Spela och drick

Dessa två saker gör du hela livet på olika sätt. Funderade över detta igår kväll innan jag somnade.
Såhär ligger det till:
När du är sju år spelar du memory och dricker saft
När du är fjorton spelar du ointresserad och dricker häxblandning
När du är 20 spelar du klädpoker och dricker för mycket
När du är 40 spelar du på hästar och dricker whisky
När du är 60 spelar du backgammon och dricker apertiff
När du är 80 spelar du på sista versen och dricker din mat genom armen

Helt onödig tanke men fuck it.
Annars har pluggandet funkat men är redan trött på att plugga. Känns itne som jag kommer någon vart. men ett år till, ska klara av det. sen är jag ett stort steg närmare mitt drömjobb. Fick iaf gjort allting till seminariet imon och sedan en god middag på BM med Bengan. Blir städning nu inför imorgon då d vankas förfest innan kåpren med lite militärer, studenter och andra rötägg.

Har fått en soffa till, massa goa sittplatser och tagit upp massa skit på vinden. Börjar trivas nu. Har iofs trivts innan också men nu änne mer.
Nu har jag äntligen en bild på min hårförlägning. I like it. Trivs som fan med den också.

Videobloggare?:P
Nä städa och sedan shack.
Hejsvejs!

Pepp?

Nej, inte ett dugg. Vaknade halv 10 av att klockan ringde och hade planerat att gå upp och skriva mitt paper till seminariet imorgon. Vaknar med huvudvärk, skitont i halsen, täppt i näsan och min kropp är helt slut i alla muskler. Jag var inte ens snussugen i morse. Det är rätt udda.
Men men, måste skriva klart mitt paper trots feber. Går dock inte på seminariet imorgon om jag inte skulle bli mycket bättre senare. Kommer inte ens orka laga mat idag, känns det som.

Mina päron var iaf här i lördags och fyllde på mitt kylskåp med mat så nu kan man åtminstone äta hemma. Måste egentligen gå till banken, förbereda för seminariet, läsa 100 sidor och diska idag men jag orkar ingenting idag.

Har funderat lite på vänner. Just nu har jag vänner som jag kan lita på, bra vänner som ställer upp för mig, finns där och som inte sviker. Frida sa en mycket bra sak: "Om en vän inte ger dig någonting utan bara ställer till det, varför då ha denne som vän?" Tänkt en hel del på detta och det stämmer sjukt bra. Om en person inte behandlar dig som en vän, varför ska man då fortsätta vara vän med personen?
Jag har länge fått höra att jag är sjukt kass på att säga ifrån, ryta till och stå för vad jag tycker. Detta kan jag stolt säga att jag brutit. Jag har fått stake nog att säga ifrån, vet inte var ifrån men när jag får nog så säger jag till. Innan har jag fått kritik och en utskällning när jag väl säger ifrån och det slutar med att jag ber om ursäkt och sitter och snyftar. No more! Man måste välja sina krig, brukar jag tänka, och självklart ska jag itne börja skälla för allting som irriterar mig, men jag ska åtminstone säga ifrån om det är något som jag vet kommer gnaga på mig. Hoppas folk tycker det är en bra sak för jag ska inte snyfta bara för att jag blir arg eller irriterad.

Så, Bengan, Klara, Lina, Emma, Therese, Mirre, ni betyder så sjukt mycket för mig.<3

Nä, nu måste jag plugga klart och lägga in en snus.
Dagens bild (det bästa jag vet)

Hejsvejs!

"Avdelningen för våta jobb"

... som min far brukar säga.

Hade första passet på Corner ikväll. Var lite nervös över ifall jag skulle bli accepterad av personalen , om kunderna skulle va trevliga osv. Jag blev väldigt överraskad. Snacka massa med Mauritzio, lite klängig men så gullig mot mig. Jag spelade av 18-åringarna allt (evil laugh), fick se ett slagsmål och killen som fick stryk var fullare än Jesus och hörde världens sämsta kareaoke och också den snyggaste killen jag sett på länge sjunga som en gud, likt Bon Jovi. När det var stängningsdags stod det plötsligt en öl bredvid (inte en öl som något fyllo lämnat utan en ny, en egen) och chefens bror kom och spelade och var go som fan, blev bjuden på efterfest av chefen och alla anställda. Dock måste man upp och plugga imon så fick bli att dra hem men fick då skjuts av självaste chefen i en Mitsubichi (eller hur fan det nu stavas) 3000 GT (inte illa) och mådde hur bra som helst. Gick dessutopm plus idag så skadar inte.

Det enda negativa var att en liten jävla f*tt* från ett annat spelföretag kommer och börjar påpeka hur jag dealar. en gång var la okej men sen börjar hon lägga sig i allt och ska vara så jävla kunnig men jag säger snällt "Vi kör itne med det på Bonik, vi lär oss såhär". Sen sitter hon och säger att hon fått den världsbästa utbildningen till jobbet. Gaah, rövhatt, va arg jag blev. Hon slängde sin jacka under bordet så passade på att använda den som dörrmatta en sväng (evil laugh igen).

Nu har det blivit sjukt mycket parenteser så ska itne bli några fler och nu kallar ett parti schack och sedan sängen.
Bjuder också på den bösra remix jag hört på länge;)
Hejsvejs!


Produktivt

Det är bara ett nyckelord för denna dag. Den kan också beskrivas med orden upptagen, tråkig och rolig. Har hunnit med så jävla mycket känns det som. Blev att gå upp vid 11 och försöka skriva klart referatet, hade tydligen gjort fel men var lätt att fixa till. Sedan kaffe med Bengan. Hon drar till skolan, jag fortsätter plugga, hinner precis klart till kl 14. Handlar mat till Bengans födelsedagsmiddag hos mig. Baconlindad fläskfilé med potatisgratäng med rödvinsås och sparris och tomater i ugnen. Not bad at all! Sen mer kaffe och färga håret på Bengan. Blev nog bra hoppas jag:) Såg inte resultatet helt. Sedan kom Klara och kollade på Idol och Girl next door. Skrev synopsis och fick en ny idé till uppsatsen vilket jag tyckte behövdes. Sedan en lång dusch och nu sitter man här och har det asgött rent ut sagt. Jag har säkert glömt massa jag gjort men skit samma.

Har funderat lite på det här med att ha en partner. Jag längtar efter det med varenda del av min kropp (inget sexuellt. Eller jo lite kanske). Har varit singel i över två år och inte ens dejtat eller haft nåt på G. Vill så gärna ha kärlek, hitta den som kan ge mig detta och allt som hör till, nån som jag kan ge allt han behöver. Men ändå, jag trivs rätt bra med att vara singel. Det har sina fördelar. Jag har tid för alla mina vänner, mig själv, skolan, jobbet och allt som hör till. Sex är inget jag längtar efter speciellt mycket, det ger mest problem (och ibland även ångest). Och att ha en kk är också ganska krångligt. Blir aldrig som man tänkt sig riktigt. Antingen tror folk att man är kär eller tycker att man är klängig och kan itne säga det direkt till mig. Nä, verkar som allt som har med sex och kärlek går ganska utför (kan dock itne å mer utför nu, har landat på rock bottom nu). konstigt nog trivs jag rätt bra med att vara på rock bottom också. Har la vant mig.

Nu ropar snart sängen men är inte ett dugg trött. Blir säkert en sen natt men lite Unreal tournament 2003 och chess men fan, itne helt fel det heller.

Kan också meddela att jag nu har satt i extensions igen:D Blonda denna gången så känner mig lite mer nöjd med håret nu än innan.
Dagens bild

Nya säsongen på mtv.com kommer snart. Så sjukt efterlängtat! "The bitch is back!"
Hejsvejs!

Skärpning!

Jag måste skärpa mig och försöka hålla igång bloggandet mer frekvent. Gjorde nyss ett försök att få till håret lite bättre, utväxten och sådant men.... nja inte heeelt nöjd... Kommer se ut som en videobloggare efter lördag e jag rädd för. ajja isf färgar jag allt brunt så e d borta sen. Fan...

Blir till Kåren och köpa biljett snart, sedan stan med Klara och införskaffa present och ikväll e d spexet på teatern. Ska bli supermys. En väldigt snabb tripp till Gbg över dagen på lördag för att uträtta lite ärenden:) Middag på bulls på kvällen och sedan party party=) Blir ett gött tjejgäng på middagen.

Hejsvejs så länge. orkar inte blogga mer just nu

Hejsvejs!

Kårenslynor

Var på kåren en sväng igår, hade aschill på förfesten men drack bara två irish coffee. Så nyktert gick man till kåren och bara blev irriterad på alla fulla människor. De knuffades och bad itne om ursäkt utan vände sig om och skrattade varav Jag, Erica Delle mummlar lite för högt "jävla horkossa". Då blev hon inte så glad men jag palla inte att bråka så börja tjöta med någon annan. Det här hände typ hela kvällen (inte själva "jävla kossa"-repliken på repris). Hade mest ont i halsen och foten. Gick hem vid 1 typ och sedan halta hem och mummlade och tittade argt på en gymnasieelev som pissade på busskuren. Det kan ha varit en student, man ser ingen skillnad längre när 90:or pluggar. Sveriges enda studenter utan hår på k*ken. Detta såg jag dock inte på den pissande pojkslarven och lika glad är jag för det, man kan ju få klamydia genom ögonen också... (nej, jag är inte bitter)

Snart kommer bengan hit och dricker kaffe, blir dock inget kaffe för mig idag. Halsen gillar inte kaffe idag. Och glöm inte att titta på idol ikväll, audition från Malmö, man kanske skymtar mig i väntlokalen:)

En helt underbar idoldeltagare, låten och killen e ju störtsköna!
Hejsvejs!


Fjortisar

Har äntligen blivit klar med mitt första av många referat i näst sista terminen innan framtiden blir oviss. Blev nog rätt bra, och hann läsa boken. Rätt intressant, blev det efter ett tag iaf. Kommunikation och problemlösning är roten till allt typ. Väldigt slarvigt kortfattat:P Har iaf beställt de flesta böckerna nu så kanske kan vara ute i lite bättre tid nästa gång.

Igår var en höjdarkväll hos Bengan med Klara. Drack några glas vin, tjötade, kollade på Roast på Berns och fick för oss att göra en egen parodi på vidoebloggarna (bland annat på klippet från förra inlägget). Så vi sminka oss till råfjortisar och fick till en otroligt fin men korkad film. Lite bilder blev det med och jag har sett att jag inte passar som fjortis, inte det minsta... Men vem fan gör det egentligen?

Har dragit på mig en förkylning nu så känner mig rirg som fan men har itne tid att va sjuk. Foten är itne helt okej än heller men orkar itne vä'nta på att den ska bli helt bra. Äter mina piller och vilar foten mycket men gör alltyid ont att gå på den. Dock hjälper ju iaf medicinen lite. Som sagt, inte tid att vara risig nu, Längtar till helgen då det blir spexet på fredag, födelsedagsmiddag och fest för Bengan med massa folk på lördag. Måste bara skaffa presenten på torsdag också. Söndag blir det släktkalas och träffa Bengans familj.

Dagens bild

Hejsvejs så länge!

OMG

LoL

En frrrrrrediddelidag

Sitter nu här, nyduschad, glad, utvilad och som ägare av min första flaska whisky. Detta firas med att träffa Klara, laga mat och dricka Irish coffee. Blir nog mycket skratt och fnatt. Funderar på att bygga en hinderbana också om Klara är på detta:)

Skulle städa under avloppet i köket idag och hittade massa intressanta saker. Bland annat ett U-säk ser dig-klistermärke (har även hittats i garderoben i taket), en tysk vattenflaska, en gammal bit rödbeta (från förra gången jag lagade avloppet) och en tia. Ska nog se vad som ligger under golvmattan också.

Nu skriker magen efter mat och hjärnan efter Klara så nu blir dte att dra sig till hemkäöp snart.

Pluslistan
1. Family Guy, finns det något roligare?
2. Höstvädret, rätt mysigt med vind och lite kyla. Då får man ta på sig sina polotröjor och koftor igen.
3. Irish coffee. Mmmmmm... coffee...

Hejsvejs så länge


Uppdatering

Nu har bloggandet kommit av sig nåt vansinnigt så ska försöka uppdatera det senaste i punktform.

  • Nollningen har precis slutat. Var 10 dagar med chill som fan och massa fest. Smålands var party och sjukt skoj finsittning trots att den blev kortvarig p.g.a nästa punkt
  • Jag har dragit på mig en inflammation i mjuklederna i foten så kryckor och bandage är jätteskönt, verkligen. Men börjar gå över snart och gör itne lika ont som i början. Tydligen har jag gått på foten fastän den sagt ifrån och itn4e velat bli trampad på. Min trampdyna var väääldigt stor för några dagar sedan.
  • Äntligen fått reda på att jag får csn-lån sista två terminerna. En sjukt stor lättnad som kom i rättan tid. Päronen skulle hjälpa mig annars, som de sagt och gjort lite innan men känns skönare att stå på egna ben, jobba och plugga.
  • Blivit van med att vara blackjack-dealer. Sjukt gött jobb, får dricks och träffar massa folk. Visst, vissa är inte lika roliga att träffa varje jävla vecka, fuskare och dryga små jävlar men annars e d bästa jobbet jag haft hittills.
  • Snusat en aning för mycket. nu är raden med doser nästan upp till fönsterkanten, då är det dags att räkna ut hur mycket pengar det kostat mig och sedan troligtvis sluta helt. Blir sjukt jobbigt då det är det godaste som finns men fan, man e ju student.
  • Hösten är äntligen här! Visst saknar man sommaren ca 300 dagar om året men hösten är skön då man kommer igång med skolan, träning och andra gamla vanor. Och vem bangar en kväll tända ljus, film och mys i en varm polotröja och tofflor en söndagkväll. Åh, får äntligen ta fram höstkläderna! Även kåren har re-opening så blir förfest och party imon med lite folk:)
  • Jag har börjat mäta istället för väga och sett att det försvunnit 5 cm runt midjan sedan i februari och 3 cm runt låren. På rätt väg nu iaf. Kanske för att jag inte varit sommar-alkis. Festandet har varit rätt lugnt förutom vinkvällarna med Bengan och kvällen under nollningen med efterfest hos Gurra. Kanske itne det bästa:P

Nåja, kafferep med Klara och Bengan i eftermiddag.
Har även hittat min nya drömbil. Audi R8, Jävlar i mig, ge mig den! NU!

Hejsvejs så länge!


RSS 2.0