Världens sämsta sociolog

Idag inträffade världens mest horribla föreläsning.
Sociologi handlar om att se på världen med kritiska ögon och kunna hitta bakgrunder och teorier om allt som händer i samhället (typ). Detta är något man som student på socialpsykologi får lära sig och man tä'nker på detta vis vad man än observerar ungefär. Då tänker man ju att en föreläsare, en docent i sociologi borde tänka på detta sätt också. Men icke! Världens mest unika sociolog stod där och för det första, säger att västvärlden, utan några som helst argument eller teorier, är rasistiska mot övriga världen. Hon säger dessutom när andra ifrågasätter detta att det itne är en diskussion över huvud taget. Sociologi ÄR just det, en diskussion, man kan definitivt diskutera det. Hon står itne och föreläser om boken utan om sina egna åsikter om Bush, om kvinnosynen ur hennes åsikter, och demokratin. Ibland undrar man om hon självmordsbomba föreläsningssalen... (med risk för att bli påhoppad för rasism lägger jag även till att jag inte drar någon slutsats att alla utanför "västvärlden" är kapabla att självmordsbomba.)

För det andra bröt  hon på persiska så man förstod knappt hälften av hon sa. Jag har inget problem med att folk bryter men när man inte kan förklara ord och stava till snarare (hon skriver sanerare) så börjar man undra om det är bra att hon ska rätta ens uppsatser och hemtentor. Och för det sista, som faktiskt är ganska komiskt, är att hon pratar halva meningen i versaler och avslutar dem med tre utropstecken. Man undrade om hon var arg på en, eller om hon hade svårt med ljudnivån på sig själv.
"Det är enbart en världs-MAKT!!!!"
Ja, herregud, har ingen aning om vad boken handlar om och fick dessutom en hel sida anteckningar i form av bilder, påhittade ord hon sagt som jag skrev ner och en fin låttext:

"Du ska få ett ingångshål i röven på din overall,
bara jag får serva, serva bakom röva... tralalalala"

Fick åxå fram en rolig berättelse med Emma:
"Det var tre små muskulösa gossar som var inne på två ben hos Mon Sahl*n där hon satt och kissade på diskmaskinen. Gossarna tog sina små burkar för att samla upp Mona Sahl*ns diskvatten som luktade hallon med chokladsås. Detta ledde till att Mona blev gravid med gossen med de stora bollarna. Mona gillade vad hon såg mellan benen och tog fram dildon och satade den på de andra gossarna skrikande: TA DENNA PRESENT OCH VÄGLED HONOM (KENT) UPP TILL ANDERNA I SMÅLAND, DÄR SKA DU HITTA PASSIONEN I VARDAGEN OCH TILLFREDSTÄLLA FAMILJEN FLINSTONE!"
Tack sa gossarna och testade genast dildon med varandra med hjälp av en klick schmör. PRISA MONA VARS DILDO LUKTAR BRÄNT EFTER ANVÄNDANDE. PRISA GUD OCH MOHAMMED SOM UPPTÄCKT JÖNKÖPING OCH SURSTRÖMMINGEN NÄR DOM ÄR HÖGA PÅ CRACK-OBLAT OCH HEMBRÄNT I ISRAEL! PRISA MIG DIN FISFÖRNÄMA KOSSA!"

Jaja, efter en gigantisk långtråkig dag med kass film och föreläsning men rolig berättelse e d dags för vänner-marathon nu.
Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0