En härlig vecka

Började med att man hade världens roligaste födelsedag den 17:e på Fiesta med mina töser och lite nya människor. Blev bjuden hit och dit på drinkar och shots så jag klagar inte:P Födelsedagsfesten i Mölndal var itne sämre den men aningen annorlunda detta år. Jag känner mig itne lika mycket hemma längre. Mina bästa vänner var självklart där men de gick väldigt tidigt. Kändes lite trist. Hade jag itne märkt att de skulle gå hade det itne blivit nåt hejdå heller. Men jag hade skoj som fan med resten efteråt. Gick och la mig vid halv 4 och käkade kebab på söndagen. Shit, vad man saknat corpus pizzeria! Varit hemma i Mölndal tills igår eftermiddag. Bara varit hemma med familjen. Har tappat det mesta hemma nu känns det som. Jag har försökt att hålla kvar det gamla men det räcker inte riktigt till. Någonting fattas. Känns itne som att jag har så mycket att åka hem till längre, som innan. Om jag har gjort något som förstört det så ber jag om ursäkt. Men det är väl som mina päron säger, de vänner man skaffar för resten av livet är de du träffar under högskoletiden. Det återstår att se...

Imon blir det Göteborg med Emma för att sedan åka ut och segla till Marsstrand, Lysekil och sedan Smögen. Ska bli sjuuuukt kul att segla för första gången i mitt liv. Lite nervös dock. Men killarna vi seglar med är sköna som fan så det blir nog skoj=)
Ajja, nu ska jag gå och köpa ltie frukost och sedan tvätta hela min garderob.

Hejsvejs!

22 år "gammal"

Jaha, nu är man ett år äldre=)

Jag hoppas verkligen att utekvällen imon blir kanonkul. Vill helst slippa bråk på min födelsedag. Om något händer så ska iaf jag fortsätta ha roligt. Där med basta=) Men jag vet att ni kommer ge mig den bästa födelsedagen någonsin, mina töser<3

Time to hit the sack!
Hejsvejs!


Låt mig säga ifrån!

Varför är det alltid okej när andra blir arga och säger ifrån men så fort jag öppnar min käft och faktiskt står för vad jag tycker och känner så är det fel? Det händer nästintill aldrig att jag är sur men varför är det så jävla fel hela tiden när jag väl blir det? Jag har också rätt att bli arg ibland. Och jag tar enbart min egen konflikt, inte bådas. Bara för att vi är två som blir arga för samma sak betyder itne att jag ska stå till svars för båda. Det låter som om folk tror att jag enbart blev arg för att den andre blev det men icke, jag blev själv arg för att jag tyckte att det var dåligt.
Låt mig bli arg för en gång skull och låt mig inte behöva skämmas för att jag för en gång skull säger vad jag tycker! Så fort jag blir lite arg och säger ifrån, då är det fel, inte mina egna åsikter eller så kommer jag ju bli arg heela tiden över allting som händer.
Jag hoppar inte på folk utan anledning. Jag gör det näst intill aldrig så någon gång ska la vara den första. Antar att detta är anledningen till varför jag hatar att konfrontera och säga ifrån. Man får skit för det.

Låt mig vara arg någon gång!

Klagomuren

Det är tur att klagomuren inte finns i Halmstad, jag hade stått där varje dag och bara klagat på allting som kommer upp i min sjuka skalle. Det hade itne hjälpt ett skit heller men ni får läsa mina klagomål iaf. Idag ska vi klaga på följande: Visningsbilder
Matberg
Räkningar
Bananflugor
Tuta och ligg

Jag är irriterad på människor som har en visningenbild på facebook med två eller flera personer med på bilden. Det är jävligt korkat, e d visningenbild ska man se hur personen ser ut, inte hur många kompisar han/hon har eller ännu värre är när man har en bild på sig själv och sin flick/pojk-vän. Töntigt...

Jag är irriterad på tanten på Netto som byggde ett matberg idag på bandet. Dessa jävla matberg som alltid dyker upp här och där. Lugna ner er, det går itne fortare för att ni vräker upp all mat samtidigt på bandet! (+ 300 utropstecken)

Jag är irriterad på när de stopper ner räkningarna på fel håll i kuvertet. Idag skulle jag sprätta upp kuvertet med en räkning och klart som fan att jag river sönder halva räkningen.

Jag är irriterad på att  bananflugorna i min lägenhet aldrig försvinner. Dödar man en så kommer det två till. Ju fler man dödar desta fler kommer det. Hur gör man då? Dammsuger upp dem.

Jag är irriterad på folk som tutar på en fastän man inte känner dom. Vad tror dem att man ska göra, släppa allt man har och hoppa in i deras bil och pang, så har dom fått sig ett ligg? Tuta och ligg, har det verligen funkat för någon?

Det var nog allt för ikväll. Kommer säkert mer imorgon.

Photoshopat lite, rätt nöjd.

Va fasiken kom dom ifrån?

Vaknade i morse utvilad men aningen förvirrad och nere. Kommer ut från badrummet och ska ta ett glad vatten och en macka. Det var första gången jag såg levande bröd. Bananflugor, mögel och något mjöl-liknande på brödet. Jag slänger i panik bröd i vasken och då kommer det upp en hel flock med bananflugor i hela köket. Jag tänker, nu måste vi fixa det här så jag diskar upp allting på diskbänken mitt bland alla 500 bananflugor. När allt är färdigdiskat, tar jag fråm dammsugaren och tänker att bästa sättet att få bort flugorna är att dammsuga upp dem när de är i luften. Så Erica går lös med dammsugaren i luften och viftar som en galning. Efter 10 minuters luftsugande och några flugor mindre ger jag upp och hittar ett glas till på bordet. där var det ju ungefär lika många bananflugor till. Jag ger upp och går och tränar istället.
Va fan kommer alla bananflugor från???

För övrigt så har det, åter igen, uppstått problem mellan vänner igen. Börjar bli jobbigt men denna gång blev även jag väldigt ledsen och arg. Av någon anledning får jag så sjukt dåligt samvete när jag väl blir arg eller säger ifrån. Det är inte ofta jag säger ifrån eller säger rakt ut att jag itne tolererar vissa saker men varje gång jag gör det så blir det fel.
"Jag vill ju bara att alla ska vara vänner"

Dagens bild

Jag ska sååå gifta mig med Lee Dainton (Killen till vänster)

"You dress like a tampon"
Hejsvejs!

Som flickan sa

Det börjar dra ihop sig, som flickan sa=) Snart lördagen den 19:e juli och jag e så sjukt laddad nu. På torsdag kommer farmor och farfar på besök i min lägenhet och har fika och presentutdelning (jag är ju inte den som är den), fredag kväll eller lördag morgon åker jag och Emma A till Gbg och fixar lite inför kvällen. SEn kommer Cunne och Pg ner och vi festar järnet! Oh jag längtar!!!!!!!!!! (många utropstecken)

Hedersgästerna är:
Emma
Cunne
Pg

Oh kan knappt vänta längre nu! Nu ska det scannas lite mer kort från högstadiet.

Hejsvejs!

Aningen avtrubbad

Har varit riktigt intensiva 3 månader med festande hit och festande dit. Självklart har det varit sjukt skoj, alla mina töser, men börjar tröttna på alkohol, fylla och krogen. Har t.o.m börjat tycka det är skönt att sitta hemma en fredag kväll själv och somna till en film vid halv 11. Nästa fest-tillfälle blir den 19 troligtvis. Då kankse man är sugen på alkoholhaltigt igen.
Om jag verkat lite tråkig senaste krogbesöken så är detta anledningen, orkar inte riktigt festa lika mycket som innan. Dessutom sparar man pengar på att inte festa. Alltid positivt=)

Nu ska jag sätta mig vid mitt fönster och äta lite frukost i solskenet.
Ha en bra dag

Hejsvejs!


Romantik, patetiskt eller romantiskt?

Låg igår natt vid 03.15 och hade en liten diskussion med mig själv. Den ena parten av mig vill någon gång bli räddad av min blivande man och känna kärlek vid första ögonkastet. Inga tvivel, frågor eller osäkerhet. Bara ren kärlek när den är som bäst. Man är rädd och helt hjälplös men sedan kommer riddaren och räddar en i sista stund.
Den andra delen av diskussionen gick ut på att det bara är en bild som media, samhälle och gamla myter byggt upp för att man ska känna en liten gnutta hopp i letandet efter den "stora och eviga" kärleken. Allt snack om att mannen ska bjuda sin kvinna på restarang, behandla henne som en prinsessa, ge henne allt hon behöver och försumma sig själv och offra sitt liv för henne känns lite gammaldags.

Jag är ju inte den som är den att säga att man inte blir överlycklig av att höra dessa saker och få den bekräftelsen, vilken tjej/kvinna gör inte det. Däremot är jag den som säger att romantik är aningen överskattat. Skulle en kille vilja bjuda mig på jättedyr restaurang, tända ljus, hålla händerna och höra gnisslandet från en fiolspelande, hårig italienare hade iaf jag blivit aningen skeptisk och rädd. Inget ont mot italienare. Har inga problem med deras överdrivna hårväxt heller, antagligen bara en trasig DNA-stege eller nåt. Anyway, Skeptisismen kommer då man blir generad över hur mycket han försöker men ändå sitter man där och tycker det är jättejobbigt då man får handsvett av att hålla handen heeela tiden över de tända ljusen, ont i öronen av den håriga italienarens fiolgnissel och troligtvis får du vänta på maten så länge att du hinner dricka 3 bloody Mary och äta 22 paket grissini-pinnar innan huvudrätten kommer in.

Sjävklart är det en jättefin gest av honom att lägga ner energi och tanke bakom sin uppvaktning men här kommer själva grejen, hur mycket han han egentligen tänkt själv? Denna bild av romantik de flesta känner igen är en inprentad bild av hur det SKA vara. Tjejer vill ofta bli wined and dined och många på just detta sättet också. Är det då romantiskt eller patetiskt?

Romantiskt för mig är en gest som är spontan, väl uttänkt och personlig. T.o.m ett blandband kan vara mer romantiskt än mycket annat. Nä, vi lever inte längre på lady-och-lufsen-eran utan på 2000-talet där kvinnor och män blir alltmer lika på både sättet och materialistiskt.

Romantik och överskattat och patetiskt i många avseenden. 
Tack för mig!

Dagens bild (Om du ser romantiken i denna bild så skriv en kommentar)

Hejsvejs!


12 månader som singel

Ja, idag är den precis ett år sedan jag blev singel. Känns jävligt gött faktiskt. har inte saknat pojkvän under året som varit och vette fan om jag gör det nu heller. Sjukt skoj att leka runt som student. Året som student har varit underbart och snart startar nollningen. Då ska det skrikas och festas iaf 2 dagar.

Har äntligen bitit mig själv i örat och fått mig själv att börja träna nu. 3 ggr denna veckan nu. det är segt som fan men inte konsigt när man itne tränat sedan januari typ. Två träningspass på gymmet och en joggingrunda. Funkar varje vecka. Blir nog träning imon också iofs. Då kan man lpncentrera sig på träningen och inte tänka på allt annat. Bland annat min 22-årsdag som nu känns ganska trist. Ingen av mina töser i Halmstad kan komma till Gbg den 19:e. Känns aspissigt att inte fira med dom. Och Inget besök i helgen av Frida och Elin heller. Värst vad ingen har pengar helt plötsligt. Men men, får la lösa sig ändå.

Nu när träningen väl börjat tänkte jag göra ett starkt försök att dricka mindre under en period. Att till exempel inte dricka innan 17 juli är ett mål jag har nu. I helgen blir det ingen inflyttningsfest men middag med Therese blir det iaf på fredag. Tacos och film ska bli mysigt.
Än så länge har detta varit den absolut bästa sommaren någonsin. Har gjort saker jag inte gjort innan, åkt båt, ska ut och segla den 25 juli, varit i Båstad, tränat(hur ofta gör man det under sommaren?), flyttat, varit singel (första sommaren sedan första pojkvännen uppkom) och en massa annat skoj.

Här kommer ltie bilder från det vi gjort i sommar. Håll till godo, facebook får dem snart åxå.

Festat med Peter Siepen

Bakat kladdkaka med Emma

Jönköpings hamn

Spelat volleyboll med Chippen Wilhelmsson<3

Hejsvejs!

Abstinens

Usch, inte bloggat på hur länge som helst nu. Börjar känna viss abstinens så jag antastar Emmas dator med mitt skrivande idag. Anledningen är att efter min flytt av allting förutom just bredbandet så sket det ju sig totalt. Inget internet förrän om 10 arbetsdagar... Rövhatten på tele2

Anyway, har hänt en massa roligt nu sedan senaste inlägget. Har bland annat:
Varit på Fiesta i Tylesand med töserna (Cunne, Klara, Louie, Lina) och självklart träffade man Peter Siepen där i rosa byxor, skinnväst och indianfjädrar på huvudet. En riktig modebloggare, ehum?

Jag har flyttat in allting (förutom internet då) vilket är sjukt skönt. Älskar den nya lägenheten.

Varit i Jönköping hos Cunne och festat med folk som liknade 15-åringar. Det var en syn att se 10 tjejer sitta och vara helt exalterade över att de tagit en bild på sig själv med någon annan. "Look, I´ve got elbows. Aaaaah!"

Varit i Båstad över dagen idag och såg kändis-volleyboll. Kändisar va d verkligen. Chippen Wilhelmsson var där och stod 1 mneter från mig och klara så vi höll ju på att svimma när han skulle serva. Va nära på att nypa honom i rumpan en ville itne ha secret service på mig. Och en sista kommentar om Båstad, Partik Ekwall suger på volleyboll!!!!!!!! (mååånga utropstecken)

Nu blir det chilla på bolmensplanen en sväng innan caféet. Bilder kommer upp om nån vecka när internet funkar igen. Håll till godo med läsningen för idag så länge.

Hejsvejs!


RSS 2.0