Long time no reed

Bitterfittan blir så trött!

Jag är väääldigt trött på människors klagande över sin egen hälsa, konstant! Man har ont någonstans, ska säga det till precis ALLA människor i sin närhet och på Fejjan och överallt, sätter en diagnos på sig själv innan man ens har ont i mer än 10 minuter. Herregud, man dör inte av allt! Om du har ont så gå till läkaren, han/hon säger att du är frisk, bara lite öm och läkaren är plötsligt dum i huvudet. Om ni slutade gå till doktorn konstant och lät saker och ting ha sin gång så kanske ni skulle känna er friskare. Ställ åtminstone inte era egna felaktiga diagnoser och gnäll å klaga inför hela världen. Frankly, don´t care! Sluta tycka synd om er själva hela tiden.
Allting löser sig på ett eller annat sätt. Hur många av de 100 000 diagnoser man hör av folk har lett till medicinering eller operation eller långvariga skador? 1 av 100 000? knappt.

Om du dessutom ÄR sjuk så kan ett tips vara att faktiskt låta sig själv bli frisk, inte träna eller gå ut och festa. Är dte itne så man brukar bli av med sjukdom? Ett annat tips: Ta en Ipren och lägg dig och vila. Ni är inte allergiska mot alla läkemedel och er egen säng.

Empati för sjukdom blir väldigt svårt att ge till alla människor samtidigt. Gaaah! Gör nåt åt saken, få en riktig diagnos och hitta inte på egna jävla sjukdomar!

För övrigt så är teveprogrammen just nu sugiga. Vad tänker TV3, TV4, Kanal 5 och 6:an med. Seriöst?!
So long suckers!

RSS 2.0