Sthlm

Har åkt 130 mil sammanlagt under fredag - måndag. Det tär på en, minst sagt! :p
Var i Sthlm igår och var på teater med familjen, kusinerna med familj och farmor och farfar. Revierans glada gossar hette pjäsen. Var rätt trevlig, eftersom Robert Gustavsson och Susanne Reuter var med. Annars var jag mest väldigt seg efter bilresan och hungrig som ett djur. Fick iaf gott om mat när vi kom till kusinernas hus. Käkade, diskuterade och pratade om det mesta. En hel del vin blev det åxå. Började nästan känna av det en aning e jag rädd för... hehe...

Anyway, åkte tillbaka till Gbg idag. gillar itne Sthlm speciellt mycket. Det är bara grått och bilköer överallt. Tacka vet jag Halmstad! Underbara hem. Åker tillbaka till halmstad imon vid 10.00 med Sillan. Sjka bli göttans att få komma hem och vara stressad som ett djur och tvungen att plugga men det är ett heltidsjobb som ska göras och det kommer gå prima:) Planerar iaf att åka tillbaka till Gbg den helgen Frida fyller år, krogen då kanske?:) Annars vet jag inte så mycket mer.

Annars är det lite tungt känslomässigt. Börjar få lite intresse för en kille i Halmstad som troligtvis är intresserad av mig åxå, vilken lättnad:) Men man vet aldrig och får se hur saker och ting går. Ska iaf spela biljard ihop nån dag i veckan. För övrigt så när det gäller annat känns det rätt kass. Hur mycket folk jag än har omkring mig känner jag mig ensam av någon anledning.

Blev inget ikväll, tråkigt...

Ska iaf få låna ett surround system av bror min. Ska bli gött att få lite bättre ljud på allt i lghten. I utbyte får han låna min gamla dator, ska få en ny sådan:D Äntligen bättre grafikkort, ljudkort och mer Ram å allt möjligt skit som kan vara bättre än det jag redan har^^

Nu är det dags att filosofera lite mer över livet och dess stora frågor. Vissa är små, vissa är gigantiska... Gigantiska äckliga stora böldfrågor som man bara vill bli av med! Fan, vill ha saker som de var förr.

So, how you´ve been?
Hejsvejs!


Uppdatering på senaste månaden

Jao, d var längesen jag skriv nåt här, iaf något vettigt. Har inte fått mitt förbannade bredband än så nu börjar jag bli otålig. Skulle fått det förra veckan. Inte haft bredband på nätstan 2 månader nu så man börjar nästan vänja sig.Mycket har hänt sedan sist. Sitter hemma i Mölndal nu. Kom idag vid 2, åker till Sthlm imon på släktkalas å shit och hem på söndag igen till Mölndal och sedan tåget till Halmstad. Ack och ve men sånt är livet:) Ska bli lite skoj att träffa farmor och farfar iaf.

Bor nu för tiden i Halmstad vilket är en sjukt trevlig stad med mycket trevligt folk. Lite skönt att bo i en småstad istället för Göteborg. Männi8skor är lite trevligare i mindre städer men självklart finns det rötägg åxå. Plugget går bra men det är stressigt. Hade inlämning i tisdag på 7 sidor på projketet vi utförde veckan innan, redovisning om detta på onsdagen och börjat på en till skriftlig uppgift om Erich Fromm och egen analys till nästa tisdag. Samtidigt har vi ju två hemtentor till den 12:e okrober så det blir att plugga på nu. Intressant med all socialpsykologi, hur vi människor fungerar i grupp, olika roller och hur leken skapar vår identitet. Sen har det ju blivit lite festande  på Kåren såklart.  Träffat mycket trevliga, konstiga, snygga (Daniel, hehe) och bråkiga människor.

Annars har det varit mycket tid med Sillan. Vi umgås varenda dag typ:) Vi umgicks med två tyskar igår. Något om att Playing the salami återkom ett fåtal ggr.

Men, det finns saker som inte är frid och fröjd. Jag har inte mycket som hänger över mig men det finns några saker. Till exempel, jag saknar jag mina vänner i Gbg. Jag vill inte att vänskapen ska sluta bara för att jag flyttat till Halmstad men ibland tror jag att den redan gjort det. Ibland känner man sig bortglömd, och konstigt nog utanför trots att man varit vänner så länge. Det är såna tillfällen jag undrar om det är jag som gjort något fel eller om saker och ting bara sker som man inte vill ska ske. Anyway, jag saknar er alla...  Även OM ni inte saknar mig eller har något som helst agg mot mig.

Jao jao, troligtvis bredband i veckan så så blir det mer kontinueligt bloggande. Nu är det käk och grubbel.
Hejsvejs!

Ett smakprov

Eller nej, vi skriver allting när jag sitter i Halmstad med bredband och kan tänka ut och komma på allt som hänt:)

Så imon kväll borde dte finnas ett inlägg som är längre än detta.
Hejsvejs!

RSS 2.0