Svaret vi alla väntat på

Nej! Jag är inte irriterad, deppig eller sur över någonting. Jag är bara lite lugnare än innan! Vill inte höra frågan om jag e deppig eller arg. Är itne lika festsugen längre och känner mig mest likgiltig. Så enkelt är det!

Annars e jag trött på att folk pratar om en. Så fort man vänder ryggen till så kommer det fram små kommentarer och tissel tassel. Pallar itne att få reda på mer saker av andra nu. Bara låt mig vara en aning! Vill inte vara inblandad i någonting som inte rör mig egentligen.
Vill bara ha lite lugn och ro, snälla...?

Pallar itne att skriva mer. Ska till Picassoparken nu och tjöta med Emma.

Hejsvejs!

Jättelång avrättning?

"Stoppa avrättningen av Adnan Hassanpour".  Måste vara en väldigt lång avrättning...

Fick förresten visa leg till en 10-åring igår när jag skulle köpa snus. Kändes lite smått konstigt. Vet inte om det var en tjej eller kille heller men troligtvis något av dessa två alternativ.
Bär snart av till bolmens för grillning med ca 200 pers och sedan förfester överallt. vet tineom jag orkar. min kropp pallar inte mer alkohol nu. Anyway, får se hur det går.

Är väldigt glad att jag kan träffa mitt ex utan att känna någon längtan eller saknad längre. Känns väldigt skönt att äntligen veta att man har kommit över honom. Anyway, det var väl allt för idag. Min hjärna är lite tom för tillfället.
Hoppas alla har det bra och glöm inte att ta det lungt.

Hejsvejs!


Tabu?

Satt igår och funderade, efter vissa sanningar kommit fram och tillbaka, på om man egentligen kan säga sina innersta hemlisar till folk? Även om människor är ens bästa vänner och de inte sårar en med flit, kommer saker fram som inte borde komma fram. Om man inte kan säga saker till människor, kommer de då förtära en själv då? Vissa saker kommer görqa det, det tror jag. Men jag måste få bestämma själv i vilken takt jag vill berätta det och när jag vill berätta det. Annars kan jag lika gärna hålla käften och itne säga någonting till någon, ta itu med det själv... Att sen andra osanningar kommer fram till folk man känner, som sårar nåt oerhört, gör ont när jag tänker på. Jag litar inte på många, och tyvärr måste jag väl säga, att jag litar på ännu färre nu.

Ändå kan jag från denna incident känna ett stort stöd. Det värmer att veta att ni bryr er om mig och att ni tänker på mig. Det är trors allt det vänskap går ut på (för mig iaf), att tänka och värna om den andra. Jag kommer itne vara arg på någon, men jag kommer vara försiktigare i fortsättningen.
Men om någon av er som nu vet om det säger det till någon mer utan att berätta det för mig innan, försvinner all tillit....

Tack mina underbara vänner iaf, för att ni finns och är så underbara, trots vissa snedsteg...


Nu ska jag snart iväg in till stan och träffa Elin (weeii), gå till systemet och Martinshop^^ Sen blir det middag och utgång till valand ikväll med mina favorittöser Frida, Fruida, Elin:D Ska bli så sjukt skoj!

Hejsvejs!

Lycka

Jag e så lycklig just nu! På alla sätt och vis. Och de problem som finns glömmer man bort. Har precis fått jobb på McDonalds i Halmstad, ska bo kvar här hela sommaren. PLaneringen av nollningen är jätterolig och längtar sjukt mycket till 21 augusti. Jag ska flytta till nyhemsgatan 22 den 1 juli! Ska skriva på papper imon och jag får massa skatteåterbäring innan midsommar som jag ska ha till Ayia Napa! Fan va jag e lycklig nu! Ringde precis om lägenheten, nu e d bestämt! :D

Har haft asroligt med tjejerna i dagarna och veckorna. Therese, Emma, Emma och Mirre! Ni är underbara! Ni har gjort Halmstad till världens bästa stad =)

Nu man iväg till skolan och ha föreläsning och nollemöte där helvetet kommer braka loss. E konflikträdd men måste stå på mig och säga vad jag tycker. Det får bli dagens goda gärning.

Dagens bild
image124
Nu ska jag ringa mamma och skrika och vara glad!

Hejsvejs!

Får man inte göra, inte bra!

Har levt otroligt osunt senaste veckan nu. sedan förra lördagen har jag druckit alkohol varenda dag. Snabbmat en gång om dagen, minst... Igår sa min kropp ifrån, ingen mer alkohol på ett bra tag nu. Det skadar både plånboken, levern och humöret. Har ändå haft så sjukt roligt, gasquen, Gretas, Haverdal och allt däremellan. Tack alla flickor och pojkar som var med ute och överallt. Det e la egentligen bara en som jag inte kan tacka för sällskapet med, hon kan hellre dra åt helvete=) Men det tycker la hon e jättebra för hon "har ju perfekt kropp och alla andra är tjocka". Usch vad jag inte tycker om dig!!

Jag har nästan fått lägenhet på Nyhem nu. Förhoppningsvis så får jag den, är en av fem och har nog högst poäng, I hope:P Det blir iaf flytt den 1 juli. Någonstans.

Jag skäms... skäms för hur jag betett mig inför mina bästa och äldsta vänner. Jag lyckades verkligen göra allting fel, få fram alla sämsta sidor hos mig själv som jag itne ens trodde fanns. Tack och lov är dom borta nu iofs att bidragande faktorer också försvann. Nu är jag mig själv igen, social, pålitlig och jag ger alla människor chanser, hur många som helst näst intill. Jag hoppas alla andra märker min förändring till det bättre nu också. Men fyfan, hur kunde jag vara så blind? Blir nästan rädd för mig själv...

Emma, tack och tusen tack för att du ändå gav mig en chans trots att jag betett mig som ett as mot dig och alla.

Jag skulle kunna beskriva vad vi gjort under hela veckan av festande men jag orkar itne det så bilderna får tala för sig själv.

Dagens bilder
image120
image121
image122
image123
Det var några av tillfällena=)

Hejsvejs!

Bad smell-kväll!

Shit, haft nåra sjukt roliga dagar nu! Therese och jag bestämde oss i söndags för att åka ut till halverdal, sitta där å plugga till salstentan. Blev inte mycket plugg, satt söndag kväll och pimpla rödvin, dagen efter åkte vi till H-stad och hämta upp Mirre och Emma. Köpte ett lock 7,5:or på systemet och drog ut till Haverdal igen. Börjar supa kl 17.00 och kör lådbil ner för verandratrappan, spelar UNO, käkade makrill konstant och satt ute och tjöta. Sjukt mysigt men pluuagnde nada och aningen trött och degig idag. Har inte duschat sedan lördag morgon och gått utan bh, ingen tandborstning, sovit i samma kläder i 2 nätter och luktar värre än Jesus. Men fan va skönt!

Hoppas salstentan imon och gör den nästa tillfälle istället. har 3 kapitel kvar, tror inte jag klarar det...
Tack flickor, för en underbar kväll igår!!=)

Imon är det gasque med klassen. Börja dricka vid 3 och hitta nåra sorts sommarkläder som passar till beach-temat.

Dagens bild
image116
image117
image118
image119

Ja herre jävlar!
Hare gött!

Hejsvejs!

RSS 2.0