Vilken jävla skitdag

Känner mig idag irriterad på allt och alla. Om någon nämns så ta det inte alltför mycket på allvar, e bara grinig i allmänhet.

Jag hatar när folk lämnar massa grejer hos mig som bara ligger i hallen då jag inte har en så stor lägenhet. Så trots att det är små saker så tar det plats! Vill ha enbart mina saker i min lägenhet, inte andras kläder, skor, flaskor och vette fan allt va det är jag har. Jag är ingen lost and found-låda som man hade i gympasalen i mellanstadiet! Jag slänger snart ut allting som inte är mitt (eller Therese då såklart då hon bor hos mig fram till jul). Allt annat åker ut snart asså, om du vill ha dina grejer, lätt lösning, hämta dem!

Jag hatar när folk slänger sina snus under soffan hemma hos mig. Jag snusar men itne ens jag är så äcklig! Under soffan? Seriöst. Lägg det i en av alla 100 tomma ölburkar eller i slänglocket på dosan (om du nu itne snusar granit då detta blir svårt).

Jag hatar att ha problem med saker som gör mig ledsen men ingen frågar hur jag mår och inte ha tid att fixa dem.

Jag hatar att mina snus e slut. Jävla hora!

Jag hatar att det aldrig blir städat i min lägenhet, hur mycket jag än plockar. Just därför ska allting slängas ut nu. allt som inte e mitt eller Thereses.

Jag hittade iaf min gamla skatepunk, metal och svensk hiphop-skiva. Under-fucking-bart! Deftones, NUFAN, Static X, Refused, SOAD, Green day, Mobbade barn, Org 12, Promoe. Hell yes alltså!
Blir käk nu och mer pluggande som btw går åt helvete.

Kasta sten i riktigt stora glashus, då blir det oväsen!
So long, suckers!


Jag kan rita!

Titta vad fint jag kan rita när jag är uttråkad!:)

Idag har varit medlemsmöte, så jäääävla tråkigt och långt men viktigt för kårens framtid. Så man kan ju känna sig lite viktig iaf. Dock är jag mer hängig än Jesus efter nattvarden och huvudvärk som fan. Får se om det blir jobb imon eller inte.

Tänkte klaga på reklamer idag men orkar fan inte ha ögonen öppna...
So long suckers!

Sambo:)

Nu har min kära Tess flyttat in lite grejer för att bo här en obestämd tid. Ska bli supermysigt men anledningen är väldigt hemsk faktiskt. Dock inget jag delar med mig av här. Men ska bli underbart att få bo med min tösabit:) Så nu är det Ullared på tv, visst sämsta programmet någonsin men fan va kul att skratta åt folk och sätta in dem i störda sammanhang. Till exempel den anställda på Gekås som ska handla i en egen kassa. Han i sängen, kan inte vara spännande. "Är det skönt...? ....... Okej..... va bra....."

Nu har iaf 2,5 meter bred säng i lägenheten:) Ska bli supermysigt att sova med min gumma.

Bitterfittan skall senare ikväll eller imon troligtvis klaga på Paradise hotel. Blir första avsnittet jag ser någonsin av det skitprogrammet så ska bli en massa skitsnack om det sen:) Enjoy!

Nu blir det bilbingo med Tess! Fyfan va B!
So long suckers!

Dags för stryk

Vad kan man inte förstå sig på?

1. Russin i bröd
Ett helt sjukt "fenomen" som kommer fram vid jul då allting ska smaka jul och sött typ. Skulle köpa en god vörtbrödslimpa, lite jul i november. Men Russin i bröd är det äckligaste som vet och det var inte lite russin heller! Fan, va sur jag blir på sånt. Det stod itne på framsidan av paketet utan på baksidan. Visa för folk att d e helvetets åkomma i brödet, russin. Frukt över huvud taget i bröd och mat är äckligt. Ananans på pizza, haw, don´t think so! 
Jävla idé folk kom med bara för att det är jul. Vill inte att allting ska smaka glögg och russin!

2. Hur kan det ligga tandtrådsskrapor ute på gatan?
Vem petar tänderna ute bland folk? Varför har man med sig massa tandpetargrejer i väskan? Dessutom ligger det inte bara en utan 2 st!

3. Rikard Olssons frisyr
Är det en stylad frisyr eller något som blivit överkörd på E6:an?

4. 100% bomull
Det står på bomullsförpackningar "100 % bomull". Finns det någon bomull som inte är 100% bomull och vad skulle då den andra delen vara? Även tops kan räknas in här, varför man gör tops som är så mjuka i själva pinnen så man inte kan nudda den utan att den böjs och går av? MIljöskäl säkert men fan, lite lyx i vardagen måste man ju ha! (dagens I-landsproblem)



Fick ett jävla slag i ansiktet igår. Kom fram en kille och frågade om jag var singel, "ja" svarade jag och sedan frågar han varför jag är singel? Vad är det för fråga egentligen? Tjejerna som gick bakom (tre små Mjällbyfjortisar) skrattar och säger att man itne kan fråga en sån fråga och att jag troligen itne hittat den rätte. Sen kommer frågan: "Hur länge har du varit singel?" 2 år och 3 månader (862 dagar) svarar jag varav han också varit dte tydligen. Då säger dessa små jävla fjortisfittor att dte är tragiskt att ha varit singel så länge! När de fattade att jag också varit singel så länge säger de att det är ju okej om man är tjej! Va fan?! Det är la itne fel för någon att vara singel så länge?
Gaaah, låt mitt singelliv vara ensamt! Hatar frågor om singellivet, Varför? Hur länge? Varför så länge? Jävla offer...

När folk gör vissa uppdrag för att stödja olika hjälpfonder, till exempel när Gjert Fylking och Ashberg gick 180 mil för att stödja cancerfonden. Hur hjälper detta de cancersjuka? Det är ju lite som ett slag i ansiktet. "Haha, jag kan gå för jag e frisk, du är sjuk och jag måste gå för dig". Då kan ju allt man gör vara för någon hjälporganisation. Jag ska laga oxfilé en hel vecka för att stödja de fattiga barnen i Afrika. Det hjälper säkert. Äsch, pengar är viktigast i dessa sammanhang. Eller möjligtvis ett moraliskt stöd. Men att två 50-åriga småtjcoka och rika svenskar ska gå 180 mil för att visa stöd för cancersjuka, nä, funkar inte!

Skänker en stor och varm tanke till en av mina bästa vänner som igår hade inbrottsförsök. Jag ställer alltid upp för sig och du vet att du kan sova hos mig om du itne vågar sova hemma. Jag älskar dig, gumman!

So long suckers!


Slagsmål med avloppet

Ja, det var dags att städa av lägenheten idag och visst fan skulle det krångla. Började med att jag skulle få rent i duschavloppet dår det var stopp typ. Fram med diskhandskar, plastpåsar och fick upp en massa äckel (säkert jätteintressant att läsa om vad jag hittade men jag delar med mig av allt), hårnålar, en plastfolie och en liten ögonskuggsborste och en jävla massa hår och slem. Sen fram med propplösarn (min bästa vän) som gjorde rent som fan i hela husets avlopp nu tror jag. Sen skulle jag få fast gallret igen och det gick ju såklart inte. En liten plopp hade gått av så funka ju jättebra...
        Sen var det dags för dammsugarens revansch, då jag förra gången vann genom att skära sönder slangen för att få ut en vinkork och en penna. Dammsugaren vann denna gången då jag slog ner ungefär allt med slangen som sedan glappade efter att jag tejpat för lite (ungefär en hel silvertejp-rulle). Det sprutade ut damm överallt men sedan sparkade jag lite på den och tejpade lite till så nu ska den väl funka en gång till iaf. Förhoppningsvis...

Nu är det iaf rent i hela lägenheten ochdet enda som behövs nu är att tvätta. Får inte plats i skåpet längre...


Dagens bitterfitta vilar efter all städning så hon avvaktar tills någon säger eller gör nåt korkat som hon kan klaga på sen. Folk har kanske varit ganska vettiga på senare tid. Förutom monogami-folk och Kissie då...
Dagens bild

So long suckers! 


Tur i spel, otur i kärlek

Detta stämmer väldigt bra för min del (förutom när dte gäller monopol). Gårdagen, jobbade på BM och gick plus 9500:- vilket är mitt rekord än så länge och tjänade 1200 för en kväll. Kommer hem vid 02.30, och bara en timme senare får man höra det gamla vanliga favoriten: "Vi måste prata". Jahaaa, och där tog turen slut.
Nu, söndag, en jävla skitdag, som redan på enbart 1 timme fått mig att vara så totalt jävla singel igen. Visst, jag var singel innan också, men nu är man heeelt singel, inget på G, inget mys, ingenting lixom.

NU väntar att man ska se om man kan umgås som "vänner", försöka umgås utan att mysa, attraheras och allt som ingår i det. Känns dock lite svårt när man har tycker om/gillar den andre mer än kompis.
Tror dock inte att någon kan gilla mig. Visst, jag e en "cool tjej", men är det svårt att få känslor för mig? Jag har inte direkt känslor för killen det handlar om, vet inte vad jag vill liksom men över huvudtaget, är dte så svårt att få känslor för mig?
Det är något seriöst fel på mig. Nu kan alla säga vad dom vill men för tillfället är bitterfittan bitter på sig själv.
Jag är ful, tråkig, tjock, klängig, barnslig, osäker, konflikträdd, slarvig, lat, korkad och svartsjuk.

Gaaah, söndag är ingen dag, det är ett tillstånd. Ett sugigt tillstånd som innehåller ågren, trötthet och utmattning.

Nu blir det inte ett skit gjort idag förutom att skriva en hemtentamen och planera inför handledningen imon.
Gaaah, hatar mig själv vissa dagar.

Hot ro not: Diadem? Who cares!?
So long suckers!


Alla studenters blodiga natt

God morgon? Oh nej! Börjar med att vakna upp och känna att det smakar blod i munnen. Sätter mig upp och hela min kudde är blodig, jag har blod på händerna. Blir livrädd så när jag ska hoppa upp ur sängen snabbare än Jesus ramlar jag ur sängen och slår i axeln i nattduksbordet. Går in på badrummet och ser att jag har näsblod i hela ansiketet. Såg ut som en jävla skräckfilm i sängen och badrummet. Dagen börjar med att suga.

Sen får man mail om att organisationen jag valt till min c-uppsats inte kan ställa upp. Bra där, har alltså inte kommit någon vart över huvud taget. Dagen suger ännu mer.

Men, positivt, mitt känsloliv känns faktiskt rätt okej för en gång skull. Har känslor och tycker om en person. Går itne för fort fram vilket är sjukt skönt. Man får se vad som händer och hur dte går. Har iaf sjukt skoj med honom och han e söt som fan;) Ajja, får la se hur saker och ting utvecklar sig.

Dags för en dusch och sedan plugga lite mer.
So long suckers!

RSS 2.0