Blev lite exalterad på slutet

Ja, nu har det hänt, det finns två nya ord i ordboken (åtminstone borde de få vara med de andra små orden, och stava de med). Dessa ord är:
Soffkåt: (Uttalas Såffkååt). När du är i stort behov av en soffa. När du känner att ditt liv inte är fulländat utan soffan. När alla demoner och gastar vill komma åt dig för att du kan krypa upp i en egen soffa och trivas. När dina självmordstankar förföljer dig eftersom du inte har en soffa. Detta är några av de symptom som kan uppkomma vid soffkåthet.
(undrar om jag är soffkåt....)

Singelkryssare: (Uttalas singelkryssare). Detta fenomen är skapat under 90-talet för att ensamma människor ska hitta lite hopp i vardagen. De åker då med färjor till diverse städer för att på båten kunna ragga på allt med ben(antalet spelar ingen roll. Jag pratar nu fortfarande om benen, inte raggoffer). På färjan erbjuds speed-dating (varför inte bara gå till Kåren? Där får du billig alkohol, prata med varje person i 2 minuter innan du tröttnar eller spyr. Dessutom gungar det ju som fan för en på kåren också.)(Ordvits, långsökt, För en=Fören). Du kan även träffa den rätta i kön till lunchbufféen där det bjuds på kallskuret, lite grå potatissallad och ljumna köttbullar. Du kan även träffa den rätta i restaurangen, du känner igen honom som den karl som blottar sitt *visk visk* könsorgan bredvid köttbullarna (hoppas för hans del att de inte serverade prinskorv, han kan ju få komplex).
   Oftast är singelkryssaren mellan 30 och 50 år och har inte haft någon relation på ett tag. Hela resan avslutas i att ingen får ligga (vid undantag får man besök av klamydian) och bartendern, som är aningen för gammal för en innekrog i centrala Stockholm, har flirtat med 300 tjejer men hamnar i samma bädd som säkerhetsvakten som klippt sitt eget hår.

Ja, ni fattar iaf. Nu ska jag äta flingor!
Hejsvejs!


Gör som jag säger!

Ladda ner Guru Josh Project - Infinity 2008
Kan lyssna på den hur mycket som helst! Me love...

Snart kommer klara och Lina hit och sällskapar med mig. Haft en skön dag med pluggande och jag har tagit itu med maten lite bättre nu. Sallad och fil och musli idag. Ska fixa det...

Hejsvejs!

Varför?

Dagens inlägg blir ett aningen ifrågasättande inlägg med ett visst allvar men även ett komiskt inslag.

- Varför vill man skapa fler relationer när man har sådana man redan älskar?
- Varför lär man sig aldrig av sina misstag?
- Varför städar man nästan varje dag när det ändå blir stökigt jämt? (klart man får städa nästan varje dag då, menar varför man itne lär sig sluta smutsa ner)
- Varför väljer alltid den enklaste vägen?
- Varför kan jag inte bara bestämma mig och hålla mig till att jag SKA lyckas gå ner i vikt?
- Varför blir man irriterad på teven när någon beter sig korkat?
- Varför kan jag itne bara bli en skönsjungande artist som tjänar 50 000:- i mån?

Kommer säkert några fler varför-frågor. En avslutande:
Varför kommer jag inte på fler?

Hejsvejs!

En paus från städningen

Har varit en sjukt busy dag.  Sov i haverdal igår natt till idag och käkade middag med päronen. Idag blev det tillbaka till Halmstad för lite shopping på päronens bekostnad (jag är ju inte den som är den). En vinterjacka iaf vilket räckte gott och väl. Sen va d till Maxi och handla mat (åxå på päronens bekostnad) så nu är kylskåpet fullt med mat, garderoben full med jackor och golvet fullt med skit och kläder överallt. Fick en såndär utskällning som bara mammor kan ge om ostädade rum.

Fan, har städat i garderoben men kläderna tar aldrig slut! Jag behöver mer plats för kläder. Har dessutom en oupp-plockad flyttkartong kvar på golvet åxå. Bajshög...

men efter all städning ska det iaf bli en skön och lugn hemmakväll i min då nystädade lägenhet med film, pasta med grönsaker och lite choklad=)
Hoppas alla mina töäser får det roligt ute på stan ikväll:)

Hejsvejs!

Dags att få lite gjort

Nåja, igår på kåren var ju sådär, Trafficlight sög rätt rejält faktiskt. Men vad hade jag förväntat mig?

Idag blir en bra och nyttig dag. Sovit gott till halv 1, för att sedan vakna till
- en ostädad lägenhet som måste städas, moppas och allt annat trist
- en otränad kropp som ska tränas till tusen
- ett tomt kylskåp utan alkohol till kvällens kareaoke-kväll med Frida, Alex och några till
- en tom magen som ska få i sig lite frukost
- en smutsig kropp som måste duschas

Usch va jobbiga saker man måste göra idag^^ Ajja, vaknade med ett leende på läpparna och solen i ögonen. Blir en underbar dag:)

Hejsvejs!

Minoriteter och lasange

Idag har dagen innelhållet minoritetsnack och mysig middag med favorittjejerna. Minoritetsnacket uppkom efter förra inläggets svar på frågan varfvör asiater har sneda ögon. Då svaret var att det var väldigt kallt så undrar man ju varför itne svenskar och norrmän har sneda ögon. En hypotes är att många svenskar är invandrare för många tusen år sedan från bl.a germanien och andra delar av världen. Krävs ett studium av detta....

Lagat middag och efterätt åt mina flickor Lina, Emma och klara ikväll. Lasange och chokladmousse blir mumma ikväll=) Sen av vi drog en Bib på 1,5 timmar är en annan sak men det tar vi imon=) Har fortfarande en box kvar. Nu är Lina en ängel som diskar åt mig. Blir nog en hel del skoj och blabb ikväll. Har saknat alla flickor så otroligt mycket, bara efter 4 dagar typ=)

Dagens bild

Hejsvejs!

Vetenskapstimmen!

Fick äntligen svaret på frågan som länge berört mina, Klaras, Emmas och Linas tankar. Varför har asiater sneda ögon. Har nu fått svaret av en klok människa vid namn Frida.
För länge länge sedan i ett land långt borta bodde ett folk som hade ett mycket kallt klimat. För att deras ögon inte skulle skadas av kylan så bildades ett lager ovanpå ögonen med extra hudfett eller nåt som gjorde att ögonen höll värmen och inte skulle skadas av annat, istappar kanske.... Så därför har asiater sneda ögon.

Hade en mycket upplyftande kväll igår iaf. Blev Sticky med Frida, Elin, Frida P, Hiller, Ragne, Greken. Tror det var dem. Om jag glömt någon så ber jag om ursäkt för detta. Blev iaf 3 öl och seda en lång vänatn på vasaplatsen på bussen med Elin. Träffade även gamla goingen Emil, min gamla granne. Vi brukade leka labourgini och vikingar på alla middagar som våra familjer hade hos varandra varje helg typ. Naaw jag saknar den tiden. Va sjukt skoj! Va liten man var då...

Ikväll blir det en oplanerad kväll med Frajjda och troligtvis hiller and the grabs (lät som det igår om jag inte misstar mig). Sjukt sugen på Nisses ikväll men får se hur det går med det. Imon kommer jag hem till halmstad igen iaf, mitt kära Halmstad. Träffa Therese och laga lite middag och kolla film då, mysigt=)

Hejsvejs!

Sant som man säger

Man blir verkligen gladare av att shoppa. Man kan shoppa bort sina problem (inte för att jag har så många problem just nu men ändå). Va i stan igår och träffade Emma på jobbet en sväng, sen blev det shopping:) 2 scarfs, ett par örhängen, en skinnjacka (sån jag alltid velat ha) och 2 par skor. Kände mig t.o.m feminin igår när jag gick till kåren. Btw så va kåren inte alls rolig.

Shopping är en dyr men sjukt rolig sysselsättning.
Nu ska jag börja packa och äta lite innan jag drar till Gbg:)

Dagens bild

Hejsvejs!

Inatt jag drömde

Ja, ännu en gång har jag drömt en helt sjuk dröm. Familjen och jag skulle bada vid någon sjö. Plötsligt kommer det en man med en gås flygande (ja, han flyger) och sedan massa andra konstiga saker. Erica funderar aldrig över hur han kan flyga utan bara fortsätter ha roligt och bada. Då kommer en tornado som jag lyckas gömma mig från men min mamma rycktes nästan med. När den för svunnit bestämmer vi oss för att bada lite mer och ser då att det kommer ca 20 tornados till. Vi bestämmer oss (i lugn samtalston) att vi ska åka hem nu men hinner inte detta. Jag håller fast mig i ett staket och mamma försvinner. Plötsligt är jag på nåt jävla ställe där vi hotas av konstiga figurer. För att döda dem öppnar jag en tändare och häller ut besin på dem och tänder på. Sen vaknade jag.
Det var något om att göra en utflykt till nåt ställe men vi fastnade alltid på vägen för att Julia och Johanna snubblade och ville iten följa med. Ajja mina drömmar har aldrig varit normala.

Yes, föreläsningen inställd idag:D Då blir det att träffa Emma på jobbet en sväng och sedan shoppa lite.

Dagens bild

Jag ska så köpa denna soffan! 4990:- och då ingår 2 små kuddar och man får välja mellan 4 oliak skitsnygga färger på soffan. (Divan ingår) Oj, nu lät det som en reklam typ.

Hejsvejs!


Hedersinlägg

Ett litet hedersinlägg till mina töser Klara, Emma och Lina! Ni är helt underbara och jag har alltid roligt med er, vad vi än gör eller vad vi än inte gör. Ni är makalöst roliga och alltid på bra humör. Jag blir alltid på bra humör när jag träffar er.

I love you all! <3


Hur fan tänkte han??

Såg precis den mest äckliga, otrevliga, sjuka och mest brutala film jag någonsin sett. Visst., jag brukar gilla våldsamma filmer men inte som denna. Den franska filmen Irreversible är snyggt och artistiskt filmad men är rent ut sagt jobbig att titta på. Sjävla storyn är lite konstigt romantisk på ett sätt, själva hjälte-grejen.
Den handlar om en kille vars flickvän (Monica Belluci) blir brutalt våldtagen och misshandlad och hamnar i koma. När pojkvännen får redan på det svär han att han ska hämnas. Han börjar leta efter våldtäktsmannen och låt säga att han hittar mycket skit på vägen.
Inte nog med att man får se hela våldtäkten som är så brutal att man inte ens klarar av att kolla och känner ett visst illamående. Dessutom får man se hur en kille slår ihjäl en annan kille med en brandsläckare rätt i ansiktet, mycket bildligt och synligt. T.o.m Hostel verkar som rena barnfilmen jämfört med Irreversible. Hostel känns så sjukt overklig medan Irreversible känns verklig och något som tyvärr skulle kunna hända. Våldtäkter är ju inte direkt ovanliga i dagens samhälle.

Hur fan tänker en regissör när han producerar en film som denna? Är det en sexuellt störd dröm eller ett försök att lyckas göra mest makabra filmen för filmfestivalen i Cannes (Ja, filmen visades i Cannes, om det nu stavas så)?
Nu kanske folk blir jätteintresserade av att ladda ner och kolla på den. Detta är inget filmtips för tro mig, den är störd och sjukt otäck. Inte ens ett nöje att kolla på film.

Det sjukaste är att jag såg den censurerade versionen, hur fan är den då när den är uncut??

Dagens bild

Hejsvejs!

God morgon

Såhär tidigt har jag nog inte varit uppe på väldigt länge! Har lektion vid 8.15 till 10.00 så d borde man ju klara av iaf.
Hade drömmar om att Elin (Gbg-Elin alltså) rånade mig på min mobil och pengar. Sen skulle jag bada naken och tälta med en massa människor. Sen var det massor där emellan som jag itne riktigt kommer ihåg och orkar skriva. Var dock väldigt lustig dröm^^

Uuuh jag vill sova mer nu.

Dagens bild







Mina kräftvänner

Kom precis hem från Haverdal efter en helt underbart rolig och mysig helg. På fredagen  åkte Emma, Klara, Lina och jag för att handla med oss allt vi behövde för helgen och det första vi gjorde när vi kom till stugan var att ta ett glas vin och titta på utsikten, mysa, laga mat och käka världens godaste pastagratäng. Vi körde lådbil ner för altantrappan, kollade på solnedgången och hade världens bästa samtal om allt mellan himmel och jord.
På lördagen åkte Emma tillbaka till H-stad för att jobba några timmar medan Klara, Lina och jag kollade på IFK-AIK och drack öl. Sen började folk ramla in. Emma, Tobbe, Elias, Nicklas och Charlie var först på plats, sen kom Friman och Danne, Frida och Alexandra och sist Rikard och Anders. Blev mycket folk men massa kräftor, supande och babbel. Blev tv-spelsturnering, dansmatta, trubadurafton och annat gött=)

En helmysig helg helt enkelt, Kunde inte bli bättre!

Det var dock en jobbig sak som inträffade, jag skäms som en hund. Var så totalt onödigt gjort egentligen och ändå ljög jag om det. Jag ber 100.000 ggr om ursäkt för att jag ljög. Jag skämdes bara så mycket för vad jag gjort...

Ikväll blir det Hål i väggen på 6:an kl 20.00 och lite te och massa vatten!
Hejsvejs!

Ture Sventon, var är du när man behöver dig?

Började undra en liten sak om asiater (såhär på minoriteternas dag). När svenska "vita" barn ska måla familjeporträtter vid 4-års ålder målar man ju blont hår, blåa ögon och röda läppar. Och när de målar asiater målar man streck som ögon. När asiatiska barn ska måla sina familjer, målar de likt svenskarna då, människor med streck som ögon?

Om någon kan svara på detta så skriv gärna en kommentar på det då. Du kan vinna en ankpress. (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

För övrigt, hur kan man göra bort sig framför 700.000 svenskar genom att seriöst säga att Stockholm är ett landskap?
Dagens bild

Haverdal, here we come!
Hejsvejs!

3 år sedan

Ja, idag är det exakt tre år sedan jag flög till London. Vid exakt denna tiden t.o.m, kl 16.00 gick planet=) Saknar London...

Hur fasiken går det för dom?

Det var ett jävla krångel med CSN. Först skickar man in papper om att man vill ansöka om studielån. Man får en bekräftelse på att man blir beviljad studielån VT 2009. Jag skickar in en ändringsblankett och fyller i att jag vill ha för denna terminen åxå. Man väntar och väntar och väntar lite till. Ringer till CSN och frågar hur fasiken det går för dom. Då kan man inte ansöka på ändringsblanketten och måste ansöka igen. Nu får jag förhoppningsvis pengar på måndag. Det behövs, är luspank sedan 25:e typ. Usch, inte lätt att vara student.  Men men, det finns de som har det värre. Mycket värre...

Hade en aningen konstig men rolig kväll igår. Förförfest hos Emma med xbox och öl, sedan till Enas allrum och drog ett fåtal lambo. Sedan hem för att byta skor men Emma har mina nycklar så jag går till micke och FÅR ett par skor av honom. Självklart så tänker jag inte riktigt på hur jag ser ut utan går i kjol, leggins, uppdragna gråa strumpor och Mickes skor.

Nä, nu e d dags att läsa några kapitel i Civilrätt-boken.

Hejsvejs!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Laddar IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Yepp laddar till tusen för ikväll. Håret är fixat och kläderna är utvalda. Snart bort till Emma och spela Xbox, dansa på dansmattan, lite Burnout Revenge och DOA3. Blir la ett fåtal öl till det åxå. Sen till Ena, eller ja, hennes allrum och träffa nollorna och alla stab/överiga soller från nollningen. Men lite duktig har jag varit irad iaf, föreläsning mellan 8 och 12 och sedan diskat, städat undan all tvätt och lyckats trycka in ca 2 ton grejer under sängen. Drar jag ut en grej kommer all att följa med. Måste nog skaffa mig lite mer plats i lådorna...

Anyway, nu är några helgen planerade:
12-14 sep: Kräftskiva och tjejmiddag i Haverdal
20-22 sep: Göteborg (om CSN-pengarna kommit)
28 sep: Besök av päronen i Halmstad
Däremellan kommer plugget att pluggas och festerna att festas.

Dagens bild

Dagens mat:
Spagetti med makrill i tomatsås
2 glas juice

Hejsvejs!


Ego-inlägg

Just i september  börjar alla sina "nya liv" med nyttig mat, träning, viktminskning och ett bättre leverne. Man kan säkert hitta ett fåtal bloggar som handlar om just det så jag är ju itne den som är den utan jag ska åxå skriva om det. Min nystart började förra veckan och lyckats hyfsat än så länge, gymmat 2 ggr, joggat 2, ätit grönsaker istället för chips (men jag ska itne ljuga, det är itne lika gott med grönskaer som med chips, daah!), städat hela lägenheten grundligt (torkat bort allt ölspill bland annat), diskat allting, pluggat och haft vissa obehagliga samtal. Jag kom t.o.m ihåg mammas födelsedag=)

Nu när jag äntligen kommit igång så kanske några undrar varför jag skriver detta i detlaj just i min blogg. Jo, det ska jag berätta för er, jag vill itne ha beröm av alla läsare utan bara så jag själv ska kunna se och inspireras varje dag och vecka av mig själv. Jag har lyckats en vecka, då klarar jag nästa vecka åxå och nästa, och nästa....

Så dagens matdagbok:
Frukost: Lättfil med cherios
Middag: Potatismos med köttbullar
Mellanmål: En nutrilett-dryck och en citron (ja, citron är sjukt gott att äta, som apelsin fast surare)

Jag är nöjd än så länge. Kommer även bli 50 insida lår-övningar, 50 baksida lår och 50 situps.
Trivs bra nu. längtar dock hem lite.

Dagens bild

Bilden som enligt mig symboliserar att jag inte ska ge upp. Fight, bitch!

Hejsvejs!

Va puttinuttigt... MEN DET E FEEEL!

Alla dessa konflikter vilket jag itne varit speciellt inblandad i har jag på något sätt lyckats få skit för. Jag har som policy i mitt liv, ett slags motto (inte att huvudsaken är att man mår bra-typen utan en annan sort) att aldrig välja sida eller vänner utifrån deras konflikter med andra. Detta för att, ja den enkla anledning att det inte är något man ska lägga sig i. Att döma folk efter hur de beter sig mot andra utan att ha hört alla versioner och dylikt är fel och orättvist.
Denna sommaren har varit ett jävla virrvarr av bråk och konflikter hit och dit och jag har verkligen försökt att itne välja sida men detta är tydligen också fel enligt vissa. Att jag inte skulle ha brytt mig och skitit i alla. Det är halva sanningen. Jag har inte brytt mig, försökt iaf men jag har fanimej inte skitit i mina vänner, inte på någon sida. Jag har lyssnat, försökt förstå och tröstat åt alla håll men ändå inte valt sida. (Visst, jag har gjort fel mot en person som jag ångrar men vi håller på att lösa detta vilket känns jätteskönt att vi kan prata om det.) Varför blir det fel hur jag än gör? Kan aldrig folk vara nöjda och inte behöva vinna över folk på sin sida.

Tvinga mig inte att välja sida, jag gör det för er skull och min egen. Om någon inte håller med om mitt motto/policy, fine, men jag lever efter det och kommer inte ändra mig för att människor säger att jag måste välja sida. Den som ställer ett sådant krav av mig som vän kommer rösten definitivt inte falla på.

I don´t care!

Dagens bild

Tryck in mitt huvud i väggen, ge mig minnesförlust och gör mig gärna döv åxå.

Hejsvejs!

Kuken på teven

Vi börjar dagens inlägg med en mycket bra kommentar angående Family Guy av Klara:
"Family Guy! Åh det är som att teven får en liten men ändå hård snopp" Ja, Klara du får ju faktiskt aldig ligga så det är okej att den kommentaren kom från dig^^

Sen har det hänt en massa hemska saker i mitt liv.
1. Var och handlade på Hemköp häromdagen. Jag har lagt upp mina varor fint på bandet (inga varuberg) men märker att det finns värre saker än varuberg i mataffären. Gubben som står bakom mig i kön, (såg lite ut som en blandning mellan Bert Karlsson och 91:an) börjar packa upp sina varor och inte nog med att han bygger varuberg, han knuffar mina varor så de läggs ovanpå varandra (i varyuberg) och trycker fram min "nästa-kund"-skylt för att hans varor ska få plats. Oj oj oj, jag trodde jag skulle smälla av! Jag glor jätteelakt på gubben som för en sekund ser ltie smått oförstående och rädd ut. Men han fortsätter!

När någon packat upp sina varor på bandet så tar man den plats som finns kvar på bandet.
DET GÅR INTE FORTARE FÖR ATT DU PRESSAR FRAM VARORNA TILL KASSÖRSKAN!

2. Mammor med barnvagnar tror att de äger hela trottoaren. Guess what? You don´t!!!

Ajja ikväll blir det förfest hos Rebecka och sedan ut och svänga de lurviga.

Hejsvejs!

Tänkte att...

Jo jag tänkte att jag skulle försöka göra mer av de grejer jag vill göra detta halvåret. Man snackar så mycket men tar aldrig itu med dem. Därför ska jag försöka:
- Resa till London
- Ha kräftskiva i Haverdal (nästa helg, längtar!)
- faktiskt använda mig av en almanacka
- träffa min familj oftare
- börja köpa grejer på blocket

Ska kolla in resor till London nu. Åka några fina septemberdagar med solsken och shopping, kall luft, ministry of sound och tunnelbanan. Ah, saknar att bo där. Kanske skulle flytta tillbaka ett tag...

Underbara människor

Michaela från Italien

MInistry Of Sound-klubben.

Man undrar ju

Enda sedan mitt självförtroende rasade i botten har jag undrat över hur folk egentligen ser mig? Vem skulle man kunna "jämföra" mig och min kropp med egentligen? Jag känner mig gigantisk jämfört med de flesta. vem jag än järmför mig med så är jag alltid större än dem. Och då säger folk: "Man ska aldrig jämföra sig med någon annan" men herregud, det gör man! Alla jämför sig med andra, i allt. Annars kan man itne se att någonting är fel och måste göras åt problemet. Samma sak med sån där självterapi där du bara behöver älska dig själv så kommer alla andra älska dig och se dig som den du är blaha blaha. Det är bara något folk säger för att man ska känna en gnutta hopp.

- My teacher tells me that beauty always comes from the inside.
- That´s just something ugly people say.

Vill bara tappa massa vikt och må bättre än jag gör/gjort innan. Vill bara vara lika smal som alla andra. väga ett normalt 63 kg och kunna handla kläder i normal storlek.

Bajs på vikten!


Har jag tagit mig vatten över huvud?

Var på första introduktionen på socialrätt/gökenO. Hur ska jag klara detta egentligen? Att lära sig leta i lagboken, visst det går lätt att lära sig men alla undantag, olika lagar som ändras p.g.a EG-rätten och massa annat. Känns jättesvårt och stressigt men ajg ska allt klara det! Vare sig jag får göra 4 omtentor eller inte.

Känns jätteskönt att livet äntligen drar igång som vanligt. Idag har det blivit nyttig mat, pluggande och springande. Mina mål detta halvår:
- Tappa 8 kg
- fixa hela Juridik/socialrätt-kursen
- Hitta ett intresse som jag ska bli bäst på
- Träna och få tillbaka mina magmuskler jag hade förra året
- Tänka mer på mig själv och på mitt eget bästa
- Dricka mindre

Nu blir det sallad!
Hejsvejs!

RSS 2.0