Fördelar för idioter

Alltså, jag är inte den som är överdrivet avundsjuk på de som är lyckligare lottad än mig (jag anser mig vara väldigt lyckligt lottad) och definitivt inte bitter. Tycker se en hel del förståelse och förlåtelse i mig. MEN (ja, där kom det), att man, bara för att man har pengar, är kändis och har en viss image, ska få slippa straffas för ett brott som är väldigt allvarligt är sjukt! Ni som itne fattat vem det gäller än så är det Paris Hilton.

Flickebarnet (hon är ju nästan det) kör rattfull upprepade ggr och fick för 4 dagar sedan sitt straff, 23 dagars fängelse för sitt senaste snedsteg. Under tre dagar äter hon ingenting i cellen, klagar på att hon fryser, täcket är för tunnt, och kan inte sova. Efter tre dagar av sitt straff anser polisen att det finns risk att Paris är psykiskt  instabil.  De misstänkte att självmord kan planläggas hos henne. Så de vidtar åtgärder, och det är här allt brister.  Nu tänker många att eftersom hon tros vara psykiskt instabil borde hon bli inlagd på sjukhus och få psykisk vård men icke! Paris Hilton får sitälletför sina 23 dagar i fängelsecell 40 dagar med fotboja och skickas hem till sitt mansion i Beverly Hills.

Detta knäcker mig lite halvt. Inte nog med att hennes tomt för 40 miljoner dollar tar upp halva Beverly hills yta (dvs hon kan shoppa/festa och köra bil på sin tomt trots fotboja), dessutom slipper hon undan hela det tuffa med lagen, att ta sin tid ensam i en cell. Kan iten vara någon lätt grej men har man dömts så har man. Hon ska in på psyk om dom misstänker att hon kan ta livet av sig, svälta sig till döds och annat farligt.

Det orättvia i hela händelsen är att om jag skulle köra rattfull för fjärde gången, inte fan hade vakten tyckt synd om mig och sagt att jag borde få åka hem med en liten fotboja.  Skicka mig till psyket om jag blir psykiskt störd. Att kändisar slipper undan så mycket p.g.a att polis och dyl. inte vill skapa stora rubriker. Lindsay Lohan har kört med heroin i bilen samtidigt som hon kört rattfull. Hon la in sig själv på ett hälsohem/spa i en månad på egen begäran. Är det ett straff? Lika inför lagen my ass!

Yeah yeah, nu ska jag packa klart och duscha!
Hejsvejs!

RSS 2.0