Ännu en gång

Drömde inatt, mycket och länge, att jag var i ett gigantiskt hus, rätt fint och det kom några vänner och det spökade självklart. Vi började döda varandra och gjorde alla möjliga sjuka saker med andra. Sen lyckades jag driva ut den onda anden genom att jag skrek med en konstig röst mot personen. Jag tror denna dröm uppstod efter jag såg att de drev ut Kennys ande ut cartman i Southpark i gårdagens avsnitt. Då var det en kul liten klump som lös innanför Cartman. På samma sätt i min dröm.

Jag måste sluta titta på teve...
Imon till Gbg och röja:D

Hejsvejs!

Halloween och lättnad

Vaknade i morse med känslan av lättnad i hela kroppen. Drömde dock konstiga saker, bl.a en tarantella som förföljde mig vart jag än gick. Jag var livrädd och vaknade med ett ryck och skakade hela täcket utanför för att det inte skulle finnas spindlar kvar i det. Blev iaf en väldigt skön morgon efter detta i ett iskallt täcke. Lyckats göra i ordning i hallen och dammsugit idag åxå. Var itne heller bakis från igår. Förfesten på bolmens var sjukt skoj, massa goa SPP-människor och alkohol i kanske lite för stora mängder. Sen iväg till INFO-förfest och sedan kåren. Min Link-utstyrsel var mycket uppskattad. Fick mycket beröm för den så det tackar jag för=)

Tänkte på Pimp my ride idag. Programidéen är lite konstig. Det kommer en stor tuff neger och står först utanför ditt hur och kollar på din bil, sedan ringer på och ber om bilnyckeln och kör sedan iväg. Jag hade åxå gett mina bilnycklar nästintill frivilligt om det kom en stor neger och sa "Ge mig bilnycklarna!". De fixar upp bilen och sätter in de mest onödiga prylar man kan tänka sig i en bil, playstation i ratten, pianotangenter i bilsätena så det låter när man sätter sig och hoppar på sätet, en grill i baksätet. Fan, ska man bo i bilen eller? Om jag var hemlös och hade en så ny och "välutrustad" bil hade jag sålt den och gett mig själv ett riktigt tak över huvudet. Sen om jag inte har ett playstation är oväsentligt. Dessutom, blir itne bilen stulen så fort man parkerar den utanför huset? Då kommer väl Xibits kompis och snor den istället och om man skulle få tillbaka den så är fälgarna borta, playstation 3 borta och sålt till en liten 10-åring i Utah och sätena är sönderskurna och fyllda med smuggel-knark.

Nu har jag tjatat tillräckligt.
Dagens bild

Link, alltid lika söt
Hejsvejs!

Äntligen=)

Äntligen är det halloween
Äntligen har jag klätt ut mig till någonting sjukt bra
Äntligen är tentan avklarad (tog 4,5 timmar och var den jobbigaste dagen under hela min skoltid på högskolan i Halmstad)
Äntligen är Klara tillbaka
Äntligen känns allt bra med alla
Äntligen blir det sjuk halloweenfest på Bolmen och sen Kåren

Ja, mycket änltigen som hänt och ska hända. Kändes behövligt efter tentan å allt. Jag lyckades få in några riktigt konstiga meningar i tentan dock. Bland. annat: "Även om han inte blivit straffad tidigare så, ja fängelse ska han minsann ha!"
 och "så länge man itne har något fuffens för sig." Va fan tänkte jag på?^^
Nu sitter jag hos Emma och fixar iordning mig och dricker första grogen för kvällen. Sprite och Explorer, kan det bli mer fattigt? Sitter och bloggar utklädd till Link (Zelda-gubben om någon inte vet vem det är) Fine, jag är en tv-spelsnörd!

En sjukt onödig sak jag tänkte på i morse är hur onödigt det egentligen är att sända radiosändningarna på tv. Jag skiter i vilken ny "snygg" klänning Josefin Crawfoord har på sig och att blondinBella vill synas i tv. Det positiva med radio har ju försvunnit då. Att kunna sitta och läsa tidning, göra annat och lyssna och enbart hänge ett sinne åt radion och de andra åt andra intressen. Nu måste man dessutom titta på hur radiopratarna ser ut och allt annat. Det sköna med radio försviner!
Jag jobbar på SR, för ful för TV...

Nåja, nu ska man sminka sig och allt sånt=)
Pözz och Kjamizzar


Nä, seriöst, hejsvejs!

Jag försöker ju!

Försöker och försöker plugga men det går inte! Jag fattar ingenting, är okoncentrerad och uttråkad. Men jag försöker iaf. Får göra det bästa på tentan och sedan se ifall det underlättar lite då. Salstentor suger röv...

Har funderat lite över min mentala hälsa. Jag är förundrad över att jag inte är höstdeppad öht. Jag brukar ju alltid bli det under hösten/vintern. Kanske är för att jag trivs så bra med livet just nu. Jag älskar Halmstad, mina vänner och börjar lära mig att koppla bort saker som inte betyder något. Behöver sluta oroa mig så mycket över vad andra tycker, hur jag verkar i andras ögon och dyl. Känns som jag blivit starkare som person på detta sätt. Min osäkerhet är iaf nästintill borta. Det enda jag verkligen saknar är pojkvän/mys-sällskap.

Ikväll blir det iaf bowling med Emma, Sebbe och kanske någon mer. Ska bli skönt att glömma pluggandet lite och glömma stressen av pluggandet.
Gosh, längtar till gasquen! Ska bli sjukt skoj att vara toastmaster. Hoppas bara att alla SPP-are kommer. Så många som möjligt iaf=)

Linda, Bamse är okej. Men min sköldpadda ska heta Bruce! =)
Dagens bild

Hejsvejs!

Söndagskvällsångest

Usch, har inte blivit mycket pluggande denna helgen men inte heller överdrivet mycket alkohol. Har bara varit så seg och trött. Imon och tisdag blir iaf enbart plugg i skolan och bibblan. Ångest över att jag itne pluggat nånting, över att jag typ gett upp innan jag ens försökt göra tentan. Har ångest över att min diet itne gått speciellt bra i helgen. Måste fortsätta på samma bana som innan. 1500 kalorier om dagen, frukt och grönt och nyttig mat. Måste fixa det.
Lyckades iaf diska det mesta idag från helgens bravader. Men d  ela nästan lika mycket disk nu med men... Det är iaf ny disk.
Nu ska jag återgå till min underbara bok och somna skönt ensam i sängen=)
Linda, din sköldpadda ska heta Bruce! Jag insisterar.

Hejsvejs!

Gud pissar på mig

Vaknade i morse av att vara aningen förvirrad och arg/ledsen. Drömde att jag blev brutaldumpad på tåget från Åre av mitt ex. Sen räddade jag hela sällskapet när det började regna små små eldbollar från hustaken. Lyckades t.o.m hålla fast en hel Stena-färja med bara händerna. Ajja, vaknade iaf jätteirriterad och arg, hörde regnet mot fönstret och såg sedan all disk. När jag sättermig vid datorn så står klockan på 12 på mobilen och 11 på datorn. Jag hade inte en aning om att man skulle vrida klockan åt nåt håll.

Medan diskberget sträcker sig mot skyn och mitt hår blir flottigare och flottigare måste jag ta tag i pluggandet inför tentan på onsdag men PALLAR INTE! Kommer ändå gå åt helvete... om jag ens kommer upp kl 8 på morgonen då. Om nu klockan är 8 då elle rva fan den nu blir/är/var.

Ta det lugnt med spriten och lev väl!
Dagens bild

Hejsvejs!


Såå trött

Efter några dagars festande är jag denna lördagmorgon lite mör i kroppen, minst sagt. Både av alkohol men även av psyksik påfrestning. Tentan på onsdag gnager som fan och ens "vänner" skickar arga sms som låter så melodramatiska så man inte fattar vad man gjort. Jag har tydligen inte försökt tillräckligt men det har hon. Det är precis det jag gjort i ca 2 månader. Nu pallar jag inte mer.

Hade iaf en sjukt kul utekväll igår på morfars med förfest hos mig innan med 10 pers typ. Blev MYCKET öl.... Minst sagt. Jag gillar inte morfars egentligen för där träffar man alla man känner och det är där intrigerna skapas och byggs på.
Blir en skön dag med plugg, käk och en promenad. Mysig hemmakväll kommer sitta skönt sen=)

Dagens bild

Jag vill ha pojkvän att mysa med!*bölar*

Hejsvejs!

Moe money moe money

Har visst en väldig tur med pengar nämaste dagarna. Och det behövs ju alltid=) Hittade en hundralapp på Valentine igår och skrapade fram 50 spänn på en trisslott idag. Kan det bli sämre? Nope=)
Nu är det påklädning, matlagning och lite städning innan folket kommer. Är sjukt pepp och hoppas alla andra är det åxå.

Hoppas alla får en underbar helg=)
Hejsvejs!

Underbar morgon

Jämfört med gårdagens morgon/eftermiddag (när jag gick upp) så är denna morgon hur skön som helst. Dagens schema är att gå iväg till skolan och plugga i några timmar, Träna, hem å käka, sedan fortsätta plugga lite till. Kanske träffa Keel ikväll åxå om alla har tid/ork/lust=)

Vaknade av att grannen spelar Phil Collins-liknande ballader väggen intill på högsta volym. Försöker somna om men det är sjukt svårt när man försöker lista ut vilken låt det är utifrån basen och piano-ackord. Så där försvann min sköna morgonstund med guld i mun(d).

Nä, off till the bibliotek nu!
Hejsvejs!

Ge mig snabbmat!

Gaaah, hur fasiken gick det för mig igår? Hade jättetrevligt med Keel och plötsligt hade Erica druckit 7 glas vin och vinglade sedan hem. Det första jag lyckas göra på morgonen är att snubbla över papperskorgen jag ställt bredvid sängen. Välter ut all skit på golvet och går å lägger mig igen. Nu har iaf den värsta baksmällan gått över och nu börjar suget efter skräpmat. Har inte ätit skräpmat på över två veckor, har käkat nyttigt och räknat kalorier.  Nu skriker magen efter massa flottiga kalorier! Men har inga pengar så d blir la havregrynsgröt och lax idag med.

Jag ska aldrig mer dricka alkohol...

Sov gott, hejsvejs!

Måndagskaffet i soffan

Vaknade i morse av ett sjukt dåligt humör och ont i magen. Småsur och irriterad gick jag upp och tog en lång dusch och funderade länge. Har du någonsin känt att någonting fattas i ditt liv? Man är nöjd över det mesta men ändå fattas det alltid något. Just nu känns det bra på alla olika fronter förutom skolfronten. Jag hatar hatar hatar Jöken. Så förbannat pisstråkigt!
Sen att jag saknar pojkvän som en galning är en annan sak.

Jag behöver inspiration!

Hejsvejs!

Söndagskaffet hos Klara och Lina

Haft en urmysig kväll med Emma, Lina och Klara. Blev kaffe, tjöt och tjejfilm:) Behövde verkligen detta, speciellt när man får mindre goda nyheter. Har definitivt fått lära mig att det är korkat att bli få känslor för någon. Man blir bara ledsen i slutändan iaf. Kanske därför jag varit singel i 1,5 år snart.

Har dessutom brytit min diet för att äta skräpmat idag. Sjukt dumt. Nu ångrar jag det bara jättemycket. Så, singel, tjock och jättebakom i skolan. Vill bara sitta inne hela dagen imon och kolla på vänner, spela UT2003 och stänga av mobilen.

Hejsvejs!

hummel mummel

Usch nu var jag dum nog att kolla på en äcklig film när jag vet att jag inte kan sova efteråt. Hade iaf jättemysigt med Dah Riffah ikväll. hoppas köttbullarna inte var för frusna och pastan inte för hård=)

Tänkte mest säga godnatt och berätta att jag börjar bli paranoid.
Hejsvejs!


Lördagskaffet på köksgolvet

Hade en skön heldag med Cunne igår, en strumpa på huvudet och helikopten på det gjorde verkligen min dag. Sen iväg till Sebbe och dricka sprit och sen lite fylle-UNO på kåren, sen taxi till stan och spela biljard, sen Gastons. 
Min morgon var helt underbar idag. Vaknade vid 11 och somnade om jätteskönt genom att drömma om att Magnus Betnér blev tillsammans med mig och han skulle uppträda för en mellanstadieklass. Fast han var rätt elak och drog elaka skämt om mig för mig. Men om man räknar bort det så var drömmen heeelt okej:) Vaknade igen och gick upp (snarare studsade upp) och skulle koka kaffe. Detta gick bra tills jag tappar ut hela koppen kaffe på golvet. Lyckades dessutom trampa i det så mina strumpor blev jättefula. Men men, annars har man gjort upp planerna inför ikväll, eller ja, planer å planer. Ska kolla film och gosa i min nya soffa som jag älskar btw.

Jag bryr mig så sjukt mycket om er, KEEL. När jag vet att någon  mår dåligt gör det seriöst ont i mitt lilla halvhårda hjärta. Vad folk än säger så ska jag försöka hjälpa er. Ni är guld värda!

Nä, tror jag måste diska och dammsuga snart. Fan, måste sluta stöka ner så mycket!

Your song
It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Dagens bild


Hejsvejs!


Underliga dagar

(Emma, som kallar mig för ljuggo ska få en liten förklaring. Planen var kycklinggratäng och fotboll. Sen att vi inte gjorde detta är en heeelt annan sak^^ Men okej för den här gången:P)

Har sett och gjort mycket underliga saker senaste dagarna.
Hur många har egentligen slagit 20 högerkrokar så hårt man kan på en norrman? Jag blev tillsagd att slå honom så hårt jag kan. Så jag tog i för kung och fosterland och drämde till honom på käkbenet. Sen skulle vi gå en match och jag fick in ett ännu värre slag på näsan på honom. Sen fick en annan kille slå honom på andra kinden och då fick han en blåtira åxå... Det sjuka var att han sa att han itne fick in förutom ett slag som satte en bit närmare näsan...
Ett mycket underligt folk, dom där norrmännen...
Detta lilla slagsmål gjorde också att Info-ettan Sebbe är livrädd för mig. Han har även sett min onda dockan-imitation så nu kommer han väl aldrig sova lugnt efter misshandeln av norrmannen också.

Jag såg dessutom precis en blå man på teve. Alltså helt blå. inget ditmålat eller någonting. Hans hud är bara blå... Han har tydligen druckit silver-lösning av något slag i flera år och blev blå. Oprah, you saved my day!
Vad blir det om tomten knullar med en smurf? Svaret syns på bilden.
Den blå mannen



Min framtida man

Skulle ju ligga vilken dag som helst med denna killen...

Nu är promenaden, duschen och lunchen avklarad. Nu blir det plugg.
Hejsvejs!

Rock n´roll!

Sitter och väntar, tiden går långsamt när man väntar. Men rätt skönt. Nu har jag en soffa, soffbord och en hallspegel så nu e jag good to go! Snart kommer töserna hit och lagar kycklinggratäng och dricker vin. Vilket iofs jag åxå ska göra. Sen blir det fortbollen och sedan till Torben på inflyttningsfest. Tydligen en hel del folk som ska dit, ca 60 pers. får se hur det går^^

Är så glad över att alla verkar ha blivit sams efter många om och men. Man vill börja om på en ny kula och rätta sina misstag. Det underlättar för en själv och för alla andra i omgivningen. Känns rätt gött faktiskt...
Nä, nu ska jag sätta mig och gosa i soffan.

Hejsvejs!


Varför ska det vara så jobbigt?

Det är skit när man precis har målat naglarna med fransk manikyr och det börjar klia i örat.
Det är skit när man diskat allting och tömt ut diskvattnet och sedan märker att man missat en tallrik.
Det är skit när man druckit en klunk ur colaburken 2 minuter efter man slängt en snus i den.
Det är skit när man behöver nysa stenhårt men man är så kissenödig att man måste hålla nysningen inne.
Det är skit när man precis slagit över till sitt favoritprogram på teve och det blir reklam med en gång.
Det är skit när man kommer på världens roligaste skämt/kommentar men ingen är där och hör den.
Det är skit när man vill ha ett syskon men bara två personer kan fixa det åt dig. (för dig som inte vet vilka, din far och mor)
Det är skit när man duschar på campingplatser och när man schamponerat håret stängs vattnet av.
Det är skit när man har så mycket småpengar så plånboksfacket går sönder (Jag häftar ihop det).
Det är skit när man tror att man kan ha strumpor på sig under älskogen.
Det är skit när man mäker bytt skärp i byxorna och märker att man vridit skärpet åt fel håll.
Det är skit när man kommit in på kåren och märker att utvecklingsingengörerna haft gasque med step-skotema.
Det är skit när man råkar gå in i någons ciggarett med pekfingret. (alltså, inte gå med pekfingret)
Det är skit när man måste panta flaskor för att kunna köpa cola.
Det är skit när man det kommer mobilreklamer och batterierna i tv-kontrollen tar slut.
Det är skit när man tycker att någonting verkar jätteroligt men det är i själva verket livsfarligt.
(Exempel: Rephoppning med taggtråd, rysk roulette med hagelbössa, spela handboll med handgranat.)
Det är skit när man försöker plugga men hellre tuggar glasfiber i en månad.
Det är skit när man precis köpt ett nytt plagg och det första man ser är en 12-årig fjortis köpa err precis likadant.
Det är skit när man ska tina kyckling i micron och all kycklingsaft rinner ut på golvet när man tar ut kycklingen ur micron.
Det är skit när man klämmer på kaviartuben och den går sönder så det blir kaviar överallt.
Det är skit när man öppnar chipspåsen på fel håll.
Det är skit när man dammsuger, ska byta dammsugarpåse och blåser ner i påsen så allt flyger upp.
Det är skit när man ska städa luftkonditioneringen och sprayar ajax vid utblåset som blåser in allt  i ögonen.
Det är skit när man glömmer smörja formen man ska laga lasange i.

Hejsvejs!


Ny dag, nya utmaningar

Vaknade inatt av en sjuk dröm om att Cunne försökte mörda mig så för att jag skulle vara okej var jag tvungen att knivmörda henne. Vaknade kallsvettig och ap-rädd. Lyckades iaf somna om vaknade igen vid 11 med ett leende på läpparna. Det är fredag, middag, idol och utekväll med älsklingstöserna och imon kommer soffan och hallspegeln! Även soffbordet kommer sättas ihop. Kommer äntligen ha en komplett lägenhet=)

Hade tänkt försöka plugga lite idag. Lyckades göra en halv uppgift igår. Hittade rätt paragraf och kapitel i lagboken men förstår itne riktigt innebörden av den och varför. Inte ehller vad själva svaret blir på frågan. Men mne, iaf rätt paragraf... Av alla tusentals lagar som finns så hittade jag precis rätt:) Nöjer mig med det^^

Blir nog tevespelsdag annars. Lite zelda, burnout och Demon stone. Of to the telly!
Hejsvejs!


Buy my evil pretzel

Ja, man hittar mycket skoj på Ebay^^
Jag tänkte köra en Jay Leno-repris och visa några sjuka saker från Ebay.

1. Infångat spöke i en Mickey Mouse-låda. Även en gnutta Chicago-luft.
Pris: 51$
Bud: 30


2. Grillspett för korvar och marsmallows
Pris: 27.50$
Bud: 0


3. Två Nacho Cheese balls. Säljaren slänger även med en påse Doritos.
Pris: 0,99$
Bud: 1


3. Benprotes
Pris: 36,01$
Bud: 7


4. Lucky Sex Hat
Killen har tydligen förlorat oskulden p.g.a denna kepsen. Han radar upp antal liggningar, BJ:s och annat. Tror dock inte att dte var kepsen som gjorde det...
Pris: 250$
Bud: 0


5. Dick Cheney-toalettpapper
Pris: 10,95$
Bud: 0


6. Barack Obama  på rostat bröd
Pris: 0,99$
Bud: 1


7. En dollar. Ja, han säljer en dollar för en dollar. Han tjänar 50 cent på det då avgift för betalning dras.Smart...
Pris: 1$
Bud: 0


8. En kvinnas tånagel
Pris: 1,25$
Bud: 0


Korrektion

Emma, angående grönsakerna, om man googlar på fruktmässa så finns det i många andra städer frukstmässor. Tydligen väldigt populärt... varför vet jag fortfarande inte...

Sjukt jobbigt att gå upp såhär tidigt idag. Kl 09.00 är alltid för tidigt. Ändå har jag lyckats bita mig själv i knogen igår natt. Tur att jag inte sov med någon annan, då hade han kanske inte vaknat utan legat likblek efter massiv blodförlust...
Nu kommer dagens (inte ens dagens, årets snarare) irritationsmoment. När jag vaknade idag så pågår programmet Access på Mtv. Handlar om hur kändisar tar hand om sina hundar. Det är ju sjukt! Fine, hunden är människans bästa vän men jag undrar om din hund uppskattar att du slänger på den åtsittande armband, små Louis Vuitton-klänningar och lägger henne/homom i en jävla väska. Sen ska jag inte ens påbörja snacket om att skaffa egna hotellrum för hunden. "Hunden kan kolla på teve och sova skönt i duntäcken. Hmm, sen när lyckades en hund sätta på teven och dessutom själv bestämma att "nä, nun vill jag se på teve".

Jag hatar när människan utnyttjar dessa små (fula) hundar som accessoarer istället för riktiga varelser. Kan det bli med objektifierande än detta? Snart är det väl inne att lägga sin fru i en resväska och skicka henne på kryssning själv över atlanten och checka in henne på ett eget hotell-rum. Eller vänta, det händer ju redan... Jag hatar när människor tror sig kunna läsa av vad en hund vill och känner. En hunds primära instinkt är att sova, äta och para sig. Sen skiter han/hon i om hon sover i en dunbäddad säng med empir-sängstomme! Förstår iofs inte ens människor som bryr sig om en empir-sängstomme... Man borde dock leva med som hundar, sova, äta och para sig.

Hollywood, dra åt helvete!

Tinkerbell åxå...

Förresten, ett nytt ord jag hörde igår: Förfular
Hejsvejs!

Grönsaker har inga känslor

Om man läst några tidigare inlägg så vet man att jag itne har speciellt mycket empati för kulturella evenemang. Det finns en anledning till detta. Dessa insnöade hjärnorna som väl ställer ut, visar upp, skriver böcker eller spelar upp har väldigt ofta en aning konstig syn på livet.

I Jönköping ska man nu ha en fruktutställning som heter "Rädda hotade frukter". Finns det hotade frukter? Är det granatäpplen som hotar sharonens existens? Är det inte bättre att lägga pengarna, tiden och intresset på att rädda utrotningshotade djur, eller barnen i Afrika (som iofs är utrotningshotade snart också om man inte hjälper dem)?
Frukt och grönsaker och inga känslor! Kan itne vara väldiogt intressant att gå runt på kommunhuset i Jönköping (No offence Emma) och titta på frukter i bur på fula vikbord de lånat från nåt bostadsområde. Är det dessutom bra att plocka bort frukter från sina träd och grejer för att kunna lägga dom på ett bord så de ruttnar innan kungen kommit dit och klippt bandet.

...Det är ju fan som att spela dockteater med Thorsten Flinck, tanken är fin men i praktiken faller det pladask...

Släpp frukterna fria från våra kommunhus!


En helg i Göteborg

Har hunnit göra mycket denna helgen. Blir ett kort inlägg ändå.
- Firat Hiller
- Firat Jennie
- Köpt en soffa och en hallspegel
- Hälsat på Jonas
- Sovit borta
- umgåtts med mina föräldrar
- Varit på Sticky

Ja fyfan, inte haft en lugn stund på hela helgen. Märkte av detta igår när man skulle iväg och fira jennie. Blev nyktert och hemgång vid 11. Räckte så med tanke på att jag var så trött så jag funderade helt seriöst på att banga först. Men men, Fixade en present på statoil... jag skäms lite:P

Nu kom Emma så nu blir det chill.
Hejsvejs!


Hjälp sökes

Vill designa min blogg lite men jag e inte så haj på det där med HTML längre så om någon kan hjälpa mig, snälla skriv en kommentar men namn och blaha:)

Dagens bild

Hejsvejs!

Spontanitet och trötthet

Spontanitet
Hade en skitkul dag igår, började med att jag skulel träffa Emma och chilla en sväng. Hon ringer och låter mystisk på rösten. Vi ska då istället för att chilla åka till IKEA i Väla och kolla på soffa till mig. Detta gör vi och på vägen till Helsingborg gör vi beslutet att åka över till Danmark. Så IKEA först, sedan färjan och köpa varsitt flak och sedan hem igen. Dessutom såg vi en polisbil med regestreringsbokstäverna AFA. Såg rätt konsigt ut.

Trötthet
Är helt slut både psykiskt och fysiskt. Hade föreläsning idag och jag så ångrar mitt kursval. Jag är itne ett dugg intresserad och orkar inte ens anstränga mig men måste ju det för att få pengar. Ska försöka hitta en annan 15-poängskurs när GökenO är slut. Slipper iaf en halv termin juridik till. En annan trötthet är att jag itne längre vet var jag har folk? Är folk mina vänner? Vill folk vara mina vänner?
Jag är iaf glad att jag har fått bättre kontakt med mina gamla kompisar i Göteborg, mer som förr. Och självklart har jag mina älsklingar i Halmstad. Utan er skulle jag vara förlorad på västkusten.

Hejsvejs!

RSS 2.0