Mc=problem?

Okej, klockan må vara  02.44 och jag må vara småfull eller möjligtvis aspackad men försöker långsamt skriva det jag vill få sagt. Hade en skitkul kväll på Stian, vilket är en slags motorcykel-samlings-klubb där det hänger mycket chill och trevligt folk med mc som gemensamt intresse. Själva vanliga ryktet att alla mc-gäng e kriminella stämmer verkligen inte! Men jag kan definitivt förstå vad detta rykte kommer från. Idag fivck jag bevisen rakt framför näsan. Bokstavligt talat. Första beviset, en kille står och ser allmänt deppig, berättar att han blivit påhoppad av ca 10 killar på stället och börjar sen skrika sin frustration angående invandrare, enligt honom "Jävla svartingar, araber, kroater, jugoslaver osv". Detta skapar en sjujävla diskussion samtidigt som bevis nr 2 står bredvid och lyssnar och raggar på mig. En trevlig filur som absolut va  intressant men när repliken "jobbar för att vara med i hells angels" vilket senare också visades vara väldigt sant då han är livvakt åt nån viktig ledare av Hells Angels som var där. De båda medlemmarna går runt med varsin hammare i bakfickan. Jag snacka med livvakten då han stötte på mig ganska uppenbart, och frågar till slut varför han har en hammare i bakfickan och får svaret "om det blir bråk" vilket skrämde livet ur mig. Tyvärr lyckades han få mitt nr och nu e jag livrädd över att ens svara typ. Och svarar jag itne så får man väl ett hammarslag i huvudet. Sa till honom att slå någon som inte har vapen med en hammare i huvudet kan döda personen. Detta va tydligen inga problem, han använder den bara i nödfall om någon hotar honom eller hans ledare med vapen.
Detta går emot min vålds- och moralprincip så totalt. Jag skulle aldrig kunna slå någon med ett verktyp eller redskap som jag vet kan vara dödligt såvida jag inte skulle kämpa för mitt liv och överlevnadsinstinkten sätter in, fine. Men att någon slår dig med en knytnäve och sedan ge tillbaka med ett slag med en hammare eller kniv eller whatever är fan inte acceptabelt.

Förra och även första gången på stian var helt underbare, sjukt roliga och avslapnade och moraliska männiksor men andra gången kan jag helt ärligt säga att det finns vissa som smutsar ner ryktet för alla mc-intresserade personer och mc-klubbar. Och uppenbarligen tar jag dåliga beslut som ens pratar med någon som är livvvakt och vars framtidsdröm är att vara med i hells angels...

Må hända att H.A kommer hoppa på mig för allt från förtal till förnedring, fine. Hittar ni ens denna bloggen så en ni duktiga, minst sagt!! Men jag kan verkligen inte förstå hur man ens kan fundera över att slå någon så sönder och samman med en hammare att man tycker d e naturligt att ensd ha med sig en ut på krogen...
Trevlig kille men skulle ALDRIG någonsin kunna tråffa någon som har det tankesättet. Jag måhända kan kallas trångsynt men fuck it! Vissa saker tolererar jag bara inte.

So long suckers!

RSS 2.0