Förbannad, at last!

Folk säger att de aldrig sett mig riktigt förbannad. Om ni vill se det så kolla på mig nu. Jag kokar av ilska, samtidigt som jag skrattar åt det patetiska lilla livet. Om man vill skaffa vänner och bry sig om folk sitter man itne och kallar mig naiv och korkad och pissar på mitt privatliv. Och dessutom säger att man gör dte för att man bryr sig för det är totalt jävla bullshit! Bränn dina egna broar till att ens få vänner när du snackar skit och lägger dig i saker som inte berör dig. Har inte bett om råd, du är itne min relationsrådgivare eller psykolog. Gaaah, e så förbannad så jag itne vet var jag ska ta vägen. Om jag ser honom någonstans ute, på fest eller dylikt så kommer det smälla... The bitch is back typ:P Har för första gången sagt Fuck off till någon. utan några som helst tvivel eller funderingar.

Ajja, snart e d personalmöte, sen chill ikväll. Fick iaf världens bästa tjejkväll igår, precis som förr, jag å Bengan käka, drack massa, snacka om allt och hade askul. Även ett trevligt sällskap av Malin och Anna. Kunde inte varit en bättre kväll:D Sitter djupt i hjärtat! <3

Nu blir det Hills:)
So long suckers!

Sverige jobbar, till vilket pris?

Sitter i soffan och tycker allmänt synd om mig själv då jag har dragit på mig Linas och PG:s förkylning:P Feber, frossa, täppt i näsan, ont i halsen och svullnad i öronen. Ingen höjdare! Behöver tycka lite synd om mig själv, om ingen annan gör det (martyr som jag är).
Snart midsommar iaf, inga direkta planer men troligtvis nyhem, käk och underhållning. Ska bli kul, tror jag.

Låg och tittade på bröllopet igår, från 11-17 typ. Fan va dom hade idétorka om samtalsämnen till slut, innan bröllopet börjat. Även väldigt roligt att det faktiskt finns experter på alla jävla områden. Det diskuterades av experter om Victorias brudbukett, vilka blommor, vilken form, gamla brudbuketter, blaha blaha. Sen skulle det diskuteras vilka smycken hon hade på sig, vilka emblem som Daniel skulle få/har, Vem som lagt ut mattorna i kyrkan, vilka båtar som låg till i hamnen osv. Det finns experter på allt!! Det må vara en stor och viktig dag, ett kungligt bröllop, men varför lägga såna gigantiska summor på en enda dag, när den summan skulle kunna fixa bostäder till massa människor, förbättra skola, vård/omsorg, läggas till välgörenhet, vad som helst, men för att en skara royalties ska kunna käka rysk kaviar med guldskedar prydda med diamanter är itne speciellt lönsamt. många moderater säger: "Jaaa, Sverige jobbar!" Men för helvete, det jag jobbar, tjänar in och betalar skatt på vill jag inte ska gå till någonting som inte kommer gynna Sverige långsiktigt. Varför ska jag annars jobba och betala skatt?/jobba vitt. Att betala ett bröllop som enbart ska ha det dyraste av allting, vill jag itne sponsra. Kalla mig egoistisk och bitterfitta men tror att det finns fler som tänker så.

Min käre mor berättade dock att hennes kusin Mats var dirigent på "förfesten" i fredags. Då känner man iaf en person som varit på bröllopet. Antar att han inte betalat skatt i onödan. Kan inte släppa hur Daniel är sjukt äckligt lik Boxer-tv-Robert. Troligtvis tänkte Daniels föräldrar att de ville ha en unge med samma plastiga drag som Robert har. Mamman fick para sig med en boxer-hund och 9 månader senare föddes Daniel "Robert" Westling... Sjukt!


Nu blir det iaf mer sömn i soffan och en film kanske.
So long suckers!

Dags för rån, eller inte...?

Har haft aningen konstig otur idag och igår. Köpte ju en helt ny flaska schampo för mina sista pengar ungefär. Ställde den på badrumsgolvet och duschade. Råkade välta flaskan, täntke inte på det. Ser efter några timmar att det har runnit ut nåt på golvet. Tänker itne på det, trampar i det och halkar som fan. slår i armbågen och röven hårt som fan. Sitter i schampot som nu har skvätt över hela badrummet och badrumsmattan. Försöker tvätta golvet men halkar runt som bambi på is. Så där sitter jag i enbart trosor och tvättar golvet, täckt i schampo och vatten. Ingen bra grej. Där va halva nya schampoflaskan utspilld så 25 kr åt helvete.
Slutsats: Tappar man schampoflaskan så ställ den upp med en gång.
Ekonomiskt: - 25:-

Nästa otur/skitgrej är att hemköp (där jag oftast handlar) har höjt priset på Göteborg Rapé från 40 kr till 43 jävla spänn! Hade lyckligtvis pantat flaskor för precis 43 kr så d va ju lyckligt men fan. 43 jävla spänn e itne okej för en dosa snus! På netto kostar det 34 kr...
Slutsats: Börja handla på Netto!
Ekonomiskt: - 9:-

Turgrej däremot är nya lönen på jobbet. garantilönen gick upp 30:-. Får 120:-/h nu istället för 90. Not bad eh?;) Fattade först inte nya löneplanen när det står att både provisionen och garantilönenn är mindre, men så fel jag hade. Mattesnnillet e itne stort i min, eller så har vi för krångligt lönesystem.
Slutsats: Lära mig förstå lönesystem och att det är bra att arbeta.
Ekonomiskt: + 30:-/h

Har matat Bengans katter nu i snart en vecka. 4 kattungar och en kattmamma. De är urgulliga och blir jätteglad när jag kommer och gosar med dem. Dock lite jobbigt att gå dit två gånger om dagen. Tur är ändå att jag får ca 1 timmes promenad varje dag. Så sammanlagt gått lite mer än 5 timmar nu i veckan. Utan pengar blir det även ingen skräpmat och ekonomiskt ätande.
Slutsats: Katter ger motion
Ekonomiskt: +/- 0:-


Jobbar på BM ikväll, så tjänar nu minst 660:- för 5.5 timmar. Känner okej, går det bra så får jag dessutom provisionen:) Förhoppningsvis en bra kväll. Dessutom Bulls imon så minst 600:- till.
Slutsats: BM och Bulls är bästa stället att jobba på, ger mest pengar.
Ekonomiskt: 660:- + 600=1260 för 10.5 timmars jobb


Så, sammanlagt blir vinsten för dessa dagar:
+ 1260:-
-34:-
1226



Kan bli bra. Nu har ni sett min ekonomi typ. Hoppas det hjälper någon:P Mig hjälper det iaf!
So long suckers!

Bitterfittan har vaknat

Vaknar och ser och hör hur dte ösregnar ute. Då ska man såklart dessutom tvinga iväg sig själv, det första man gör, till katterna och mata och plocka bajs. Jippie... Hade det varit okej väder hade det inte varit några problem men nu, nä fyfan. Ska dessutom tillbaka vid 6-tiden. Jippie igen...

Har stört mig på ungefär allting idag.

Nr. 1: Allas politiska åsiktsvädringar på statusuppdateringarna på Facebook. Man måste inte nämna i alla uppdateringar att man är moderat/sosse/kommunist or whatever! Och dubbelmoralen där, när ni klagar över att det stått nån vänstersnubbe och delat ut flyers, då är dte att trycka på andra sina åsikter, sprida propaganda. Men när ni själva skriver att ert parti gör si och så och förbättrar blaha, ja då e d minsann ingen som ska klaga. Då blir man väl avrättad eller får mjältbrand på posten... Så fort dte händer nåt bra så är det ert partis förtjänst, nåt illa så är dte någon anans parti som sågas. Fan, håll allt politiktjafs för er själva. Så trött på hela diskussionen när alla partier ändå har snarlika mål och åsikter... Fuck you!

Nr.2: Min lägenhet ser ut som skit. Enbart mitt eget fel men orkar fan tien städa. har ingen plats för sakerna iaf. Kan lika gärna vara disk överallt.

Nr.3: Mitt hår! Va e d för jävla fel på det?! Blir fan nya extensions snart. pallar inte att hata min egen frilla/mitt hår längre..

Vill agg-supa ikväll. Men d ska jag inte!
So long suckers!

Nattens äventyr: Undergång

Japp, nu har jag "äntligen" dött i en dröm och jag dog itne på riktigt. Vaknade väldigt ängslig och trodde att jorden ska gå under idag. Så, drömmen handlade om:
Jag får höra att jorden ska gå under snart, solen skiner jättestarkt. Solen börjar gå upp samtidigt som den går ner (typ 2 solar) och plötsligt skapas två jättestarka solstrålar som bränner sönder hela jorden, när den kommer mot mig blundar jag och vägrar titta. Alla brinner upp/slaktas och jag överlever, sen kommer en av de största vågorna jag någonsin kunnat drömma om eller sett/hört om, även på film. Jag lyckas överleva vågen genom att hålla i en fastskruvad bänk. Alla som överlevde ligger och e omtumlade, firar att vi överlevt, då kommer nästa grej som blir mänlsighetens undergång, folk äter allt de ser, så fetma ska döda mänskligheten. Lyckas ta mig undan och räknar ut att hela jorden kommer sprängas totalt. Jag och en kompis bestämmer oss för att ta livet av oss, hinner inte, blundar och hela planeten exploderar. Allt dör. Vaknar...

Helt sick. Såg ungefär ut så här när solen strekte allt!

So long suckers!

Att arbeta med sig själv

Känner att det, sedan förra inlägget, behövs ett uppsving i mitt humör och självförtroende. Självhjälpsböcker har jag itne mycket förtroende för dock då jag läst boken "Deting för singlar". Har nog aldrig blivit så förbannad. Vilka typiska könsstereotyper, tjejer är alltid så, killar är alltid så. Nope, inge bra idé. Blir mestadels irriterad på hela grejen. Men det behövs definitivt någonting som dödar de små tomtarna som gräver sina maskhål i hjärnan på mig. Har några idéer som kanske kan hjälpa detta:
  • 3 komplimanger om dagen till sig själv
  • Alkohol
  • Självhjälpsböcker
  • Hitta ett nytt intresse
Får la försöka göra nånting åt saken iaf. Efter ett långt morgonsamtal vid halv 5 så fick jag lite perspektiv på allt. Man förstör itne bara för sig själv utan för andra också. Vem vill umgås med en jävla lipsill typ?

Anyway, hade en gigantiskt rolig examensfest. Först Tradecenter med buffé och vin. 40 socialpsykologer i en lokal kan inte sluta bra:P Men blev hemmafest sen, och då vare drag. Jag och INFO som vanligt typ. och lite socialpsykologer. Slutade med en trasig förnsterbräda, en bag in box upplimmad på kylskåpsdörren och kapsyler i sängen. Tackar iaf alla för en helt underbar kväll, även om lsutet kunde varit liiiite bättre. Ingen baksmälla iaf:)

Har inte klagat så mycket på Kissie på senast. Kan bara säga att hon hade passat bättre som matta i mitt kök än som videobloggare. En sån matta som suger upp allt man spiller ut och blir trampad på utan att säga ett ord. Vit och liten e hon ju iaf... ungefär som min nuvarande köksmatta. Badrumsmatta funkar också, mattan som suger upp piss som killar inte droppat av på fester.
Damn, that felt good!
När jag ändå har flamman uppe (eller vad man nu säger) så blev jag dumförklarad av en telefonförsäljare med världens fulaste dialekt (inte skånska). Någon krämig långsam stockholmska. Han säger att jag e dum som inte vet var jag har mina pensionspengar och att jag ska betala 50 kr/månad för att få nåt jävla fond-tips. Sa artigt nej tills han säger att jag e dum i huvudet. Då fick han ett tal han sent kommer glömma. Den lilla fittan kommer aldirg få nåt annat jobb, möjligtvis genom samhall för bokstavsbarn...


So long suckers!


Att veta sin plats

Är det bara jag eller känner du dig också så totalt ful?
Får alltid höra att jag är en bra vän, pålitlig, rolig, den roligaste person de känner osv. Men varför säger ingen att jag är snygg? Attraktiv? sexig? E jag verkligen inte det? Min plats är som vän, till alla killar jag träffar så är jag vän. inget mer.

Hade en lång utläggning här men räcker egentligen med en mening.
Jag hatar mig själv, på alla sätt och vis.

RSS 2.0