samma mål.
Men blev iaf en trevlig inomhusgrillning hos Erica med Emma, Lina, Louise, PG och Malin efter stormötet. Erica tackar också Femman som ringde och hånskrattade över att det började regna precis när vi skulle tända grillen. tackar vi hjärtligt för.

Fan, vill inte ha känslor...

Hejsvejs!

Way out west, helgen

Way out west
Min kära mor ringde precis och frågade om jag vill med på way out west. Så nu har man fått en biljett till Way out west. Morsan och jag ska ta en asskön helg hemma i underbara Gbg som innebär shopping, uteserveringar, konserter och massa mamma-dottermys:) Längtar redan!

Helgen
Helgen har varit busy och sjukt rolig. Blev fest i fredags och även igång kväll. Igår va helt sjukt kul. vid 3 satt man på Nyhem och sola och tjöta, lyssna på 90-talsmusik och annat skoj. Sen blev det grillning och jag klämde i mig ca 1 kg kött (Tack Lukas). Sen volleyboll med en Silikon i kallingar som gör helikoptern. Någon som är förvånad? Jag lyckades faktiskt rädda spelet några gånger. trodde jag skulle suga på det. Lyckades dock skaffa mig lite rivmärken på venen och armarna efter att man skulle hämta bollen i buskarna. Anyway, sen ner till smålands och alkohol i mängder, gympapass och kapsylkastning. sen efterfest/chill hos Gustaf med klädpoker och film.

Kvällens partypack: Lukas och Kenny
Kvällens partypooper: den/de som gjorde så smålands fick stänga tidigt
Kvällens minst överraskande händelse: Silikon gör helikoptern
Kvällens mest överraskande händelse: Erica äter 5 tuggor potatissallad och tyckte det var helt okej
Kvällens citat: "Gul Leif Bubbla"
Kvällens filosofi: Man kan göra en ölhållare i Lukas mage
Kvällens mysigaste: Gustaf

Idag mår magen itne superbra. skitont i magen och förkylningen blir bara värre och värre. Lock i öronen och flem flem flem!

Dagens bild(er)




orkar inte lägga upp fler bilder nu:P kolla facebook sen istället
Hejsvejs!

Disk disk disk

Ännu en lördag, denna gången med jättefint väder. Ändå sitter jag inne och kollar på de nya Hills-avsnitten på säsong 5. Men fan va jag älskar den serien!
Idag ska jag leka med Klara, feta lite och jag har planer på att diska allting men tro mig, det orkar jag verkligen inte! Har inte ett enda rent glas eller kaffekopp, inga tallrikar och det är inte ens avsköljt så är nog ganska intorkat nu. Fan, vill inte...

Skulle lagat käk men kan itne för d e disk överallt så blev snabbmat idag;)
Nu är N64 sålt så 1300 extra denna månaden. Men kommer sakna att inte kunna spela zelda längre. Ocarina of time, du är saknad!<3
Dagens bild

Hejsvejs!

Vad gör man?

Vad gör man om om den man tycker om/ är kär i inte visar några uppenbara tecken på att han tycker om en. Jag tänk3er seriöst på honom konstant, kan inte sluta prata om honom och hör hur jobbig jag säkert låter. Han är den sötaste, finaste och bästa människan jag  vet. Skulle kunna göra vad som helst för att få hans uppmärksamhet. Vill vara ärlig mot honom om vad jag känner men vågar inte. Hur ska man uttrycka sig? Och vad gör man om man får ett stenhårt nej? Stå där med gråten i halsen och låtsas se oberörd ut och sedan gå vidare. jag vill inte gå vidare. jag vill vara kär i honom. Jag vill se honom, umgås med honom, sova med honom, allting.
Varje gång jag ser honom, t.o.m. på avstånd på andra sidan gatan lyser det upp min dag, jag blir glad, lycklig och som om jag går på lyckopiller. Han får mig att må så bra men samtidigt så dåligt. Jag har´ingen aning om var vi står, vad som händer, hur det ska gå. Vet bara vad jag vill, vad jag tänker. Vem det handlar om ska vi inte gå in på här. Så länge jag själv vet... Jag är iaf kär i honom <3

Nu blir det Ben n´jerry-glass och en säsong vänner.
Hejsvejs!

Piprensare?

Vill börja dagens inlägg med att berätta att piprensare låter som ett folkslag.

Vaknade i morse och är idag tjockare än jesus i näsan och halsen. Ge mig en piprensare och gör rent mina luftrör och bihålor, tack! Låter lite som en sån där neandertalare fast med ljus röst. Men det stoppar inte Glitter!
Dagens planer:
1. Skriva minst två sidor på fallet
2. Till stan med Emma.
3. Sälja mitt N64 å få in extra cash
4. Betala räkningar (där rök dom extra cashen)
5. Festa:)

En underbar fredag helt enkelt:)
Nu e d frukost! hejsvejs!


Vill ha!!

Trots att man är singel vill man ju vara lite snygg under kläderna. Mitt nästa köp av underkläder:




Helenasunderklader.se, fri frakt och sjukt snygga underkläder!

Odören dödar mig

Blev inkväll igår. Minst sagt.^^ Klara och Lina arrajvar kl halv 8 typ, det blir vin och kortspel, sen kommer Femman, Jocke cool och Martin. Spelar Alias och Femman och jag förlorar så stenhårt, sen massa allsång med backstreet boys-låtar och mer vin.Runt 2 kommer Madsen och 2 polare och chillar. Lyckas få 60:- för att 90 kg snubben tyckte att han varit jobbig. Tackar jag för. Sen får jag nog av all öl, limbon i köket, en 90 kg kille i min overall, nakenbilder på Joccke på datorn och ciggarettrök inne. Skickar ut alla och drar till G och sover.
kom hem vid 12 idag och möts av en odör mycket likt en alkis-uteliggare. Fyfan, sen när burkarna var bortplockade var det dags att hitta en burk med någonting underligt i kylen. Öppnar locker och det är 3 veckor gammal, instängd sallad som har ruttnat. Jag kräks en aning i vasken av doften och sedan slänger allt som stod intill burken också.
Nä, va fan inte rockigt att komma hem i morse...

Nu blir det att skirva fallet i psykologin och ikväll ska dte chillas på hög nivå:)
Nä, ska jag dra å köpa snus:)

Dagens bild

Hejsvejs!

Bloggduvan

Hade världens chillaste seminarium/redovisning idag. Grupp på 10 pers som beskirver sin kritik mot psykoanalysen och ingen lärare närvarande. Hur fungerar det egentligen? Eva har ju ingen aning om vilka som gjort redovisningen elelr någonting. Men vi var duktiga och diskutera och berättade så byxorna sprack. (Ta inte detta bokstavligt, precis som oidipuskomplexet inom psykoanalysen, man vill inte döda sin far och äkta sin mor)

Nu blir det pluggande hemma så gotty jag kan koncentrera mig och senare vinkväll på Nyhem med Lina å Klara. Sjukt mysigt:)

En uppdatering på duvan nu.
Han flyger fram och tillbaka och antingen bygger eget på eller förstör ett skatbo eller nåt liknande. Jag ska försöka undersöka detta och kanske t.o.m hjälpa duvan så han slutar slänga ner pinnar på mitt fönster. Snart slänger jag upp dom på honom, får vi se vem som blir gladast. Är doock rädd för stora fåglar (förutom ugglor) och då duvan är aningen stor så är dte kanske bäst att låta honom sätta gränserna. Vill ju inte komma i gängbråk med alla duvor på Nyhem. Blir lätt dålig stämning då. Och dessutom kommer jag antagligen istället för kvistar, attackeras av horder med fåglar som sprättar ut mina inälvor och matar sina ungar med det så de blir köttätande duvor med röda ögon och rabies.
Har nog tappat spåret nu.

Om duvan skulle skapa en egen blogg hade det nog låtet ungefär såhär:
Hej alla!
Idag har jag fortsatt bygga på mitt hus på Nyhem. Asfint e d, öppen planlösning, balkong och nära till äldreboendet där jag kan äta smulor varje dag. Ja, jag är ett smul-luder. Nu har jag städat ut alla gamsla kvistar och tydligen har detta stört en granne under mig. Hon tittade argt ut genom fönstret men jag kasta kvistar på henne så jag vet hur man skall hantera såna idioter. Nu kommer ungarna födas om några dagar, får hoppas att dom stör grannarna skitmycket för vi får göra sånt för vi bor på takvåningen:>
Imon ska jag leta mask, kuttra lite och kanske paddla kanot.
Kommentera gärna min nya porträttbild på bloggen. Jag har försökt att inte posa för mycket men ändå se smal ut och visa upp min underbara fjäderskrud.
Hejdå //duvan


Dagens bild

Hejsvejs!

"Här står en sliten slampa"

Eller som det egentligen heter, "här lyser flitens lampa". Blev föreläsning 12 - 15 med diskussion om Vargmannen sista timmen. Sjukt intressant bok men även jävligt sjuk... Freud är rätt sjuk han med. Alla vill ha sex med sin mamma och döda sin pappa. Jo tjena!
Efter jag kom hem blev dte med en gång att skriva erich Fromm-hemtenta på 2 sidor. Redan klar typ, även om jag knappt vet vad jag skriver om. Sen blev kritiken klar och inlämnad inför imon. Retet hade jag fått tillbaka och var godkänt. Nu är det bara att jag måste skriva ut en gammal tenta och lämna i facket hos Marta för att hon så envist inte kan skriva ut en enda sida från mailen... Tycker inte om den kvinnan och har nog aldrig gjort heller. Sen är det att skriva vetenskapsteori-hemtenta på 3 sidor, fallet som ska in nästa tisdag på 3 sidor och sen e jag nog klar. Men det fixar jag lätt. Kommer man väl igång så slutar jag inte:) Precis som att blogga typ, fast man måste använda referenser och läsa nån trist bok som tyvärr inte handlar om en själv. Ego? ja.

Möte ikväll och kafferep med Lina och Malin vid 17.00 prick!
Fan va allt känns lättare när man har reda på skolgrejer och div annat. Dessutom e jag kär vilket faktiskt är en rätt go känsla, emellanåt iaf.

Dagens bild (googlade "sliten slampa" och denna bild kom upp)

Hejsvejs!


Mitt nya husdjur

Nu har duvan som bor på taket retat upp mig en hel del. När jag har öppet fönster så kastar hon ner kvistar från taket som ramlar in i min lägenhet. Hon bygger troligtvis bo eller nåt men dan, hur lång tid kan det ta? Hur mycket kvistar finns det där egentligen? Har en hel hög med kvistar under fönstret nu. Men men, får ju vara nöjd med att jag iaf har ett husdjur som irriterar mig, kärlek börjar alltid med bråk sägs det ju. Funderar på att sätta ut Bengar (min uggla) utanför fönstret så kanske duvan lugnar ner sig lite...

Sitter å försöker skriva kritiken på psykoanalysen nu. Går la bra men känns som jag saknar vissa instruktioner. Radavstånd? Punktform och hur fan då? Nja, får la se hur dte går. men intressant iaf. Blir kritiken idag och fallbeskrivningen imon. Sen är dte bara att skriva den valfria essåskrivningen tordag eller nåt. Tänkte göra analysen på boken En spricka i kristallen av Cecilia Von krusenstjärna. Sjukt bra bok med massa oidipuskomplex, förträngning och narcissism. Blir nog bra ska jag se=)

Kvällen är oviss, film på Smålands inte otänkbart, och inte heller X-box-kväll. Borde iofs städa badrummet men d får jag göra på 5 min. Hatar verkligen att städa. Slog mig nu... För dte visste jag inte innan.
Nåja, hoppas alla har det bra och mår väl.
Dagens bild

Kanske funkar som fågelskrämma också...
Hejsvejs!

Bilder

Nu har bilderna från Malmö kommit upp på Facebook. Men de som inte använder facebook eller inte är vän med Louise kan alltid se iaf 3 bilder här:)




Håll till godo:)
More to come...

Idol 2009 avklarat!

Yes, nu kan jag säga att jag faktiskt gjort något jag bestämt mig för att göra innan jag dör. Höll mig vaken till kl 05.00 när vi skulle åka från Nyhem mot Malmlö. Efter ett jävla letande av parkeringsplatser i Malmö hittar vi en jättebra plats och betalar 40 spänn för att få stå till kl 17.00. När vi kommer tillbaka märker vi dock att det var gratis parkering över helgen så vi fick stå där till måndag kl 17.05. 40 spänn åt helvete där.
Sen var det dags att stå i kö. Kl halv 7 ställde vi oss i kön utanför Folkets park och sedan hände itne så mycket under ca 6 timmar. Tänkte inte beskriva allting som hände i kön... Det mest spännande var att en kille som spela gitarr å sjöng massa sånger satt sönder en campingstol. Under denna tiden åt Lousie också konstant Läkerol som de delade ut. Det var även två påtända a-lagare som tiggde cigg eller nåt.

Ca 12.30 va vi inne och hade fått ett nummer, 34204 var mitt nummer:) Sen var det bara att, gissa vad... vänta igen! Denna väntan gick hyfsat fort, bara 200 nummer innan så va lungt. Sen ropa dom upp 34204 och jag känner hur paniken och nervositeten ökar och ökar. Sitter på stolen och skakar utanför audition-rummet, sen e d min tur. On nu kommer dte som inte så många har fattat, jag träffade INTE Laila Bagge å dom andra i juryn. Det är först en annan  jury som bestämmer vilka som är bra, roliga, dåliga och udda nog för att gå vidare och synas på audition-programmen. Men dem filmade från väntrummet så man aknske har kommit med lite i tv iaf:) Kl 15 va jag klar efter att ha sjungit Colbie Callait - Bubbly och vi åkte tillbaka till Halmstad och chillade en sväng på Bolmens.


Asså, om någon har en hagelbössa sålånar jag gärna den för det bor/sitter en duva under taket ovanför mitt förnster som konstant (iaf i 3 timmar) kastar ner kvistar som någon byggt bo med eller nån annan animalplanet-skit. Dessa kvistar ramlar in genom mitt förnster när jag har det öppet. Nu har jag försökt att skrämma bort duvan men han sitter bara kvar och kastar kvistar.
    Som Friman sa så bra igår, duvan är fåglarnas retard.
Hejsvejs!

Nerverna e på helspänn

Nu är klockan 04.00 typ och jag har inte gått å lagt mig än. Om en timme kommer Louie hit och hämtar upp mig, sen ner till Malmö! Hell yeah, det ska bli av efter många om och men. Blev en mycket trevlig kväll med grillning med Emma, Evelina, Svante, Smed och lite annat folk. Sen hemåt vid 10 och ett besök i Gustafs nya lägenhet. Mycket fin, likadan som min fast spegelvänd.

Shit nu e jag nervös som fan. Känns som tarmvred ungefär i hela magen som gör pissont när jag går. Men men, blir nog bättre efter lite frukost och en snus. Dock inga snus kvar nu. Känns oerhört degigt. Nu måste sången bestämmas och övas på! Även se sjukt snygg ut för idol-juryn:D

Morgonens bild

hejsvejs!
(detta var nog utan tvekan den mest udda tiden jag bloggat)

Chilla som fan

Idag blir det att plugga och städa lägenheten. Kanske skulle ta bort blodfläckarna innan det börjar växa diverse djur i pölen (okej, en stor överdrivning, ber om ursäkt om du fått bilden av att en ritualslakt hållit hus här inne, det stämmer inte. Tilläggas borde dock att min fot såg ut som ett slaktat lamm under den värsta blödotiden) (Blödotid, är dte ett nytt ord?)Nu är dte nog fanimej inte snyggt nånstans här och itne jag heller för den delen. Men men, Freud ska läsas ut och helt ovetande om kvällen. Eftersom man ska åka astidigt imon bitti så kanske det blir läggdags i hyfsad tid iaf. Får la se hure blir.

Dagens spelningslista
ATB - Humanity
ATB - Let U go
ATB - Belive in me
ATB - Exctasy
Beyonce - Irreplaceable
Bowling for soup - Jimmy Neutron Theme
Bright eyes - First day of my life
Club 8 - Alla låtarna (orkar inte skriva mer)

Dagens bild

Hejsvejs!





Yes alltså!

Nu är malmö bokat och klart, blir att åka kl 06 på lördag morgon med Louie, och två oklara. Blir iaf av efter vissa problem men nu är allt löst och ser fram emot Idol som fan nu. Låten inte rikitgt vald men kommer på nån när jag står där i kön. Har många alternativ i huvudet. Eller så kör jag på Elin Sigvardsson.
Gaaah, jag längtar!

Blev en hel del läsning gjort idag iaf, då tentan inte blev av för min del. Snart klar med Vargmannen-boken och fick dessutom en liten powernap. Hunnit med en hel del, känns bra. Inte en helt bortkastad dag utan tenta.

Idag sa dom att om man itne kan laga till ett ägg ska man håla sig borta från köket, antar att jag definitivt inte skall vara i köket då. Jag kan verkligen itne laga till det enklaste.
Utmaningar: Ägg, koka ris, steka kött utan att bränna det.
Jag måste verkligen lära mig laga detta. Får la träna en hel dag, bara koka ris utan att bränna fast det:P Men jag är en jävel på att laga lasange och rosta mackor:) Klarar mig på det.

Dagens fråga: Varför öppnar de inte en kassa till i mataffären när det är kö genom hela affären? Man blir sjukt irriterad när de dessutom stänger en kassa när dte är jättemycket kö. Och låt mig inte ens börja att skriva om varuberg...
Usch ont i magen idag.

Hejsvejs!

Knoppar

Weeii! Nu är dte gröna små knopppar på trädet utanför mitt förster:) Snart kan man plocka äpplen från fönstret igen:)

Överlämningen igår var helt sjuk. Gick till Tropikcenter där vi Lina, Louie, malin och jag skulle ta bilder på olika djur och även likna djuren. Att hålla ett djur var också otroligt kul. Jag tänkte, ajja men han tar väl fram ett litet djur, typ en apa eller nåt. Men nej nej, va fel jag hade, han tar fram den största tigerpytonormen så där står vi med en 2,5 meter lång orm i famnen:) Sen drog vi till Galgberget och hade kex och vin/öl. En ny favorit är Ballerina choko dippade i Bonjour kantarell. Smakade cheesecake med svampsmak. Helt underbart gott. Sedan till Kåren och ha gasque där vi även skulle toasta och vara sidekicks med Svante å Smed. Shit, vinnande koncept alltså! Blev dumma frågor och lite musik. Luddes mellanfest nästa station, blev massa folk och lite alkohol=)
Men drog hem vid 12 med tvivel i huvudet. Ska man skriva tentan eller inte? Jag har knappt pluggat någonting, och fattar inte någonting om det. Är det någon mening att sitta där och itne kunna någonting? Har försökt plugga men får itne in någonting om jag är totalt noll intresserad av det. Så socialrätt är inte direkt mitt framtid yrke...

Nu ska man iväg till skolan och plugg och skriva om Freud.
Dagens bild

Hejsvejs!

Happy day?

Vill börja med att tacka mina gårdagens 47 läsare. Alltid kul men lite nya läsare, så ca 30 nya läsare måste vara jävligt kul.
Annars var gårdagen fylld med pluggande och mer pluggande, lite ångest och sedan mer plugg, stabsmöte och sen chill vinkväll hos Bengan. Idag vaknade man däremot efter en natts jättedålig sömn, fylld med drömmar om helt sjuka saker. Ångest och alldeles för lite tid när jag vaknade. Måste egentligen sitta å plugga hela dagen, och ångest för att jag inte kan någonting längre på socialrätten. Kommer inte klara den, då blir dte ekonomiska svårigheter i höst, vilket tynger ner en rätt mycket. Sen är det överlämning med Svante å Smed och vuxennollningen idag då man ska ha med sig 70 kr, rött vin och en cykel. Min cykel funkar knappt att titta på längre men får la sparka mig fram på den. Jag får inte dricka något idag då tentan är imorgon bitti. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på gasquen då klädtemat är typ uteliggare eller nåt sånt. Va fan tar man på sig då? Sparar ju inte mina gamla trasiga kläder...

Nej, idag är ingen happy day alls. Dessutom är Lina troligtvis jättesjuk och kanske itne ska med. Blir ju lessen i ögat då*bjarne kan dö*

Frigående höns rockar fett!
Hejsvejs!

Komiskt

Satt på föreläsning om den gamla psykoanalysen idag igen och läste en sjukt kul grej på overheaden. Satt och somnade första 45 minutrarna i alla möjliga ställningar, satt rakt upp, låg ner i stolen och div annat men sen var det dags för "psykoanalys på barn" och det står: Barnens uppgifter läggs i "lådan". Varav jag börjar skratta inombords rätt högt. Det är itne varje dag man har föreläsning om "Lådan". (det är roligare om man var där)

Blir möte ikväll och kaffe med Lina innan. Blir vårat rutinmässiga kafferep varje tisdag (ibland måndagar).  Måste nog ta å städa lite också. Har diskat allt men har dock märkt att jag har blogfläckar på golvet i köket sedan min fot håll på att förblöda av skavsår. Det slutade aldrig blöda och nu ser lägenheten ut lite som en brottsplats för CSI. Tänkte att om jag skulle dö i lägenheten av att typ halka i duschen eller snubbla på nätverkssladden så kan de alltid få tro att jag blivit mördad. Är det en sjuk tanke...?

Vem älskar inte introlåten till Black Lagoon, sjukt bra anime-serie
http://www.youtube.com/watch?v=AC6REhy5L38

Låten jag ska sjunga på audition
http://www.youtube.com/watch?v=PIOf7o5NyWc

Hejsvejs!

Framförhållning

Har iaf haft en mysig kväll med Emma. Promenad, paj och skräckfilm om tandfen. En höjdarfilm om jag får säga själv:P Nu blir dte att sova med lampan tänd. Har dock itne tappat nån mjölktand och har aldrig sett själva fen så kanske kan vara lugn...

Hejsvejs!

Borde faktiskt

Jag borde faktiskt:
1. Råplugga till soc-rätten
2. Vara utomhus när det är soligt
3. Dricka svagare kaffe (blev väldigt starkt nu)
4. Säga vad jag tycker
5. Sova mindre
6. Duscha
7. Diska gårdagens disk
8. Ringa mina päron oftare
9. Lära mig spara pengar bättre
10. Dricka mindre alkohol
11. Träna oftare (eller ja, egentligen bara träna)
12. Gå på en bra diet
13. Sluta döma andra
14. Laga min cykel
15. Smörja in benen
16. Läsa Vargmannen
17. Snusa mindre
18. Tvätta bort gårgårdagens mascara
19. Dricka mer vatten
20 Inte sms:a så mycket
21. Köpa en ny foundation
22. Sluta ta åt mig av saker som itne är sanna/spelar roll
23. Lära mig åka skridskor
24. Bli inspirerad att göra mer saker för andra
25. Ta mer ansvar för nya saker
26. Ringa mormor och morfar oftare
27. Skriva en vettigare blogg
28. Ha färre vänner på Facebook
29. Inte äta fyllemat
30. Städa lägenheten oftare
31. Inte sova i soffan på dagtid (kvällstid är helt okej)
32. Ta mer kort vid olika tillfällen
33. Skjuta alla små bortskämda ungar på Sweet 16
34. Ta upp vinterjackan på vinden
35. Säga till mig själv att jag är snygg (oftast)

Hejsvejs!


Aningen destruktiv

Vaknade helt på fel sida idag. Började med at ha ångest över pluggandet till socialrätten och att fallet och kritiken ska lämnas in nästa vecka. Inte ens börjat på det. Sen hatar jag, HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR socialrätten. kan inte beskriva det med ord mer än att jag vill skjuta, döda, hänga, bränna, flå och slita sönder socialrätten om det var en person och efter det gräva en så djup grop så han/hon hamnar i mitten av jorden och bränns lite mer av all lava, sen plocka upp honom/henne och köra över honom med en pansarvagn, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Sen skulle jag lämna honom ute i solen och ruttna bort... Jo förresten, nån skulle få mula honom med snöbollar...

Ajja, det var iaf det första som irriterade mig i morse. Det andra var att jag drömde massa konstiga saker, bland annat att jag skulle ta min skateboard till alperna. Detta gjorde jag men på vägen blev jag tillsammans med sångaren i slipknot. Var ingen trevlig dröm faktiskt. Med tanke på att sångaren i Slipknot e asful... och läskig...

Nåja, idag blir det väl att läsa Vargmannen och självklart det jävla socialrätten. Äta samma starka mat som igår. Jag ska helt enkelt göra söndag i repris... Enda undantaget är att, ja, d e måndag. Dessutom är hela veckan fullbokad typ. Iaf kvällarna.

Tisdag: Stabsmöte
onsdag: Stabsgasque + överlämning med Svante och Smed
torsdag: Tenta
Lördag: Malmö och Idol
Sen e d inlämning av fallet och kritiken den 22:e. Suck och bajs på det!

Hejsvejs! /snövit

18-åringarna anfaller

Blaaa, gick till tre hjärtan igår med Evelina, va sjukt skoj trots att ALLA där förutom oss var 18 eller yngre typ. Ett jävla högstadiedisco med slagsmål, porrdans och tjejer med benen lika smala som tämndstickor som troligtvois köpt sina kl'der på JC:s barnavdelning. Nä, men annars så satt jag å Evelina som två pensionärer i en soffa å dricker öl och tittar på 17-åriga tjejen so stampar foten konstant till varje låt när hon sjunger. Crazy leg?

Ajja, idag e d söndag. Blir att sträckläsa Vargmannen, plugga socialrätt, laga lasange och självklart kolla på One tree hill och Gossipgirl:) En riktigt skön dag helt enkelt. Inte haft en hemmakväll på hur länge som helst, helt ensam. Behöver dte idag. Med tanke på tentan på torsdag också så e d nog ganska smart:P

Dagens bild

Ge mig!
Hejsvejs!


Brudar = Groggluder

Yepp, pepp!

Andra kvällen man har klänning/tunika/ej byxor på sig. Börjar trivas i min gröna klänning/tunika iaf:) T.o.m klackar andra kvällen i rad. Varit på påskmiddag med familjen och lite släkt. Blev lite prat om att haverdal kommer tillhöra far min i september. Jag kommer ju riva sönder stugan med kräftskivor och dyl.
Nu ska man iväg till Bolmens för ett sjuhelvetes festande MEN självklart har Erica inte hunnit till systemet och ingen annan har tillräckligt att köpa av. Så nu ska man sitta å dricka...? punsch? Ajja får la köra på folköl idag igen. rätt okej ändå. Får vara groggluder idag. Alla brudar är groggluder innerst inne, eller vill vara:P Va fan, d e ju gratis alkohol då^^

För att släppa alkoholpratet nu så ska jag komma till en oerhört viktig sak faktiskt. Det står på alla bomullsförpackningar och topsförpackningar att det är 100% bomull. Finns det någon förpackning som itne innehåller 100% bomull och vad är resterande innehåll isf? Stålull kanske... Kul att ta bort sminket med stålull. Man kan ju itne ha mycket hud kvar efter det eller man får iaf en fin röd färg i ansiktet...

Dagens bild

helt meningslös bild men men:P

Hejsvejs!

Chilla som fan

Japp, nu e d sommarväder ute och allt som kommer med det:) Haft 20 grader varmt i solen och suttit ute med töserna och Friman, Gusten och Sebbe. Blev en jäkla massa snack om... nja inte rumsrena saker iaf. Men kul va d iaf. Nu måste jag dock städa undan innan päronen kommer förbi imon. Mamma flippar väl om dte ser ut som det gör nu. Får la diska och städa undan kläderna överallt iaf. Måste verkligen lära mig att hålla ordning i lägenhetn, åtminstone smutstvätt och alla 50 par skor i hallen. Så nu e man iaf hemma och ska kolla på One huor foto och plocka undan. En chill kväll helt enkelt.

Jag saknar något seriöst, seriöst asså.

Dagens bild


Hejsvejs! // snöbollen

Lååååång fredag

Vaknade så otroligt utvilad och ja... glad faktiskt. Blev en lång promenad på 1,5 timmar, handling på maxi och Nanny McPhee på tv. Ikväll blir det troligtvis att träffa Klara och kolla på "Lådan" och aknske dricka lite ur "lådan".
Hade en rolig förfest igår innan caféet. Sen blev d lite sådär men va skoj att träffa alla:)

Nä, nu ka jga kolla på filmen=)
hejsvejs!


Bakgrunden

Tänkte dra hela historien nu men blir för mycket tjafs om det. Folk som inte vet får helt enkelt vara ovetande.
Html e fan inte enkelt att förklara över msn:P

Sova snart, och en mysdag imon men alla vänner-säsonger och lax med klyftpotatis:)
Hejsvejs!

Onsdag = ?

Har varit en... ja, mysig/jobbig/chill/konstig dag. Började med att gå upp vid halv 12, va länge sen jag sov så länge. Sen sitta å plugga socialrätt vilket kanske itne gick så jättebra. Sen till Media och chilla med Klara, Lina, PG och Louise (en kort stund). Drog med klara, lina och pg till mig för lite pensionärsfika med bullar och kaffe. Ja, jag bakade alldeles själv (nästan...). Sen bort till Emma och kolla på hockey. Gick ju itne så bra för HV så Emma e nog itne jätteglad just nu. Men t.o.m jag kan säga att domaren är en idiot.

Jag hoppas inte jag skrämt bort honom. Känner mig så jobbig bara. Imon blir iaf en utekväll med tjejerna och prata av sig och dricka vin som i gamla dagar (eller ja, typ förra veckan:P) Det är faktiskt mina töser som gör mig mest glad av allt här i världen. Man glömmer allt jobbig och tråkigt och bara skrattar och snackar blaj.

More to come...
Hejsvejs!

Jag vet vad du gjorde förra vetenskapsteori-tenta

Rättelse, jag vet vad JAG gjorde förra vetenskapsteoritentan, jag sov igen mina borttappade 42 timmar. Det var inte så värst klokt att åka till Tyskland två dagar innan tentan och dessutom åka 00.00 hemifrån, ner till trelleborg och ta färjan kl 03.15 för att köpa alkohol. Inser nu att det var ett av mina sämsta beslut någonsin. Men hade åtminstone kul och dessutom slipper jag skriva den som saltenta nu utan får skriva hemtentamen på 3 sidor istället. Sjukt mycket bättre med tanke på hur mina salstentor brukar gå. Hemtentor däremot går hur bra som helst. Aldrig behövt komplettera en hemtenta och fått 80 % VG på alla. Iofs, ett ännu sämre beslut som jag kommer få ångra i ca 2 år framöver, att jag valde socialrätt och måste klara Göken. Hata, hata, hata... Utan en avklarad socialrättstenta blir nästa termin sjukt svår att klara. CSN blir la itne väldans glada på mig när jag saknar apmycket poäng från HT08.

Just nu prioritet:
1. Socialrättsomtenta den 16:e april
2. Psykologihemtentor och div. uppgifter
3. 2 hemtentor från förra året.
4. Vuxennollningen
5. Viktminskning
6. Hembesök i Mölndal (sorry men med allt så blir det svårt attt hinna)
7. Städning och diskning (blir aldrig av iaf)
8. Sångträning inför IDOL-audition 18:e april


Jag är ju nu med i vuxennollningen 09 med Lina och Louise. Ska bli sjukt kul att vara involverad i nollningen detta året också faktiskt. Blir ett lite lugnare tempo än som straffmästare, men kommer bli superkul att ha överlämning med Svante och Smed nästa onsdag. Hur ska det sluta egentligen?:P
En annan mycket glad nyhet är att jag har gått ner i vikt. Möjligtvis inte på jättebra sätt alltid men nu får jag på mig en byxstorlek mindre och är mer nöjd med mina ben först och främst och magen börjar faktiskt bli plattare:) Har inte direkt någon målvikt men att väga 65 igen hade varit rätt så underbart.

Dagens bild (nostalgi)

Fr. v: Emma Cunow, Lina Malm Lundh, Erica Delle

Jag som 2-åring

Mamma, pappa, barn

Johanna är pepp som vanligt...

Hejsvejs!


Busy bee

Denna tisdag ska fyllas med plugg av socialrätt, 2 hemtentor och psykologi, jobbsökande, träning, promenad, städning av hela lägenheten (när man har smulor och hårstrån på strumporna efter man gått på mattan är d fan illa) och sist men inte minst träffa en mycket fin person (om han vill förstås).

Inatt drömde jag såndär störd dröm igen. Jag skulle på semester och va på ett jättefint ställe någonstans. Därs kulle jag ligga och sola på en balkong men blev attackerad av små barn som skulle åka någon sorts vattenrutschkana. Sen kom Backyard babies mitt i natten och delade ut citronskivor med jordgubbar i. Jag började äta den och det var tydligen helt fel. Det var en ledtråd till nästa grej man skulle göra. Sen var te något med en spindel också men kommer itne ihåg det så väl. Undersökning kanske?

Fan, va d e trist och deprimerande att söka jobb...
Hejsvejs så länge!


Upp och ner

Ja, mina känslor åker bergochdalbana just nu. Ena stunden känns allting helt okej, skitbra faktiskt. Jag får ett självförtroende igen. Sen, pladask, så är självförtroendet borta. Jag har alltid fått höra att jag har för dåligt själförtroende och undrar hur  någon skulle kunna tycka om mig för hur jag fungerar, ser ut och allt annat med mig. Jag vet om att mitt kassa självförtroende förstör, mestadels för mig själv men även för andra. Jag försöker vara stark och självsäker men ibland går det bara inte. Jag är kär och försöker ta d lugnt, vill inte skrämma bort honom men tror tyvärr att jag gör det. Är så svårt att inte prata med honom, tänka på honom. Vill så gärna höra att jag är söt, fin och gullig, att allt kan fungera med mig.

Vill låsa fast mitt självförtroende med kedjor uppe i hjärnan och tvinga upp det lite mer. Iaf tills jag faktiskt tycker att jag är en bra människa som förtjänar att fallas för av den jag bryr mig om mest. Skillnaden nu är att det itne handlar om kroppen och komplex på det planet utan på hur jag är som person.

Ska det vara så svårt att bli kär i "rätt" kille?
Blir sängen nu och försöka sova bort hjärnspöken och längta tills imorgon när jag hoppas få träffa honom.

Dagens bild

Darlings<3

Hejsvejs!

God morgon!

Vaknade 8.45 med solen ögonen, finns inget bättre. Dock har jag likaont i halsen som en indian som badar med pirayor. Gick upp och gjorde kaffe, satte igång musiken och nu sitter jag här med solen i ögonen och piggare än vanligt såhär tidigt på morgonen. Blir att sola/plugga socialrätt med Emma idag. Få lite mer solbränna och kanske få in någonting man borde inför tentan. E sjukt nervös/orolig. Mitt CSN står på spel nu. Ville nästan ha dåligt väder, lättare att sätta sig på bibblan och plugga då. Men mne, ska fixa det här. Bara 5 poäng som behövs pluggas upp.

Fastna med skägget i brevlådan eller benet i biltvätten?
http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=220&a=487545

Tummen upp:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4834725.ab
Äntligen någon som försvarar demokratin och står upp för sig.

Tummen ner:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/laulcalling/article4802509.ab
Nu är det visst bestraffning att vara kvinna. I Brasilien, det värsta du kan vara är kvinna. I England, att ha en ful bil.
Men betraffning för fotbollsspelare för att öka deras aggressiva spelförmåga? njaaa, kanske inte det bästa.

Dagens tips till studenter:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4833557.ab
Passa er för CSN nu, alla studenter!

Är fotbollsspelare smarta?
Stuart Pearce
"Jag kan se moroten i slutet av tunneln".

Steve McClaren

"Som ni vet är det här resultatet inte lika dåligt för England som det låter på papperet". 

Mark Viduka

"Det gör inget att vi förlorar varje match så länge vi vinner ligan".


Ron Atkinson

"Jag kommenterar normalt sett inte domaren, och jag tänker inte ändra på det för den här töntens skull".


Alan Shearer <3

"Något du aldrig kan anklaga mig för är att jag alltid gjort mitt bästa".


Manager i engelska ligan
"Ingen i fotbollen förtjänar att kallas geni. Ett geni är en kille som Norman Einstein".


Jag älskar alla idag!:)
Hejsvejs!

Thinking of you

Har lyssnat på samma låt hela dagen (verkligen hela dagen, utan uppehåll). Katy Perry - Thinking of you, helt underbar låt. Ska nog sjunga den på idol kanske:P
För övrigt har dagen varit helt underbar faktiskt, chillat som fan med pizza, film, From G´s to Gents, kaffe och jehovas va och ringde på. Kan inte dessa så kallade människor bara sluta erbjuda samma jävla formulär om vad meningen med livet är?! Om dom verkligen kunde svara skulle jag vara sjukt intresserad men jag tror verkligen itne att Guds kärlek är livets mening. Med risk för att bli för djup så tror jag att alla människor skapar sin egen mening med livet. Eller så finns det inte någon riktig mening. Och frankly, klarar mig utan att veta det också. hade man vetat det hade man varit så insnöad på målet med livet att man glömmer leva helt och hållet.
Just nu är min mening med livet att vara så lycklig som möljigt, genom olika medel. Kärlek, vänner, framgång, pengar (ja jag är materialist, lever ju för helvete i ett marknadsekonomiskt samhälle) är det jag känner kan ge en en viss lycka.

Dagens fråga
Varför är inline-åkare så sjukt snygga?

Dagens ros
From G´s to Gents, ja, jag är såld på det programmet! Creepa, töntigt namn men vinnaren som gjorts om från gangster till gentleman. Bra koncept faktiskt. Räddade iaf en kille från gatan.

Dagens ris
Att mitt soffbord är några centimeter för högt för att ha bene på när man har datorn i knät. Blir väldigt obekvämt efter 4 timmar framför datorn.

Dagens bild

Hejsvejs!

Vänner

Jag lite orolig för mina vänner. För de föesta faktiskt. Många har varit väldigt ledsna på senaste tiden och alokoholen tar fram detta ännu mer. På mig med. Har seriöstr funderat på att inte dricka mer alkohol på ett tag men svårt när sommarvädret e här och alla blir sommaralkoholister. Men önskar att jag kunde vara med nykter ibland och vara ett stöd till mina vänner. Värdesätter er högst av allt. Ni får mig att bli en bättre människa, en gladare människa och definitivt har jag otroligt kul med er.
Satt igår och hade en otroligt djupt snack med en "ny" vän/person. Fick se en otroligt fin bild av honom, en känslig bild som jag inte sett tidigare. Människor kan fortfarande överraska en på ett positivt sätt. Gillar jag.

Annars vaknade jag idag med världens täpptaste (kan man säga täpptaste?) näsa och en hals som känns som en byggarbetsplats mitt på laholmsvägen, trafikstoppning och irriterande som fan. Så förkyld så jag vill amputera bort hals och näsa. Nu har jag iaf fått svar på att man kan nysa och hosta samtidigt.

Drömde om Bam igen. Nu är dte fjärde drömmen jag haft om honom. Fattar itne riktigt varför men alltid mysiga drömmar. Inatt var vi tillsammans men han kastade saker på alla, inklusive mig, så jag dumpade honom och han började storlipa. Vilken man...

Hejsvejs!

Lugnt och skönt

Sitter hemma nu och chillar som fan. Varit på bolmens och chillat med Lina och Evelina. Sen bort till Bullsäk och "förfesta" men jag körde nyktert idag (efter 2 glas  vin). Inatt e d white chicks och super 8 som är helt sjukt bra filmer. Blir nog nattafilm hela natten=)

Fick otroligt dåligt samvete när mamma fick ringa och påminna mig om att ringa till mormor och säga grattis när dom är där dessutom. Mormor blri överglad och börjar gråta och säger högt till mamma och pappa: "Visst är hon underbar som ringer och säger grattis?" Njo, tack för at du påminde mig mamma.
Shit, vill pckså ha et helt spelrum med alla olika tv-spel, Atari, nintendo 8-bitars, zega och självklart spelmaskiner. Shit, hade ju skitit ner mig av exaltering!

Ni borde alla veta nu att jag är kär i en viss person vid namn ****** och känner att jag börjar fatta mina beslut efter vad jag tror att han trycker e bra. Känns itne jättebra men samtidigt kanske jag kan hålla mig ifrån locvkelser och osunt leverne. Men, är iaf glad att jag är kär:)

Hejsvejs!


Positivt

Tummen upp för:
1. Vädret, kan det bli bättre vårväder? har till och med kunnat sola och fått lite färg. Gå med linne och en tunn jacka på kvällen. Helt underbart!
2. Sovsällskap, att få skeda med en mysig person. Bara gosa och må allmänt bra (tänka på någonting trevligt)
3. En ledig lördag, var längesen jag var såhär relax.
4. Vårkänslor, ja det är hur härligt som helst att för en gång skull ha vårkänslor och inte bli totalt dissad iaf;)
5. ATB, my beloved ATB! Världens skönaste låtar och remixar. Summer rain, extasy, Belive in me. Sommarlåtar och party, mums!
6. From G´s to Gents, faktiskt väldigt fängslande program där gangsters får lära sig att komma undan dah streetlife:P

Tummen ner:
Ställs in på grund av för mycket positiv energi=)

More to come!

Sommaren 2009

Japp, nu är sommaren äntligen tillbaka i Halmstad. Blev en chill dag med morgonpromenad med Emma, sedan frulle ute i solen (iofs kl halv 1) med Cunow. Blev en tripp ut till Tylösand med Cunow, klara, lina och Emmie. Promenad och lite solning och ännu mer chillning. Sen grillning på bolmens och folköl (för en gång skull). Blev fåtal sms skickade till Eniro med dumma frågor.

Vem är för dålig för att kasta sten?
Svar: För att vara för dålig för att kasta sten bör man sakna grundläggandemotoriska färdigheter. har man problem med denna övning är det också troligt att man har svårt för att spela tennis, klappa djur, hantera ömtåliga föremål samt desarmera bomber.

Vem leker med grodor?
Svar: 118100 tror att det är många som leker med grodor då de är mycket söta djur. Vi tror särskilt att Ericatycker om att leka med grodor. då de är hennes favoritdjur.

Nu sjunker nivån på frågor...
Vem har tightast anus?
Svar: Tyvärr finns ingen officiell statistik över vilka som har de mest vältränade ringmusklerna men vi tippar på att en man vid namn Göran, bosatt i Säffle, ligger högst i topp.

Jag hatar attt känna denna idiotiska känsla. Ett behov, något man vill så mycket själv men inte kan få. Denna känsla kallas för... svartsjuka. Hatar att känna att kroppen blir kall men varm samtidigt. Jag är inte en väldigt svartsjuk person av mig (inte längre) men att se dom med varandra stryper mig. Jag antar att det är ett bevis på att jag är... kär...

Dagens bild


Hejsvejs!

Ännu ett nattinlägg

Dagens aktiviteter har varit blandat roliga och blandat bajs. Sjukhuset med Emma vid halv 11, var inte jättetrevligt besök (med tanke på att läkarvården suger ep), sedan till kåren, hänga med kårenfolk och chilla studenter och sola i 16-gradig värme utomhus. Sen till stan, köpa berusande drycker som vanligt, sedan till bolmens och knäcka första ölen vid 3. Till Viktoria där det vankas korv och vin. Sen till Smålands där man får en hård örfil, och en sjukt jobbig diss. Sen e d kåren, där allt brakar ihop.

Har seriöst haft en helt urusel kväll. det enda vettiga jag egentligen gjort är att prata med min lilla "kärlek" och vet att det krävs tid. Efter detta gick allt utför (undrar om det kan gå mer utför efter allting idag men jo det går...tydligen). Min kärlek fortsätter ragga och vara jäöttetrevlig mot sitt andra "ragg". Jag pallar inte mer och går hem med svidande kind, brustet hjärta och sjävklart har jag glömt min mp3-spelare hemma och min scarf hos Viktoria...
Dagens bild

Jag gillar den, Sad vader...

Idol, busshelvete och spontan vinkväll

Dagen börjar rikitgt spännande med att Emma, Klara och Lin "bestämmer" att jag ska iväg till Malmö den 18:e april för att provsjunga för Idol 2009. Jag går med på detta och e ganska pepp faktiskt med tanke på att jag löovat mig själv att göra det innan jag dör. Varför inte nu lixom? Sen kommer facebookgruppen som får ca 80 medlemmar på en dag. Behövs hundra så välkomna. Resten av Dele-crew ska fanimej göra bort sig lika mycket som jag^^

Efter 3 timmars föreläsning om hur psykoanalysen utvecklas från 1896 - 2009 (vilket var intressant, en del iaf) var det dags att käka tacos med Lina Darlingen  och sedan ta bussen till Eurostop. detta gick galant då Lina försöker titta på sin egen läpp och jag försöker lära mig att titta på näsan samtidigt som jag vickar på den. Vi kom till Eurostop och bemöttes av trevlig personal på systemet (som vanligt) och skulle ta bussen hem. Detta gick dessvärre sämre.
Lina tänder en cigg, hjag sitter bredvid och chillar med en tialott och lite snus. sen kommer bussen och busschaffören tittar surt på mig och säger: "Vad står det längst upp i hörnet?" jag och Lina tittar förvånat mot busskuren och ser en rökning förbjuden-skylt vilket va hade missat totalt. Han tittar på mig igen och säger att man itne får röka i busskuren. Jag skriker halvhögt (av ren instinkt): " Jag har väl fan itne rökt?!" Därav säger Lina tyst "det var nog jag... förlåt jag visste inte" varav jag säger med ännu gällare ton i rösten "hade hon vetat det hade hon inte gjort det. Sen skulle vi åka tillbaka på samma biljett då det enbart gått ca 15 min. Då får man itne det och vi måste betala 23 spänn igen för tillbakavägen. Lina slänger upp sina pengar och jag hittar såklarty inte mina pengar. han blir otåligare och argare, suckar och stönar och jag blir mer och mer nervös. Tillslut hittar vi pengarna och kan betala. Vi sätter oss och vågar itne röra oss efter utskällningen man fått då man känner sig som ett litet barn. Vi kommer hem, med två boxar vin och en cider. börjar dricka och mår allmänt bra. Sen blir det chill vinkväll med Emma, Klara och Lina, till Harrys, träffar Madsen för första gången, lite bowling och sedan hemgång för min skull. Här sitter jag och mår rätt bra men otroligt trött i huvudet.

Hoppas alla andra haft lika kul som jag!
Emma, jag hoppas allt går bra imon. Love you my darlings!
Btw... Jag är kär
Hejsvejs!
Läggdags nu!
Hejsvejs!

RSS 2.0