Plingplongtaxi till plåsterhuset

Nu sitter man här, med hjärnskakning och en bula i bakhuvudet som är större än huvudet självt. Blev en kväll som började roligt men slutade ganska jobbigt. Först satt man ute på bolmens och tjöta med tomten och massa annat folk. Matade fiskmåsar och grillade. Sen till Louie och där va d drag må jag säga. Alla de bästa var där:)
Sen kåren, där man fick en sjukt konstig och bitter kommentar av kanske inte direkt min favoritmänniska. Sen var det dans och då ramlar Erica baklänges och slår i bakhuvudet i bordet, svimmar av och sen börjar halvt krampa. Sen kom ambulansen och körde mig till sjukhuset, där vänta Emma på mig (ja, Lukas och Emma körde snabbare än ambulansen). Sen var det halvt fylletester doktorn gjorde. "Peka på din när med höger pekfinger." Nu började jag tänka så det knaka då jag knappt kan höger och vänster och dessutom ska man peka på sin egen näsa med armarna utsträckta. Sen var det sprutan i armen. Jag börjar rabbla upp min hemtelefonnummer för att tänka på annat. Det funkade. typ. Dessutom fick doktorn mitt nummer. Det jobbar vissa väääääldigt snygga läkare på sjukhuset i Halmstad. Besök det, det är värt mödan.
Ajja, sen röntga nacken och sen va d att åka hem.

Nu har man sån jävla huvudvärk så jag tror jag hugger av huvudet snart.
Kommer itne ihåg allt från igår men jag vet att jag ringde och flirtade med Niklas på 118100, en norrlänning med världens sexigaste telefonröst. Ringde även och sjöng ikapp med en annan som jobbade på 118100. All by myself tills jag frågade vad han hade på sig.

Emma och Lukas, tack för all hjälp igår. Ni är änglar:)

Man kan inte cykla i rymden för det finns ingen friktion som hjulen kan få fart från. (källa: Niklas, 118100)
So long, suckers!

Hör och häpna!

Trodde denna dagen skulle bli liggandes i sängen med huvudvärk och illamående men ICKE! Jag tvättar fönster, städar garderoben, städar hela lägenheten och rengör badrummet, golvet och väggarna:)
Fan, överskottsenergi!

Detta har hänt

Varit kasst med bloggandet på senaste nu. Tänkte skriva kortfattat vad jag gjort och vad som hänt allmänt. Kommer inte ihåg vilken dag jag gjorde vad dock, och dygnsrytmen har ändrats drastiskt sedan sommaren börjat och sommaralkoholisten har kommit fram.

Okej, kortfattat nu då:
Har inte sovit hemma på 3 nätter. Bengan och Gustaf, tack för sovplatserna:)
Spelat 500 med Bengan och förlorat alla ggr
Fått jobb:D
Köpt nytt duschdraperi
Va på sommarfesten på kåren
Spelat guitar Hero Metallica edition. Sjuuuukt kul!
Hängt som fan med Bengan.
Fått sommarlov

Ajja, igår va iaf sjukt skoj, blev först en dag med Bengan, till systemet, sen till henne och fixa iordning sig, grogga, dra till Bulls, käka och dricka mer, hem till bengan igen, spela 500 och dricka skumpa, sen hem, bli påpucklad av nån idiot, dra till tomten och efterfesta, ha halvt stört gruppsex (en stor överdrift) i tomtens säng, sen till 40 och ha M-6, sen cvakna, sen ha huvudvärk, sen dra hem, senäta ipren, sen duscha i en timme sittandes, sen kolla dålig hajskräckfilm, sen vet jag inte:) Just det, och nu sitter jag här.

Hejsvejs MF


Jävla idioter!

Blev inbandad i ett slagsmål på vägen hem, kände aggressionerna i nackhåren och blir inputtad i räcket av en idiot. Nu har jag pissont i ryggen och dessutom livrädd att sova själv. Va fan gjorde jag? jag gick förbi så fort jag kunde. Tydligen var det fel...


Nu e jag ledsen, rädd, arg och har skitont i ryggen.
Jag hatar pack...
Hejsvejs fuckers!

Pluggnatta hos Bengan

Yes, nu har man suttit hos bengan sen kl halv 11 och hjälp henne plugga med pizza, kaffe, redbull och promenader. Hon är så duktig så=) och jag har det gött som fan. Tidigare var det Champions league-final (sket i andra halvlek) och vin hos Klara och Lina med brudarna. Vi ska hålla oss vakna hela natten tills hennes tenta är över så om någon vill åka och köpa ett flak redbull så var så goda. Du kan ringa mig på 073****11*. Telefontid, måndag till fredag, 00.00- 23.59. Lördag - söndag, 00.00 - 23.59.

Usch nu börjar magen säga ifrån efter allt kaffe.
Nu ska jag förhöra henne lite mer och svarar hon fel så blir det en käftsmäll:) Önskar även lycka till till alla som ska skriva tentor imon. Själv ska jag skriva en diskussion imon så lycka till till mig.

Hejsvejs!

Nu behövs verkligen terapin!

Drömde igen massa konstiga saker inatt. Denna gång var jag på träningsläger för militärer. Vi skulle övas i massa olik agrejer, bland annat hade vi syra-krig varav man skulle ge den som skjutit en dåligt samvete och villja rädda en istället. Detta funkade då min fiende va jättesnygg. På alla vapen vi använde stod det "var snäll" och "Du är söt". Sen kom en annan övning där man skulle få två uppdrag att klara av. Jag var tvungen att slåss mot killen i motorsågsmassakern och någon som hette typ Voolie eller nåt. De började jaga mig och sen lyckades jag prata med dom och säga att de åtminstone kunde ta en i taget. Sen skulle vi ut i krig, men full mundering. Sen vakna jag.

Drömtydare, någon?

Idag blir det först anställningsintervju, sedan till Emma och chilla, sedan sommarfesten på kåren. Har iofs labb imon så blir nog inte jättemycket festande. Sista  labben:) gött!
igår var nog roligaste kafferepet på länge. Bengan kom hit med monopol och vi drack kaffe å käka kebabtallrik. Jag förlorar 2 av 2 ggr på monopol och sedan dags att spela kortspelet 500, varav Erica "Pekka Heino" Delle förlorar 3 av 3 ggr, och då var t.o.m Gustaf med och ändå förlorar jag! Jag trodde han skulle vara sämst. Dåligt...

Dagens bild

Så jävla snygg! Och hon kallas plus sizemodel men såhär borde måtten för modeller se ut. Ville bara säga det:)
Hejsvejs!

Yeeehaa!

Nu börjar lyckan vända, förhoppningsvis. Imon blir det anställningsintervju på ett marknadsundersökningsföretag. Om jag får jobbet blir jag såååååå lycklig! Tänk om jag får sommarjobb och dessutom kan jag ha det under hösten och tjäna extra pengar, då jag inte vet hur det blir med CSN. Ah, det kunde inte komma lägligare:)

Skickat in fallet i psykologin idag och labbrapporten inlämnad. Nu börjar saker klarna och se ljusare ut. Blir kafferep med Bengan ikväll. Oh e så glaaad:)

Dagens bild:

Så glad är jag nu:)
Hejsvejs!


Pepp? Öh, yeah!

Holy hell, nu kan jag snart titta på Legend of Zelda, the movie! Den kom ut i USA 1 april, och nu jävlar ska jag ladda ner och glo så ögonen sticker ut ur huvudet på mig! Jag skiter nästan ner mig asså! Fan, snabbare nerladdning tack. Om någon skulle vilja anmäla mig för att jag laddar ner en film, fine do so. (Men inte denna veckan helst, jag måste hinna få ner den och se den ca 145 ggr) Sen är det fritt fram att anmäla... Bastards...

http://www.youtube.com/watch?v=1a_YuTomTuo

Jag kan inte sluta le. Blir alldeles till mig, ni förstår inte hur mycket jag längtat efter film på Ocarina of time.
Varför har jag itne snabbare bredband nu?!
Lite nördigt men....

Inte lika cool men ändå...
Hejsvejs!

Erica behöver nog terapi

Efter att ha läst 7,5p psykoanalys blir jag väldigt rädd för mina drömmar. Drömtydning hade nog inte skadat iaf. Drömmen började med att jag skulle på restaurang men min familj och släktingar. Det var sjukt mycket folk och plötsligt måste jag och 2 andra försvara oss mot massa gäster. Alla "onda" gäster sitter på var sin stol i en ring och jag ska lyckas döda fem av dem för att kunna komma därifrån. Använder sedan en matkniv för att skära halsen av fem personer. Så jag sätter in kniven i halsen och får en gaffel i magen själv. Och sen blir allt ännu värre, jag ska jävlas med den siste onde kille kvar, så jag dödar hans mamma... Sen blir han skitarg (konstigt) och jagar mig med sin, olyckligtvis myyycket större kniv, än den jag har. Sen vaknar jag och mår verkligen illa efter allt blod och helt sjuka tankar.

Idag är det söndag, och är ganska ovetande om dagens aktiviteter. Blir iaf en ritkigt god middag idag, vet dock inte vad än. Ska iaf inte försöka tyda mina drömmar...

Okej, jag dör långsamt av skratt!
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=ab778134-3ea3-40bf-89b7-4d012d9ba73b&from=SVSE_ifilm&tab=m1228396741329
Hejsvejs!

Nu börjar vi om=)

Sitter hos Emma nu som gör sig i ordning inför ikväll, fest hos säkbullen. Jag har dock redan gjort mig iordning så jag dricker öl istället. Det är roligare:P

Om man skulle hoppa hopprep med taggtråd och snubbla och skära upp halsen och dö, skulle det räknas som självmord då? Jag vet inte asså, inget jag funderat på att göra men om man skulle råka göra det. På fyllan typ?
Annars har jag idag sett en man göra magplask från 38 meters höjd. Måste ha gjort ont...

Nu blir det lite mer öl.
Hejsvejs!

Show your skills

Då rubriken kom från pepsi-flaskan framför mig så fick jag en idé om dagens inlägg. Vad har man egentligen för skills?
Jag kan:
Rapa hela alfabetet
Vicka på pektån
Sjunga med i hela texten till Fattaru - Mina hundar
Se ut som predator utan mask
Spela skalor på fiol
Tycka om att dippa Ballerina Choko i Bonjour Kantarell
Spöa It-data i Quake 3 Arena (iaf gjort en gång)
Klara av att inte diska på 2 veckor
Skura 20 toaletter på mindre än en timme (arbetsskada)
Somna överallt

Hmm, borde man lära sig lite mer grejer kanske?
Ajja, kvällen oviss men troligen hänga med Therese och Emma, lite chill filmkväll.
Btw, nästa filmköp:

Vill ha nu!
Hejsvejs!


Holy hell!

Det var inte nådigt skoj igår. igår, under morgonen var baksmällan ett faktum och den ville inte släppa förrän ungefär kl 5. Gick till Bolmens och blev attackerad av en alkis som satt och grilla. Sen hem och byta om till klänning och finskor inför årets 6M-gala dår vi bjöds på mat och hur mycket alkohol typ. Öppen bar är livsfarligt. Middag med spex (inte vanlig gasque-tjafs utan mycket roligare och lite finare), prisutdelningar varav Emma, Louise och jag fick pris för årets partypinglor. Värmde eorhört mycket att höra:) Sen blev det kareoke och därefter börjar det bli suddigt. Jag vet att öl, smutsigt golv och vispar var inblandat. Och har en gigantisk bula i bakhuvudet och halvt nackspärr. Drog hem runt 4 och sov otroligt gott och vaknade inte så bakis som dagen innan.
Tack, 6m och kåren å alla som var med och gjorde det skoj igår!

Dagens bild

Nu är pizzan snart här!
Hejsvejs!

Medlemsmöte

Njo, igår var det dags för kårens medlemsmöte. Detta var... långt! Satt från 18 till 01 och diskuterade viktiga frågor men alla frågor var itne direkt intressanta. Kände mig tyvärr inte så insatt i allting. Men vissa viktiga frågor var ganska medryckande. Och gratis pizza och kaffe hela kvällen var heeelt okej;)

Labben idag blev minst sagt laddad. Skulle förhandla och grejer med andra grupper och alla blåste alla till slut. Detta var ganska kul att se, vissa blev väldigt farbannade:) Filips reaktioner var fanimej roliga att höra och se!
Nu blir dte att skriva empiri-delen till labbrapporten och sedan börja på hemtentan. Tack och lov bara en sida vardera. en fyller ju kära Louise år idag så det blir firande ikväll och för att göra reklam för kåren (som jag lovat Gustaf) så hörde jag att stora dansgolvet är öppet idag så dra dit så många som möjligt så kan vi fira att det är mer än 20 pers på kåren:P

Grattis Lousie!:) Ge mig ett C
Hejsvejs mina barn!

damn!

Lyckades lägga ner min 20-lapp i hemköps-kassen efter jag handlat och sedan glömt att ta ut den. Rensade skåpet och slängde in alla kassar och kom sedan på att 20-lappen ligger kvar i påsen. Får ta fram alla hemköpskassar för att hitta den. Detta tog ett tag... Handlar ju alltid på hemköp!
Sen såg jag dessutom 4 par kryckor på 20 min. Och dessa var inte i ett sällskap (alltså inte kryckorna utan personerna med kryckor). Kanske något i vårluften...

Desutom är kryddmix man har på hamburgare världens godaste krydda. Nä, jag har sett mycket konstigt idag.

Snart kafferep, me like!:)

Jag och Lina om ca 50 år
Hejsvejs!

Typiskt^^

Varför ska man alltid lyckas gå 10 minuter för tidigt och sedan missa gratis shots, öl och annan blaha?

Ajja kanske var bäst ändå, föreläsning till 3 och sedan kafferep med Lina, sen medlemsmöte. Ska bli lite trevligt faktiskt. Men istället för föreläsning blir det att skriva på essären och.... ja, det gamla vanliga jag gör en dag i veckan då jag undviker att göra det någon annan dag för att det är skittråkigt och ansträngande trots att allt är slut och det luktar illa, och jag ändrar matschemat för att slippa, ja, diska!
Nu råkade jag radera allting på minneskortet till mobilen bara för att jag connecta den med datorn. Jävla magväskefitta!

Så medan diskberget växer och kläderna besudlar mitt golv skall jag nu dricka kaffe i, ja, plastmugg.

Dagens bild
Måste utgå då jag raderade alla bilder på mobilen... Hmmpff!

Hejsvejs!

C-bear<3

Idag fyller min kära Klara år, ett åt närmare till pensionen. Blir därför fotboll och öl i hennes ära:) Ska bli möe trevligt men dock inte ett öre att spendera på henne. Känns lite ruttet faktiskt... Men jag lovar, present kommer komma!

Sitter på bibblan med Emma och försöker få saker gjorda men det går inte som jag vill. Referenser kan köra upp sig själva i någons akterdel just nu. Har dock lyckats få en tenta jag itne gjort registrerad. Skadar ju inte:P Om någon skulle tänka sig att skvallra och vilja jävlas med mig om detta nu så ber jag Er, Don´t! Det bästa besked jag fått idag, än så länge.
Gaah, jag hatar referenslistor och allt annat blaha som är tråkigt. Kort och gott, jag hatar sånt som är tråkigt.

Nä nu ska jag snart droppa av och kanske, kanske börja skriva essären men orkar inte nu! Orkar inte plugga alls nu. Ändå har man 5 sidor essär, komplettering på kritiken och referens-fucking-listan till fallet kvar. Och just det, en hemtenta också. Bööh, orkar inte!

Hejsvejs så länge!

Lite lycklig, lite rädd

Hehe, såg en mycket glädjande bild. Naturlig skönhet är trots allt väldigt mycket bättre än plastik-kirurgi.
Har alltid sett denna tjej som sjukt snygg och att alla kroppsdelar på henne är perfekta. Men nope;)

Misslyckad fettsugning. Och alla säger att de bara behöver träna och äta rätt... Pffft!
Men när man ändå är inne på utseende och sådana sjuka saker så fattar jag verkligen inte hur modevärlden tänker. Att vissa faktiskt tycker att det är snyggt att inte ha ett enda gram fett eller muskler på kroppen. Man tycker att de som satt i koncentrationslägerna var  en hemsk syn, männsikor som svälts till döds. Ändå vill man visa upp detta som snyggt inom modevärlden. Den äckligaste bilden jag sett på länge:

Hon ser ut som ett skelett som man har i skolan under biologilektionen för att peka ut vart alla ben i kroppen sitter.
Hejsvejs!

Saturday fever

Okej, nu e jag pissed. ena cd:n på säsong tre av vänner hackar röven av sig. Detta e inte en bra grej. För er som trodde det vill jag bara säga att ni borde uppsöka någon sorts hjälp.

Såg två döda fåglar bredvid varandra idag. Ganska äckligt.
Jag rensade avloppet i handfatet idag. Också ganska äckligt faktiskt.
Min föräldrar handlade mängder med mat till mig idag. Inte alls äckligt, väldigt bra.
Köpte en ballongvisp också, den såg ut såhär

Snart kommer Lina och Klara hit för att se på Eurovision och sjunga med högt i La Voix. Mycket skoj.
Utgång ej bestämt.
Känner mig mest mentalt störd just nu.

Förresten kom duvan hem idag igen. Blev lite glad faktiskt då alla kvistar är borta från taket och nu bor det säkert en liten duv-familj där upp som kommer växa upp och tortera andra hus på Nyhem. det ser jag allt fram emot.

Hejsvejs!

Yes alltså!

Morrisey kommer till Sverige, 24 juni i Gbg. Ska propsa på min käre far att bjuda mig med dit om han nu ska dit vill säga men det gör han säkert:)

Haft en riktigt skön dag med lite plugg, lite handling och mycket vänner. sett 1,5 säsonger idag. Blir fortsättning efter criminal minds. Är konstigt nog ganska glad trots de "konstiga" nyheterna man fick igår. Inte gråtit någonting. Nu har jag bara en sak jag kan göra, komma över honom och där med basta. Är dock rätt förvirrad då detta kom som en blixt från klar himmel. Men men, han är inte värd mina tårar längre. Jag ska hitta någon som tycker om mig, som är säker på vad han vill. Kommer dock inte våga bli kär på ett tag. Men självklart finns det vissa killar som har potential;)

Nä, det känns som att jag kan gå vidare och leva mitt liv som jag gjorde innan, vara lycklig och glad igen. Dock enbart så länge jag slipper stöta på någon av dem ute.
Hejsvejs!

Lyckat

Yes, var faktiskt en lyckad kväll igår trots allt. Till Bolmens vid halv 9 och träffa spp_are och massa andra, sen till Louie och chilla, sen till kåren och chilla. Visst fanns det vissa personer jag bara inte ville se men gjorde ju självklart det men klarade av kvällen galant ial. Nu har även min overall blivit ollad och daskad av Jon. Blev livrädd när jag ser att han står och viftar med sin rosa stick mot mitt ben. Men men, lite kort från igår kommer upp.




Fler bilder på FB.
Hejsvejs!

No moping around

Nä, ikväll ska jag försöka ha kul iaf. Behöver mina töser, några öl, lite studentlåtar och en stor portion humor. Då ska jag nog klara mig för ikväll. Nu sitter Lina-darling här bredvid mig och skrattar åt roliga namn:) hon kan minsann alltid pigga upp mig. Hon är min lilla pärla hon.
Dags att dra en sväng till gasquen nu och sen bort till bolmens för ett försiktigt drickande och undvikande av en viss person.

Hejsvejs!

"I´m sooo happy for you"

Ska man vara ärlig när den man är kär i skaffar flickvän men sagt att han inte villl ha någon flickvän eller något seriöst på ett bra tag med någon över huvud taget? Ska man säga att man är glad för hans skull? Eller bara hålla käften?
Är inte ett dugg glad för någons skull. vet inte om jag har rätt att känna det men känner mig typ... sviken. Kan man inte bara säga som det är? Öppen dialog verkar aldrig funka eller finnas. Även om folk säger att man har det. Kände av svartsjukan så helvetes mycket när jag fick reda på det. Blev helt varm samtidigt som jag fryser och kokar.
Vet inte om jag e ledsen eller irriterad eller arg. Känner mig mest... tom...

Hatar att vara kär!! Jag e ju kär i dig!
Hej snefylla idag. blir nog nyktert istället.
Hej-fucking-svejs!

Pensionärsliv på Nyhem 22

Jag har fått in en väldigt trevlig vana nu med Lina först och främst. Kafferep, vi träffas på eftermiddagarna, dricker kaffe och skvallrar. Hur pensionär får man bli? Vi har dock inte börjat med dammsugare och mandelkubb men det kommer säkert snart^^ Blir iaf ballerinakakor idag om jag kommer iväg till affären. En höjdare som ingen annan fattar att jag gillar:
Ballerina Choko + Bonjour kantarell-ost = Smakar cheesecake och är hur gott som helst.
Andra pensionärssysslor idag är att hänga upp gardinstängerna rätt igen, sy fast märken på ovven och självklart, titta på kvalet till Eurovision song contest och det man gör varje dag, pluggar (inte så mycket pensionär med det men...).

Satt å tänkte på vilka olika konstiga tankar jag haft i livet.

Mina yrkesval som liten:
Taxichafför, ville sitta och lyssna på musik i bilen konstant.
Kirurg, ville se massa blod
Arbetslös och förtidspensionerad, slippa göra någonting

Filosofier:

  • Det fanns små rum i tv:n där alla olika krymta programledare satt. Valde man 1:an så zoomade teven in på det rummet där programledaren satt.
  • Bussar kunde inte sväng. Dom är ju skitlånga!
  • Hålfotsinlägg var en kroppsdel (denna teori försvann när jag var 18)
  • Hundar åt katter
  • Man kunde trycka igenom en pinne i ena örat och den kom ut genom andra örat. Tack och lov provade jag aldrig detta, men man kan tro det ibland.

Äh man va ju barn, man visste inte bättre.
Dagens bild


Dags för juice!
Hejsvejs!


Gbg @ night

Ja, Göteborg kan fortfarande festa och chilla som fan iaf. Blev en tripp till Nordstan med Frida vid 2, köpa borttagningsmedel för håret, hämta ölen hos mig, åka till Kållered och dricka öl och ta ut alla extensions. Shit va tid det tog! Satt i 2.5 timmar och pinades i hårbotten. Men nu känns det sjukt gött att bara ha sitt eget hår:) Sen kom Jossan iaf och drog till  Sticky. Fick en gratis pizza och en öl, skadar aldrig. Var dock den äckligaste pizza jag någonsin ätit. var enbart ost, salami och tabasco-chili-wasabi-tomatsås. Brände gött i munnen...
    Efter mexikan-pizzan drog Frida, Jossan och jag till Bishops arms för ännu mer öl, träffa greken, EB och koffe. När dom stängde blev det diamond dogs där vi träffa Viktor och en norrman som såg lite ut som någon från filmen Tillsammans, fast på norska... Sen hemåt med 4an där vi träffa en rolig man i partyhatt, och min gamla granne. Nä va massa skoj folk.Men skit i det nu.

Snart hem till Halmstad igen, och självklart BK innan bussresan. Hur har allas helg varit annars?
"Det är kul när det går bra. det är tråkigt när det går dåligt. Det är dåligt när det e tråkigt. det är bra när det är kul."

Suck, nu ska jag packa och man måste dessutom hjälpa pappa att bära plankor och slipa dem. Jag vill inteee!
Dagens bild
(Utgår idag)

Hejsvejs!

Projekt barndom

Har hittat två gamla filmer min klass spelade in när vi gick i 3an på lågstadiet. Några reklamfilmer och en sjukt kul film där jag förvandlas till ett monster med stora öron, utstående ögon och fult hår. Mycket spännande faktiskt. Dessa ska man lyckas få över från vhs till dvd för att sedan lägga upp på datorn. kanske t.o.m facebook. är dock för stor för dte tror jag. Men fan va kul den e! Blev mycket lycklig när pappa sa att filmen står i hyllan här^^

Ska nog bli rap-artist och rappa om min hemskt svåra barndom. "Jag kommer ihåg när farsan blev sjuk, influensa precis runt jul, Sjuk i en hel vecka, ingen julbonus så det till julklappar skulle räcka"
Nä fan, jag har flytet.

Har bloggat alltför mycket idag, antar att d e för att jag itne haft så mycket för mig idag.
hejsvejs!

Borta bra men hemma bäst

Känns rätt wierd att komma hem till götet faktiskt. Så fort bussen körde in i Göteborg så började jag sakna Halmstad med en gång. Vet inte varför. Även om alla är upptagna hela helgen med annat i Halmstad och knappt några i Halmstad över huvud taget så sknar jag det. Mestadels lägenheten iofs, att sova "hemma", det som har varit mitt hem i snart 2 år. Men är inte så illa att vara hemma och dricka vin och öl, kolla på hockey, käka spagettigratäng med pappa. Dessutom blir Sticky imon en höjdare, va sjukt längesen man var där. Det jobbiga är dock att alla säger att jag pratar jättemycket halmstadsdialekt nu. detta skäms jag lite för nu faktiskt men får la försöka göra något åt det snart:P
Ajja, saknar iaf halmstad vilket jag nu för tiden ser som mitt hem, min hemstad. Göteborg har sina fördelar men inte alltför många.

Dagens bild

Hejsvejs!

Detta fält måste fyllas i

Fan, va ska man ha med sig till Göteborg?
Blir en utekväll på sticky så något lite chill att ha på sig, det är la det enda jag vet typ. Blir la bara datorn, byxorna jag har på mig, 2 tröjor och lite smink. Får fan räcka. Orka ha en hel resväska...
Fredag fredag fredag... What to pack? what to do?
Får iaf träffa Frajjda och förhoppningsvis Elin i helgen. Ska bli superduderkul:)

Nu ska jag packa klart.
(fan va onödigt inlägg)
Hejsvejs!

Like a deg

Onsdagen var skitskoj. Lyckades efter kåren försöka öppna dörren genom att sätta nykeln på portkoden. Detta funka inte så bra. Sen var det att sova och sen upp kl 8 för labben. Sen skriva lite till, plugga och nu en ny vännersäsong och packning inför imon. Hem till Götet ska bli sjukt gött nu, saknar familjen och vännerna. Näe fan, e trött som fan nu. orkar inte blogga mer nu.

More to come...


Med risk för modeblogg

Idag ska jag ha på mig... MEN JAG VET INTE!

Fan, blir svårt att välja idag.

Inatt jag drömde

något som jag aldrig drömt förut. Anyway, jag var hemma i Göteborg och helt plötsligt när jag körde runt i en skrinda var det vilja djur överallt, på gatan, i affären, överallt. Jag och någon mer skulle rädda världen så vi åkt4 till träskmartkerdär det var djur överallt också. Blev jagade av lite krokodiler, hajar och mammutar. Sen kom vi till ett hotell där vi skulle laga massa mat men han som ägde hotellet försökte skjuta mig men jag skjöt honom först. Sen hade vi räddat världen och jag åkte tillbaka på skrindan på Möbelgatan i Mölndal men krockade med en svart puma. Sen vakna jag.

Nu har jag huvudvärk, men ändå hyfsat glad och pigg. Nu är dte dags att laga käk och sedan fortsätta plugga.
More to come...

Recept på superkrafter

Ja, nu har Erica varit och sett nya Xmen-filmen och hon meddelar i tårar: "Jag vill också ha superkrafter!"

Tillbehör för att få superkrafter:
Ett transparent badkar
125 stekpannor
400 matknivar eller gafflar (varning: ej skedar då de kan skada resultatet)
1 kok-kärl (1000 liter)
789 tändare
1000 en-liters-mått (plast rekommenderas EJ!)
2 stolar
En jävla massa tålamod
Övertalningsförmåga

Gör så här:
Ta kok-kärlet och börja lägga i en stekpanna i taget och varva med bestick. Håll tändarna under kärlet, en efter en och se till att inte få skavsår på tummarna. Här tillsätter du tålamodet då detta är väl behövligt för ett resultat. Efter att allting har smälts ner, plocka fram de två stolarna. Kliv ner i det transparenta badkaret och ring den 21:a och 32:a personen på din kontaktlista och be dem hjälpa dig. Använd övertalningsförmågan och vänta sedan. Efter deras ankomst, släng bort mobilen ur badkaret, och låt 21:an och 32:an hämta en-liters-måtten. Låt 21:an och 32:an fylla upp badkaret med den smälta metallen (ej för invärtesbruk) och sedan sätta sig på stolarna runt badkaret. Ligg så still du kan och vänta, här tillsätter du tålamodet igen. Vänta. Vänta. Vänta. När du känner en kittlande känsla i ena tån och sedan upp mot knäskålen har processen startat. Beroende på kroppsvikt kan detta ta olika lång tid men ca 2 - 5 timmar är att räkna med.
Kliv efter processen ur badkaret och du kan du se in i framtiden, läsa tankar och är starkast i världen.

Lycka till!

Erica avslöjar

Efter ca två år på högskolan i Halmstad har äntligen Erica Delle lyckats göra klart den ena av de två kompletteringar hon haft från förra året. Erica är nu redo att bli registrerad efter många om och men och hon säger i en intervju: "Jag hoppas att Henrik är sjukt snabb på att rätta nu."

På en föreläsning med Åsa Lilja på högskolan i Halmstad har Erica haft oturen att inte bli registrerad och får inte göra de labbrapporter som skall göras för att avsluta kursen. Efter ett samtal med administrationen på HOS-sektionen har Hon nu fått svaret att prata med Henrik stenberg, professor i socialpsykologi. Som vanligt är Henrik, liksom alla andra föreläsare på högskolan, omöjliga att nå. Efter ett nedslående besked om denna icke-registrering och att inte få examinera i organisationspsykologi har Erica nu tentat av Erich fromm-hemtentamen och mailat in. Erica säger att detta känns otroligt skönt även om hon inte vet om den blir godkänd. Hon har nu planer på att gå till Harrys ikväll med Emma Andersson och äta kycklingvingar och sedan gå på nya X-Men-filmen. Några öl ska hon även kunna få ner innan filmen också, säger hon.



Andra planer för veckan är plugga, plugga, plugga och sedan till Göteborg på fredag för att umgås med familjen och träffa polarna, någon trevlig utekväll och sedan hem till Halmstad på söndag eller måndag.

Ska lyckas skriva:
Vargmannen-fallet 2 /3 sidor skrivna
Essärskrivning psykoanalys 0/5 sidor skrivna
Vetenskapsteorihemtenta 0/3 sidor skrivna
Labbrapport 1 Ingenting gjort än
Labbrapport 2 Ingenting gjort än
Labbrapport 3 Ingenting gjort än
Labbrapport 4 Ingenting gjort än
Hemtentamen Ingenting gjort än

Skulle haft min klon nu. Då hade det gått undan. Dock hade klonen inte haft den kognitiva förmågan än då hon inte lärt sig allt jag lärt mig. Skulle nog försvåta skiten...
Jätteskoj, om man gillar att skriva, annars suger det EP (elefantpung)
Pinsamt,. glömde precis hur elefant stavas...

Såg nu en mycket ful sak: Särskrivning

Hejsvejs!

Visste du att

Visste du att över 37 miljoner människor besöker Las vegas varje år?
Visste du att världens största hangarfartyg, USS Enterprise, väger 93500 ton och rymmer 4800 personer?
Visste du att det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet?
Visste du att eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser?
Visste du att för tjugo år sedan vägde fotomodellerna 8 % mindre än genomsnittskvinnan. Idag väger de 23% mindre?
Visste du att i Virginia är det olagligt att ha sex med lamporna tända?
Visste du att det tar 40 år om man skulle fylla Globen med vatten från en vanlig vattenkran?
Visste du att amerikaner äter i genomsnitt 18 tunnland pizza varje dag, året runt?
Visste du att en haj kan känna lukten av blod inom 100 millioner liter vatten?
Visste du att det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför?

Vaknade för en gång skull utvilad och glad, var några dagar sedan nu. Idag ska man ta itu med viktiga saker. Blir pluggande, seriöst snack, Thorax-val som jag tydligen är välkommen till och sedan måndagsfilm på smålands om jag orkar. Nä nu ska jag platta håret och lägga på lite smink, inte haft smink på 4 dagar typ.

Dagens bild
Kan man vara snyggare?


Hejsvejs!

Suck suck suck

Nu börjar saker och ting bli lite för mycket. Nu ligger morfar på sjukhus igen också. Morfar verkar inte ha lång tid kvar. Kan inte bara denna helgen vara slut nu och allt bara lösa sig? Vill bara lägga mig, dra täcket över huvudet och inte vakna på ca en vecka. Eller åka till Gbg och bara lämna Halmstad en sväng.
Hoppas att alla mår bra, bättre än mig iaf (mer risk att läta melodramatisk eller nåt)
Hejsvejs!

This one time a clone came

Mina ögonlock är lika puffiga idag. Blir att använda ögonmasken lite mer. Sjukt bra köp!:D
Vaknade med en sorts tomhet. Känner för att åka till Göteborg idag och bara träffa päronen och äta söndagmiddag, kolla på tv med mamma och sova hemma. Då min käre mor så snällt sa i telefon i förrgår att jag alltid kan ringa henne och berätta allt så vill jag nog göra det nu. Konstigt att allt alltid känns bättre när man väl kommer hem, kommer ifrån Halmstad och alla människor här. Men om jag nu inte åker till gbg så blir det troligtvis inte mycket gjort idag. Promenad om en stund, tacopaj-rester, städning och kafferep med töserna (iaf en förfrågan)^^.

Jag börjar tro att förvirring sprider sig som en influensa. Ena dagen var man säker på sig själv och sina känslor, sedan pratar man med en förvirrad person och plötsligt är man själv helt ute å cyklar. Fattar itne varför jag gör vissa val, säger vissa saker när jag itne är 100% att det stämmer. Känner mig totalt förvirrad nu och jag har endast en person att "skylla".

Jag ska börja klona människor. Tänk va skönt att alltid ha en version till av sig själv som kan fixa alla tråkiga grejer, åtminstone dela upp allt arbete. Och visst fan skulle man vara bästa vän med sig själv? Iofs gillar jag itne mycket med mig själv längre. Då skulle jag nog inte gilla min klon så mycket heller. Men fan va härligt för killen som får hemsläp med mig. Då kommer det två versioner av mig. Nä nu börjar mina tankar flyga iväg lite för långt^^

Nä, nu ska jag och min klon städa upp i denna lilla håla vi bor i. Hon slänger kläder överallt och diskar aldrig.
Damn! Det är bra att ha en klon att skylla allt på:)

Dagens bild

Min nya bikini jag ska köpa
Hejsvejs!

Chilla:)

Tacopaj och en öhonmask som är kallare än Jesus. Hur gött som helst men sitter och ser dum ut. Nu börjar påsarna försvinna:)

Bästa köpet på länge. kyler ner hela fejjan:)

Ont

Nu har nog allting blivit fel. På alla sätt och vis faktiskt. Fick ett stenhårt slag av daniel rätt på neven i axeln. Idag värkder det värre än Jesus. Sen får man höra att man blivit utnyttjad och att man är lätt att få i säng. Sen har man träningsvärk sedan volleybollen, bränt mig på bröstet, fortfarande skitont i hela armen och även i munnen. Nä, efter en natt med så mycket aggression som igår vill jag inte vara med om. Men det positiva är väl att jag nu har mycket lättare att gå vidare. Och det ska jag fanimej göra...

Idag: Lasagne, film och nya hills-avsnitt.
Hejsvejs!

Sofia

Min älskade familj. Saknar er alla + min storasyster som jag aldrig träffat. Önskar jag träffat dig, Sofia. Tänker ofta på hur det varit att ha en storasyster. Jag önskar verkligeh jag hade ett tredje syskon, aom alltid fanns där. Jag räknar mina syskon till två st.
Plötsligt skriver jag mer nyktert då detta ämne får mig att känna mig ,er nykter. Vill visa en störrre respekt än jag visat innan. Jag saknar något jag aldrig haft. Sofia, jag kommer alltid vara din lillasyster. Du är 2 år äldre än mig och jag vet att du skulle skydda mig från allt. Tänker på dig oftare än vad folk tror. 

R.I.P Sofia Delle

RSS 2.0