Tough getting older

Jo, det skrämmer mig lite men för det mesta som ser jag ålderdom som något ganska intressant.Livet är ju lite utstakat från man föds till man dör, plugga vidare efter gymnasiet, jobba, hitta sin "själsfrände" (som jag iofs itne tror på men ni förstår idéen), gifta sig, skaffa barn, jobba tills man är 65, gå i pension och börja spela golf och lyssna på Vikingarna. Sen kolar man helt enkelt. Jag är just nu på punkt två, att plugga vidare. Min själsfrände har jag itne mycket hopp om att hitta eller hålla ihop med än. Gifta sig ligger så längt fram så jag knappt kan fantisera fram en bild om det. Herregud, Erica blir en fru Någonting. Vill ju behålla mitt efternamn... det ska jag definitivt! Anyway, plugget kommer jag klara bara jag satsar på det. Måste lägga ner mycket mer tid på att läsa böcker och ta tiden till att anteckna och gå på föreläsningarna. Förutom när Christoffer föreläser... Alltså, det är som att lyssna på en blandning av Robert Broberg och Thomas DiLeva. Sen är hans målningar på tavlan en egen konstinriktning. Ja, herregud!

För att återgå till grunden av detta inlägg, att när man är 65 och uppnått allt detta säger många att dom absolut inte vill bli gamla, rynkiga, förfalla och allmänt ruttna bort. Jag ser fram emot det! (Inte att ruttna bort utan att bli gammal)! När man har barnbarn, spelar golf med sin själsfrände som man varit gift med hur länge som helst och ha kafferep med grannarna varje söndag förmiddag. Nej fan, det ska bli en skön tid. Bättre att jobba skiten ur sig nu och få en lugn och stabil framtid än att lata sig konstant. (Även om dte är lite frestande att lata sig hela livet...)

Denna helgen var sjuk! I fredags var det fest hos B-Johan där jag itne kände en enda förutom Johan, fick mängder att dricka och snackade med lite folk. Sen var det utgång till Mårtensson men blev lite blandat, jag och några fler hamnade på Bulls, sen hamnar vi på Morfars och dricker ännu mer. Sen är det dags att åka hem, drar till Johan igen och somnar där. Kl. 9 dagen efter smyger jag upp till mig tappar min bh i trappan så den hade någon snäll granne hängt upp på trappräcket. Smög försiktigt ut och hämtade den. Hoppas ingen såg mig... Träffade Frida på kvällen på lördagen, sjöng singstar så rösterna försvann och sen ut till B&B och bowla. Satt å tjöta och drack vatten (ingen alkohol). Hemma vid 3 inatt typ. Tänkte kolla på mördande legender men jag stängde av efter att någon blev halvt hängd. Jag e för jävla feg asså! Blev lite animalplanet och sen nana-dags.

Längtar till nästa helg iaf, träffa Frida igen efter 8 veckor, Elin och Linda ska också klämmas in:) Korn på Fredag med Jim, ha middag med mor och far och träffa Jonas:) Kommer bli kalas! 

Dagens bild
image89

Hejsvejs!

Ta tag i det du ska!

Nu får jag börja skälla på mig själv. Självömkans dagar är över, inget mer tycka-synd-om-sig-själv-för-att-man-måste-skriva-om-två-uppsatser-bölande!! Blir att skriva Aspelinhemtentan idag och imorgon och söndag Erich Fromm-uppgiften. Ska även betala räkningar och handla mat. Ser fram emot Johans 23års/sen inflyttningsfest  ikväll.

Så fort den ena uppgiften är klar kommer allt kännas lite lättare. Då kanske lärarna kan få yummen ur röven och registrera mina delkursen som är avklarade! *Gaaah*

Annars är det lite nytt som hänt:
1. Kommer börja umgås mer med lite folk i klassen eftersom man ska ha nollningsmöten och styrelsemöten snart. Skriva sångerna till nollningen blir askul. Blir lite middag, vin och textskrivande hos någon. Stabhelgen kommer bli skitskoj också.

2. Folk kom ihåg min namnsdag! Det händer inte ofta men jag fick 100 kr av farmor på posten och en jättegullig ljudfil av mamma, pappa smsa grattis och hör och häpna! Min bror ringde och sa grattis!! :D Det trodde jag minsann aldrig.

3. På torsdag ska Jonas och jag ha roadtrip typ:) Iaf en liten sväng, han kör till Halmdtad, hämtar upp mig och sen får vi se vilken väg vi tar hem:P Sjukt glad för hans skull att han tagit körkort, för min skull åxå faktiskt :P

4. Jag har nog äntligen bestämt mig (observera NOG...) för att jag inte behöver någon pojkvän för tillfället. Jag vill inte ens ha någon. Trivs rätt bra med att vara singel. Skulle itne ha tid ändå, har ju knappt tid att träffa mina gamla vänner längre (deeply sorry...)

Anyway absolut finaste låten just nu: Masamichi Amano - Best friends (Menylåten till BR2) Me love!

Dagens bild

image88

Hejsvejs!


Irritationsobjekt

  • Högskolan tappar bort uppsatser.
  • Pinochio pizzeria har lunchstängt mellan 2 och 4 varje dag! (say what...?)
  • Förkylning i bade halsen och näsan samtidigt. (Brukar oftast vara en i taget)
  • Tv-licensen (räkning på 2000 i januari... För vad egentligen?)
  • Gitarren stämmer om sig själv hela tiden

Dagens bild

image87

"Som Metro, fast dyrare"


Bristfällig personal

För att tala fint språk är detta förklaringen på hur gögskolan i halmstad sköter sig.

Har gått en hel termin och lämnat in alla uppgifter men itne fått tillbaka någonting från delkurs 2, 3 och 4. På min sida står det att jag har 0,0 poäng avklarat. Vilket betyder att jag kan inte få CSN-pengar denna termin för att hög-fucking-fittskolan inte har registrerat mina resultat eller ens fått mina hemtentor! Gaah håller på att skrika och gråta av irritation och stress. Blir dessutom återbetalningsskyldig till CSN om jag itne kan bevisa att jag har tjänat de poäng som behövs.

Imon blir det att prata med varenda lärare och ansvarig på programmet och ska fanimej inte gå därifrån innan jag får ett svar! Sen blir det att springa av sig all irritation på gymmet med Sillan. Sen blir det att supa skallen av sig och troligen bli aningen aggressiv på skolledningens sjuka sätt att ta hand om sina elever. De kunde la frågat mig efter att jag missat 4 inlämningar varför jag inte lämnat in något?

Om jag inte får mina poäng registrerade händer följande:
1. Jag får inte vara registrerad som student på Halmstads högskola vårterminen 08
2. Inga studiemedel från CSN
3. Återbetalningsskyldig till CSN för en hel termin med en gång
4. Har inte bo kvar i lägenheten


Gaaah!!!

Hejsvejs skitstövlar!

My lullaby

Jepp, idag hittade Erica ännu en låt hon kallar för världens bästa/skönaste låt. Detta är defninitvt en på topp tio:) Namn: Electronic Elation - Oceans of time

Hell yeah! Acidplanet.com var en mycket god idé!

Imon e d redovisning och jag är itne alls nervös... Inte alls...  Okej då! Lite kanske!!

Fan va trist inlägg, vette fan om jag ens orkar vänta de 2 sekunderna det tar att publicera det. Nu tog det iofs mer än två sekunder att skriva den meningen så jag antar att det är nödvändigt nu. Fan nu blir det mer och mer nödvändigt ju längre jag skriver. 

Fuck it, jag e irriterad på folk som inte fattar vad man menar.
(dagens bild inställd p.g.a brist på fantasi)

Hejsvejs! 

Helt lost

Fan, jag missar ju allting känns dte som. Har ingen säker information om någonting. Allt e ett tvivel. Vet itne om jag ska på seminariumet imon eller bara på fredag när jag själv ska redovisa eller ska jag komma hela dagen på fredag för att enbart redovisa eller ska jag se alla andras redovisningar? Informationen har itne ruiktigt räckt in i mitt lilla huvud:/ Känner mig väldigt osäker. Läste opponeringsgruppens arbete idag, fan, vad mycket vi har missat i vårt arbete! Jag är inte ett dugg nöjd. Känns som vi missat allt väsentligt i metoddelen, inledningen, innehållsförteckningen och allt!  Jag vill INTE behöva göra om den eller komplettera. Räcker med att salstentan är den 23:e och det är dessutom den första salstenta vi har. Vet itne hur fan det ska gå. Och självklart har boken inte kommit än (beställde dem förra onsdagen...) Jag känner mig sjukt stressad! Men vem sa att det skulle vara chill att plugga på högskolan? Det är bara att slita, det är ett heltidsjobb! Bara sjukt störande att man inte är nöjd med det man lämnat in.

Anyway, började träna på SATS idag. Fick en gratis träning för att prova och jag e helnöjd. Så sjukt skönt att komma igång, ÄNTLIGEN! Efter nästan 6 månaders uppehåll e d dags att forma kroppen:) Kan förhoppningsvis få lite mer endorfiner och ork. Sover ju ungefär hälften av dygnet nu för tiden. Kan utan problem sova till 14.30 och jag somnar vid 1. Blir träning imon, längtar redan efter att bli helt slut i kroppen efter ett hårt träningspass, bli trött när man kommer hem och somna tidigare:)

Längtar så galet till 1 februari nu!!!

Längtar efter Frida nu. Massor! Vill höra om allt skoj ni gjort och berätta om allt som hänt här. ( e iofs kanske inte jättemycket...)

Jag känner mig, trots att plugget känns svårt och nästintill omöjligt ibland och ekonomin suger, väldigt lycklig. Jag älskar min lägenhet, Halmstad, singellivet (ibland iaf), har kommit igång med träningen, har världens bästa vänner, fått bättre kontakt med familjen och en person som haft en svår tid verkar ha kommit över det värsta. 
Nu ska bara självförtroendet upp och självsäkerheten men det kommer la av  sig självt, I hope.

Dagens bild (en hyllning till den första och enda anime-serie jag sett och gillar)
image86

Eftersom blogginlägget började med ett "Fan" ska det även sluta med det.
Hejsvejs!
F.A.N.

Surt, sa flickan!

Jao, det första jag ser när jag kommer tillbaka till Halmstad är att min cykel blivit stulen. Vilket jag iofs kanske får skylla på mig själv. Glömmer man ställa in cykeln i förrådet innan man e borta i tre veckor så e man ganska korkad... Men men, det suger en aning iaf. Hade dock punktering, och fastlåst i trappräcket och i bakhjulet. Så slarvig e jag inte!

Annars ser jag fram emot den 1 februari! Min dröm ska äntligen gå i uppfyllelse (en av dem iaf). Jag har längtat, önskat och viljat och nu ska det äntligen ske! Jag ska se KoRn live i Skandinavium. Blir ett krogbesök med Jimsan först och sen konserten! OH, VI SKA HA SÅ SJUKT SKOJ! Han har iofs sett KoRn 4 ggr innan men jag ska iaf ha skitskoj:P

A-uppsatsen är inlämnad, pluggade till halv 6 på morgonen men det gick:) Sen hur resultatet blev är en fråga jag inte vill ha svar på. 11:e jan blir det iaf eximination och som tur är opponerar Alex, Björn och Gustav. Inte lika jobbigt då^^

Fixat till datorn nu så den e redo för att användas. Ultrastar med 450 låtar, 9000 mp3or, Unreal Tournament 2003, Heroes 3 Armageddon´s Blade, Stepmania, nerladdningen e uppe i 1,3 Mb/s och det e sjukt skitigt på min diskbänk så jag precis!!! Diska nu!

Dagens bild
image83image84image85
Brutalt vackert^^ Moahah Haw haw haw!

Hejsvejs!

 

Ett gott nytt år?

Ja, det är frågan? Kommer det bli ett år man vill komma ihåg? Tänkte först skriva min traditionella årskrönika men jag har inte riktig orken som behövs för det. 2007 har varit ett ganska bra år, händelserikt iaf:) Började året med att vara arbetslös i januari. Förhållandet med Robban gick bra och jag var la lite av ett vrak vissa tillfällen dock. Började i thaiboxning med Frida, Robban och Daniel. Det var sjukt bra träning och skoj. Fick jobb i februari på ISS städföretaget, städade toltorpsskolan varje morgon mellan 06.00 och 09.00. Trivdes med jobbet och blev senare på våren flyttad till jouren och fick hoppa in på bl.a ABB, Spedition logistics och annat. Sommaren kom och riksbanken fick mig på besök varje morgon till eftermiddag:) Bra betalt och trevliga asrbetskamrater.

Juli månad var en händelserik och jobbig månad. 10 juli blir man dumpad efter 8 månader, 12 juli fick man intagningsbeskedet att jag kommit in på socialpsykologi i Halmstad. Tackar självklart ja direkt. 17 juli fyllde man år men hade en sjukt tråkig och hemsk födelsedag. Firade inte med någon och var deppigare än jesus pga kärleksskiten. 28 juli var det dags för födelsedagsfest och en snabb visit till Halmtad för att titta på lägenhet som jag dessutom fick skriva kontrakt på med en gång. Åkte hem snabbt och hade årets bästa fest:)

I augusti började nollningen i halmstad med sjukt mycket skojiga aktiviteter och intressanta händelser. Erica levde singellivet under den veckan och sedan började allvaret med pluggande och inflytt i lägenheten 1 september. Bodde 3 vecor hos sillan och adam vilket var sjukt skoj:)

Har nu gått en termin på socialpsykologi och trivs som fisken utan cykel. Julen var mysig hemma med familjen, ett extrajobbtillfälle på Buddha Bar på juldagen och en hel del utekvällar med Elin vilket var underbart skoj:D nyår blev lyckat och idag e jag tröttare än jesus och sitter här och ska snart få träffa Linda igen. Ska bli jätteskoj:) Imon blir det att åka tillbaka till H-stad och få börja leva sitt egna liv igen. Ska bli väldigt gött. lämna vissa problem i Gbg som man glömmer väldigt lätt i H-stad.

Nu återstår att se hur 2008 kommer bli... Jag ser fram emot ett nytt år med nya händelser. Förhoppningsvis kan det gå bättre än förra.
Hur definierar man känslor för någon?


Dagens bild
image82

Tänker på dig Frida! Saknar dig. dags att komma hem snart och visa din bränna:D

hejsvejs!


RSS 2.0