Min vän Emma Cunow

Jag har världens bästa vän som heter Emma Cunow. Hon är allt en vän ska vara. Hon fyller dessutom 20 idag, vilket är en underbar ålder. Emma finns där i vått och torrt, är ärlig, snäll och en underbart rolig människa att umgås med. Jag ser upp till henne till sjukt mycket. Hon förtjänar allt det bästa man kan få i livet. Utan henne hade jag varit helt tom. Jag älskar denna tjejen så sjukt mycket. Hon kan till och med få mig att skratta i de mest deprimerande situationerna.

Emma, jag älksar dig så otroligt mycket!

Kvällens höjdpunkt: Gert Fylking sjunger Teddybrörnen Fredriksson på Mårtensson
Kvällens low point: Olycklig kärlek (och Brantes halva snusdosa i min Newcastle)


Hejsvejs!

Skrattar så jag tappar byxorna!


Svag

Hemma igen från kåren och känner bara en enda känsla... ensamhet.
Även om alla mina vänskapsband har läkt och allting är okej mellan alla känner jag mig ändå så himla ensam. Ni som läser detta behöver inte tänka: stackars lilla Erica som är så ensam och ledsen." Jag skriver enbart för att jag själv vill skriva av mig någonstans.
Känner bara som att, även om jag har världens bästa vänner, vill jag ibland bara gråta ut inför någon eller ingen. Gråta ut över allting som hänt, som varit och som kan hända. Har inte gråtit på flera månader men känner att jag egentligen behöver det. Gamla sår har rivits upp av ingen anledning, nya tankar som inte funnits innan har uppstått och det tynger min hjärna. Kan hända att det bara är en dålig dag, one of those days. Men just nu känner jag mig enbart ensam.
Vill bara gråta ut hos någon... gråta även om anledningarna är vaga.

Känner mig svag och ömtålig just. Jag vet att vissa nser att det är svagt att vis asina ledsamma känslor öppet men isf, kalla mig svag. Jag erkänner, jag är svag. Över vad andra tycker om mig, vad jag tycker om mig, hur alla dagar visar sig. Alltihop.

Vill bara gråta ut. Släppa ut allting som finns inom mig.

En ny känsla?

Sitter här och har precis duschat men orkar inte torka håret, klä på mig eller någonting. Idag är  "en sån där"-dag när man känner sig allmänt ledsen och deppad. Ändå ska man iväg till Therese och sedan Thomas och sedan kåren. Dock itne över-pepp direkt. När morfars bror gått bort blir man itne över-pepp. Även om det hände i helgen så är det första gången en släkting till mig dör. Har aldrig känt riktig sorg. Kan väl inte direkt säga att jag sörjer eftersom det var en släkting hyfsat långt bort men ändå. Stackars Gunvor, barnen och barnbarnen. Han somnade iaf in lungt och fridfullt på ålderdomshemmet, 85 år gammal med sin fru vid sin sida. Så vill jag dö när det är min tur, gammal med min älskade vid min sida.

Oj, vilket pepp inlägg det blev. Nu kom Emma så nu blir det att peppa till lite.
R.I.P
Sven Rylander
Hejsvejs!

Back in the Straw-city

Nu är man tillbaka i Halmstad efter en rolig helg i Jönköping med Emma och Sebbe. Blev ett besök på krogen, en förfest med en hel del udda människor, en fredag med fulla vuxna och roliga ordlekar i bilen. Sen en hel del shopping. Billigt var det åxå, 2 skitsnygga koftor för 149:- och ett par svarta tajta jeans till 50-årskalaset på lördag. Kände mig sjukt snygg i tajta jeans denn agången faktiskt. Brukar jag ju inte göra speciellt ofta... Blev en skön helg med en lagom mängd alkohol. Men ändå skönt att komma hem och sova i sin egen säng inatt.

Annars så börjar jag bli lite smått förtjust i en person igen. Lite skönt att ha känslor för någon faktiskt, inte bara för att hoppas att det kanske blir något men för att kunna drömma sig bort ltie och vara lite lycklig.

Imon får man tillbaka sin JÖKEN-tenta. Var tydligen bara 15 av 78 som klarat den. Jag tror ju inte att jag är en av dem... Då blir dte bara att sätta sig med lagboken och civilrätts-boken (som jag btw vill flå, bränna och sedan spotta på den) och försöka leta upp alla gamla anteckningar vilket jag itne ens vet om jag har. Fan...

Tack Emma, för en underbar helg och för att du är en så otrolig vän. Älskar dig som fan!
Hejsvejs!

"Din mamma är en kö"

Hade en mycket störd dag igår. Jag vaknade upp på en killes arm vilket var extremt mysigt, var lite smått trött efter kvällen innan på Kåren. Går upp vid 12 och ska borsta tänderna. Tar tuben på handfatet och märker med fasa efter jag satt in tandborsten i munnen att jag har tagit Idomin-salva istället. Detta smakade iten mumma direkt...
Satt i skolan och hade workshop. Tjötade om... nja typ allt som inte är rumsrent med Therese, Emma och Mirre.
Sen skulle man iväg till Cunne för lite förfest med spel och vin, sedan kareaoke på Fox. Vet inte vad som flög i mig när vi va ute asså. Jag såg en ledig toa som jag självsäkert gick in på. När jag kommer ut, står det en tjej jättesur och säger: "Det är faktiskt kö här." varav jag svarar, utan att tänka mig för eller ens fundera "Din mamma är en kö". Jag går bara därifrån och undrar vad fasiken jag sa det för? Jag brukar ju aldrig säga tykna saker till folk?

Nu bär dte av till Jönköping med Emma och Sebbe. Ska bli kul å chilla någon annan stans än Halmstad och Gbg. Lite födelsedagsfest å grejer för Emma:)
Min förkylning vill itne ge sig, dessutom brinner det på mina läppar. fan...
Bara titta och njut av världens bästa trailer med världens bästa låt. Me like!

Hejsvejs!

Seek and destroy

Det är precis vad alkoholen gör, söker upp en och förstör en sedan. Skulle fira att litauerna har flyttat från Sebbes hus, Alltså en utflyttningsfest efter de flyttat ut och itne var där. Sebbe å co var nog bara glada att dom  e borta. Blev lagom mycket igår tyckte jag själv men skulle visst bli rätt bakis iaf. Och självklart har man obligatorisk workshop till 4 idag... Suck. Fick inte jättemycket sömn inatt. Hatar ju att sova med folk men var ändå hyfsat mysigt att sova på någons arm inatt.

nu orkar jag inte mer. hejsvejs

Sjusovare? Nope!

Varför kallas man sjusovare om man sover länge? Jag vaknar aldrig kl 7! Jag vaknar 13.45 och har sovit stenhårt. Fattar itne hur men jag har blivit så sjukt trött senaste tiden. Kan bero på att jag e halvt sjuk men ändå. Lägger mig vid 1 och vaknar 13 timmar senare. Det kan inte vara bra...
Jävla idiot som kom på ordet sjusovare... Skit...

Hämtade böckerna idag, vägde la ett ton typ. Dessutom innehöll paketet enbart astråkiga böcker som jag inte ens kommer läsa... Skit där med...

Positivt är iaf att jag älskar mina vänner och att allting har blivit mycket bättre med mina gamla vänner i Halmstad. Saker och ting löser sig med tiden. Och ett litet snack:)
Dessutom pantade jag alla mina tomflaskor idag, fick 23 kr så snusdosan var gratis idag. Inte alls skit där inte!

Hejsvejs!


Världens undergång

Har hittat två låtar som jag bara älskar. Dessa låtar får bara inte bli jättekända och spelas på tv konstant. Då blir de plötsligt mycket sämre med en gång. Domedagen skulle vara ifall Jamba börjar sälja dessa två låtar... Jamba är en folksjukdom som sprider sig som en löpeld över världen. Jag tror att Jamba planerar på att ta över världen en dag. Efter att ha sett på Terminator inatt så är jag säker på att Jambas anställda bygger en hel armé av Kramis-kaninen som plöjer fram och kramar allting som kommer i dess väg. Inget kan överleva en sådan kram. Man paralyzeras och sedan spricker alla blodkärl i kroppen. Pang död! Och de stora mördarmaskinerna Crazy Frog. Med sina gigantiskt långa ben, stora mun och tjocka, runda, gråa mage kommer de sprida två-taktare över hela planeten. Varje gång du köper någonting från Jamba stöder du jordens undergång och kriminaliserad brottslighet som Kramis och Crazy Frog bedriver. Hjälp rädda barnen istället om du så desperat vill använda din mobil till någonting. Sms:a så att rädda barnen får pengar istället, eller cancerfonden (är dock emot all överreklamerad Rosa-bandet-promotion, kan ju itne ens äta flingor utan att ha ett rosa band...)
Oj, nu tappade jag tråden.
Båda låtarna är med i trailers till tv-spel men så sjukt bra. Räckte att höra 5 sek, sen ville jag höra hela. Låten i spelet Mirrors edge med Lisa Miskowski - Still alive går på repeat hela tiden. Gears of wars 2- låten DeVotchKa - How it ends är så jag får gåshud (fast bara efter ca 2 minuter in i låten, början är lite seg)
Ladda ner dessa låtar så kommer du må mycket bättre sen, promise;)

Förkylningen sitter i sig och har slagit till på halsen med mycket kraft nu. Hostat hela natten och när jag andas med näsan blir den täppt och då andas jag med munnen och då hostar jag. Ska jag sluta andas åxå?
Hade en trevlig liten reunion igår med Cunne, Therese och Mirre. Satt å snacka och drack vin en stund, sen till Johan och spela nåt spel där man förklarar ord och sedan lära mig dricka whisky. Gick la änna sådär.

Efterlysning
Om du skulle se en av dessa figurer så ring 555-DÖDA1


Gaaah jag hatar Jamba!
Hejsvejs!

En udda natt

Jas, igår kväll/natt blev aningen annorlunda ändå. Gick till kåren vid halv 10 och spelade spel med Emma, Klara, Micke, Sebbe, Gusten, Emmie och massa fler. De stänger vid 11 men vi sitter kvar och märker att de ska ha nordiska mästersken i Thai-boxning dagen efter så kl. halv 1 klättrar vi upp i ringen och börjar brättas/boxas/klänga/använda alla olika kampsporter som finns och inte finns. Lyckligtvis skadar sig ingen även om vissa druckit en del. Jag ställer mig och sjunger nationalsången så högt jag kan (vilket är en dum idé då jag har sjukt ont i halsen). Kl halv 2 har samtalsämnet klamydia kommit upp och alla ska dela med sig av historier som innefattar köänssjukdomar och gynundersökningar (vissa ville även alltid höra om tops, fittor och livmödrar...). Vid kvart i 4 e d dags att gå hem efter en sjukt rolig och chill kväll.

Vaknade dock i morse med ännu mer ont i hasen och kan knappt prata. Igår va iofs lika illa på natten men idag vill jag amputera bort min hals typ. Blir att ta det lungt till kl 6, sen iväg till therese en sväng och sedan göra en snabbvisit hos Johan på inflyttningsfest.

Hejsvejs!


Ett försök till att ha skoj

Idag ska vi se ifall jag kanske orkar göra något mer ansträngande än att bara ligga i soffan och halvsofa och snora och hosta. Ska se ifall man aknske kommer iväg på afterworken ikväll och spela lite spel medCunne och info-folket. Fick ett tips om McDonaldsmat idag vilket jag är sugen på men eftersom jag itne känner någon smak så kan jag ju lika gärna äta något som är gratis. Kanske skulle apssa på och äta den där vitlöken jag har i kylen. Och en äcklig portion med någon slags röra jag gjort någon gång...

Har btw hittat ett sjukt roligt och bra sätt att komma igång med träningen. Laddade ner *viskar så jag inte blir dömd för piratkopiering* en tränings-instruktionsfilm med bra träning för mage, lår och rumpa. Provade lite igår (vet att man iten ska träna om man är sjuk men ingen kondition iaf) och det var så sjukt skoj! Som att gå på pass fast slippa gå ut lixom:) Dock var jag helöt slut efter några push ups och halsen ville spricka när man skulle stå i brygga... Men ska lätt fortsätta med det!

Hejsvejs!

Snor och åter snor

Har åkt på en gigantisk förkylning  över natten. Var fullt frisk på kåren igår, men i morse, då var det som att någon hällt kaustik-soda i näsan och spolat bort varenda litet näshår så snoret kan fara fritt i hela hjärnan. Kroppen är helt skakig när jag ställer mig upp eller måste anstränga mig, mitt huvud dunkar och näsan lever sitt eget liv. Fick släpa iväg mig själv till apoteket och köpa näs-spray och halstabletter. Kan man aldrig bara vara helt frisk?
Det är dessutom lite typiskt att jag skulle bli sjuk just idag, hade ju bodycombat bokat idag vid halv 7 och massa andra pass. Blir iaf yoga på lördag vid 12. Bra träning, lugn dessutom. Då blir jag iaf inte ännu mer sjuk av träningen.

Fick den där jävla tv-licens-räkningen på 2000:- idag. Va fan betalar jag för egentligen? Jag kollar på SVT ca en halvtimme i veckan. Dessutom har många människor en tv-box som de betalar 200 kr för varje månad för att kunna titta på tv. Varför ska man då behöva betala tv-licens på det? Att det ska vara så jävla dyrt att ha en tv.
Först köper man tv:n för några tusen, sen tv-licensen 2000:- om året och dessutom en tv-box-avgift på några hundra i månaden. Det är en sjukt dyr tv i längden. Visst kan man skita i att betala tv-licensen men då kommer det två läskiga medelålders bittra gubbar och försöker lura sig in i ens lägenhet och sätta dit dig stenhårt.
Nä, för fan, tv-licens är som ett brutalt plaströr nerkört i halsen...

Dagens bild
Till vänster: Erica, Till höger: Tv-licenskontrollant

Hejsvejs!


Come on

Måste börja ta tag i grejer nu, skolan, min hälsa, mina tankar och defintivt mitt sociala liv. Har blivit så sjukt lat senaste veckorna. Har ingen energi till saker längre. Till ingenting faktiskt. Om någon tycker att jag itne hör av mig så mycket och annat så ber jag om ursäkt, jag är bara så tankspridd och slut i hela kroppen. Men har iaf inte fått höstdepressionen som jag haft tidigare år. Alltid en framgång.

Idag har ägnats åt föreläsning om ungdomar och missbrukare inom socialtjänstlagen och kriminalitet. Sjukt intressant faktiskt. Sedan blev det gasque-planering inför imon och även träningen blev av. Lite cykling och mage, rygg, och ben. Känns bra nu=)

Dagens bild
Uteblir p.g.a lack of capacity

Hejsvejs!

Scary shit

Vaknade igår vid ett för att gå upp och vara harmonisk och Klara vaknade likaså. Då märker jag att min ytterdörr står öppen. Jag frågade klara om hon kunde låsa dörren precis innan vi gick och la oss. Den va låst då. Spekulationen är att Klara har gått i sömnen, vilket hon tydligen gör ibland. Hoppas verkligen att dte är det för annars blir jag skit-skraj och vill flytta typ... Kunde inte sova inatt, låg och lyssnade frenetiskt på varenda småljud jag hörde. När kylen satte igång va jag nära på att hoppa ur byxorna av rädsla (bara ett talesätt).

Min självkontroll är nog den sämsta på denna jord.

Hejsvejs!

Jehovas

Ja, idag vaknade jag av att Jehovas kom och ringde på. En hel familj med zigenare dessutom. Där står dom och ser läskiga ut och räcker fram ett papper med texten "vill du veta svaret på alla dina frågor?" Ja, jag vill ha alla svar men inte när alla svar handlar om Gud. Sen för söker dom tvinga sig in genom dörren som är öppen ca 3 cm bara. Vågar itne öppna dörren för ett helt dussin jehovas på samma gång. Då blir det väl ritual-slakt eller nåt på mig i min egen lägenhet, precis bredvid spisen och kastrullskåpet. Plötsligt ska man börja hugga huvudet av små getter och dra ut tarmarna genom röven på den eller nåt annat sjukt som jehovas håller på med.

(om nu någon jag känner skulle ta illa upp så GÖR INTE DET!  Det är inget fel i att vara Jehovas (eller nja...), bara när ni prackar på mig grejer vid dörren och inte ger er.)

Dagens bild


Hejsvejs!

Dessa matvrak

Nu har jag lyckats slå bort alla fans som varit runt om mig, i min lägenhet och i skolan. Tänka sig, bara för att man syns på teve lite grann mitt i natten så är man kändis. Hade varit lite mer fans om man visades på TV1000 på natten istället.... Lite annorlunda då kanske. Nu när fansen äntligen är borta kan jag blogga som en normal person igen^^ Var på föreläsning igår och för en gång skull var det faktiskt lite intressant och även en aning lätt att hänga med. Känns mycket bättre nu. Ska bara plugga lite idag så jag hänger med i uppgifterna vi fick i typ "läxa".
(Om ingen förstod det så är jag väldigt ironisk nu med alla fans.)

Hade igår en av världens jobbigaste dagar på Maxi. Står i kön och har typ övertrasserat både kylskåpet och lånboken. Det står en mamma, ca 35-40 år framför mig i kön och hon gör följande;
; först och främst så bygger hon varuberg
; hon slänger maten på bandet, som om det var en diskus
; Hon lägger en Nästa kund-skylt medan hon har kvar mat i sin vagn som hon tydligen ska betala på något annat sätt eller nåt.
; Hon bygger varuberg på denna sida av nästa kund-skylten också.

Ni som känner mig vet att under detta tillfället står jag och vill lägga mjältbrand och C4 i hennes handväskan, slå nästa kund-skylten mot hennes huvud gång på gång tills det blir en liten eldgnista som antänder stubinen till hennes handväska och samtidigt kalla henne för mat-terrorist. Men nej, det gör jag inte (tack och lov att itne min hjärna styr allt jag gör, då hade Hemköp hetat Hembränt. 

För att göra saken värre så lyckades hon även ställa kundvagnen så sjukt åt helvete i vägen så jag kudne inte komma fram till mina varor och börja packa ner dom. När jag försiktigt flyttade hennes vagn så stirrade hon på mig som om hon hittat mjältbranden och vetat att det var jag. 
VARUBERG ÄR DJÄVULENS VERK!
 
Drömde inatt att jag hade drömt en dröm tidigare och var rädd för att det skulle hända. Jag drömde bland annat att jag skulle betala 200 kr för en buffé på nån slags ångbåt. När jag vaknade i morse var jag rädd att jag var luspank. Sen provade jag kläder och fick för mig att ha på mig världens kortaste kjol. Nåt sånt var det iaf. Sen var det dags att vakna.

Hejsvejs!

Erica har deltagit på Kanal 5

Yepp, vi lyckades få med vår fina bild i direktsändning på kanal 5:s valvaka med Filip och Fredrik. Var en mycket fin bild som vi blev otroligt exalterade för när den väl visades.
Kolla in bilden på: (4:e bilden uppifrån)

http://kanal5.se/web/guest/racettillvitahuset?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_Kc6G&_K5AV_INSTANCE_Kc6G_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_Kc6G_articleId=1214333&_K5AV_INSTANCE_Kc6G_groupId=1701&_K5AV_INSTANCE_Kc6G_version=1.0

Följde hela valvakan inatt med Emma, Lina och Klara och kom hem vid halv 7 nu och ska till skolan vid halv 12. Blir nog ingen sömn alls inatt. Därav mitt sjukt tidiga inlägg på dagen. För övrigt är ju så förbenat glad att Barack Obama vann med stor seger. Kunde inte blivit bättre för amerikanska folket och övriga världen.

Dagens bild


Hejsvejs!

Socialförvaltning

Finns det ett tråkigare ord? Det borde heta någonting annat än Social-förvaltning. Social är ett positivt ord. Förvaltning rä en jävla skitord. Borde heta något med Ta-hand-om-folks-problem-förvaltning, THOFP-förvaltning. Var på första föreläsningen om socialnämden och dyl. Fick kämpa för att både förstå och hålla mig vaken. Socialnämndens organisation får nog de flesta kämpa med för att inte somna under förläsningarna. Har dessutom ett utomordentligt roligt jullov. Omtenta på Jöken 2 januari, socialrättstena den 12 januari och den 13 januari redovisning. Hata hata hata...

Tänkte dessutom vara duktig idag efter föreläsningen och gå och träna men hade ju glömt sport-bh:n så det sket sig. köpte viktväktarmat och sallad istället så lite nyttig var jag allt idag. Sen blir det Färjan och träffa Keel. Men innan dess, plugga, plugga, plugga. Hoppas ni andra har roligare. (inte när det gäller Keel-punkten dock för ingen kan ha roligare än så)
Hade iaf en sjukt rolig utekväll i Gbg i lördags. Först fest hos Jennie, sedan Berså. Möe trevligt=) Hoppas du fick en bra födelsedagsfest, Frida!

Ser inte fram emot den 29:e november heller. Upp till Sthlm på 50-årskalas. På lördagen först tåget till Göteborg, sen åka bli i 7 timmar (eller vad det nu tar), sen åka hem på söndagen vid 9 till Gbg och sedan tåg till Halmstad med en gång. *gör pruttljud med munnen för att beskriva irritationen*

Nu ska det pluggas!
Hejsvejs!

Göteborgs-dax

Yepp, idag bär det av till Gbg igen för födelsedagsfest (igen). Är laddad som fan men dock ltie svårt att bestämma vad jag ska köpa till Frajjda. Men ska nog hitta på något snart. Annars idag ska jag hinna hämta min jacka av Tobbe, köpa present, packa, käka, diska (det är en hel del nu) och gå till stationen och ta bussen vid halv 4. 

Underbart!! Märkte ju precis att bara för att juridiska översiktskursen JökenO är slut betyder itne att juridiken är slut. Nu ska man fortsätta gå igenom varenda jävla lag typ! JAG HATAR JÄVLA SKIT SOCIALRÄTT/JÖKENO-FITT-KURSEN!

Nu sådär under allhelgona som itne bara är halloween-fester och utklädning vill jag ägna en tanke åt Sofia Delle, min kära storasyster som jag aldrig träffat men ändå tänker på nu och då.
R.I.P

Hejsvejs!

RSS 2.0