Konfrontera eller inte? Det är frågan.

Jag tänker inte konfrontera eller vara irriterad/sur/arg. Bara besviken innerst inne och mer vaksam i fortsättningen...

Det var inte så svår fråga iaf.

Anyway, tack för att du lyssna igår Fahlen. Det var skönt att prata av sig lite.

MLH, Mitt Livs Historia

Blev plötsligt helt överförälskad i Kyle XY. Underbart bra serie! Den laddas ner just nu. För övrigt har jag kommit rätt långt på One tree Hill-avsnitten nu. Sjukt bra serie åxå. Annars e helgen väldigt efterlängtad. Kommer bli jättewskönt att va ensam hemma och definitivt vara ledig i 4 dagar.

Jag önskar att jag var barn igen. Alla minnen när jag går förbi Rävekärrskolan t.ex doften av nåt visst träd som alltid doftar jättemycket på våren. Tänker alltid på Rävekärr när jag känner den doften. Och allt var så problemfritt. De största problemen man hade var att man var tvungen att ha en ful tröja på sig elelr att man inte fick vara ute och leka pang pang efter kl. 7. Man kunde ha så mycket roligt med så lite. Ju äldre man blir desto mer "bortskämd" blir man. Det krävs så mycket mer nu för att man ska tycka att d e roligt. Nästan allt man tycker är roligt kostar pengar nu för tiden, ju äldre man blir. Fan va trist man måste ha det när man e 60 då...

Men jag har iofs rätt skoj nu som 20-åring. Man har gjort mycket skoj i sitt liv och sin ungdom. Man hade en jättebra uppväxt som liten med båda föräldrarna under samma tak, bra ekonomiskt ställt, hade kompisar från dagis till stundenten. Jag kommer ihåg alla. Kommer ihåg på dagis när Kerstin Karlsson och jag fick slippa att sova middag, när jag var kär i Magnus i ettan. Han åt även upp mina pennor och sudd. När jag och Lois blev kompisar och umgicks konstant (och bråka konstant åxå), när jag spelade basket med Jessica i femman och vi förlorade varenda match i ett år! Hur kass är man inte då??

Sen var högstadiet en blast! Bästa tiden i livet. Alla kompisar, fester, hemligheter och en hur underbar klass som helst. Och alla killar jag var kär i under sjuan - nian, Jocke, Markus, Fidde, Jesper, Staten. Ja, d va en hel del däremellan åxå^^ Håller åtminstone kontakten med några av dom. Och vännerna, de bästa Elin, Åsa, Lois, Anna och Karro. När vi kollektivt skolkade från Carinas SO-lektion, hela klassen. Goooosh! Hon var argare än Jesus...

På helgerna när man umgicks med halva klassen typ. Elin, anna, Åsa, Karro, Lois, Fidde, Markus, Jesper, Christian, Toll och massa fler. Det var hela ens liv, fredagarna på roddklubben och vid stensjön. Ajja d va en underbar tid, hela skoltiden. Gymnasiet var la the downside. Ingen höjdare men fick sjuyssta polare där med:)

Så alla mina vänner, gamla som nya: tack för att ni gjort mitt liv så underbart! Jag glömmer er inte(som ni märker)

Och för att skriva om en annan mycket underbar sak så är det Robban. Han har gjort mitt liv så bra de sista sex månaderna. Jag är så säker på vad jag känner, hur han känner och jag känner verkligen att jag vill leva länge länge med den killen. Jag kommer alltid älska dig! (Hoppas jag inte skrämmer bort dig nu baby, men jag är så säker på dig så jag vill gifta mig med dig någon dag i framtiden).



Jaja, nu ska jag snart sussa.
Hejsvejs!

Tisdag

Jao, tisdag är en ganska bra dag (Iaf denna dagen). Väger nu 68,5. Bara 1,5 kg kvar. Känns väldigt bra. Annars ska jag träffa Robban idag åxå:) Har saknat hans söta lilla rumpa:P Helgen blir änna ännu bättre, ensam hemma lördag - tisdag:D

Funderar på att sätta in spiral. Ska snacka med Ulla-Britt nästa torsdag och se vad hon säger. Hade varit bekvämt att slippa lingonveckor och kom-ihåg-alarm varje dag^^

Men, kanon iaf, jag e lättad, över mycket saker men vissa saker känns bara mycket lättare idag. Konstigt... Idag ska jag lösa in min trisslott.

Hejsvejs!

Oj va nytt!

Jao, nu tänkte jag starta en mer intressant och... ja, allmänt tidsfördrivsblogg. Hur börjar man skriva en ny blogg?
Man får ju försöka vara lite aktiv här iaf. Ska ge er nåt att läsa om^^

Just nu i livet är det viktigaste att komma in på högskola i höst,  ha mitt förhållande med Robban precis lika underbart som det är nu, göra Londonresan med Elin som vi snackat om så länge, spara pengar till sommaren och hösten, betala av mina CSN-lån och få bättre självförtroende.

Annars är jag lycklig med det mesta, viss osäkerhet över vissa personer och saker men det löser sig oftast av sig själv, I hope.

Men, hoppas ni e nöjda med mitt första blogginlägg än så länge! More to come.
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0