Die psykoanal ys

Började psykologikursen idag, Gick in med inställningen att detta kommer suga EP (elefantpung för er som itne vet) men fick en trevlig överaskning när dte var en bra föreläsare och sjukt intressant. Så nu kommer jag börja analysera alla människor, inkusive mig själv vilket kan bli rätt farligt. Får la skaffa mg en egen shrink snart. Som pappa säger: "Man blir psykolog för att man själv behöver hjälp".

Sen in till stan och köpa halsband, örhängen och armband för 60 spänn totalt (en bra deal) och göra ett besök hos mamma doktor. Nu ska man göra klart sin hemtenta och skriva en till tenta. Rockigt? Nope!
Annars e livet rätt bra faktiskt:) Hoppas alla mår bra!

Dagens bild

Jag ska ha en sån!
Hejsvejs!


Bored

Emma, jag behövde lite roligt ikväll så fan, blev rätt kul faktiskt^^
Googla på "ditt namn är" och välj de första fem meningarna på rubriker.

Erica är: Världens sämsta reafyndare

Erica är: Chihuahua-smooth-haired

Erica är: tillbaka från föräldrarledigheten

Erica är: är duktig

Erica är en användare på Glosor.eu


Repris-söndag:) (uppdat.)

Jag älskar fanimej söndagar mest av alla dagar. Då e d lungt och skönt och massa bra teve. Grey´s anatomy, Den rätte för rosing, one tee hill, gossip girl och wipout+parlamentet. seriöst, finns det bättre teve?!

Efter gårdagen som började med ett stort leende på läpparna och avslutades i tårar. Idag är ögonen svullna och smått röda och jag somnar vilken sekund som helst nu. Sååå... var la allt jag hade att berätta för tillfället.

Min kära mor ringde idag och var gullig som vanligt. Dock ställde hon en mycket obekväm fråga. "Har du haft användning av spiralen?" Vad ska man svara på det? "Jadå mamma, jag ligger med folk."? Nej tror inte det, så blev ett mycket utdraget svar: "Njo... eller typ, ja fast ändå inte men ändå." Sen ville hon inte höra svaret riktigt :p Hon blev nog också rätt obekväm av frågan.

Och ja, jag är smått kär, i en jättesöt, rolig, snäll kille som dessutom är sjukt fin på alla sätt och vis. Detta ska också bli dagens tumme.

Tummen upp för:
1.
Pirr i magen. Så underbart att känna att man blir nervös och tycker att allt man säger låter dumt. Låter itne roligt men det är en underbar känsla.
2. Hur lycklig man blir av alla småsaker. Minsta lilla kommentar eller svar gör en helt überglad och pepp på allt.
3. Att det finns en chans till att allt går vägen och faktiskt blir besvarat. Behöver iten förklara dte mer:)

Tummen ner för:
1.
Osäkerheten, hur vet man att det kommer bli något? Eftersom killar och tjejer fungerar på helt olika sätt så tolkar man ibalnd allting vilket kan bli väääääldigt fel.
2. Saknaden, den känsla som aldrig vill försvinna. Varenda sekund vill man vara med honom men det går inte.
3. Man kan bli så oerhört sårad och väntar bara på att få höra: "Jag vill itne ha något seriöst". sen sitter man där och grinar, saknar och hatar sig själv för att man tror att man gjort något fel. Alltid ens eget fel i slutändan.

Hejsvejs!

Till er!










Ni är bäst!

Thumbs doup

Tummen upp:
1. Alkoholfri fredag, alltid skönt att vakna upp pigg och kry.
2. Sovsällskapet, finns det något mysigare?
3. Vädret, ändtligen en riktig vårdag när dte dessutom är varmt.
4. Mysig dag med fotboll med töserna och kanske en utgång.

Tummen ner:
1. För tillfället... min hälsa tror jag.
2. Mina läppar är astorra. Tagit lypsyl ca 20 ggr/dag.
3. Håkan från färjan på kanal 5. Kan ingen ge honom nackskott?
4. Lazee-konserten på kåren igår. Skumma läskiga typer var där och ca 100 pers till. Inte mycket folk direkt. Gjorde ingenting mellan 9 - 03.

Har nu så sjukt ont i magen igen, som igår. Känns typ som mensverk. What the fuck? klara, operera bort min livmoder? Imon kanske? eller varför inte nu?

Satt och tänkte på hur jag och min bror lekte Gul bil när vi va mindre (typ 21) och kom på att ful bil är en ännu roligare lek. Här är några:
Dagens bild(er)= Fulaste bilarna




Hejsvejs!


html?

Har suttit och försökt fixa bloggen lite snyggare. Sen när jag itne orkade mer skulle jag fixa till mig själv lite snyggare men balsamet e slut så nu e håret jättetovigt och går inte att kamma igenom. Jobbigt...
Nu ska man laga kyckling och plugga lite. Sen blir dte konsert=D

Men va tycker ni om designen? kommentera gärna och var inte för hårda. Aldrig designat en hemsida innan;)

Hejsvejs!

Vilken jävla trevlig kväll!

Sitter här och kan inte sluta le/skratta när jag tänker på allt som hände igår. Dock sitter man i en jättevarm lägenhet med en odör av cigarettrök och gammal alkohol, klibbigt golv, massa disk och massa kläder (som inte ens är mina, borde ställa fram en lost and found-låda). Blev en gigantisk överlämning till nya staben, nu är man X-straffmästare (en aning ledsen). Började vid 10 med champangefrukost med våfflor, äggröra och bacon (stabil frukost är viktigt när man ska ha en heldag med vin). Sen blev det lite bus och lekar, gasque, mellanfest på bolmens och sedan kåren där jag träffade ungefär alla människor jag känner. Hade en riktigt mysig kväll, hem och se film och sedsan skeda;) Lagade till och med en riktig frukost i morse och hade trevligt. Sen fick man sällskap till Willys för att storhandla. Nu sitter juag här igen i min inrökna och sunkiga lägenhet som genom lukten framkallar kräkningar och bara är glad. Är så otroligt glad/orolig och ja, överlycklig nu faktiskt.

Nu blev det sagt att jag ska jobba på Lazee-konserten imon. Blir gratis inträde, käk och ja, en live konsert=) Dessutom alkoholfritt vilket faktiskt är sjukt skönt efter gårdags bravader. Sen har ju uteserveringarna öppnat på bulls. Dit och chilla på lördag? Hell yeah!

Ska lägga upp lite filmer snart men får nog städa lägenheten först och diska i mängder. Ingen som vill hit och diska lite åt mig? *ler sött*
Hejsvejs!

Underbart

Varje gång jag väl går upp såhär tidigt (vilket inte är ofta kan jag meddela) och det är sol ute får mig att tänka på alla mornar i London när man skulle till skolan. Blir helt lycklig inombords. Saknajj!
Varför går jag upp 06.50 idag? Jag har ingen aning faktiskt. Har sovit skitdåligt oc ändå, kl tio i 7 e  jag piggare än Jesus. Så nu är det kaffe i koppen och Club 8 - Jesus, walk with me på mp3-listan (Reklamlåten till Ving tror jag)

Dessutom är det ju stabsöverlämning idag så kl 10 sparkar vi igång med champangefrukost och våfflor, Emma hänger på låset på systembolaget och jag själv kommer troligen ha fått all min trötthet vid den tiden så jag kommer la halvsova i köket någonstans och vakna med våffel-mönster i ansiktet.

Anyway, hoppas alla får en mysig dag:)
Dagens  bild

Hejsvejs!

Erica tar ton

Skulle bara vilja meddela, att innan någon missuppfattar skulle jag vilja förklara mig lite närmare. Jag är inte jätteinsatt i Kåren och olika organ men det är självalt. Nu när det snart är val till presidiet skulle jag vilja meddela en liten sak.
SLUTA SKICKA 4 MAIL OM DAGEN OM VEM JAG SKA RÖSTA PÅ! (de stora bokstäverna visar min irritation, och utropstecknet likaså)
Om jag nu ska rösta så kan jag skapa min egen uppfattning. Man vinner inte min röst med hjälp av tjat. Och om jag inte ska rösta så är dte mitt val. Hoppas att alla förstår och accepterar mitt beslut=)

E ju soligare än Jesus ute och borde verkligen sätta mig ute och dricka kaffe och skriva hemtenta men det blåser ju så in i helvete. Vad gör jag? Jo, öppnar fönstret, sätter fötterna på fönsterbrädan och dricker kaffet där. Men då uppstår nästa problem, det blåser in som fan genom fönstret. Att det ska vara så svårt...

Nä, jag måste fan städa hela lägenheten idag inför imon och jag orkar inte. Jag orkar inte ens städa 29 kvadrat, hur kass får man vara? Nu förstår jag varför mamma hatar att städa hemma, det är ju för fan 90 kvadrat (eller nåt). Dammsuga och bädda, inga problem, men att plocka undan alla dessa miljontals kläder som ligger på golvet och i soffan och under sängen och i köket och i hyllan. Det känns lite som "kläderna anfaller"  just. Vart jag än sätter foten så är det kläder där. Inatt snubblade jag på min mur av jeans som jag lagt så smidigt precis mellan köket och soffan. Ni förstår mitt dilemma där va?

Dagens bild

Hejsvejs!

Världens största...


Hamburgare


Ko



ölmage


potatis


plasma-tv


Guldfisk


Hål


Hund


Fjortis ( det är itne flickan på bilden som skrivit inlägget)

Tack för mig.
Hejsvejs!


Buy my baby

Kan man göra det? Jag vill köpa en baby, eller ja, en hundvalp. Är helt inne på att skaffa en valp nu. en liten golden retriver att mysa med, motionera med och ha sällskap med, Eller en Husky kanske... Eller en rottweiler... eller vänta, en cocker spaniel. Fan, för svårt val!

Haft redovisning idag, gick sjukt bra. Sen planering av stabsöverlämningen på onsdag. Kommer bli mycket roligt med konstiga saker.
Fan va d e skit på teve idag!

Dagens bild


Jag vill photoshoppa!
Hejsvejs!

Tackgasque och down low

Var på den mest livade gasquen igår någonsin. Alla ca 30 pers sjöng och var überglada. Även jag vid detta tillfälle. Rom å cola och öl mängder, sen fest på bolmens. Blev mer korridorsfest faktiskt, alla satt å chilla i korridoren. Här slutade mitt roliga en aning. När den man är intresserad av går hem, hand i hand med en annan tjej 100 meter framför en vill man helst bara gå åt ett annat håll. Känner att jag blir mer och mer intresserad men vågar inte prata med honom knappt. Och när jag bara tittar på honom blir jag nervös och alldeles röd i ansiktet. Hur gör man då? Om någon har tips så var snäll och berätta för mig. Vill inte blir intresserad eller börja tycka om någon. Funkar ju aldrig iaf.

Snusen snart slut och nudlarna sitter upp till halsen på mig. Men... hittade världens sötaste hundvalpar och världens fulaste också. Gissa vilken den fula är... Om du gissar rätt kan du vinna en zebrafärgad ankpress. (eventuell vinstskatt betalas av Mikeys mamma)


Hejsvejs!


Sammanfattning

Sitter å läser gamla blogginlägg. sjukt kul faktiskt. Speciellt en dag som denna när kanoten inte direkt är fullsatt. Känns som jag inte sovit någonting även om jag somnade snabbare än en jude på cykel genom Tyskland 1939. Blir la lite gasque ikväll iaf:)

Tänkte lägga in lite höjdpunkter från min blogg. Urtagna ur gamla inlägg.

1. Dagens hatobjekt: Amerikanska barn som sjunger julsånger och är bara såååå charmiga! Spyr på skitungarna...

2. Om nu inte norrköpingskillarna tog mobilen så ber jag om ursäkt om jag pekat ut någon. Anyway, ni suger iaf dock så skit samma. (jävla brunsås)

3. EUE: En Utvecklingsstörd Ekonom
INFO: Invalid Nymfoman Får Omtenta
EKP: Extremt Kåta Pojkar
SUP: Studenter Utan Pension

4. TV3:s sämsta programidé någonsin! (femton utropstecken) (efter "mamma söker ensam frusen bonde" eller vad det nu heter...)
TV3:s indiander i kanoten sjunker för att de är så jävla tjocka efter all tröst-ätning efter att ha kollat på sån skit som de sänder. (Inget emot indianer, dom e sköna snubbar)

5.

Hur man gör vardagen roligare med enbart en sax eller tejp

Ända sedan jag var liten har jag varit besatt av tejp. Jag har tejpat på de mest udda ställen i hemmet. Jag tejpade fast mig själv på golvet, tejpa fast stolarna vid köksbordet, och toa-locket vilket var otroligt kul att se när mamma skulle lyfta upp det. Ja, tacka vet jag tejp.
Jag må ha varit ett aningen psykiskt rubbat barn som trodde att bussar inte kunde svänga, att det fanns små människor i teven alltid, live och att hålfotsinlägg är en kroppsdel *vilket jag iofs trodde tills jag var 18* men roligt kunde jag ha iaf! Med så lite som lite tejp.

6. Gubben i lådan
Vi fortsätter till Hemköp och där ser vi en gubbe som tryckt ner sig själv i en metro-box. Ja, ni läste rätt. Han hade satt sig med hela kroppen i metro-boxen, bara benen hängde utanför. Där satt han och öppnade luckan när folk gick förbi eller sa något. Detta är något man inte ser varje dag. Vi drog lite skämt angående gubben i lådan.
- Han hade fastnat med skägget i brevlådan.
- Uteliggare sov förut på tidningar, nu i hela tidningslådan.

7. Nä, för fan, tv-licens är som ett brutalt plaströr nerkört i halsen...

8. Ja, idag vaknade jag av att Jehovas kom och ringde på. En hel familj med zigenare dessutom. Där står dom och ser läskiga ut och räcker fram ett papper med texten "vill du veta svaret på alla dina frågor?" Ja, jag vill ha alla svar men inte när alla svar handlar om Gud. Sen för söker dom tvinga sig in genom dörren som är öppen ca 3 cm bara. Vågar itne öppna dörren för ett helt dussin jehovas på samma gång. Då blir det väl ritual-slakt eller nåt på mig i min egen lägenhet, precis bredvid spisen och kastrullskåpet. Plötsligt ska man börja hugga huvudet av små getter och dra ut tarmarna genom röven på den eller nåt annat sjukt som jehovas håller på med.

9. Hade igår en av världens jobbigaste dagar på Maxi. Står i kön och har typ övertrasserat både kylskåpet och lånboken. Det står en mamma, ca 35-40 år framför mig i kön och hon gör följande;
; först och främst så bygger hon varuberg
; hon slänger maten på bandet, som om det var en diskus
; Hon lägger en Nästa kund-skylt medan hon har kvar mat i sin vagn som hon tydligen ska betala på något annat sätt eller nåt.
; Hon bygger varuberg på denna sida av nästa kund-skylten också.

Ni som känner mig vet att under detta tillfället står jag och vill lägga mjältbrand och C4 i hennes handväskan, slå nästa kund-skylten mot hennes huvud gång på gång tills det blir en liten eldgnista som antänder stubinen till hennes handväska och samtidigt kalla henne för mat-terrorist. Men nej, det gör jag inte (tack och lov att itne min hjärna styr allt jag gör, då hade Hemköp hetat Hembränt. 

För att göra saken värre så lyckades hon även ställa kundvagnen så sjukt åt helvete i vägen så jag kudne inte komma fram till mina varor och börja packa ner dom. När jag försiktigt flyttade hennes vagn så stirrade hon på mig som om hon hittat mjältbranden och vetat att det var jag. 
VARUBERG ÄR DJÄVULENS VERK!

10. Var hungrig och bestämmer mig för att steka en schnitzel och detta gör jag för det första, naken. När jag ska göra pulvermos till så värmer jag vatten som vanligt och tar ner fel kartong med pulver och äter sedan schnitzel med chokladmousse gjort på varmt vatten. men jag äter upp allting och går sedan och lägger mig. Hur fasiken tyckte jag att det gick?

Ajja, det var några höjdpunkter^^
Hejsvejs!

Friday I´m in love

Japp, idag e d fredag och jäg vaknar mycket glad över att vaknat ur en dröm där jag firade världens sämsta och trista nyår där min kusin snodde alla mina pojkvänner (ja, jag hade många). Gjort kaffe och satt mig i fönstret för att titta på solen (lite för kallt att sola än) och ha d mysigt. Dagen blir en blandning av interior design, promenad, vin och fotboll. Jävligt chill grejer.
Gårdagens samtalsämnen måste nämnas:
1. Lina, Klara, kregg och jag ska börja lajva. Jag är mystiske munken, klara är draken och kvar finns ju tomten och riddaren av Galloshien.
2. Klaras smällande, tighta an*s.
3. Otroligt fula namn. Ansa kom bland annat upp
4. Istället för blommogram ska man kunna skicka knullagram eller snoppogram

Ja som ni märker var nivån inte speciellt hög bland samtalämnena. Men blir bara roligare då. Blev tårta, tv och massa tjöt. Ha det så bra nu allesammans!

Hejsvejs!


Produktiv dag

Trots sjukdom/symptom till sjukdom har dagarna varit intensiva. Fixat klart mitt cv och personligt brev, sökt jobb och pluggat skitbra med Emma. Fixade nästan hela analysen idag. Bara materialdelen och källförteckning kvar. Fixar vi lätt imon. Ikväll blir det vinkväll och chill med Emma, Lina (födelsedagsbarn imorgon) och Klara.
Känns som en tyngd lyfts från mina axlar när jag väl kommit igång med jobbsökandet. Pallar inte att vara arbetslös i sommar igen. Och flytta hem i sommar kommer itne på fråga. Har ingenting kvar av mina egna grejer i Mölndal. inte käder. Och dessutom bo hemma en hel sommar, nej tack!

 Har äntligen fått lite distans på saker och ting nu. Känns mycket bättre (jämfört med förra veckan som bara var tyngt av bajs, problem och mer bajs. Eller som Rachel säger: "Rockbottom, 15 meters of crap, the me."

Hejsvejs på alla!

AG?

Några som är intresserade av att hänga med till AG i år? Än så länge e vi 4 i vårt lag, Lina, Klara, Emma och jag. Behöver 4 till eller fler. Om någon är intresserad så hör av er:)

Suttit och spelat Chuzzle Deluxe i 4 timmar snart. pallar inte mer nu. behöver en ipren och sedan 24 timmar sömn.
Hejsvejs!

Sjuk?

Tror att jag börjar bli sjuk. Är tröttare än jesus, ont i huvudet och är kall/jättevarm. Somnade t.o.m på föreläsningen idag. Inte bra... Men det var inte föreläsningen heller... Förhoppningsvis sista gången vi har Marta. Nu ska man sitta och plugga och leta artiklar om klassdiskriminering som INTE är kommunistiskt rabalder och vänsterextremister som spyr ut sina egna åsikter om samhället. Orkar inte! Vill bara hitta två eller tre tidningsartiklar och sen gå hem. Pepp? Nope!

Igår fyllde min käre far år.
- Åh, du kom ihåg min födelsedag!
- Ja, visst e jag duktig?
- Har du gjort idag då?
- Hade seminarium om avvikande beteende
- Låter intressant.
- Kom på mitten av seminariet att du fyller ju år, pappa.
- Hur kom det sig?
- Njaaa, vi pratade ju om avvikande beteende. Du passar rätt bra i den kategorin...

Pah dam bam Pssssh!
Hejsvejs!


En ny hunk

Det är teve som får en att må sämst! Sitter och trivs med singellivet och tycker dte e skönt att vara intresserad av en kille, chilla litge å sånt. Men sen kommer det kärlekscener, parterapi, och bröllopsprogram på teve. Plötsligt inser man att ens liv är otroligt tomt. Kanske måste få tummen ur och göra något åt min lilla "crush" (som inte är speciellt stor än men kan nog bli). Men e så kass på sånt. Hur visar man långsamt men ändå halvklart att man tycker om någon?
Tänker dock inte skriva här vem det är för då kommer la folk slänga sig över honom även om han aldrig intresserat folk innan. Men mina vänner vet nog vem det är ;)

Om jag vågade le jag lägga in honom som nummer ett på listan av hunkar. My hunk! ;)


Igår satt Emma och jag och kollade in en ascool hemsida med en person som gör helt sjuka tårtkonstverk. Hittar itne adressen nu men här en bild av hennes arbete.

Hejsvejs!

Ögongodis!

Enbart tummen upp idag! Hunkar!
1. Edward Cullen


2. Chad Michael Murray


3. Brody Adam


4. Brad Pitt (som ung)


5. David Beckham


Ja, men håll till godo, tjejer! Det gör jag...


Vilken natt! (Uppdat.)

Lördagskvällen och natten blev helt vansinnigt spontan och rolig. Klara knalla hit, vi drack miljontals koppar kaffe, kollade på festivalen och skrek en aning, spelade DOA3, och sminkade varandra otroligt fint. Somnade kl 6 i morse så är otroligt seg idag. Nästa kåren vet vi iaf vilka som fixar sminkningen!

En rolig grej jag fick från http://www.angelwithoutwings.blogg.se/ (personer på msn)

Tycker du nummer 12 är snygg? Jodå=)

Skulle du kunna krama nummer sju? Njo, Johan e la helt okej

Hatar du nummer 3? Hell no! Klara e ju bäst.

Känner du nummer fyra? Jadå, känner Fryfry väl

Skulle du pussa nummer tio? Njaaa, Martin e söt

Har du träffat nummer tjugotre? Japp

Hur är nummer trettiotre? Sjysst att snacka med

Har du varit kär i nummer arton? Noooooo! Inte min bror!

Vem är konstigast av alla online-kontakter? Nr 1. Jävla rövhövve! Har aldrig sagt annat än "sätt på camen".




Snygga eller?^^
Hejsvejs!

Final!

Japp, idag e d final i melodifestivalen. hade ju missat det totalt! Trodde det var andra chansen idag. Missade ju helt förra veckan så måste skaffa mig mer koll på allt. Vet inte ens vilka som gick vidare till final från andra chansen. Fått inbjudan att kolla på finalen ikväll hos Evelina med massa folk. Är lite sugen men ändå inte. Känns gött att bara vara hemma ikväll och lägga sig tidigt. Får se hur det blir.

Idag ska det städas och moppas golv. Just nu. inte mycket kraft till det men om 1 timme? Njaaaee...
Usch mina inlägg har känts så tomma senaste dagarna. har inte så mycket att dela med mig av. Ska försöka bättra mig.

Hejsvejs!

Helt slut

Kom hem från förfesten vid halv 10 idag och känner mig helt slut. Huvudvärk och spiknykter. Sen vill ens gamla ragg/kk ragga på mina kompisar och ber om deras nummer. troligtvis för att jävlas eller få mig svartsjuk eller nåt. Funkar ju inte direkt jättebra. Blir en otroligt lugn fredag och definitivt helg. Känner mig helt off nu för tiden. Men en glad nyhet är att jag fick pengar av farsan idag till AG!=) Ska så dit och leva studentlivet i ovven!

Annars har jag itne mycket att dela med mig av, eller egentligen vill jag skriva om jättemycket men kan inte göra det. hade förstört en hel del. Gah, vill skriva av mig! Ajja kanske allt detta som götr mig helt off.

Kom på en väldigt konstig sak som jag undrat över en tid nu. Varför har matkassarna i USA inga handtag?

"That´s it, everybody out!"
Hejsvejs!

One of those days

Detta har nog varit den längsta dagen på länge. Glad att den äntligen lider mot sitt slut. Jag har så mycket jag vill dela med mig av men kan/får inte. Jag vet så mycket om människor men säger ingenting om det till andra men just nu skulle jag nog behöva lätta på hjärtat lite. Men hellre en trogen vän än egoistisk. Även om jag skulle må bättre av att lätta mitt hjärta så vill jag itne förstöra för andra. Kan inte vara så egoistisk faktiskt. Men damn! Det hade varit skönt.

Ajja, lite sömn hjälper nog.
Your secrets are safe with me!

Hejsvejs!


Kukkeliku i ottan

Blev inte riktigt som man tänkt sig igår. så täntke att så länge kan jag väl inte behöva sova idag. Gick upp 12, tröttare och hungrigare än jesus. Så måste snart iväg och handla lite och få inspiration till middag.
Har just nu lust att skriva alla hemligheter jag någonsin hört. tänk vilket tjafs det skulle bli då. Men, lyckligtvis ska jag inte göra det då jag anser mig vara en god vän.

Äh ine så mycket mer att berätta just nu. Trött nu.... Hungrig nu...
Hejsvejs!

Sex and the Strawcity

Sitter å tittar på dagens SATC- avsnitt för andra gången idag och fick mig en liten konstig funderare relationer. De som har förhållande i denna stan (studenter och icke-studenter) har otroligt svårt att vara monogama. De hittar en tjej/kille som de börjar ragga på/intressera sig för. Efter de väl gjort snedsteget, får man reda på av gemensamma kompisar och annat att denna person är i ett förhållande. Är det verkligen så lätt att vara otrogen? jag har varit otrogen en gång, när jag var 15 år i mitt första seriösa förhållande. I Halmstad lyckas verkligen alla som valt att vara monogama att glömma vad ett förhållande går ut på. Visst finns det frestelser överallt men om man är i ett lyckligt förhållande, varför då hitta något annat?

Inte konstigt att man varit singel sen man flyttade hit för nästan 2 år sedan. Vågar inte gå in i ett förhållande där allting verkar vara prima ballerina men man vet aldrig vad han gör bakom ryggen på dig. Nu menar jag inte att ALLA män är otrogna, absolut inte. Tjejer är också otrogna. Jag tror att alla människor är kapabla till att vara otrogna så fort man ser frestelser eller saknar något i sitt eget förhållande som man tror man kan hitta i någon annan. Kalla mig negativ subba men ibaldn undrar jag hur man vågar ge sig in i förhållanden över huvud taget. Man släpper en stor del av sig själv, ger till någon annan och sedan skadas det genom missförstånd och svek.
    Men, som alla andra människor i denna världen så vill jag ha också ha kärlek. Hitta den "rätte" och leva lycklig i alla mina dagar.

Hittade precis snyggaste skorna, kepsen och hooden! För att citera blondinbella: " MUST HAVE!!!"

Hell yeah, dags att spotta ut snusen, stänga av teven och sussa en sväng!
Hejsvejs!

Rykta din plugghäst

Har börjat känna mig som det på senaste faktiskt och, kalla mig tönt, men det känns jävligt skönt. Behöver lägga mer tid på studierna och mindre på festande och slappande. Men chillandet kommer jag aldrig ge upp! Suttit på bibblan sen halv 12 och skrivit seminarieuppgifter med Emma. Sjukt intressanta ämnen om rasism, kriminalitet och feminsim. Konformitet och avvikelse skrivs det om nu. Shit, va mycket exempel och idéer vi har. Men tyvärr får inte allt plats på två sidor med 1,5 radavstånd. Trodde aldrig jag skulle säga det men... jag vill ha enkelt radavstånd!

För övrigt fick jag höra att vissa har en väldigt negativ bild av studenter. Att allt vi gör är att festa, supa och beter oss som svin/slampor. Jag kna till viss del förstå att denna bilden finns men vill också försvara studenter. efter att ha hört en person säga hur hon&han betett sig under studietiden kan man inte sätta in alla i samma grupp och anta att alla gör på detta sätt. Jag själv, festar ca 2 ggr i veckan, ibland helt nykter och ibland inte men sköter ändå studierna och gör det man ska. Att Halmstads studenter ligger runt är också ett rykte då de som syns och hörs är de som pratar om sina "erövringar" och ligg. Många studenter gör inte detta och de är ingen som tänker på dem.
Bygg inte åsikter efter en persons utsaga och vittnesmål. Det finns 5000 studenter i Halmstad, har väldigt svårt att tänka mig att alla skulle vara likadana och bete sig likadana. Då hade inte många klarat av skolan och det hade itne funnits några studenter kvar i Halmstad.

Shit, jag borde börja blogga för kåren^^

Hejsvejs!



Snygg och smart?

Nu vet jag iaf ett svar på den frågan. Jag ÄR smart! Lyckades fixa min egen dator då internet fuckat upp sig ordentligt men Erica lyckas göra systemåterställning och fixa nytt virusprogram, hitta internetinställningar där speed och duplex ändras och jag fattar t.o.m vad jag gör. :D Så nu funkar internet och Avast e på väg hem. Det var AVG som fuckade upp allt så får se om avastb vill funka bättre. Tack och lov att dte itne var nätverkskortet som va problemet iaf. Måste meddela att jag är otroligt stolt faktiskt.

Det är såna tillfällen jag saknar min stationära dator som fan. Jag kunde allt på den datorn och jag hittade lösningar på allt. Dessutom avskyr jag Windows Vista som e byggt för jag vet inte vad. Tacka vet jag XP. Där e allt lätt och enkelt. (iofs en vanesak antar jag men ändå) Sen bärbar dator är en ny sak för mig. Alltid trivts bättre med stationär trots klumpigheten. Hellre en fungerande klump än krånglig och liten.

Tummens tema idag är just Windows Vista.
Tummen upp:
1. Nytt är alltid bra. Antagligen systemförändringar som ska underlätta och göra allt säkrare.
2. Snygg design.

Tummen ner:
1. Har aldrig använt Vista innan så det är sjukt svårt att hitta menyer och enkla saker. Kanske en vanesak men fan, va krångligt allt ska vara. Var är verktygsfältet på Explorer? Får ju leta som fan.
2. Alldeles för stora ikoner och ful startmeny.

Nu till något annat. Vaknade vid 7 med världens huvudvärk i morse, fick knapra ipren fram till 12. Sen var det till skolan och sälja böcker och ha seminarium. Sen var det kafferep hos mig med Emma, Lina och Klara. Innandess blev jag dock sjuuukt lurad av Emma som skickade sms från mobila bredbandet och lyckades skrämma upp mig ordentligt^^ Orkar inte dra vad allt handlade om men fan, you got me! Sen vet jag itne om Emma A försökte lura mig eller skrämma mig eller om det var allvar. Förhoppningsvis lurade hon mig men gick inte på det. Men man vet aldrig:P

Nu är det That´s amore på Mtv. Mååååste kolla på (jag är emot långa meningar, så det blev en jävligt kort en. Utan subjekt t.o.m)

Hejsvejs!

Lovely






En heldag bajs

vaknar av den där jävla bajs-låten igen (all I have to do is dream) vid 11 och vet om att jag måate plugga hela dagen, själv på seminarieuppgiften. Skriva ett bajsreferat på en bok som seriöst borde lukta bajs för den är fylld med så mycket skit. Som vissa av er vet så är en av de mest irriterande sakerna jag vet när människor skriver rader så långa så de fyller en halv sida. ANVÄND PUNKT! (Ja, de stora bokstäverna bevisar hur irriterad jag är, utropstecknet likaså)
    Så har en underbar bajsdag framför mig med mängder av kaffe, en bajstråkig bok och kom precis på att jag har tvättid kl halv 3. Bajs....

Tummen är idag inställd efter att hon fått tummen ur röven och orkar inte mer (logiskt...?)
hejsvejs!

Chilla som fan

Det första jag gjorde i morse var att njuta! Tog på mig morgonrocken, gjorde kaffe och öppnade fönstret och satt och njöt av solen med fötterna på fönsterbrädan. Skulle hämtat tidningen men kände att det var för mycket arbete. Om man åtminstone börjar dagen på ett chill sätt kanske den avslutas på ett sådant sätt. Mitten av dagen blir däremot enbart plugga och om det inte finns tid för matlagning blir dte pizza eller annan onyttig mat:P (inte direkt bästa starten för diet men, ajja.

Ovve-invigningen var askul igår! Att se 16 lila overallsklädda ettor krypa runt på alla 4 i sanden och kladda äckel på varandra är priceless! sen luktade det itne gott på 28:an på nyhem. Hela korridoren stank vitlök men var en rolig förfest. Ni kan fanimej festa, ettor!

Dagens tumme är CSN. (blir nog flest negativa punkter men ska försöka se det från den ljusa sidan)
Tummen upp:
1. Svenska studenter för både bidrag och tillgång till lån. Utan detta, skulle det bli väldigt tight, både med pengar och tid. Jobba nästan heltid och plugga och skaffa de poäng man måste ha för att få fortsätta. Inte alla änder som ger pengar till fattiga studenter.
2. Att man kan göra ansökningar och allt pappersarbete på nätet. Slippa skicka 300 kuvert till CSN och köpa frimärken. Blir det minsta fel så får man tillbaka ett brev som man sen ska skicka tillbaka och blaha blaha. dessutom står all fakta på CSN.se. En bra idé!
3. De påverkar att man sköter skolan bättre. om det itne behövdes hade man antagligen varit latare och inte gjort allting i tid. Nu måste man hålla takten och studera allt man ska.

Tummen ner:
1. Var ska jag börja, deras sura telefonister. Behöver jag säga mer?
2. Att det skickar ut återbetalningsbrev asofta men sen ska man aldrig betala tillbaka det? Om man har sagt att ens studier slutar 2010, varför skickar de då återbetalningslappar innan varje hösttermin startar? Slöseri med papper.
3. Räntan på csn-lånen. Helt sjukt hög och de tjänar miljoner på att folk lånar pengar vilket faktiskt de flesta studenterna gör. Sänk räntan eller fixa bättre villkor.

Nu har jag massa slem i halsen, så nu ska jag göra nåt annat.
Hejsvejs!

Det gör mig förbannad!

Jag blir förbannad:
när man anställer en rasist att föreläsa om rasism
att en sociolog kan vara så generaliserande och inte se olika sidor på saker
att soptunnelocket inte kan stå öppet av sig själv utan faller ner på mina fingrar och min panna
när man byter kanal för att det blir reklam och i samma sekund blir dte reklam på alla andra kanaler
när folk renoverar men inte har en aning om vad de gör
när man glömt stänga locket på schampoflaskan och ställt den uppochner och allt rinner ut
att man inte kan ha pausmusik på sin mobiltelefon (under tiden man pratar)
att publiken applåderar varje gång Rachel Ray säger "cheese"
att jag inte kan planera över huvud taget
när man sopar i hallen men dte är fortfarande lika mycket grus och skit kvar

En annan sak som verkligen gör mig förbannad är vår urkassa föreläsare vi haft fyra föreläsningar. Hon är docent i sociologi men kan inte ens analysera eller reklektera. Det är precis var det ahndlar om.Hade föreläsning om diskriminering igår, intressant ämne men hon gör alla studenter förbannade istället. För det första, att säga att man inte kan diskutera ifall västvärlden alltid diskriminerar resten (hennes eget lilla uttryck, väst mot rest) är totala motsatsen. det är sådant man SKA diskutera! Självklart så har västvärlden "makten" i världen men det finns även en jävla massa undantag, olika vinklar och självklart kan man kolla på globaliseringen, moderniseringen och andra sociologiska samhällsvinklar.
För det andra, att om nu hela västvärlden förtrycker alla andra och varandra, och föreläsaren pratar om att det handlar om grupper mot andra grupper som diskrimineras/diskriminerar, så ska man tydligen ställa frågor om hur makt och ojämlikhet vävs in i uppfattningen om (hör och häpna!) VITHET, manlighet, heterosexualitet och klasstillhörighet. Människan använder ordet vithet! Är hon helt tappad bakom en hiss? När hon förklarar detta och massa annat känner man bara att människan är rasist! hon tycker även att alla män trycker ner kvinnor och sedan säger att det är kvinnors fel att vi inte bryter mönster och att vi böjer oss för männens krav. Det är såna som hon som ger feminister dåligt rykte och rasister ett nytt ansikte.

Aldrig mer rasistiska feminsister som föreläsare!

Dagens bild

Hejsvejs!

Tiden går fort när man går upp i vikt

Nu när det är några månader kvar till beach 2009 börar min panik inför badsäsongen sätta allvarlig fart. Vill itne behöva känna att jag vill gömma mig under handduken när jag borde ligga på den på stranden. (även av vettiga skäl, onödigt att sola under en handduk... eller?) Vill känna mig snygg, vara nöjd med kroppen och vilja prova och köpa ny bikini, vilket inte är speciellt frestande just nu med vinterhullet kvar på magen och benen. Fick inspiration av en gammal klasskompis blogg där det stod om nyttiga dieter som jag ska försöka hålla mig till.- Iaf testa ett tag om det itne är för svårt.
      Hade tänkt mig:
1. Soppor. Soppdieter funkar och är dessutom gott och mättande. Lätt att hitta på nya recept med soppor, och dessutom billigt. Buljong, grönsaker och nötkött ca 2 dagar i veckan. Hur mycket grönsaker och frukt man vill dessutom.
2. Viktväktarnas diet, den utgår från att du ska äta minst 5 ggr om dagen, ett visst antal poäng uträknat efter din kroppsvikt, längt, kön, rörelse och annat. Jag vet att den funkar men för en student är det inte lätt att äta 5 ggr om dagen, bestämda tider.
3. Räkna kalorier, sjuukt jobbigt och svårt när man inte vet hur många kalorier det är i allting. Isf skulle jag stoppa i mig ca 1200 kalorier om dagen.

Under dessa dieter (vilken jag nu väljer) blir det att följa Fridas tips om en matsked vinägen i ett glas vatten efter varje måltid. Mättar längre och gör att magen jobbar snabbare.
Någon av dessa ska jag försöka med. Tänkte börja imon och om jag lyckas i en vecka, blir det en till, och en till... och en till. Ja, ni fattar jag fortsätter tills jag tappat ca 10 kg. Detta är ifall mitt psyke klarar av det, och självklart min kropp. Men just nu kan den bara må bättre. Behöver en rensning av kroppen.

Vad jag väger nu vet ingen och det ska ingen veta heller men jag måste ändra hur jag tar hand om min kropp. Om någon har kritik och ycker att jag e korkad som ska banta blaha blaha så vet ni inte riktigt hur min kropp mår eller vad mitt mål är innerst inne. Det är inte bara vikten som behöver förändras. Psyket behöver en rejäl förbättring.
Feel free att kommentera.

Hejsvejs!


RSS 2.0