Svek och raseri

Vissa människor kan bara gå mig på nerverna. Hur de beter sig, deras handlingar och deras tomma löften. Att säga en sak, göra en annan är vissas specialitet. Jag kan, just nu, inte känna mycket gott om denna person.
Tänk hur en person kan förändras så fort. På bara några dagar. Ignorant, självisk och rent av elak.

Ska bli gött att börja läsa socialpsykologi nu. Försöka förstå hur folk fungerar och tänker. Förta föreläsningen idag var väldigt intressant. Kommer gilla pluggandet. Sjukt intressant:) fast d e klart, vissapersoner kommer man aldrig förstå sig på, hur mycket man än försöker. Jag älskar verkligen den här stan! På lördag har jag flyttat in i min EGEN lägenhet och börjar ett helt nytt liv. Kommer sakna Sillan på nätterna dock:( Ingen att sova sked med^^

30 seconds from mars - Yesterday
(Ladda ner, gode vän)

Saknar mina Göteborgs och Örebro-töser! Men vi ses på inflyttningsfest i september.
Sorry om jag inte ringt så ofta elelr så men d efullt upp här. Tänker på er sjukt mycket iaf*kärlek*

Hejsvejs // Erica in dag Halmstad-ghettooooo;)


image47
Har gåt och blivit medell för en dag:) Rätt nöjd ändå:)

Längesen nu

Sitter vid Sillans bärbara så om det e mycket stavfel är det för att jag och laptoppar inte riktigt kommer överens med varandra.

Nu är man officiellt etta, inte längre nolla! Nu har man fått tillbaka sexdritenigen, fast den försvann väl inte riktigt nån gång heller, hehe. träffa en cute kille i tisdag å hade lite mysigt;) Får se hur det går med det, inget seriöst iaf. Orkar inte det nu. Sen har vi ju då förra fredagen, då va d skoj haha:P

Nollningen har varit skoj överlag men tyvärr är klassen inte den bästa. Många personer man vill ge nackskott där minsann... Men det finns hopp i denna värld då jag träfade Sillan och började tjöta och så. Hon e så snäll som låter mig sova hos henne tills jag flyttar nästa vecka till eget. Längtar som fan till det nu! Bara en vecka:D

Under nollningen har vi iaf gjort följande:
Melodifestival: Man gör om texten till nån låt och sjunger upp den för ca 800 personer. Vi gjorde om Eloise och vann självklart hela tävlingen! Fick 2 bruna kepsar, 2 pennor, en miniräknare och ihopfällbar mugg. Hehe det ska vi dela på ca 40 pers, good luck^^

Lådbilsrally: Byggde från kl 16 till 22.30 i Picassoparken i fredags. Lådbilen blev hur grym som helst (kort kommer senare) och sedan var det race och uppvisning igår inne i stan. Svinkul faktiskt, trots samarbetssvårigheter med ca 20 andra. Försök bygga en lådbil med 30 tjejer som alla vill ha sin vilja igenom eller inte bryr sig... High School here I come again!
Men det blev iaf en bil som höll för både generalen, 2 race och inspektion. Kom 3:a i racet.

Flotte över Nissan: Vi skulle även bygga en flotte i fredags som skulle paddlas över till andra sidan Nissan med 5 personer på. Vår flotte kom ju långt, inte! Den sjönk inte men den hade en yta lika stor som USA:s rättvisesystem. Vi fick t.o.m avbryta hela grejen. Tack och lov paddla in jag. Skabbigt vatten... Såg ut som Ale när man rörde om i vattnet.

Amfi: Tisdag, onsdag och torsdag var d amfiteater vid Linehed. Ibland skoj, ibland sugit. Alla linjer skulle ha var sitt spex, våratgick åt helvete totalt. Vi hade en bra idé men musiken funka ine så d blev pannkaka, hehe. Sen att folk i vår egen klss sitter och säger att d e så pinsamt och dåligt när hon inte ens själv är med eller har planerat det är bara störande. Sådana mäniskor finns det visst gott om... Kulturkungen var ju iaf där och han e svinigt söt. Det vet han tydligen om nu eftersolm Frida visade honom smset igår^^ Böh din gaah, haha!:)

Ajja sen har det varit lite allt möjligt, lekar, middag, nollepuben. den får jag inte glömma! Billig öl och cider och massa nya mäniskor. Pratade med flera stycker från varje program. ick tidligen rekordet på antal öl och cider i tisdags i klassen. 12 öl/cider. Det va gott, och ändå inte bakis. Funkar bra.

Längtar som fan efter alla i Gbg! Vill ut och snacka våld, sex och bajs igen! Snart inflyttningsfest iaf så då blir det iaf lite sånt snack, flickor, inte sant?=) Jag kommer tyvärr inte hem på rätt länge nu heller, känns konstigt.
Idag blir det lugnt och skönt utan nåt schema. Hya en film och äta godis sista dagen innan det är träning, nyttig mat och viktminskning. Ska bli skönt faktiskt. Behövs nu.

Men jag trivs i Halmstad, mysig stad, ganska litet jämnfört med gbg men rätt gött faktiskt. Jag känner mig dessutom så mycket vuxnare nu. Fri på nåt sätt.
Imon börjar plugget, rätt gött:)

Vet inte när nästa inlägg kommer men hoppas att det blir snart:) Ha d ba allesammans!
Hejsvejs!

Herr Ågren och hans sällskap

Hell yeah, inte sovit mycket och druckit desto mer! Fredags va d ju party party i Halmstad, igår kväll va d förfest hos Frida och Hiller med Elin, Sofie, Martin, Emil, Maria och jag. Sjukt skoj med Guitar Hero, öl och sjungandes till gamsla hits från 90-talet.^^ Sen gick vi till Gretas och Elin, Sofie och jag drog 2 sexor teqila var med en gång. BAD IDEA!!
Erica börjar spy och spyr inne på personalens korridor i nån soptunna. Sen e d bara ut och förtsätta med detta hemska beteende. Kunde knappt åka taxin hel själv så jag sov hos Elin och vaknade vid 12 idag. Bakis som ett ägg...
Lite skämmigt beteende faktiskt men men, va fan, då e jag väl dum i huvudet då!
image45
image46


Nu blir det ner till Halmstad imon bitti med halv 7-tåget. Upprop och nollningen fortsätter. Krogrunda på tisdag och torsdag, lådbilsrally i centrum på lördag, och sjukt mycket annat:) Ser jag fram emot. Boende hos Blond-Emma dessutom, tackar jag hjärtligt för:)

Nu har alla frågat lite för många ggr om när jag kommer hem och mitt kollektiva svar är ingen aning. Kan vara nästa helg eller om en månad. Vi får se. Ni är iaf välkomna att hälsa på, allesammans:)


Alltså, hur gick det till? Vad fan hände egenltigen...? Men d va rätt skoj;) Nu har man provat ännu en sak inom ämnet. Hehe! Har lite Ågren men ändå rätt glad att det hände. Ni är några som vet vad jag pratar om, ni andra får gissa så länge.

Hejsvejs!
image43
Frida och jag på väg hem från Halmstad i fredags:) Hehe d va en lång natt!

S.O.P:are, nolla och snart Halmstadsbo!

Yes, nu har nollningen satt igång i Halmstad. Så sjukt skoj! Massa nytt folk och fester, lekar och andra riktigt konstiga och roliga saker.  Vi har ett rosa band med vårat namn på runt huvudet som ALLTID ska sitta på! Så jag får la gå ut med mitt rosa band ikväll då^^ Man spexar för andra program och dricker mängder, hehe. Det har iofs regnat varje dag än så länge men d fixar sig alltid. Så, en sammanfattning:

Torsdag:
Vi ses på morgonen och har lite lekar och får ett häfte med suparlåtar och annat skoj. Även reglerna för nollningen och vad nollan ska göra. Det är inga hemska saker förutom att nollor inte har någon sexualdrift tydligen. Vi ska satsa på att skaffa vänner, inte partners. Men vissa nollor har visst en sexualdrift , en stark sådan(ehum...)
Anyway, vi gjorde lite namnlekar, hälsade på våra ledare, sergeant Bloody Mary, general Aphhjärna och straffmästare Dirty Devil. Där e d ord och inga visor! Bestraffningar åt höger och vänster och megafon i örat så trumhinnan blir nästa big bang. Vi fick rundvanding och träffade den högt ärade Culture kingen. Han e sjukt söt faktiskt^^ Va aptrötta kl halv 9 så alla gick hem å sov.

Fredag:
Hela gruppen möttes på morgonen och voi gick till Linehed (Där jag ska bo sen) och va på AmFiteatern och hade lite invigning. Alla nollor var med och d va kampsånger och suparlåtar överallt! Vi hälsade åter igen på the Culture King, och den högt högt ärade staben (Som man alltid måste hälsa på genom att säga "Goddag högt högt ärade överstab." Detta glömmer man väääldigt lätt. Med tanke på att man ska hälsa nästan samma till generaler, sergeater och straffmästare. Det var iaf lite tal och uppvisningar mest. Sen va d lunch på pizzerian för en del av min klass. Sen var det lekar och öl på nån gräsplätt med alla andra program, lite fågeldansen, brännboll, kräftfotboll (utan lag, rörigt...), bestraffningsdansen några gånger och jag lyckades sno ett annat programs flagga. Extrapoäng till SOParna och SUParna :D Sen gick jag och Emma in till stan och köpte sprit i mängder och lite käk. Jag köpte lite kläder och annat smått å gott. Bytte om å åkte till grillplatsen där d va kvällsaktiviteter. Öl och cider åter igen och massa regn. Emma, Evelina och jag drar till Evelina och sjunger singstar och groggar lite. sen drar jag till Frida som e på fest med några från sitt program. Vi super till rätt rejält och rosa helikopter går varm med rörelser till. Drar ut vid 12 till Bulls och låter mest av alla hela tiden. Fågeldans, hejarramsor och "Alla i Göteborg heter Glenn". De stängde 2, vi drog till Frida, Alexandra och mig och hade "efterfest"... Mer än så säger jag inte, hehe!

Yeah yeah, här e lite bilder från igår. Enjoy!:D

image34
Sergeant i Rosa, Straffmästaren i huvan och Generalen i mitten

image35

AmFi-teatern

image37
The Culture King

image38
Emma, Emma och Evelina (och backen får vi inte glömma!)

image39
"Goddag högt ärade maskotkycklingar!"

image40
Uppställning!

image41
Förfest!

image42
Alexandra e lite glad:)

Ajja, d kommer fler bilder sen. ha d bra så länge!
Hejsvejs!

Blekfet och tunnhårig

Ja, just nu känner jag mig så....

Blekfet: Ja, man har solat ungefär 2 ggr på 3 månader. Har inte varit mycket mer sol. Därmed blek. Fet eftersom träning inte direkt har prioriterats i sommar. Så nu är man både fet och blek, alltså blekfet.

Tunnhårig: Tog ut extensions igår så då var man tunn och hyfsat korthårig. Klippte mig idag så nu e d jättekort (enligt mig iaf, det är till axlarna precis) och allmänt svårkontrollerat.

Fan vad jag inte tycker om mig själv idag! Skulle försöka prova klänningar idag inför sittningen den 25.e. Man blir ju inte direkt snyggare i en klänning som får en att se ut som att man är både gravid och fetma-morsan nr 1...

Jag kan iaf ställa mitt hår rakt upp... Det var lite skoj.

Anyway, ikväll blir det Harrys med mina favoritflickor. Lite käk och öl:)
Hejsvejs!
image33

Jag just nu... gaah...

Ful? Hell yeah!

Jag saknar de redan, mina extensions! Känner mig så ful, skallig och fet just nu. Pfffft... suck! Blir lätt nya snart igen, palla att vara tunnhårig å allmänt ful igen! Ska klippa mig imon dessutom. Jaa! ännu mindre hår på skallen... *bitter och tvär* Förutom att jag känner mig allmänt ful nu så har jag köpt bussbiljetter till Halmstad nu. Oh, på torsdag ska vi dit och förhoppningsvis ha väldigt skoj. Kanske nån Kårenfest i helgen dessutom. Måste bara bestämma hur jag ska göra med boende i veckan. Ska man hem eller stanna i H-stad? Hmm, det får bli som det blir. Ska för en gång skull gå emot mina egna principer att alltid planera och boka i förväg. Nu blir dte som det blir:)

Vart är mitt håååår?

So long suckers!

Woohoo! Jag ska på finsittning den 25:e med kåren! Alltid velat gå på en sån där "klä-dig-så-fint-du-bara-kan"-kväll:D Lovely!

Ska-P

Detta underbara skaband jag hittat! Gaah, underbara låtar som Cannabis, Intifada och Solamente Por Pensar.

Woohoo, it makes me wanna dance!

Minigolf ikväll hoppas jag:D Hejsvejs!

Kultur eller öltält?

Jag är besviken, otroligt besviken! Fick bilagan till Kulturkalaset som nu ska ersätta Göteborgskalaset. Innan var kalaset gratis konserter av alla möjliga artister. Komer ihåg när jag såg MBMA, Bad cash quartet och massa andra artister. Var svinball! Och öltälten, överallt öltält och massa folk, i alla åldrar.  Men nu, nu är det kultur istället.

Ordet kultur får iaf mig att bli aningen orolig. Jag dömer inte ut allt som kallas kultur (även musik är en slags kultur) men det är inte mycket kultur som passar alla. Konstverkstad, krukmålning och Tre trallande trattar är inte direkt något som fångar mitt intresse. Jag tror att det är svårt att fånga alla åldersgrupper i något så invecklat som kultur ändå kan vara. De har redan mist mig iaf.

En av skillnaderna är att det inte ska finnas öltält detta år. Öltält e ju festival ju! Jag vill kunna sitta ute på en uteservering med polarna och dricka billig öl i plastmugg som nästan går sönder och sedan vingla hem när de stänger och försöka sitta på bussen utan att skratta arslet av sig åt någon annan full 20-åring. Visst, det har varit problem med extrem överfylla och bråk under Gbg-kalaset men va fan?! Ingen har väl dött av lite bakfylla?
Musiken är en annan sak som gör mig väldigt ledsen över förändringen. Innan fanns det hela veckan konserter på olika ställen, mest på Bananpiren. Nu är det vad? Tre trallande trattar, Flamingos och Arvingarna! Gaah, vill inte... Vill ha de gamla Gbg-konserterna, Bad cash Quartet, MBMA, Org 12, Håkan Hellström och massa andra bra band!
Rullstolsbasket och krukmålning, inte något jag längtar efter hela vinterhalvåret att få se.

Nej, tillbaka med det gamla hederliga GBg-kalaset! Gbg kommer tappa så sjukt mycket besökare eftersom målgruppen är, ja vilken är målgruppen nu?

Bye bye från Irriterad öldrickande musikslyna

Gaaah!

Dagens irritation: 10 ways på Kanal 5.
Handlar om hur man ska banta ner sig till superkändisarnas storlekar, dvs size 0 eller ännu värre double00. Att man får sända så mycket viktrelaterad skit på teve. Inte konstigt att man får ätstörningar, bantningspanik och sämre självförtroende än Judas!

Det värsta är dessutom att du hycklar. De har programmet Snygg naken som handlar om normala människor med normal vikt och problem. (Celluliter, väck, hängig rumpa och dyl.) Det programmet försöker ge en en synd syn på hur kvinnokroppen faktiskt är. När programmet efter däremot handlar om hur man bantar ner sig så mycket man kan, snabbaste metoden (som aldrig har varit hälsosamt) och berättar om de mest absurda grejer man ska utföra på sin kropp!

Fyfan, kanal 5!
Skäms!

Dagens glädje: CSN (Cyniska Senila Nollor)
Efter många om och men lyckades CSN äntligen göra något rätt. Jag fick fixat CSN-lån och bidrag. Första pengen 25/9. Dessutom är det lön om en vecka. Vill ha löne spec nu!!


Jag fick mig iaf nånting igår. Hade en spindel innanför behån igår. Eeääuuuh!

Ah, fan va jag gillar Göteborg. Lite tråkigt att flytta härifrån faktiskt. Iaf kvällar som igår. Fina underbara sommardagar:)

Big girls don´t cry


Fyfan vad varmt!!

Denna natten var svettig och mysig. Inte alls mysig faktiskt. Var 29 grasder inomhus hela natten och i morse gick säkert teperaturen upp. Vaknade klibbig och goo:P Täcket hade fastnat i mina knäväck och fick dras loss nästan.

Va gött att bada igår med Markus. Första gången jag badar i Sverige i sommar. D va faktiskt varmt i vattnet, 21 grader för att vara mer exakt! Solade och hade det gött. Får nog bli bad idag med.

Annars e allt bra. Hur mår Ni?

Haw!

Jag skrattar åt sådant beteende. Så löjligt att försöka bevisa någonting som inte spelar nån som helst roll.

Stereotyper? Varför vill man leva efter den så gott man kan?


Misslyckad tigerkaka (Uppdat.)

Träffa Elin igår. Hon hämta upp mig vid 22, vi drog med lite sprit och sedan försökte vi baka Mat-Tinas tigerkaka. Detta blev en totalt misslyckad kaka. Den skulle se "smaskig" ut enligt Tina (den manipulerande kossan...*) men vår kaka såg ut som något som varit med under andra världskriget och sedan glömt under Berlins ruiner. Den skulle dessutom vara "smaskig" men inte fan var den det! Den smakade även andra världskriget. Iofs hade vi inget rejält recept. Tina sa aldrig hur mycket socker, smör och grejs hon använde... så vi gissade... typ.

(Inga djur kom till skada under bakningen.)

Men groggarna var goda och sexchatten var rolig! Det är tragiskt hur lätt det är att lura killar på internet. Vi såg saker vi inte ville se, så att säga. Mer info än det får nog ingen höra för då kommer den krigsskadade tigerkakan och de "smaskiga" groggarna upp igen.

*Tina gör ju fan inget själv på sina matprogram! Hon behöver inte diska, mäta upp, väga eller duka å all annan tråkig skit som inkluderar matlagning.)

So long suckers!

image30image31image32

Förhoppningsvis bada med Markus imon:) Och på kvällen troligtvis till Linné med Elin och dricka öl eller nåt. Vi får se vad som händer.
Nu har temperaturen sjunkit inomhus och utomhus. Thank God! Var 29 grader inomhus idag. Nu e d la 23 eller nåt. fortfarande varmt men jag gillar det lite varmt och svettigt;)
Fan, jag e ju överkåt haha!

Skulle vilja ha lite kommentarer om vad ni tycker om bloggen. Det är väldigt väkommet:) (inget negativt bara^^)

Hejsvejs!

Imorgon är en annan dag

Jag är så förbenat rastlös nu! Vill utanför huset och bara göra nånting. Vad som helst!

Jag e så förvånad över mg själv. Jag trodde dte skulle ta lååång tid att komma över Robban men icke! Jag tänker knappt på honom, saknar honom aldrig, kan lyssna på kärlekslåtar igen utan att grina(ni vet hur svårt det kan vara, tjejer...), är till och med glad över att vara singel. Få flörta lite, tänka på mig själv och inte behöva oroa mig för något, osäkerheten är nästan helt borta.  Jag tror det var incidenterna efter dumpningen som fick mig att förstå meningen med mitt eget motto, "Det finns alltid någon bättre". Kände/känner hur förtroendet har försvunnit för honom och även killar överhuvudtaget. Jag tycker ändå att jag tog nyheten väldigt bra för att vara jag. Jag tror faktiskt t.o.m att om han inte skulle gjort slut, hade jag gjort det förr eller senare efter min flytt.

Jag mår nog fanimej bättre nu är vad jag gjort på väldigt länge. I´m happy for once!

Satt och hade ett jättelångt snack med mor min igår eftermiddag angående hennes dåliga samvete. Fick själv skuldkänslor när hon berättade att hon skäms över att hon inte insåg att jag var nästintill deprimerad första terminen i ettan(gymnasiet då alltså). Hon märkte inte att jag skolkade nästintill varje dag, struntade i allt roligt mina kompisar ville göra osv. Jag var bara likgiltig. Jag skyller ingenting på min mamma. Hon gjorde det alla mammor skulle göra. Inte se det alls. Jag gömde det såpass väl. utan att ens ha en tanke om det själv. Konstigt hur saker och ting kan bli ibland.

So long!


Tänk hur besviken man faktiskt kan bli på folk ibland...


image27

image28
image29

Stereotyper

Varför är teve uppbyggt för och av män? Reklam, kanaler och program är mestadels riktade till killar. Och om det är för tjejer så handlar det om extrembantning, modeller eller kärleksproblem. TV6 planerar att vara en kanal riktad till enbart killar. Sport, motor, elektronik och urkassa serier med sexanspelning. Är det inte bättre att locka så många tittare som möjligt? De vinner de ju hur mycket tittare som helst på. Varför välja bort halva mänskligheten?
Jag säger inte att alla killar tycker om sport, motor, elektronik och sex. Det är stereotyperna som spelar in. Man placerar folk i fack, killar gillar det, tjejer gillar det. Men de där emellan? Var platsar dom in?

En annan sak som gör mig lite mer förbannad är när man använder stereotyperna som nästintill ursäkter. Redan i småskolan börjar det. En pojke retar en tjej och gör "balla balla" eller liknande. Flickan säger till fröken och vad säger fröken? "Han menar inget illa. Du är mer mogen än honom. Dessutom är killar såna i den åldern." Nu ska alltså flickan ta att pojken tafsar för "det bara är så"!

Jag tror att de flesta tjejer vet hur det var/är i låg/mellanstadiet och även högstadiet i vissa fall. Jag var den första som fick bröst i mellanstadiet. Oj, detta var riktigt spännande tyckte killarna. Varje dag fick jag utstå att de tafsade, till och med höll fast mig för att kunna ta mig på brösten. Jag sa till läraren att jag ville att de skulle sluta retas, vad hände? Ingenting! Det slutade med att jag alltid gick i stora tröjor för att inte visa att jag fått bröst. Jag skämdes så otroligt, inte för att vara den första som fick bröst utan för att vara den som blev så totalt utsatt för att ha det.

I äldre dagar, när man har förhållanden är nästa punkt som är otroligt störande. Om en kille sårar sin flickvän genom t ex otrohet, flirtande eller annat dyl, flickvännen blir ledsen och arg och vill ha en förklaring. "Killar gör sånt. De är såna, det är bara att acceptera" är fan ingen förklaring. Samma sak här, man skyller på hur "killar är" och hur de beter sig. Stereotypen ännu igen.

Visst, nu har inte detta satt nåra större ärr i min själ men att man acceptetar när folk behandlar andra illa. Sluta se till "gruppen pojkar" och "gruppen tjejer" och se till individen istället. Om någon blir sårad av något, skyll inte på samhället eller på hur  gruppen fungerar. Tjejer och killar kommer alltid vara annorlunda, det är vetenskapligt bevisat. Vi prioritetar olika saker, beter oss på olika sätt. Men kan vi itne försöka tänja en aning på stereotyperna, åtminstone itne använda dem som ursäkter!

(Om någon tror att jag nu är ultrafeminist och hatar män bla bla bla, så är itne läget. jag menar att det finns orättvisor år båda hållen.)


Kan jag inte sluta lyssna på Fergie - Big girls don´t cry!

Nu är man skriven i Halmstad fr.o.m 2007-09-01. Sökt bostadsbidrag åxå. Får se om alla jävla papper kommer fram och är som de ska. Så sjukt mycket papper och uppgifter man ska behöva hämta, skriva och anmäla! Gaah!
Blev inte mycket att göra igår kväll. Somnade vid halv 12 efter Mac från Falkenberg messat. Visste inte att han hade mitt nummer kvar. jag hade ju inte hans så^^ Han va visst jättefull. Antagligen sånt där fyllesaknad eller nåt, vad vet jag.

Hejsvejs!





 

Lördag!

Fan va gött med helg igen! Och nu e d lååång helg dessutom! Blir först Hard rock café och sedan trädgårn ikväll med Elin, tessan och nåra fler. Oh ska bli gött att få dansa sönder våra booties!!

Va på IKEA idag mer mor ååx. Köpte allt som behövs förutom möbler. Koppar, skålar, bestick, kuddar, överkast (likdant som ditt Frida, fast rött), galgar (till min JÄTTESTORA garderob), kastruller, stekpanna,  lampa och lite annat smått å gott. Det som är kvar att köpa nu är en rumavdelar-hylla, bokhylla, soffbord, skrivbord, säng och jag ska möjligtvis köpa en soffa. Men det blir nog längre fram. Vet iaf vilken jag vill ha. Lönen den 16 augusti kommer sitta fint! Blir dyrt med allt bara. hyra ska vara betalt senast siste augusti och allt annat då såklart! Meeen, har varit en jätterolig dag med mamma. Sa precis till henne att jag älskar henne massor och att hon e den bästa mamma man kan ha!:) För det är hon till 100 %!!

Nu har Hellogoodbye - Here (in your arms) gått ca 25 ggr på winamplistan. Tröttnar aldrig.

So long suckers!

Ett problem

Jag är rädd att jag har ett problem som blir större och större för varje gång det händer. Hjärnan blir mer och mer besatt av tanken. Svårare och svårare att bryta mönstret nu...
Jag mår dåligt av det men ändå lite bättre. Konstigt hur något så onyttigt kan vara så hjälpande på något sätt.
Nu undrar Ni såklart vad det handlar om. Vet inte om bloggen är det rätta stället att skriva vad problemet är men har beskrivit det nu så ni får la gissa eller nåt. kanske kommer förklaring senare. Än så länge vet bara en person...

Va inne i stan och träffa Jennie idag. Tog ett glas vin på Cheers och tjötade. Är trevligt att vi börjat umgås mer nu=)
Nu är jag ledig btw!

Hejsvejs! // Problembarnet

Kom och tänka på London idag. Saknar d stället! Shaun of the dead och Smirnoff Ice med Patrick varje dag i 2 månader. D va tider det!
image24


Sen har vi ju mina vänner från Italien. Don fick lära sig bra svenska meningar (inte bara svordomar) och dom lärde mig vettiga saker.
image25

image26

Paulina och Anna. Mina andra rumskamrater hos värdfamiljen första fyra veckorna.
Saknar allt kul!!!!!

So long!

Ett litet hugg i magen

Varför kan man inte blocka sig själv?! Hade varit så bra att man inte kunde läsa vissa bloggar. Men jag kan inte låta bli. Vill veta men ändå inte. Visst saknar jag hoom, vet bara inte vad. Eller saknar jag överhuvudtaget?

Sista dagen på jobbet imorgon. Ska bli sjukt gött att få en helg då man inte får söndagsnoja.

"And I´m gonna miss you like a child misses the blanket but I´ve got to get move on with my life, it´s time to be a big girl now and big girls don´t cry"

More to come.
Hejsvejs!

Att blogga

Dagens blogginlägg tillägnas faktiskt några riktiga Gaaah-objekt. De förtjänar knappt att få min dyrbara tid jag spenderar på att blogga. Meeen, de får det ändå.
Jag blev så förvånad, Sveriges Riksbank (där jag jobbat i snart 5 veckor nu) vilket jag trodde var ett väldigt seriöst, krävande och "fin" arbetsplats. Jag menar, de sysslar med pengar, i massor! Ekonomi och värdetransporter. Kontor och sånt stelt. Men ändå verkar vem som helst kunna få jobb där, men ingen trivs så alla slutar. Nu i spetember ska, bara på Loomis, ca tio pers sluta för att de inte trivs, ska börja plugga och andra anledningar. De har problem att få ihop personal för långvarigt bruk. På uppräningen och andra avdelningar ska nästan alla sluta. De kommer nya varje vecka och går folk varje vecka. Men det är itne det jag vill vara irriterad på. Det är hur folk beter sig på sin arbetsplats om de inte trivs fullt ut. Inom mitt område, städet, så tänker jag klaga på hur folk stökar ner, de tar inte hand om sin arbetsplats. Lämna disk överallt, släng papper och dyl. överallt (helst bredvid soptunnan), strunta i om dina kollegor får äta på skitiga takllrikar och med bestick med matrester kvar på. Detta är tydligen tankarna som dessa Gaaah-människor har. "Städerskan plockar ändå upp allt, diskar om allr 4 ggr."

Förra veckan satte jag upp en lapp i köket om att man måste skölja av sina grejer för det fastnar efter bara nån timme och sedan får jag handdiska skiten iaf efter man diskat i maskin. Den kommentar jag fick på den lappen var:

Sluta snåla på diskmedel då! Dessutom har ingen dött av lite skit!"

Ja, va svarar på på en sån kommentar?

Men grejen är väl den att om man inte trivs på sin arbetsplats, då struntar man i hur det ser ut, vade folk säger och annat. Jag känner tyvärr lite likadant nu. Jag har 2 dagar kvar på jobbet, ändå känner jag bara att jag itne behöver städa varenda jävla handfat varje dag. "Lite skit har ingen dött av"

Anyway, nu har jag fått ur mig mdagens aggression. Får se om det kommer nån mer idag, verkar nästan så. Mamma är en faktor som skulle kunna starta milslånga bloggar om aggressioner en dag som denna.

So long!
Hejsvejs!

RSS 2.0