Lämnar bakom mig

Känns lite tråkigt att flytta ifrån min lägenhet. Detta var ju min första egna lägenhet. Åttingsstigen va ett höjdarställe med grillfester, trevliga ölkvällar och snälla grannar. Dessutom älskar jag min jättestora garderob. Den kommer jag nog sakna mest. Hur ska alla mina kläder nu få plats?
Men min nya lägenhet kommer bli jättemysig den också. Nästan finare faktiskt. Var och hämtade nyckeln idag. Shit va jag kommer trivas på Nyhem. Jättefina franska fönster och ett litet loftfönster (typ) och större köksavdelning än innan. Kan knappt bärga mig tills jag får flytta in alla mina grejer. På lördag, då jävlar! Idag blir det första koppen kaffe i nya lägenheten med Emma och Emma:)

Jag har såna mängder kvar att packa ner och städa. Shit, orkar itne mer idag men jag måste. imon ska jag bara städa hela lägenheten. Kommer bli svettigt imon.

Nya lägenheten
28,8 kvm




Kommer trivas som fisken utan cykel i min nya lägenhet.

Hejsvejs!

Flyttar

Ja, nu är dte bara tre nätter kvar i denna lägenheten. Sedan är man boende på Nyhem. Ska bli jätteskoj att nästan bo granne med Emma:D Packandet går däremot skitdåligt. Man märker ju ingen skillnad trots att man packat asmycket! Nä, d e fan inte lätt asså.

Ikväll blir det caféet med Cunne och kanske några fler. Imon e d packning och fredag packning och städning. Tråååkigt!

Jag vill ha ett nintendo wii

Hejsvejs!

För ovanlighetens skull...

Efter man varit tillsammans med någon, kommit över den andre och blivit helnöjd med livet händer en sak som är aningen oväntad. Den andre tar det totala steget ut ur ex-relationen och träffar en ny. Då börjar man se över sitt eget liv, är man lycklig som singel? har man kommit över sitt ex? Vill man ha en ny?
Svaren på dessa frågor är:
1. Njaaaa
2. Ja
3. Ja

På nåt konstigt vis blir det en slags tävling, vem skaffar sig en ny partnet först? Vem är den som hänger kvar längst på ett dött förhållande? I detta fall är det jag som hänger kvar längst, och singel längst. Men ändå känns det bra. Det känns stabilt att vara singel. jag har ingen brådska att hamna i ett förhålladnde som itne håller längre än 8 månader. Nästa pojkvän ska bli min sista pojkvän, den jag vill stadga mig med. Den som inte är rädd att utveckla förhållandet till något riktigt seriöst. Nästa pojkvän ska jag flytta ihop med, kanske gifta mig med, skaffa barn och leva lycklig med. Jag hoppas iaf på det:=)

Me ändå, varför känns det som en tävling?
Hejsvejs!


Mer tjejkvällar! (åtta utropstecken)

Haft en sjukt mysig söndag med Emma, PG, Lousie och Malin. Blev Sex and the city-boxen, chips, godis, cola och pizza innan. Sådana kvällar borde vi ha oftare. Och vi satt på första parkett för att se ägaren till bilen som stått totalt felparkerad en hel helg.

En mycket bra sak hände idag, jag fick tillbaka min cykel! Hör och häpna, den låg inslängd i buskarna vid mitt hus. Styret vad lite snett men verkar funka fint iaf. Blev sjukt förvånad  och hade samma block som Judas då han märkte att han inte skulle få komma till himlen. Det dumma var att jag på min promenad till källaren inte hittade några flyttlådor. Det sög EP.
Fattar dock itne riktigt varför någon lämnar tillbaka cykeln efter nästan ett halvår. men men, cykelsäsongen kanske är över, vem vet? Men ändå, fyra av fem toasters. BENJAMIN!

Dagens bild

Hoppas allas midsommar var kanonkul.

Hejsvejs!


B-trail

Ibland vet man inte vad man ska tro och hur man ska reagera. Vem talar egentligen sanning och vem ljuger? Eller övereagerar jag bara?

Istället för att skriva i gåtor tänker jag beskriva en rolig midsommar i Halmstad. Började vid 13 med att Emma och Emma lagar mat, jag och Therese ställer upp bord. Sen blir dte fler och fler bord och partytält på Bolmens gräsplan. käkar jättegod lax, färskpotatis och tårta till efterätt. Snapsade lite och sjöng lite. Sen satt vi där under partytältet och festade som bara den:) Svinskoj(åtta utropstecken). Jonas kom på besök och vi drog hem och sov vid 1 typ. 
(Bilder kommer senare)

Hoppas alla hade en trevligt midsommar! Nu börjar listan til fördelsedagsfesten den 19 att arta sig. Halmstadbor och göteborgare är välkomna. Ska nog starta ett event på facebook så folk kan bli inbjudna.

Hejsvejs!!

Förbjud stora rumpor

Blev idag mycket irriterad på det nya programmet superskinny vs supersize. En jättespinkig och en jättetjock ska byta matvanor med varandra en tid för att må bättre. Jag kan se det positiva i just den metoden. Att faktiskt förstå att både matberoende och anorexia är ätstörningar som är minst lika farliga. Samtidigt har de två inslag som gjorde mig så irriterad och förvånad över hur man kan få göra detta! Englands motsvarighet till Anna Skipper i Du är vad du äter går ut på stan med en skylt och säger "förbjud stora rumpor!" Hon går fram till en dotter och hennes mamma och frågar om hon får se deras rumpor. de visar rumporna (de har byxor på sig) och Anna Skipper-kopian säger rakt ut att mammans rumpa är mycket finare och mindre och fastare än dotterns. Hon säger saker som att dotterns rumpa är säckig, alldeles för stor, fet osv. Inte nog med att bli jämförd med sin mammas kropp, dessutom i teve. Hur kan detta ge en sund bild av hur man ska vara nöjd med sig själv? Det ännu mer irriterande var att dottern inte ens hade en stor röv. Hon hade jättefin rumpa. (femtio utropstecken)
Det andra som störde mig nåt vansinnigt är hur de får lite större kvinnor (inte överviktiga, men inte size zero) att framstå som tjocka och att detta är fel och "förbjudet".

Dessutom, nu ska vi göra reklam för modellernas bantningskurer och se om de funkar. Varför kolla ifall deras bantning funkar? Om den nu skulle göra det, ska man börja med den dieten då? Bara äta äpplen och enbart äpplen.

Allting handlar om siffror, hur många kilon? Hur många centimeter? Hur många kalorier?
Kan man inte bara få slippa tänka på alla siffror om kroppen och istället vara nöjd med sig själv? Det står ju inte direkt i pannan vad du väger eller hur många cm du har runt stussen eller magen. Kan man inte bara få ha sin egen bild av sig själv och sedan skita fullständigt i siffrorna?

TV3:s sämsta programidé någonsin! (femton utropstecken) (efter "mamma söker ensam frusen bonde" eller vad det nu heter...)
TV3:s indiander i kanoten sjunker för att de är så jävla tjocka efter all tröst-ätning efter att ha kollat på sån skit som de sänder. (Inget emot indianer, dom e sköna snubbar)

Nu är det snart läggdags iaf.
Hejsvejs!

Otrogen

Det finns en aningen konstigt fenomen i Halmstad. Vet inte om det är något lokalt men fan, det är sjukt retligt iaf. Man går ut en kväll med alla mina pärlor och man börjar träffa en kille som man tycker är snygg som få och jävligt ball. När väl älskogen är över, fine, det behövs inga onödiga samtal, vi-måste-bli-vänner-på-facebook-beteenden och sådant. Inget fel på one-night-stands. (Otroligt underskattat faktiskt)

Det går några dagar och man är på en ny fest, träffar nya människor. Då träffar man folk på denna festen som känner one-night-standet man hade dagarna innan. Trevligt tänker man, då kanske man kan säga hej och få det lite gött en natt till men icke! Nu kommer käpparna i hjulet, indianerna i kanoten börjar fiska på för djupt vatten, man trampar i klaveret. Det visar sig att killen har en flickvän. Inte ett ord om detta innan, inte ens en aning. Kvinnlig intuition, my ass! Man känner sig otroligt elak mot flickvännen och en viss skuldkänsla sätter in. Man är ju inte precis stolt över sig själv. Visst, man var ovetandes men ändå.

Detta händer rätt ofta i Halmstad verkar det som. både jag själv och kompisar har råkat ut för detta. Varför är Halmstads-killar så jävla otrogna mot sina flickvänner? Jag har hört av anonyma källor att halmstad är en otroligt ytlig stad där trohet antagligen inte står högst upp på  "jag-är-stolt-över"-listan. Men man ska väl itne vara för hård mot sig dem eller sig själv. Sex är sex och därmed basta. Samtidigt är otrohet också sex så det går la hand i hand. (Fatta inte min egen koppling där...)

Skönt att vara tillbaka i Halmstad nu iaf (trots alla rötägg till killar här) så det blev en utekväll med Emma, Lina och Klara. Blev en hel del alkohol så på vägen hem var det inte många indianer kvar i min kanot. Den gungade ,rätt ut sagt, utav bara helvete!

Ikväll ska man till kåren och se fotbollen så det blir nog ännu färre indianer i min kanot ikväll!

Dagens bild


Hejsvejs!

Utvilad och nykter

Har haft några extremt sköna dagar i Mölndal i helgen. Åkte upp i fredags och träffade Frida, Jennie och Elin och några andra på en krogrunda till diamond dogs, Rubinen och Trädgårn. Var sjutk skoj att träffa mina partypinglor igen:) Lördage åkte familjen till Kungsmässan och shoppade kläder. Köpte ett par converse för 300 spänn! Det kallar jag fynd. På kvällen var det fotboll på Avenyn med Frida och Jennie. Shit, vilken stämning asså! Vilken glädje när Sverige la mål men vilken besvikelse när Spanien lägger in den sista minuten! Stämningen sjönk rätt rejält då, minst sagt!
Söndags var det en mysig hemmadag med familjen med grillning och chill som fan. Åkte till Elin och spelade Wii, kolla fotbollen, the contender och lite annat manligt beteende. Självklart bärs till denna underbart manliga kväll (trots att vi enbart var fyra tjejer, fem om man räknar med Leia)
Åker tillbaka till Halmstad imorgon (tisdag) vid 17.00 så då blir det att chilla som fan hemma och ut och skejta med Emma. Kick ass vad vi kommer slå oss!


Nåja, en skön helg som itne innehållet så jättemycket alkohol men mycket chillande. Snart midsommar så man får la spara sig till då.

Fan va flyt man har då, en gratis mp3-splare av Jonas och hämta en cykel i Haverdal i veckan (Gratis). Inga onödiga utgifter där inte!!

Story of the year - Sidewalks (acoustic)! LADDA NER!!
Hejsvejs!

Jamba-slampa

Alltså, detta hat jag odlat upp gentemot detta helvetiska satans mobilpåhitt! Man kan för en osenlig summa pengar köpa skit till mobilen som du ändå bara får ha i 2 veckor typ. Jag kom ihåg när man precis fått sin första mobil, då var ringsignaler och spel skitskoj! Har inte mobilkåtheten minskat en aning iaf? Jag vill inte ha nån dålig amerikansk hiphop-skit-låt på mobilen, jag vill itne ha ett mobildisco som gör dig till partykung, jag vill inte ha en inställningen så jag på låtsas kan se igenom folks kläder, jag vill inte ha porrfilmer till mobilen. Allt detta för enbart 50 kr/månad!

Människor som går på sån jambaskit borde få nackskott!

På MTV är varannan reklam mobilreklam för sån jävla skit! Jag har till och med börjat uppskatta vanish-reklamen och tycker det är något av det mest intressanta när dte kommer till reklamer. Då har det gått långt, då reklamer dubbade från tyska till svenska förpestar teven.
Jag förstår varför teven kallas för dumburk. Det är fan inte mycket intelligent på teve nu för tiden.

Åh längtar tills imon, då blir det buss till Gbg och träffa familjen, polarna och alla andra i några dagar. Shoppa med mamma på måndag och grilla asgod mat hela helgen gratis!

Dagens bild

Sommarfolk

Sommaren e här!

Dagens bild(er)












Tack för underbara dagar i halmstad allesammans!

Kan det suga mer?

Hur kan man lyckas? Hur lyckas man få sparken från McDonalds?! Det kan tydligen jag. Ja, jag fick sparken... Hade itne visat entusiasm och inte visat framfötterna på jobbet. Så nu ska man börja söka jobb igen. Känns jävligt pissigt men, vad gör man?

Annars längtar jag hem till Möndal nu, ska dit på fredag förmiddag. Blir restaurangbesök med familjen på fredag kväll och träffa töserna mina på lördagen:) Saknar er som fan!
Ajja, ska la ta å söka lite fler jobb nu.
 
Dagens bild

Sötnosar!

Hejsvejs!


Surt, sa räven!

Har lyckats få ett gigantiskt blåmärke på insida lår efter att ha slängt ur mig: Jag har aldrig ramlat på cykeln! (Bortsett från Torrekulla och när jag skulle lära mig cykla). Vad gör itne erica när hon ska cykla hem med lite smått runda fötter? Jag ramlar. Fick iaf styret stenhårt på benet och skrapa upp knät.
När Tobbe gjort en cykla-och-vält och Emma gjort en cykla-och-stuka-hela-handen så gör Erica en stanna-och-vält!

Nåja, har jobbat 18 timmar på två dagar nu, utan rast 18-03.30. Sen ringer Martin idag och frågar om jag kan hoppa in 2 timmar på dagen. När jag säger att jag jobbade till halv 4 och somnade halv 6, blir ham arg för att jag itne kan rycka in med en gång. Men snälla rara lilla Martin, jag skulle somna på grillen om jag skulle jobba kl 11!! OMG, pms på väg på honom!

Ikväll blir det iaf inget jobbande utan Tylesandbaren som öppnar ikväll och senare kareoke på Mårtensson:) Kommer bli sjukt skoj:D

Längtar till nästa helg, fredag den 13 åker jag hem till Götet igen och hälsar på vänner och familj. Fira Jonas en kväll med restaurang och utekväll med bästa girlsen!:) Saknar er massvis<3

Dagens bild 
image139
Mysigt....

image140
Mysigt!!

Hejsvejs!

Vill inte!

Jag vill int ejobba idag åxå? Stängning dessutom, hemma kl 03.30 och sova skallen av sig. De är ju itne lite korkade som sätter en nybörjare själv i köket en kväll när det är asmycket att göra. Har aldrig gjort hälften av alla burgare och grejer. Och sen får man en utskällning för att man itne kan och att det tar lång tid! Hur fan ska man kunna lära sig allt på en gång i 50 km/h typ?

Jag e besviken...

Off 2 work nu!
Hejsvejs!

Sommaren har börjat


Fan, tänkte skriva  massa viktiga grejer men nu e allt tomt. Glömde alltihop!

Kick ass!
Hejsvejs!

RSS 2.0