Blev lite exalterad på slutet

Ja, nu har det hänt, det finns två nya ord i ordboken (åtminstone borde de få vara med de andra små orden, och stava de med). Dessa ord är:
Soffkåt: (Uttalas Såffkååt). När du är i stort behov av en soffa. När du känner att ditt liv inte är fulländat utan soffan. När alla demoner och gastar vill komma åt dig för att du kan krypa upp i en egen soffa och trivas. När dina självmordstankar förföljer dig eftersom du inte har en soffa. Detta är några av de symptom som kan uppkomma vid soffkåthet.
(undrar om jag är soffkåt....)

Singelkryssare: (Uttalas singelkryssare). Detta fenomen är skapat under 90-talet för att ensamma människor ska hitta lite hopp i vardagen. De åker då med färjor till diverse städer för att på båten kunna ragga på allt med ben(antalet spelar ingen roll. Jag pratar nu fortfarande om benen, inte raggoffer). På färjan erbjuds speed-dating (varför inte bara gå till Kåren? Där får du billig alkohol, prata med varje person i 2 minuter innan du tröttnar eller spyr. Dessutom gungar det ju som fan för en på kåren också.)(Ordvits, långsökt, För en=Fören). Du kan även träffa den rätta i kön till lunchbufféen där det bjuds på kallskuret, lite grå potatissallad och ljumna köttbullar. Du kan även träffa den rätta i restaurangen, du känner igen honom som den karl som blottar sitt *visk visk* könsorgan bredvid köttbullarna (hoppas för hans del att de inte serverade prinskorv, han kan ju få komplex).
   Oftast är singelkryssaren mellan 30 och 50 år och har inte haft någon relation på ett tag. Hela resan avslutas i att ingen får ligga (vid undantag får man besök av klamydian) och bartendern, som är aningen för gammal för en innekrog i centrala Stockholm, har flirtat med 300 tjejer men hamnar i samma bädd som säkerhetsvakten som klippt sitt eget hår.

Ja, ni fattar iaf. Nu ska jag äta flingor!
Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0