Comedy club

Har kommit på vad jag så skulle vilja bli när jag blir stor. Jag har hört hela mitt liv att jag är den "roliga" bland vänner, familjen och alla. Rapp i käften och en stor portion humor ("...och det är mer än man kan säga om dig!"). Så jag skulle fanimej vilja bli stå-upp-komiker. Chill jobb men en lång väg dit. Bli utbuad varenda gång i början men inga jobb är lätta i början. Sen samla material och göra shower och bara ha skitkul på scen.Roa folk är det jag gör bäst även om många ibland skrattar mer år mig än med mig;)

Min favorit
http://www.youtube.com/watch?v=7g0AJPqKybs
Go for it! Hejsvejs!

Livin large

Blev en livad kväll trots att man var nykter på kåren och jobbade. När vi vid 02.45 hade städat klart allt på kåren så var det dags för för/efterfest hos Frida. Svante lyckas ta med en hink cola och sprite men all sprite hamnade utanför dörren.  Blev grogg efter grogg, en ny-gammal telefon så nu har jag en kamera igen, och sen hem och kolla på Planet Terror. somnade halv 7 i morse. Men jag e back in the game för mer festande ikväll, förfest hos Sissel, Mårtensson och som avslutning, Valentine^^ Sägs om det Emma?:)

Nu måste jag sova en sväng till och duscha bort all ågren.
Hejsvejs!

Dancing alone

Har lyssnat på Dancing alone med Ashley simpson ca 45 ggr i rad nu och kna itne sluta bli gladare och gladare. Jag har hoppat runt som en duracell-kanin och sjungit så tapeterna krullar sig och golvet skakar. Är av någon anledning überpepp på att jobba på kåren idag. Snart kommer Therese hit så ska vi chilla lite och jag ska lyckas peppa upp henne också:)
En annan sjukt härlig sommarpoplåt: Lady Gaga - Eh eh (Nothing else I can say)

Tumme-tema idag är sitcoms

Tummen upp för:
1. Vänner, man kan se avsnitten hur många ggr som helst utan att tröttna. Även om man vet när och var skämten skall komma och man kan alla citat utantill så är dte fortfarande lika roligt. Rachel, Ross, Chandler, Joey, Monica och Phoebe har blivit allas vänner. Ett ljus i vardagen helt enkelt.
2. En nykomling för min del, How I met your mother. En sjukt rolig sitcom med helt otroliga karaktärer. Inget slår Barneys raggarknep och dialogerna på puben. Tummen upp för det fan!
3. 2 & ½ män, Charlie, skulle ligga med dig bara för att du e så sjukt chill och för att jag är avundsjuk på ditt liv! Gör ingenting, bor vid kusten och dricker, har sex och kollar på teve. Dock hatar han sin mamma, gör inte jag.

Tummen ner för:
1. Oj, kan bli många på första plats men en av de sämsta är ändå Just shoot me. Urkassa skämt, storyn e kass och skådisarna är kassa. Kan det bli sämre?
2. Kommer inte ge något namn på denna punkt men det görs så otroligt många sitcoms att urvalet blir sämre och sämre. Kom med något nytt.
3. Svensson Svensson, ett tappert försök till att göra en svensk serie i amerikansk stil. Funkar inte! Där är skämten bara urusla och det görs film på skiten också. Men dock en applåd för Sussane Reuter som har haft en skön karriär trots detta nederlag.

Hoppas alla får en trevlig lönedag med mycket pengar och lite kärlek:)
Hejsvejs!

Tummen

Dagens tema är bröllopsfilmer och program
Tummen upp för:
1. att man kan sitta ensam hemma och njuta av en dramakomedi där man vet att slutet är lyckligt, man får fälla några tårar och somna gott.
2. Man kan känna ett visst hopp inför framtiden. Man kanske faktiskt kommer gifta sig någon dag. (Detta efter att se bröllopsprogram snarare än film)
3. Män inser förhoppingsvis att bröllop och äktenskap är viktigt för en tjej.

Tummen ner för:
1. att priset bröllopet går på inte visas i filmer eller program men ändå vill man ha ett lika fint och dyrt bröllop.
2.  att det itne slutar lika lyckligt efteråt iaf. 2 av 3 par skiljer sig typ.
3. det görs alldeles för många bröllopsfilmer nu! Jag vill inte gifta mig, inte heller bli påverkad av andras bröllop, varken på tv eller på filmer.

Nu e sconesen klara, och size zero-dokumentären igång.
Hejsvejs!


Världens sämsta sociolog

Idag inträffade världens mest horribla föreläsning.
Sociologi handlar om att se på världen med kritiska ögon och kunna hitta bakgrunder och teorier om allt som händer i samhället (typ). Detta är något man som student på socialpsykologi får lära sig och man tä'nker på detta vis vad man än observerar ungefär. Då tänker man ju att en föreläsare, en docent i sociologi borde tänka på detta sätt också. Men icke! Världens mest unika sociolog stod där och för det första, säger att västvärlden, utan några som helst argument eller teorier, är rasistiska mot övriga världen. Hon säger dessutom när andra ifrågasätter detta att det itne är en diskussion över huvud taget. Sociologi ÄR just det, en diskussion, man kan definitivt diskutera det. Hon står itne och föreläser om boken utan om sina egna åsikter om Bush, om kvinnosynen ur hennes åsikter, och demokratin. Ibland undrar man om hon självmordsbomba föreläsningssalen... (med risk för att bli påhoppad för rasism lägger jag även till att jag inte drar någon slutsats att alla utanför "västvärlden" är kapabla att självmordsbomba.)

För det andra bröt  hon på persiska så man förstod knappt hälften av hon sa. Jag har inget problem med att folk bryter men när man inte kan förklara ord och stava till snarare (hon skriver sanerare) så börjar man undra om det är bra att hon ska rätta ens uppsatser och hemtentor. Och för det sista, som faktiskt är ganska komiskt, är att hon pratar halva meningen i versaler och avslutar dem med tre utropstecken. Man undrade om hon var arg på en, eller om hon hade svårt med ljudnivån på sig själv.
"Det är enbart en världs-MAKT!!!!"
Ja, herregud, har ingen aning om vad boken handlar om och fick dessutom en hel sida anteckningar i form av bilder, påhittade ord hon sagt som jag skrev ner och en fin låttext:

"Du ska få ett ingångshål i röven på din overall,
bara jag får serva, serva bakom röva... tralalalala"

Fick åxå fram en rolig berättelse med Emma:
"Det var tre små muskulösa gossar som var inne på två ben hos Mon Sahl*n där hon satt och kissade på diskmaskinen. Gossarna tog sina små burkar för att samla upp Mona Sahl*ns diskvatten som luktade hallon med chokladsås. Detta ledde till att Mona blev gravid med gossen med de stora bollarna. Mona gillade vad hon såg mellan benen och tog fram dildon och satade den på de andra gossarna skrikande: TA DENNA PRESENT OCH VÄGLED HONOM (KENT) UPP TILL ANDERNA I SMÅLAND, DÄR SKA DU HITTA PASSIONEN I VARDAGEN OCH TILLFREDSTÄLLA FAMILJEN FLINSTONE!"
Tack sa gossarna och testade genast dildon med varandra med hjälp av en klick schmör. PRISA MONA VARS DILDO LUKTAR BRÄNT EFTER ANVÄNDANDE. PRISA GUD OCH MOHAMMED SOM UPPTÄCKT JÖNKÖPING OCH SURSTRÖMMINGEN NÄR DOM ÄR HÖGA PÅ CRACK-OBLAT OCH HEMBRÄNT I ISRAEL! PRISA MIG DIN FISFÖRNÄMA KOSSA!"

Jaja, efter en gigantisk långtråkig dag med kass film och föreläsning men rolig berättelse e d dags för vänner-marathon nu.
Hejsvejs!

Vart är vi på väg?

Ännu en vecka har gått, med pluggande, fikande, festande, mer pluggande och sedan lite lugn och ro. Nu är det Gossip Girl och sedan Hills, en helkväll på teve. Har dock varit lite orolig hela veckan. Undrar om alla mår bra. Vissa verkar lite nere, lite vilsna. Hoppas ni hittar det ni söker. Vill se alla glada igen.
Yes, nu kom min favorit, killen som hör dragspelsmusik innan han får orgasm. Me love!

Dagens tumme ska handla om ett viktigt ämne, uppvaknanden.
Tummen upp för:
1. Ickeuppvaknanden, man får sova hur länge man vill. Bara vakna av sig själv, somna om och vakna ensam!
2. Vakna av ett gulligt sms från en vän eller en kille man tycker om. Även telefonsamtal funkar om det är en trevlig mysig person.
3. vakna av en puss på pannan eller kinden av en pojkvän.

Tummen ner för:
1. Att vakna till en dålig pop/dansbandsversion av Boppers - All I have to do is dream fem mornar i veckan.
2. Den typiska väckarklockan på mobilen kl 7 på morgonen. Det är aldrig roligt!
3. Emmas väckarklocka som ringer så hela Halmstad vaknar.

Hittar tyvärr itne klippet på youtube med dragspelskillen men ska leta vidare.
Hejsvejs!


Undran

Har jag missat nåt? Eller vad har hänt?
Är folk arga på mig?

Snor

Fick precis ner väldens skönaste torrent från piratebay med mängder av sköna partylåtar, trance/techno/house/pop. Me likey! Blir nog en rätt skön kväll ikväll. En flaska rött, snack men först lite burnout revenge. Hörde även precis att låten från Shaun of the dead finns med bland partylåtarna. Ännu bättre ju!

Har blivit en hel del blogginlägg senaste tiden. Har hittat tillbaka till att det är roligt att blogga och dela med sig av idiotiska och seriösa tankar.
Hejsvejs!

Ovven forever:D

God morgon?

Nu är det nog fjärde morgonen och sjätte kvällen jag somnar till och vaknar av en jävla granne som spelar "All I have to do is dream". Jag hatar den! Vaknade till lite skönt vid halv 11 idag o0ch ska precis somna om. Nä, för då vräker den jävla låten igång. Gaaah, håll käften! Skriker ut i rummet av frustration och kunde inte somna om. Skit i det då, jävla rövhög!

Dagens tumme ska ju som nämnt i tidigare inlägg vara one night stands.
Tummen upp för:
1. man är singel och trivs med det, men alla har behov. Sexet blir en chansning, man köper grisen i säcken men man kan få en riktig jävla jackpott.
2. Man kan ställa krav, vill man göra något speciellt, säger man det. Om det skulle bli pinsamt elelr jobbigt, skit samma. du ska inte träffa honom/henne mer efter den natten iaf.
3. Du har rätt att köra ut honom/henne på morgonen utan några funderingar på ifall man måste ringa, är han/hon kär i en?

Tummen ner för:
1. Den lille vännen som har hälsat på de flesta studenter (iaf i Halmstad), klamydian. Dock finns ett tips för att stoppa detta, kondom! obekvämt för killen men satan va den hjälper iaf. Slipper man lite av ångesten dagen efter.
2. Oftast utförs One night stands på fyllan vilket gör dig mindre kapabel till att bedöma om den du drar hem faktiskt ser bra ut, eller om du verkligen får fem i 3-ragget. Dessutom har båda svårt att prestera bra när alkohol är inblandat i bilden.
3. När killen/tjejen inte vill gå på morgonen, utan envisas med att de ska sova länge, ligga kvar och prata. Egentligen vill man bara få ut dom och lägga sig själv i sängen och få bort baksmällan.

Idag blir det iaf plugga den sista halva sidan, gå promenad, systemet och sedan en skön vinkväll med Emma, Therese och Mirre.
Hejsvejs!


En vägg på tjejtoan på högstadiet

Känner mig som en toavägg på tjejtoan i ett högstadium. Folk skriver saker, "jag hatar blaha", "Hon är en hora", blaha blaha men ingen vet varför och det gör inte saken bättre att skriva det på väggen. uppenbarligen vill man att hon/han ska veta om det men man vågar inte stå för det. Istället kan alla se det men ingen vet vem som skrivit det. 
Om alla skriver skitsnack på väggen blir den till slut full och klottret tas bort. Då kommer det nya människor och klottrar på den. Men det som skrivs på toaväggen kommer stanna där, den ger ingen förklaring.
Precis såhär känner jag mig, som en vägg på en tjejtoa på ett högstadium. Jag får höra saker från alla håll men innerst inne så bryr jag mig inte ett smack. Jag har mina egna demoner att ta hand om. Dessutom börjar man undra vem man kan lita på.

Det mest uttjatade uttrycket: "Men säg inte att jag har sagt det..."
Nu kommer många fråga vad jag menar, vem jag menar men jag orkar inte ens försöka förklara. Jag ska försöka bryta den onda cirkeln och inte lägga mig i andra människors problem.
Ett otroligt bra uutryck: "Not my problem..."

Hejsvejs!

Alkohol

Suttit på bibblan idag igen och skrivit klart nästan hela RETet. Bara mindre än en halv sida kvar nu. Ska försöka bli klar med hela i eftermiddag. Pluggar på bra med dig, Emma. Blir en lugn kväll idag. Promenad blir svårt med tanke på att det är förbannat jävla halt ute.
Märkte också att det är sjukt många som går på kryckor just nu och haltar. På bara en dag har jag sett sju personer som haft en eller två kryckor, eller haltat likt ringaren i Notre Dame. Bara för att du slipper dina, Klara. Ta det lungt på gatan nu, Klara:)

Dagens tumme-tema: Alkohol
Tummen upp för:
1. Spontana vinkvällar med Klara, Emma och Lina. Där Emma drar dåliga skämt (som är rätt roliga), Klara påpekar att Emmas skämt suger och Lina skrattar åt allt. Priceless!
2. Människor som ändras till sin motsats efter några glas. De blir så sjukt roliga, allt det blyga försvinner och man kan inte annat än skratta med personen (ibland lite åt honom/henne åxå)
3. Dagens efter man haft fest och man hittar kvarglömda oöppnade öl och vinflaskor. What´s in my fridge is mine.

Tummen ner för:
1. Det självklara, baksmällan. Den sitter fast som häftstiften i mina tummar. Unde ren hel dag ligger du i sängen och önskar att du aldrig tog den där sista drinken. Plötsligt faller äpplet långt från trädet, så längt bort att man itne orkar gå och plocka upp det.
2. En sak jag tagit upp tidigare, hur folk blir av alkohol. Tappar bort saker, blir aggressiva, elaka och tappar all repsekt. Kan du inte ta hand om dig själv efter en viss mängd alkohol, drick itne den mängden då. Det förstör allas kväll.
3. När vinboxen går sönder när du skall öppna den. Det går itne att hälla, läcker och e bara allmänt jävla jobbig. Tycker det borde vara en lättare öppning, typ tetraförpackningsöppning.

Morgondagens tumme: One night stands

Revenge of the thumbs

Tänkte köra vidare på tummarna, med lite tema-ändringar. Denna onsdag blir det tema Teve!
Tummen upp för?
1. Killen som hör dragspelsmusik precis innan han får orgasm. Fortfarande det roligaste jag sett på länge. Mtv, duktigt!
2. Tv3:s programtablå mellan kl 16 och 18. Bra och spänande program som du itne lär dig någonting av. Precis som det ska vara:)
3. Att det finns en liten prick, nästan som blinkskrift på min tevekontroll så när det är mörkt vet jag vart knapparna sitter. En mycket stor hjälp!
4. Måste bara ge en tummen upp för Telenors nya reklam i Saudi Arabien. "Do you have facebook?" Bra avslutning på en dålig reklam

Tummen ner för:
1. Stör mig nåt vansinnigt på basirvon-reklamen (eller vad det nu heter) där killen först går till apoteket eller nåt ställe, får basirvon i en kork, blir matad av apotekaren och sedan det värsta. Det står en saxonist och väntar tills han druckit upp för att sedan spela en ful jävla truddilutt för honom. Och en annan av de värsta sakerna, pojken diggar till det. Hur fasiken tänkte dom?
2. Kanal 5 och TV3:s jobbiga engelska dokumentärer som ska handla om konstiga människor som föddes med 3 snoppar eller tycker om att äta stortår med chokladsås. Desto sjukare desto bättre, men så sjukt dåligt program!
3. När man är på super bra humör och det visas "varje timme dör 500 000 barn, du har ett val, gör något eller så gör du ingenting" på teve. Vadå dra ner humöret? När de dessutom använder Mikael Pehrsbrandt som stirrar in i din själ och säger det, kan någon säga emot? Man blir både livrädd men samtidigt lite smått tänd. (förutom på jeans-jackan han har på sig)

Gaah, har suttit på bibblan och pluggat hela dagen och börjat på retet men enbart tänkt på en enda sak: Snus!
Jag vill ha snus, snusa, lukta på snus, känna snusdosan! Gah, har inte snusat på 2 dagar nu. börjar tyvärr kännas av. men men, kanske dags att sluta då.

Anyway, har iaf lyckats skriva klart nästan två frågor, vilket känns väldigt skönt. Då blir jag klar med allt imorgon och kan ha en lugn och skön helg med melodifestivalen och middag med Emma, och lite träning och promenader. Ska bli riktigt skönt med en vit vecka faktiskt=)

Hejsvejs!

Tummen mitt i handen

Dagens tummen upp för:
1. Mtv:s reklam/kortfilm om killen som hör dragspelsmusik och ser en dragspelare precis innan han får orgasm. Vad fick de den idéen från egentligen? Men jag gillar den!
2. Pingvinspelet på min dator. Ställ ut studsmattor, kanoner och annat för att leda 25 pingviner till ett rör. Barnspel är underskattade.
3. Idéen att värma mjölk och vatten på laddaren till datorn. Funkar underbart bra. Tar dock lite tid.

Dagens tummen ner för:
1. När föräldrar ska godkänna en kille som vill dejta deras 16-åriga dotter. (kollar på Sweet 16) Dottern har väl åtminstone rätt att stå för sina egna handlingar. Blir bara förbannad...
2. Jag har ingen chokladfontän hemma (craving choklad)
3. Kramissången som sätter sig som klister på hjärnan. Mestadels att det är kramissången men även att den heter kramissången, är en sjungande, animerad kanin. Troligtvis från början en liten hårig tysk dokusåpa-kändis som inte kan sjunga som sedan speedar upp sin fula grisröst och plötsligt har du en jamba-hit... Pyttsan!

En extra tumme ner för muskelryckningar i knät.
Hejsvejs!

Söka eller få?

Alla säger att kärleken hittar dig när du itne letar efter den. Om detta är sant vette fan men någon sanning finns ju i det talesättet. Har en kille som funnits i mitt liv ett tag, har setts några ggr, varit rätt close men aldrig blivit något seriöst. Nu har denna kontakt upptagits men vet fortfarande itne om det någonsin skulle kunna bli något seriöst. Känns dumt att försöka inleda något, lära känna varandra på nytt för att sedan se ifall det finns någon attraktion där. Om man inte känner någon attraktion nu, kommer den kunna växa fram senare efter man umgåtts mer? Och om jag redan har umgåtts med honom men inte känt något då, borde man skita i det då?

Jag har, efter ett fåtal förhållanden, blivit rädd för att bli för kär och öppna mig för mycket för någon av motsatta könet. Har varit singel i 1,5 år nu och har trivts med det FÖRUTOM när alla andra hittar underbara pojk/flickvänner och har seriösa förhållanden. Vill ju hitta någon att lita på, att älska, skapa ett gemensamt liv med. Men inte vem som helst. Och antagligen inte någon gammal kontakt eller flirt. Ändå blir jag lite nervös, pirrig och glad när jag ser honom. Dock inte när jag väl "har" honom. Då vill jag helst gömma mig, försvinna därifrån, inte vara med honom. Hur fan ska man då lyssna på sina känslor och sitt kroppsspråk?

Sen hade det varit skönt ifall  någon först blir kär i mig, sedan blir jag kär i honom. Vill tine vara den första som slänger sig ut utan fallskärm och kanske klarar hoppet eller faller. Samtidigt är det svårt att ogilla någon som gillar dig ("It´s hard to dislike somebody hwo really likes you" som Elin Sigvardsson sjunger).

En annan sak som gnager mig är hur människor tänker när dom säger att de kan ta kritik men blir alldeles till sig om man säger något. Man säger att man vill ha en öppen kommunikation med sina nära och kära. Man vill veta ifall något har upprört eller irriterat dem, men när man väl öppnar munnen och säger något blir de så defensiva att de blir arga, ignorerar en eller ännu värre, säger att man ljuger. Ljuger man när man säger vad man tycker, vad man upplevt har hänt?
Självklart gillar ingen att få kritik mot sig om hur man handlat eller ännu värre, hur man är som person, men man kan diskutera saken och mötas på mitten. Inte vända sig bort, stänga av allt man sagt och praktiskt taget avsluta vänskapen. Sedan låter de dessa små dispyter gnaga under huden på dem även efter de säger att allting är löst och okej.
Om saker inte är lugna och man inte är nöjd med hur saken slutade, säg inte att det är okej! Det för hela vänskapen bakom ljus och blir den där falska vänskapen som väl ingen vill ha.

Det var nog allt jag hade för nu men more to come kanske.
Hejsvejs!


Den minsta kärleken som finns

Kom precis på titeln till min låt jag håller på att skriva till gitarr=)

Idag såg jag världens minsta gubbe för andra gången i Halmstad. Han är ca 80 cm hög och har en knallrosa cykel. Nu tror kanske några att det är en pojke med flickcykel men nej, det är en vuxen gubbe i 75-årsåldern som e så sjukt söt. Han är inte såndär rund-med-sausage-fingers-dvärg, Han är inte lång men jävligt smal. Vet faktiskt inte varför jag berättar det i bloggen men det finns alltid folk som tycker det är roligt att läsa ovanliga saker och denna gubben är ovanlig. Skulle vilja ha en sån hemma:) Använda hans huvud som kaffebord och en prydnad i fönstret. Ungefär som en Parlino-tomte, som jag iofs redan har.

Tänkte på att jag träffade Elin Faltin häromdagen. Jag var innan osäker på hur saker och ting låg till mellan oss men det visade sig vara jättekul och inget gammalt som störde någon av oss. Tiden läker nog alla sår trots allt. Eller nu var det ju inte riktigt något sår i denna situation men ajja ni fattar. Vissa saker och tankar glömmer man bort att man ens känt eller haft. Kanske med kärlek likaså. Förhållanden dör ut, försvinner och bryts upp. På samma sätt som tiden glömmer gamla negativa känslor skapar den lika många. Antar att alla hjärtans dags spår om käsnlot sitter kvar. Funderat en hel del över det faktiskt. Men nu sk ajag itne tråka ut dig mer, läsare.

Hejsvejs!

Hjärtslaget (uppdaterat)

Ja jävlar i mig vilket party det var igår. Trots att jag var nykter hela kvällen så jobbade jag på kåren i nästan 12 timmar och träffade så sjukt mycket folk. Lyckades bli påhoppad och hånglad med, pussad 2 ggr i matkön när jag serverade mat, ochfå höra att jag har läskiga ögon och beter mig som en man (daaah?). Sittningarna var aningen vilda, speciellt den vid 7 när folk hade supit hela dagen och var smått runda om fötterna^^
Var helt klart värt att jobba under hjärtslaget, fick vara med under hela helgen och gratis inträde, mat och alkoholfri dryck och defintivt mycket nya kontakter. Ska lätt bli fler jobbkvällar på kåren.

Idag blir det städning av lghten och en massa chilltid ikväll. Ska fanimej inte gå någonstans idag. Bara plugga lite med Emma men det får bli hos mig.
Varför skulle jag vara så dum, och göra slut med Max? han var ju snyggast av alla på hela helgen! Nä fan, saknar honom lite. Lite passande just nu, the ex-effect...
 
Nu ska jag klaga lite på alla hjärtasns dags sjuka idéer. Vi börjar med det vanliga argumentet mot dagen, Varför ska man bara visa kärlek en viss dag på året? Bättre att göra det året runt, eller?
Så länge man inte är kär i nån eller har någon som är kär i dig märker du inte ens av dagen förutom på svartsjukan mot alla personer som får blommor, mysiga middagar och andra mysiga saker. Så visst, jag vill gärna kunna fira alla hjärtans dag, faktiskt. Men dock inte så brutalt mycket att alla andra dagar ska vara känslolöra med 14 februari, då jävlar... Hoppas brutalt att någon bannlyser den dagen. Men men, utan alla hjästarns dag, inget hjärtslag=) Och det vill man ju faktiskt inte missa igen.

Hoppas alla andra mår bra, trots att inte alla får kärlek  den 14 feb.
Hejsvejs!

O-pepp

Hade en asrolig kväll på kåren igår med vin och skoj med Emma, Evelina och Elin. Träffade dessutom på mitt ex Max. Shit va snygga vissa blir efter några år! Men alltid kul att träffa gamla pojkvänner:P

Idag ska man ju jobba på sittningen på hjärtslaget men har ingen som helst lust. Vill bara ha en lugn hemmadag med nya datorn, melodifestivalen och god mat. Hade jui inte skadat... Men får iaf använda min overall lite som man är sjukt snygg i. Gah, e nästan lite bakis idag. suck...

Jag har fixat en parlino-tomte nu! Mycket nöjd med min erövring. De delade ut hur många tomtar som helst på stan i Gbg så jag å frida fixade till oss 2 var.

Gah, vill ha bakismat!

Gör din egen melodifestival

Hur man sätter ihop en melodifestival
Man börjar med att ringa till gamla tidigare deltagare såsom Carola, Lilli och Sussie, Alcazar, Shirley Clamp och sjävklart Magnus Karlsson. De har vana, homosexualiteten och Aftonbladets stöd. Sen slänger du in några nya, unga stjärnskott, såsom Amy Diamond, Cookies and beans och lite gamla Idol-deltagare.

Sedan är det dags för själva melodin, Ingredienser: En femårings hjärna, Pling Forsmsn och penna och papper.

Kläderna och stylingen är mycket viktig i melodifestivalen. Där behövs 10 klädesombyten till programledaren, små korta klänningar med så mycket glitter som möjligt, julgransattiraljer och självklart hårvolym-mousse.

Sedan har vi övriga tillhörigheter: En vindmaskin, en gapig och barnslig komiker från parlamentet som pratar med dialekt som drar schlagerskämt, en programledare som driver med sig själv men får ingen uppskattning, journalister från nöjesbilagorna på kvällspressen som kan skriva om hur programledaren två år innan melodifestivalen talat ut om sin homofobi. och självklart, pricken över i:et, grädden på moset, ketchupen på korven, några dansare från Rinkebys kulturteater som danasar runt i några ballonger och med sidenband till underhållningen emellan.

Glöm inte att alltid ha runda soffor i green room!

Vipps! så har vi oss en melodifestival.
Tragiskt ändå...
Hejsvejs!


Woh woh

Mitt första blogginlägg på min nya dator=) Helt underbar laptop med siffer-ruta, skroll silver och svart metall, compaq och helt underbar att titta på, 15,6 skärm. Känns underbart att ha en dator och kunna slippa skrivbordet=) Fick igång allting med en gång och inget krångel med installation. Me like!:)

Kom till Gbg vid 4, drog till Mediamarkt å sen sitter man här. Blir att träffa frida ikväll en sväng och käka middag med päronen. Riktigt gött. Imon blir det tillbaka till Halmstad och chilla som fan hemma med datorn. Bl.a ladda ner lite musik för nu e den fanimej tom. Men inga filmer, jag laddar inte ner filmer, det är olagligt... Iofs, måste ha Twilight. So sue me!

Det är verkligen itne lika skoj att vara hemma en längre tid nu för tiden. Vill oftast bara tillbaka till Halmstad och sova i min egen säng. Speciellt efter gårdagens natt (om man nu kan säga så)...

Nu blir det käk snart så hejsvejs!

Whatafack

Haft en gigantiskt uppehåll med bloggandet nu känns det som. Har ju nämligen lyckats göra sönder datorn till 150 % så på torsdag blir det att skaffa en laptop istället. Skärmen började blinka, virusen käkade upp mitt nätverk och ja... lit eannat som jag inte ens ska försöka förklara. Blir iaf skönt med en ny dator, och en laptop istället för en tjock jävla gigantdator stående på golvet och på skrivbordet som tar lika mycket plats som 3 hörnsoffor (i runda svängar).
Torsdag blir det Gbg för en kort visit och träffa Frida en sväng (saknar mycket!) och datorn såklart.

Hade en gigantiskt trist föreläsning idag om globalisering och blaha. Dock var filmen Into the wild sjuuuukt bra! Blir en mångsidig uppsats om den (ska iofs bara vara två men vi lyckades antecka 4 sidor under filmen). Och dessutom ska man ha utbildning till hjärtslaget ikväll mellan 6 och 9 som jag inte är ett dugg pepp på.

Hade världens värsta dröm inatt. Jag kom hem och min mamma berättar att pappa har dött och jag sätter mig i ett hörn och försöker vrida tillbaka tiden på något sätt. Vaknade itne direkt överlycklig, bara glad över att det hela var en dröm. Tack och lov! Har drömt mycket konstiga saker senaste nätterna. Troligen sover jag sämre och har mycket tankar som snurrar. Måste ju få ut dom någon gång så varför inte i sömnen?=)

Jag stör mig på pakistanien som ligger och sover i datasalen bredvid mig. Utbytesstudenterna sover i skolan (dock itne alla, de andra delar på en etta på 21 kvm på 6 pers). Byt-ut-studenterna är minsann ett konstigt folkslag (menar nu inte rasistiskt utan som student-grupp, inte som människor från andra länder, även om det aknske är samma sak... vad vet jag...)

"Det finns en smurf i oss alla, i både trista och balla"
Hejsvejs!

Socialrätt my ass!

Borde snarare heta socialfel! Klarade inte tentan. Nu har jag en 1,5 poängstenta i socialpsykologi, jökententan 15 poäng och socialrättstentan på 7,5 poäng som jag måste klara innan hösten. Jag orkar inte!! Jag hatar salstentor når så vansinnigt. Kan folk itne bara börja ha hemtentor eller RET. Socialfel!!! Skoj att tenta av en hel termin plus socialpsykologin som fortsätter i vanlig takt. Just det, har ju Erich Fromm-uppgiften kvar också. 5 sidor om en gubbe som skrivit en bok som är helt oläslig och handlar om.... ja, va det nu är.

Sitter i skolan och har rast mellan 2 gigantiskt långa föreläsningar om... om... chicagoskolan bland annat. Tror jag... 
Ska försöka boka in flyg och datum för London-trippen i mars med Emma. Ska bli superskoj att åka tillbaka dit, gå på pubar, åka till Marylebone och se min gamla lägenhet och massa annat skoj. Längtar som fan!(12 utropstecken)

Ikväll blir det träning, och sedan pluggande till socialrättsomtentan. Träffade även min gamla gymnasielärare Micke på högskolan, han kände t.o.m igen mig. Trodde jag itne att han skulle göra. Alltid kul att se ett gammalt ansikte i Halmstad. Dock är han  itne speciellt gammal men:P
Nu såg jag en föreläsare gå och klappa sig själv på rumpan. Mycket underhållande. Svar nej! Det händer itne mycket intressant i skolan annars. man får vara nöjd med det man får, I guess.

Känns ändå ganska skönt att vara lite mer upptagen med skolan. Men hade ju varit skönt att klara en tenta på första gången åxå... Bajs...

Hejsvejs!

RSS 2.0