Känslor eller inte känlsor?

What to do egentligen? När man tycker om någon jättemycket, som man har sjukt kul med och gillar att umgås med. Är det bra att träffas då? Jag vill träffa honom och att han ska hålla min hand, mysa med mig och vilja vara med mig. Men! Han vill inte ha förhållande över huvud taget, jag har varit singel i över två år, han i två månader typ. Men vill träffa honom även om jag inte kan få honom på det sättet jag vill (på rygg^^). Nåja, han är en underbar människa som jag tycker om så sjukt mycket och man kan ju alltid hoppas att det går bättre med tiden.

Tänker iaf på dig. Typ jämt...

Nu när jag varit lite känslosam ska jag klaga lite också. Alla dessa tjockisprogram som går på teve nu. Dance your ass off e en pinsam programidé som enbart görs som förnedringsteve där folk som lider av fetma ska klä sig i rosa trikåer och dansa loss. Folk skrattar mer än de tycker att de är duktiga. Och biggest loser som nu också ska göras i svensk version. Fan, sluta använda tjocka människor som lider av fetma som underhållningsobjekt. Till det har vi istället deltagarna i Paradise hotel. Ligga med varandra och konspirera och backstabba varandra. Även ordet fitta verkar vara populärt i programmet. Utan hjärnceller och underhudsfett kommer du långt i mediavärlden.

So long suckers!

Bitterfittan firar jul

Nu är det snart jul och den 16:e ska man åka hem till Gbg igen och fira Jesus födelsedag med snaps med kanelsmak och ett glittertträd. Jag tycker om att fira födelsedagar, alltid skoj med fest men Jesus, no offence men din födelsedag e rätt jobbig. Visst, man får en presentpåse när man kommer till ditt födelsedagsfirande men så mycket man ska planera innan.
Först ska man upp till Falun den 17:e dec och fira morfars födelsedag. Det sega är att detta är 50 mil bort, kallt som fan och bara pensionärer i hela huset. Deras största intressen är vävning, bakning och korsord. Även sovstunder är uppskattat av dom små liven. Dessutom sitta där i soffan och dricka kaffe och äta äckliga dammsugare (jag gillar itne marsipan) dagarna i ända är itne så peppande som det låter. Och äta löksoppa som är dte äckligaste som finns.

Nåja, sitta där en helg om året får jag la bara bita ihop och göra men eter detta ska man åka 50 mil hem igen och vara med enbart familjen i en vecka. Kommer dö långsamt. Det svåra med detta är att de inte vet om att jag snusar och det kommer ta hus i helvete när det kommer fram. Kan jag inte snusa på tre dagar i sträck blir det fan inte kul att vara med mig, inte för att det är så kul annars heller ,men iaf.
På julafton kommer farmor och farfar och hälsar på och då blir det julbord, snaps och vilda diskussioner. Dessa handlar oftast om journalister och lärare. Ett helvete att lyssna på rent ut sagt. Efter lite för många snaps för farsan och farfarsan börjar snacket om etiken som journaliter har eller lärares semesterveckor (de har tydligen för mycket semester och klagar ändå enligt pappa). Jag och brorsan sitter och tittar ner i tallriken och äter våra pannbiffar som btw alltid innehåller lök(inte bra) och morsan och farmor försöker avleda samtalet genom att byta recept eller prata städtips. Slutar oftast med att farfar blir asbitter och inte vill sitta vidf bordet längre. Jag går upp och spelar UT2003 i panik och jonas spelar elgitarr för att slippa städa efter oss och stå ut med journalistdiskussionen.

Nä du, Jesus, din födelsedag har blivit en ganska otrevlig vana fylld med dålig tv, familjebråk, fylla och stress. Kanske skulle försöka hitta på nåt nytt, Jesus.

Nu ska Therese ha internet så so long suckers!

Hipp hipp Hurray!

Idag, till min häpnad fick jag på mig mina nästan helt oanvända Levi´s jeans som jag köpte för ca 5 år sedan. Har inte kunnat haft dom en enda gång efter jag köpte dom typ men nu jävlar fick jga på mig dom och de sitter hur bra som helst dessutom:D Fick en jälva boost till självförtroendet nu asså. Blir party party ikväll hos emma, sen aknske AW på kåren och stan med flickorna.
Aaah, mår så jävla bra nu!!
Har troligtvis gått ner i vikt då, fast jag inte har vägt mig. Jag hatar vågar btw! men idag ska jga inte vara bitter utan bara glad och berusad.

Ville bara meddela detta.
So long suckers!

RSS 2.0