Bye bye student!

Mitt första steg till "vuxenlivet" var att flytta från Mölndal och börja plugga (kan diskuteras om man lever vuxenliv då men...). Studentlägenhet, festande, sena pluggnätter och studentovverall är kanske itne det mest vuxna men utan det livet hade jag aldrig träffat alla underbara människor jag lärt känna. Nu kommer mitt andra steg till vuxenlivet. Om fem dagar lämnar man Nyhem och studentlägenheten för att bli sambo i bostadsrätt (inte min bostadsrätt men vafan). John har lyckats göra mig så kär så det känns så totalt rätt att flytta in hos honom efter bara 8 månader. Som regel hade jag minst ett år tillsammans först men då jag inte pluggar knappt någonting så måste man lämna studentboet. Så på lördag blir det att tacka och dra. Börjat försöka leta upp saker John kan komma att störa sig på. Det jag kommit fram till är:

1. Det ligger använda snus lite överallt. Lärdom: Släng snusen i papperskorgen eller att alltid ha en slängdosa.

2. Jag diskar inte med diskproppen i vasken. (Nej, jag har inte diskproppen någon annanstans) Lärdom: Spara vatten och defintivt diskmedel genom att fylla upp diskhon. Även att skölja av disken i förväg är en god idé...

3. Stänger inte av datorn under natten eller när jag inte är hemma. Lärdom: Spara el och tryck på fucking off-knappen, hur svårt kan det vara?!

4. Jag vill borra upp allting på väggen. Lärdom: Det blir STORA och MÅNGA hål i väggen då jag dessutom ska flytta saker.

Förhoppningsvis kan han älska mig trots detta:P

Nu är ovven nerpackad och blir troligtvis inte uppackad men man vet aldrig. Om jag tar beslutet att sluta snusa när jag flyttat in, dvs om fem dagar så kommer nog bitterfittan med störta sannolikhet att blogga om riktigt onödiga och irriterande saker.

Men det beslutet tar vi nog inte nu.
So long suckers!

RSS 2.0