Back in the game

Detta har hänt:

  • Suttit bredvid en man som luktade hallonsylt på kex
  • Varit utan snus i 5 dagar under julen
  • Drömt om förrförra kulturkungen
  • Brutit av hela tumnageln så det blödde å gör skitont
  • Firat jul
  • Städat hela lägenheten och  lyckades tömma den fula vita byrån
  • Gjort sönder mitt avlopp
  • Säga "hora" lite för högt så jag nästan åkte på stryk

Efter ett visst hot från K så känner jag att det är dags att blogga lite nu. Var ju ett tag sedan man gjorde det nu.
Som de flesta vet så har det ju varit jul och om du glömt det så borde du inte ens läsa bloggar. Blev en lugn jul med sjukt mycket pensionärsliv (inlägget före) så  dvar ju lagom roligt. Men julklappar och julmiddag med polarna skadar ju itne. Sen att borta bra men hemma bäst, så sant! Saknade Halmstad konstant när jag var i Mölndal så ännu skönare att komma tillbaka då:) Till sin egna lägenhet och till ett nytt år. Planerat klart nyår nu och fixat allting tills imon. Hade tänkte skriva en årskrönika idag men det vette fan om jag orkar det. Kommer dessutom inte ihåg vad som hänt under hela året.

Fan, jag orkar itne skriva mer nu. Va trist att blogga nu.
Hejsvejs!




Testat på: Pensionärslivet

Jag säger då bara en sak: Kan inte vara roligt att vara pensionär.
Satt i Falun frå fredag eftermiddag till måndag morgon hos morfar och mormor. Dessa (oh herregud det är bara två dagar) två dagar har känts som en vecka ungefär med enbart:
1. Korsord
2. Prat om en bok som enbart mormor läst om Selma Fucking Lagerlöf
3. Fikat / ätit
4. Åkt bil
Ja, så roligt var det. 50 mil upp på fredagen och 50 mil hem + storhandling inför jul idag(måndag). Det blir dessutom inte bättre av att man umgåtts exakt hela tiden med sin familj, hört samma saker hela tiden för mormor glömmer vad hon redan berättat, tillsägelser från mamma där hon försöker vara trevlig en låter istället som om jag är en olydig hund, sovit skitdåligt och hört morfar snarka bredvid mig när jag tittar på tv. Detta är pensionärslivet på pricken...

Ajja, nu e jag iaf hemma 2000 kr rikareoch snart några hjärnceller fattigare efter några öl med Frida och Grek.
Hoppas alla får en go jul och icke att förglömma:
Det är fel att öppna sina paket långsamt! Slit upp papper och kartonger med självaste själen och helst många paket samtidigt.
En till sak också, bygg inte varuberg när du storhandlar inför julen eller egentligen inte någon annan gång heller.

Klara, hoppas allt blir bättre med foten. Tänker på dig! <3
Hejsvejs!


Tequila: Big No No

Nu är jag mycket förvirrad. Va fan tryckte jag in för knapp egentligen? Allt jag knappa in försvann och det blev fet vit text, stor som fan...!

Ajja va för full på kåren och en läskig kille vid namn Emil (Sillans gamla "ragg") försökte få mig att jag vet itne vad. Blev helt seriöst rädd för honom när han höll fast mig och ville att jag skulle stanna hos honom och sedan sprang efter mig när jag började gå hem. Sen skulle han följa mig upp till min lägenhet men då sa jag helt tvärt nej och stängde dörren framför näsan på honom. Han skrämde livet ur mig. Sjukt wierd, han hade liote våldtäkts-beteende...

Aldrig mer tequila!
Hejsvejs!


Wierd kille

Blev nån skit nu så alla bokstäven är jättestora när jag skriver...
Skriver mer imon. Nu blev allt fel och allt jag skulle klistra in försvann. Jävla blindskrift blev det nu!

Blev vit text, vad fan hände?


Hur man gör vardagen roligare med enbart en sax eller tejp

Ända sedan jag var liten har jag varit besatt av tejp. Jag har tejpat på de mest udda ställen i hemmet. Jag tejpade fast mig själv på golvet, tejpa fast stolarna vid köksbordet, och toa-locket vilket var otroligt kul att se när mamma skulle lyfta upp det. Ja, tacka vet jag tejp.
Jag må ha varit ett aningen psykiskt rubbat barn som trodde att bussar inte kunde svänga, att det fanns små människor i teven alltid, live och att hålfotsinlägg är en kroppsdel *vilket jag iofs trodde tills jag var 18* men roligt kunde jag ha iaf! Med så lite som lite tejp.

Vet faktiskt inte vad detta inlägget egentligen ska handla om så vi får la se vad jag lyckas filosofera fram. Har iaf haft min andra alkoholfria helg nu. Känns väldigt skönt, saknar inte alkohol det minsta. Har även tränat och ätit sjukt nyttigt, bön-soppor, sallader och inget kött (bara fisk). Känner mig mer redo att göra något åt min vikt än någonsin. Även om det kommer en jul med massa mat och skit så blir dte den ultimata prövningen. Inget onyttigt. ska ha gått ner 3 kg till nyår, och sedan fortsätta.

Nu blir dte film!
Hejsvejs!

Busy week

Var längesen jag bloggade nu. Har haft mycket att göra men skola, road-trips och  fester. I måndags fick jag och Emma för oss att istället för att plugga, ta en sväng till Båstad och kolla in någon outlet. Sen va det tisdag och vi får en spontan idé att åka till Falkenberg för att titta på kaniner i zoo-butiken. Sjukt söta kaniner. Jag ställer den dumma frågan om det finns något djur man itne behöver bur till förutom hund och katt. Fanns dock inte... Sen var det onsdag och dags för jul-gasque på Smålands. Sjukt skoj och mellanfesten var jag dum nog att ta på mig. Nu luktar lägenheten rök och det är julglitter ÖVERALLT. Men orka dammsuga idag, måste ju få somna framför teven ibland åxå.

Idag blev nya staben vald, Malin, Rebecka och Sofi. Kommer bli en toppen-nollning nästa år=) Dessutom jävligt gött att slippa planera en nollning till...

För övrigt är jag glad, har kommit igång med pluggandet till socialrätten, har underbara vänner och snart jul.

Klart slut
Hejsvejs!

Porr och sex, Nej tack!

Har hamnat i en aningen udda period. Jag har (med risk för att vara för personlig) alltid varit en person som uppskattar umgänge någon gång ibland. Har tänkt lite som många killar, one night stands är det väl inge fel på. Inga förpliktelser eller krav. Plötsligt känner jag att allt sånt är så otroligt onödigt, tråkigt och helt dött. Har nog nått stadiet där förhållande och celibat är mer lockande. Efter ett och ett halvt år som singel börjar det klia i fingrarna. Skillnaden är att denna gången vill jag itne bara "ha ett förhållande", jag vill ha "Theee förhållande" med världens bästa finaste kille (som jag redan har fallit för btw). Känner t.o.m att jag inte vill ens "ha roligt" med någon annan kille. Vill visa att jag är seriös och att han betyder något för mig. Även om det är omöjligt för mig att få honom.
But a girl can dream...

Hejsvejs!


Längtat!

Har så längtat efter denna dagen faktiskt. En timme handledning i skolan vid 11, sedan suttit och flummat i skolan med Emma. Handlade lite mat och 7:e säsongen av vänner. Ska frossa i vänner-avsnitt, lasange och mysbyxor. Bara jag, ingen annan. Ska ha min ensamma myskväll, hur mobbat det än låter^^

Längtar till första januari. Då får jag börja skriva i min nya dagbok jag skaffat. Tänkte räkna ut hur mycket alkohol jag dricker under ett år, hur mycket pengar jag lägger på det. Måste ta tag i ekonomin och sånt snart. Så jag längtar.

Hejsvejs! 

Dålig festkväll

Körde förfest hos Emma, va pepp som fan, drog till Sebbe, hade askul och va fortfarande pepp, sen var det dags för kåren. Plöätsligt dog all stämning. Killen jag är kär i gillar en av mina bästa kompisar, säger dte till mig, och sen var kvällen så totalt förstörd. Får även reda på saker jag borde fått reda på från annat håll men icke. Jag är itne arg på någon, jag har snackat med de inblandade så allt är lungt men måste ändå erkänna att jag e bitter. Bitter över min egen situation. 

Ville ju bara vara kär, bli lycklig, pirrig ocvh glad. Istället är kompisar på honom och han med mina kompisar. (Lina, ej menat mot dig, älskar dig)

Dagens bild

Min känsla just nu...
Hejsvejs!


Händelsernas dag

Shit, vilken händelserik dag!
Skulle på bio med Emma A för att se Twilight (recention senare i inlägget) och det var en spännande promenad.

Brand
Först när vi kommer till gatan innan österskans ser vi en gigantisk brand i en lägenhet på översta våningen. Brandbilarna kom dit, polis, ambulans och det var flammor långt utanför balkongen. Röken var kolsvart och tror att hela lägenheten är totalt förstörd nu.

Gubben i lådan
Vi fortsätter till Hemköp och där ser vi en gubbe som tryckt ner sig själv i en metro-box. Ja, ni läste rätt. Han hade satt sig med hela kroppen i metro-boxen, bara benen hängde utanför. Där satt han och öppnade luckan när folk gick förbi eller sa något. Detta är något man inte ser varje dag. Vi drog lite skämt angående gubben i lådan.
- Han hade fastnat med skägget i brevlådan.
- Uteliggare sov förut på tidningar, nu i hela tidningslådan.

Twilight
Sedan kom vi iaf till bion utan fler uppseendeväckande händelser. Jag är heeeeeelt förälskad i den filmen! En romantisk men tragisk kärlekshistoria med inslag av vampyrer, övernaturliga händelser och lite slagsmål. Jag är helt såld. Ska ladda ner med en gång och köpa den när den kommer ut. Lätt den bästa film jag sett på mycket länge.

Stockholm
Var i Sthlm i helgen på 50-årskalas hos min farbror. Var en chill middag men gigantiskt mycket mat och efterätt. Snusbehovet satte in efter att 12 pers delat på 50 olika deserter. Jag menar allvar, det var 50 små portions-skålar med 5 olika efterätter. Blev 140 mil upp och ner på en helg. Orka göra det oftare...

Dagens bild

Skulle ligga med honom när som helst!!!!
Hejsvejs!

RSS 2.0