Sammanfattning på veckan och lite till

Nu har det inte varit mycket bloggande på länge men nu är jag tillbaka från världens härligaste vecka ute på västkustens skärgård. Emma och jag lämnade Halmstad på fredagen den 25:e och började med att hitta en hundralapp i P-huset i Halmstad som gick åt till ett linne. Vi åkte vidare till Kungsbacka där vi va på Freeport och sedan kungsmässan och shoppade lite mer. Vi gick även hela tiden och visslade på Jekyll And Hyde med låten Flipside. Grym låt som spelats i våra huvuden hela veckan. Sedan letade vi efter ett systembolag i 20 min. Kungsbacka var mycket större än vi trodde, hittade ju allt annat än bolaget. Men hare hare skiit i deee! hare hare 

Vi drog vidare till Mölndal där vi parkerade bilen och knäckte första cidern i väntan på att Jonas skulle hämta upp oss. Vi drog till Hof-damen i Lilla bommen i Gbg och där träffade vi kapten Pelle (Peter egentligen. Kan också kallas Louis), Oscar, Max, Franzen och Jocke. Blev en höjdarkväll på PC och sedan Trädgårn där  alla drack liite för mycket och sedan knödde 8 pers ihop sig i båtens sex kojer och detta var inte så bekvämt i 30 graders värme vid 7 på morgonen.

Lördagen blev en jävligt lugn dag med baksmälla och 6 pers lämnade hamnen, Emma, Peter, Oscar, Jocke, Franzen, Max och jag. Så underbart skönt att ligga och sola på däck med lite havsstänk på sig i strålande sol! Vädret kunde itne bli bättre, inte en droppe regn på hela veckan. Lägger till i Marstrand på en jättebra båtplats. Tog en rejäl suparkväll då med ett fåtal glas vin, sprit och öl. Söndagen var det grillning på kilpporna vid solnedgången med vin och räkor, vindruvor och annat gott. Kuken på Jockes rygg var mycket fin åxå... Blev en gigantisk fyllekväll även denna dag.

Vi ligger i Marstrand två nätter och drar sedan vidare till Lysekil. Där va d la inget jättedrag, alla va lite trötta efter gårdagens fylleslag. Blev lite bad och Erica, klumpig som hon är, förstör sina smalben av att försöka komma upp ur vattnet vid klipporna där jag klättrar på musslor och havstulpaner ungefär. MIna smalben såg ut som något Dexter hade varit och lekt med...
Anyway, drog till Smögen på tisdagen, bästa stället på jorden. Hade då lämnat avHär träffade vi på två dagar, norska tandläkare utan gränser (han sa att han jobbade som tandläkare utan gränser, och han hade heller inga gränser att sluta ljuga om vad han jobbade med), Oscars framtida kärlek, Emma alkoholsovaren, Peters kärlekskrankhet, de stående sjöbratsen och många fler. Här tog alkoholen slut för oss. Då hade 15 flak öl, 6 flaskor champange, 1 bib Jeltsin, 5 bib vin tagit slut på lite mer än en vecka.

Torsdags tog jag och Emma bussen tillbaka till Gbg fråm Smögen för att sedan åka till mig och grilla med mina päron, jag åkte till Kungsbacka och träffade Anders och såg jättemånga grisar! Inte varje dag man ser så många grisar. En då och då brukar man ju stöta på men.... Hämtades vid 12 och drog på Liseberg med Emma. Shit va skoj det var att åka allt igen. Inga köer och jättebra väder. Sist tog vi en flaska vin på PC och träffa några stolpskott, men dom va la trevliga.... typ... Idag kom man hem, helt slut i kropp och själ. Inte sovit ordentligen en enda natt så ikväll blir dte sängen tidigt.

Kortfattat:
Veckans stolpskott: Norska tandläkaren utan gränser
Veckans citat: "Skiit i deee!" ,"Hej hej!" och "Anonym kan fan inte kordinera sig själv"
Veckans låt: France Gall - Poupée De Cire Poupée De Son
Veckans gooing: Emma, vad skulle jag göra utan dig min darling?
Veckans ställe: Smögen, utan tvekan!
Veckans konstaterande: Det heter båtsak

Tack för en underbar vecka alla som medverkade!
Bilder kommer senare på facebook och även i bloggen.

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0