Sommaren är över

Under tiden potatisgratängen står i ugnen täntke jag skriva lite om vilken underbar sommar jag haft. Det är trots allt den sista dagen på sommarlovet idag. Nollningen är över, finally! Blev intensiva 10 dagar men avslutning med finsittniong och shottande i mängder^^
Detta har varit den absolut bästa sommaren någonsin. Att spendera sommaren i halmstad med de människor som bor här är det roligaste man kan göra:)
Detta har hänt:
- Åkte till Tyskland med Therese, Emma och Emma. Blev mycket alkohol köpt.
- Flyttade till Nyhem från Åttingsstigen.
- Båstad under tennisveckan fick besök av ett gäng glada SPP och MKV-tjejer
- haft en jätterolig födelsedagsfest
- Ätit sushi och skaldjurstallrik på Bettans med Emma, Louie, Klara, Lina och Malin. Första gången man åt sushi. Gick la sådär men skoj hade vi iaf.
- Sjungit karaoke på Fox and Anchor två torsdagar. Sjukt skoj att sjunga "The lions sleeps tonight" med en promillehalt över 2.0.
- Blivit bjuden på middagar i Haverdal
- Blivit stamgäst på Bulls.
- haft jättesköna soldagar på Tylösand
- Seglat på västkusten
- Varit straffmästare under nollningen. Jag var den tuffaste med hockey-hjälmen och systemetpåse-lila overall

Det var lite av allt som hänt. Är bara så glad att det jag sagt att jag skulle göra i sommar haf jag gjort=)
Fått en ny telefon ny btw, så samma nummer som innan.

Hejsvejs!

Så sjukt stolt över mina nollor!

Äntliugen vann mina nollor den viktigaste tävlingen av alla, Melodifestivalen! Nu ligger traditionen i SPP:s händer att vinna varje år och lätt att vi ska! Kan inte bli gladare=) Imorgon blir det Nollepub med straffmästarstrippen och innan det blir det gyckel på Amfi, förhoppningsvis bättre väder åxå...

Dock hänger det oro över mig. Jag vet inte vad jag skulle göra ifall det inte är en bra knöl...
Jag älskar min familj över allt annat...

Hejsvejs!

Hugg av mig fötterna!

Är så sjukt trött på att stå upp och att gå nu så d e sjukt. Varje dag, från kl. halv 8 till ca 04.00 varje dag är det full rulle med nollningen. Dessa påfrestande nollor (absolut inte alla nollor) som testar ens humör nåt vansinnigt. Och att behöva straffa nollorna för saker man annars aldrig skulle kunna inbilla sig att man skulle göra. Vi gör nattbesök hos nollor kl 2 på natten där man tvingar dem att lässa sig på marken och ha simskola, laga nudlar med äppelmos och matolja (som kulturkungen äter upp...), har på oss overaller och en jävla hockey-hjälm och silbrillor dygnet runt och en sjal för ansiktet. Helt jävla slut av allt planerande, skrikande (shit rösten börjar svika en nu) och att enbart äta ett mål om dagen och aknske en eller två korvar på kvällen. Trots allt detta jobbiga så är det ändå sjukt roligt. Ångrar inte en sekund att jag valde att vara med i nollningen. Rätt gött att vara nästintill helt utan alkohol i 10 dagar.

Mina fötter gör jätteont!
Jag skulle kunna skriva mer nu men orkar verkligen inte nu.

Hejsvejs!

Betydelser

EUE: En Utvecklingsstörd Ekonom
INFO: Invalid Nymfoman Får Omtenta
EKP: Extremt Kåta Pojkar
BYGG: Bara Ytterligare Grogg-Galningar
U: Behöver inte ens hitta på någon förklaring, Det finns ingen...
SUP: Studenter Utan Pension
MKV: Mycket konstiga vanor
SPP: Skandal-Program Påkommet

Fler kommer senare


Nollor och utskällningar

Dag 3 på nollningen håller på. Lyckades få en rast idag på dagen vilket känns jätteskönt. Blev sent igår på bulls med Emma, Torben, Charlie och Leroy ("dansa med Leroy"-Leroy). Annars har jag:

- tvingat nollorna att koka ägg, de står med armarna över huvudet och låter "Blubb blubb blubb"
- skrikit på nollorna
- sovit för lite
- ätit för lite
- svalt en fluga
- dansat "flygvärdinne"-dansen
- pratat stabiska
- gått in i en tejp-bit med halsen
- kommit på att berättaren i Bamse pratar stabiska
- luktat illa

Blev sjukt nöjd med utskällningen av Eleonora-fusknollan som skulle avslöjas. Oj, vad jag skrek och oj, vad rädda de var... De andra nollorna stod stilla och tysta som små möss och vågade inte säga ett ord. De var jättearga på mig tills de såg att Eleonora kom tillbaka i overall.
Har hänt massa mer men orkar inte skriva om det nu. ikväll blir det iaf nollepub och ett överraskningsbesök på deras förfest. Straffmästaren har alltid koll på sina nollor!

Mobilen är fortfarande borta...
Hejsvejs!

Vilka dagar det varit!

för det första, nollningsplaneringen är i full gång, har idag enbart kopierat papper efter papper i 1,5 timmar. efter sjukt mycket försök gick det iaf. Sen var det att ta bort ettiketter från ölflaskor och klistra fast nya ettiketter på dem. Detta satt vi med i 2 timmar. Sen hade man ju bokat tvätt-tid. Jag kommer hem och är redan 10 min sen på min tid. Då har en kille precis slängt in sin tvätt i maskinen och jag börjar lite bitskt fråga om han bokat tid (aningen sarkastiskt). Jag börjar skälla och ska ju självklart gå ut och visa honom på bokningstavlan med stoltheten i behåll. Jag gick därifrån med stoltheten i en säck bakom mig... Jag hade självklart bokat fel dag, nämligen imorgon då jag absolut inte kan tvätta. Så nu måste jag tvätta kl. halv 8 till 10 ikväll. Orkaaar iiinteee...!
Vilka givande dagar, ettikett-klistring och kopiering...

Imon böjar nollningen, upp kl halv 7 varje morgon i 10 dagar.  Hur ska jag klara det? Men det blir säkert skoj iaf=)
Blir nog dåligt med bloggande närmaste 10 dagarna men ska försöka hålla er uppdaterade av vad som händer under nollningen=)

Hejsvejs!

Längtat!

Åh, har längtat efter ikväll faktiskt. Har varit ute och festat och varit upptagen hela tiden, nu ska jag äntligen ha min sköna hemmakväll med cola, godis och vännerboxen hela kvällen=) Men först ska jag städa och diska undan allting. Längtar till imon åxå, nollnings-kickoff. Shit va skoj d ska bli å festa med alla staber och mammor och pappor.
Farsan kommer förbi och lämnar öl, sprit och vin åxå, me like;)

Mobilen är fortfarande borta så får vara online på msn så mycket som möjligt nu.
Hejsvejs!


Sång, sushi och mobilhelvete

I torsdags var det dags för sången när kareaoken på Mårtensson satt igång. Blev ltie schlager sjugna då det var en underbar girls night out:=) Kvällen slutade dock inte lika bra som den börjat. Denna gången var jag så trött på det så det blev, hör och häpna, en kopp te i fåtöljen när jag kom hem. Sjukt lugnande. Vaknade med baksmälla 2008 dagen efter (fredag) och försökte ladda upp till att dra till Malin och sedan till bettans och äta sushi för första gången i mitt liv. Det var dy...öh, gott! Hade lite svårt för konsistensen men det sköljde man bara ner med det sjukt trevliga sällaskapet av Klara, Emma, Lina, Louie och Malin. Prata, dricka vin, äta skaldjur och sushi och dessutom se en kändis. jag hävdar att det är reseledaren från sällskapsresan på Mallorca men det var tydligen Klasse Möllberg, 50 % av trasan och banane sågs på Bettans! Tufft ju...
Ajja, sen blev Mårtensson och det var la lite skoj. förutom att jag tappade min telefon så nu vette fan var den är. Dessutom är den avstängd så man kan itne ringa till din och försöka höra var den är. Troligen dom där jävla småglinen från Norrköping (jävla brunsås...) som satt å kallade mig för emo och skulle slå mig på arga leken men alla misslyckades. Sen blev jag kallad för Kicker åxå... Tackar så hjärtligt, ass-faces!

Jag har dessutom tagit ut alla min extensions nu. Känns otroligt skönt, kan kamma, tvätta och göra vad jag vill med håret. Får bli utan extensions ett tag nu.

Dagens bild
(utebliven p.g.a utvecklingstörda småtjuvar)

Om nu inte norrköpingskillarna tog mobilen så ber jag om ursäkt om jag pekat ut någon. Anyway, ni suger iaf dock så skit samma.

Hejsvejs!


Alzheimers

Jag glömmer hela tiden vad jag ska göra alla dagar. Detta inlägg 'är itne speciellt mycket för andraa intresse, enbart för att jag ska kunna komma ihåg vad jag ska göra.

Onsdag: Chilla
Torsdag: Kareoke men har för mig att det var nåt annat åxå, nåt med Emma A. Har bara totalt glömt vad vi sa, sorry=P 
Fredag: Sushikväll på Tylösand
Lördag: Myskväll med Emma

Det är det jag kommer ihåg iaf... Om jag sagt eller bestämt något mer så snälla, påminn mig isf. ändringar kan ghöras, iaf små.


Det eviga mysteriet

Igår fick man höra den gamla repliken: "Men vi kan vara kompisar istället." Visst älskar man den kommentaren, tjejer? Det underliga är att vi enbart var kompisar innan det också så vad är ändrat?
Detta leder mig till själva mysteriet som jag bara itne förstår mig på, varför tror killar alltid att tjejen vill ha allt så seriöst så fort? Bara för att man skickar ett sms till en kille och frågar "vad gör du?" läser de flesta killar egentligen i smset :
"vad gör du om jag friar till dig nu?"

Okej, så det har gått från ett oskyldigt sms till ett livsavgörande beslut. Många killar tar för givet att tjejen alltid vill ha något seriöst med en gång. har man haft ett one night stand så måste killen säga så snällt som möjligt "jag ringer dig", " jag känner mig jättetaskig men jag vill inte ha något seriöst just nu".
 Varför tror killar att man alltid vill bli överseriös med en gång? Vi vill åxå ta det lugnt. Vi blir iten kära i alla vi träffar för första gången, eller skickar ett spontant sms till eller ligger med.

tänkte fortsätta på detta men jag orkar inte. Ska baka en kaka istället=)
Ni fattar min poäng iaf.
Dagens bild

Det ÄR roligt att jobba på kåren...

Hejsvejs!

Linjen död

Inget svar, inte ens på frågan "vill du inte prata med mig?" och bli klickad. Undrar bara om jag har gjort något fel eller sagt något dumt. Jag har säkert varit för på och sumpat alltihop.

Imon blir det att åka till haverdal och äta middag. Ska bli lite skönt.


Det beror på vad man jämnför med

Hade en sjukt kul kväll igår. Kommer till Frida och Alex med ångest över att jag verkligen iten orkar gå ut men det ändras ganska kvickt:) Tar 2 glas vin och sen drar vi till Asian Palace. Inget höjdarställe men fan, det är billigt trots att jag iten köpte något. Sen blev det Moon med gratis inträde för min del. Kommer fram en kille som bjuder oss till vip-bordet med 4 flaskor skumpa, 2 helrör och shottar i mängder. På vägen hem träffar vi Elias och Anton och hälsar på massa roligt folk. Drar till Elias på efterfest och där sitter vi och youtubar till kl 7 på morgonen. Somnar hemma vid kvart över 7, vaknade halv 3 idag. Bakisdag med pizza, chips+dipp, cola och godis. Inte ätit pizza på evigheter nu. Sjukt...

Emma, du är den bästa människa som finns i Halmstad. Du är bäst! Jag hoppas att det kommer kännas bättre i Halmstad så länge jag e kvar här iaf=) Love you darling<3

Dagens bild

Hejsvejs!

Hjärtsvikt

Om jag kunde skulle jag gå till läkaren och se om han kan hitta något jävla botemedel men tror inte att det finns. Mitt hjärta är helt jävla outtänkt. Vad gör man när man inte är säker på en enda relation man har? Allt känns så ytligt, så falskt. Självklart älskar jag mina vänner men får känslan att någonting är fel, att de är arga eller irriterade på mig. Och relationerna vad gäller det mer känslomässiga vette fan hur det går eller vad som händer. Jag lyder folks råd att vänta tills han hör av sig men det är lättare sagt än gjort. Är i stadiet där ingen vet vad som komma skall. Ska man ta upp det med honom eller ska man bara hålla käft och låta tiden ha sin gång?

Alla relationer verkar ostabila. Hela jag är ostabil. Vill ha något stabilt nu.

Ajja ska snart iväg och träffa Frida och Alex och hitta på nåt.
"Huvudsaken är att man mår bra"

Hejsvejs!


"Fått gratis fyller i baren, näee"

Hade en av de roligaste kvällarna igår, kareoke på Mårtensson med Emma och Lina. Jag fick iaf två låtar sjungna och tror jag gjorde det rätt okej, Lina och Emma applåderade iaf^^ Sen kom Frida och Alex och lyste upp kvällen:) Fick drinkar, öl och massa skoj, hela kvällen, sen till Valentine (man borde nästan skämmas över att faktiskt sitta på valentine en torsdagskväll) där det blev med gratis drinkar och cider. I like it a lot^^

Idag ska man till falkenberg och chilla lite över dagen och ikväll blir det en skön och lugn hemma kväll tror jag. Har laddat ner My little eye som jag såg för jätte längesen. KOmmer barta ihåg att den var läskig som fan så får se hur det går:P

Annars så tror jag att jag sumpat det. Vet inte varför men jag känner det på mig...

Dagens bild

Hejsvejs!

Men jag älskar ju min lägenhet!

Blev uppringd i morse av HFAB som frågade om röran med räkningen och beskitningen. Jag som knappt har någon röst idag försöker få fram att jag itne fått post till hyresgästen som bodde här innan mig. Sedan ska tydligen lägenheten målas om vilket jag absolut inte inte inte vill. Jag älskar min lägenhet med den mörka fondväggen och mörka gräddvita väggar. Vill itne ha sterilt sjukhus-vitt så det svider i ögonen när man vaknar på morgonen. Måste dessutom flytta bort alla mina möbler då, vart ska jag ställa dom då? Gaaah. vill inte!

Anyway, hade nollningsplanering igår med töserna. Kom fram till en hel del bra grejer. Nu har man lite koll på allting iaf=)
Ikväll blir det sykväll med Emma.

Dagens hatobjekt: Amerikanska barn som sjunger julsånger och är bara såååå charmiga! Spyr på skitungarna...

Dagens bild

Min fina fondvägg! Du kommer bli saknad om du försvinner
Hejsvejs!

Förhållande-perioder

För några månader sedan kunde man se att alla skaffade förhållanden (Facebook never lies). Varje dag var det någon som skaffade förhållande. Men nu, helt plötsligt börjar allas förhållanden ta slut. Varför är det så? Är det för att sommaren snart är slut och folk vill bli singlar igen när plugg/jobb och annat börjar igen eller är det eftersom det gått 2 månader, de där två test-månaderna när man antingen blir mer och mer kära eller mindre kära?
Usch nu blev det en sån där jättelång mening...

Börjar iaf få lite pli på kärlekslivet, tror jag. Får la se vart det leder nu, seriöst eller inte, det är frågan.

Nu blir det snart middag+vin med Lina, Emma och 3 grabs. Göttans!
Dagens bild

Jocke fick kuken på ryggen

Hejsvejs!

Äntligen fixat

Nu kommer man kunna läsa min nya modeblogg som är som en modeblogg fast mer oseriös och som vänder sig till de som inte bryr sig om senaste modet och allting Ebba Von Sydow skriver.

www.emerica.blogg.se/antimodeblogg

Hejsvejs!

Sammanfattning på veckan och lite till

Nu har det inte varit mycket bloggande på länge men nu är jag tillbaka från världens härligaste vecka ute på västkustens skärgård. Emma och jag lämnade Halmstad på fredagen den 25:e och började med att hitta en hundralapp i P-huset i Halmstad som gick åt till ett linne. Vi åkte vidare till Kungsbacka där vi va på Freeport och sedan kungsmässan och shoppade lite mer. Vi gick även hela tiden och visslade på Jekyll And Hyde med låten Flipside. Grym låt som spelats i våra huvuden hela veckan. Sedan letade vi efter ett systembolag i 20 min. Kungsbacka var mycket större än vi trodde, hittade ju allt annat än bolaget. Men hare hare skiit i deee! hare hare 

Vi drog vidare till Mölndal där vi parkerade bilen och knäckte första cidern i väntan på att Jonas skulle hämta upp oss. Vi drog till Hof-damen i Lilla bommen i Gbg och där träffade vi kapten Pelle (Peter egentligen. Kan också kallas Louis), Oscar, Max, Franzen och Jocke. Blev en höjdarkväll på PC och sedan Trädgårn där  alla drack liite för mycket och sedan knödde 8 pers ihop sig i båtens sex kojer och detta var inte så bekvämt i 30 graders värme vid 7 på morgonen.

Lördagen blev en jävligt lugn dag med baksmälla och 6 pers lämnade hamnen, Emma, Peter, Oscar, Jocke, Franzen, Max och jag. Så underbart skönt att ligga och sola på däck med lite havsstänk på sig i strålande sol! Vädret kunde itne bli bättre, inte en droppe regn på hela veckan. Lägger till i Marstrand på en jättebra båtplats. Tog en rejäl suparkväll då med ett fåtal glas vin, sprit och öl. Söndagen var det grillning på kilpporna vid solnedgången med vin och räkor, vindruvor och annat gott. Kuken på Jockes rygg var mycket fin åxå... Blev en gigantisk fyllekväll även denna dag.

Vi ligger i Marstrand två nätter och drar sedan vidare till Lysekil. Där va d la inget jättedrag, alla va lite trötta efter gårdagens fylleslag. Blev lite bad och Erica, klumpig som hon är, förstör sina smalben av att försöka komma upp ur vattnet vid klipporna där jag klättrar på musslor och havstulpaner ungefär. MIna smalben såg ut som något Dexter hade varit och lekt med...
Anyway, drog till Smögen på tisdagen, bästa stället på jorden. Hade då lämnat avHär träffade vi på två dagar, norska tandläkare utan gränser (han sa att han jobbade som tandläkare utan gränser, och han hade heller inga gränser att sluta ljuga om vad han jobbade med), Oscars framtida kärlek, Emma alkoholsovaren, Peters kärlekskrankhet, de stående sjöbratsen och många fler. Här tog alkoholen slut för oss. Då hade 15 flak öl, 6 flaskor champange, 1 bib Jeltsin, 5 bib vin tagit slut på lite mer än en vecka.

Torsdags tog jag och Emma bussen tillbaka till Gbg fråm Smögen för att sedan åka till mig och grilla med mina päron, jag åkte till Kungsbacka och träffade Anders och såg jättemånga grisar! Inte varje dag man ser så många grisar. En då och då brukar man ju stöta på men.... Hämtades vid 12 och drog på Liseberg med Emma. Shit va skoj det var att åka allt igen. Inga köer och jättebra väder. Sist tog vi en flaska vin på PC och träffa några stolpskott, men dom va la trevliga.... typ... Idag kom man hem, helt slut i kropp och själ. Inte sovit ordentligen en enda natt så ikväll blir dte sängen tidigt.

Kortfattat:
Veckans stolpskott: Norska tandläkaren utan gränser
Veckans citat: "Skiit i deee!" ,"Hej hej!" och "Anonym kan fan inte kordinera sig själv"
Veckans låt: France Gall - Poupée De Cire Poupée De Son
Veckans gooing: Emma, vad skulle jag göra utan dig min darling?
Veckans ställe: Smögen, utan tvekan!
Veckans konstaterande: Det heter båtsak

Tack för en underbar vecka alla som medverkade!
Bilder kommer senare på facebook och även i bloggen.

Hejsvejs!

RSS 2.0