Ännu ett syndrom

Nu är det ändå bara en fredag till, sen sitter jag å Bengan på Lanzarote och solar och dricker all inclusive-drinkar. Kan inte längta mer än jag redan gör! Ska bli så otroligt skönt att komma från Sverige för en vecka och bara må bra. Det känns ännu bättre när man vaknar upp idag vd 12 med älsklingen vid min sida och se att det snöar. Kaffe på sängen och en hög med komplimanger och snusdosan bredvid sängen. Livet kan inte bli mycket bättre än så!
Att dessutom inte ha en enda plan för hela dagen är ännu skönare. Helt fri/ledig, så julmusik, kaffe med kanel och värmeljus i mängder.
Ja, jag har en helt underbar dag!

Apropå utomlands, det känns otroligt skönt att man inte ska åka till Lanzarote för att supa bort varenda hjärncell på våldta-alla-du-ser-i-kort-kjol-skumpartyn och ju-mer-du-dricker-desto-coolare-är-du-ställen. Istället blir det sköna chilla kvällar med gratis alkohol på balkongen (ja, det är helt gratis, har inte betalt en spänn för resan. Ingen ironi) och middagsbuffé varje kväll och frukostbuffé dagen efter. Att supa sig dyngrak är inget tvång bara för att man är utomlands med vänner. Våra planer är iaf en irländsk pub och ett dans-ställe. Sen får vi se vad mer vi hittar. Själva 17-årssyndromet att åka till Ibiza eller Turkiet och däcka i en svarttaxi med 5.0 promille i kroppen och dricka utspädda drinkar för 5 kr/st lockar inte och har aldrig lockat heller. Varför åka utomlands och vakna bakfull varje morgon och sen supa bort allt minne av resan? Nu menar jag itne att jag vill ha en kulturell upplevelse-vecka utan mer ta dte lungt, vila upp mig och chilla järnet. Så detta ska ske på detta stället:http://www.fritidsresor.se/resa/spanien/lanzarote/puerto-del-carmen/blue-star-sol-lanzarote/

Så med otroligt mycket lugn kan jag idag mysa i soffan med kanel-kaffe med mjölk och farinsocker, värmeljus och Sex and the city-filmerna. Att jag dessutom är kär och har någon som är kär i mig, underbara vänner och ska träffa farsan för lunch och shopping imon gör inte saken värre. Har ett underbaqrt liv för tillfället. Om Ni nu tycker att jag babblar och inte borde vara så glad, så screw you! Jag är lycklig upp över öronen och vill alltid få vara det. Jag har gjort det bästa jag kan och det har gett sitt resultat, sin belöning:) Ett bevis på att det funkar, gör dte bästa du kan!

Har släppt min avsky mot kissie nu, nu är det Vanita som gäller. Gosh, finns dte någon som är mer korkad än henne?

Nu kom Emma på kaffe så so long suckers!

Ny inredning:)

Har försökt göra min lilla etta lite mer boendevänlig. Har märkt att jag har en liten talang för heminredning, dessutom är det sjukt kul. En etta på nyhem kan bli extremt mysig om man bara lägger manken till. Här är lite bilder från hur det ser ut nu. inga stora ändringar för er som ofta e här men några kanske blir glada eller nåt^^



Badrummet:)



Köket:)



Hallen:)



Bredvid sängen:)

Man får ju göra det bästa man kan med tajt ekonomi och liten yta.
So long suckers!

RSS 2.0