En skön lördag!:)

Förutom att jag vaknade med sprängande huvudvärk av någon konstig anledning är det en sjukt bra lördag. Bartömning ikväll på kåren och förfest hos mig med lite folk. Innan ska jag diska, städa klart badrummet, lägga in en låtlista och laga middag med Emma, Emma, Therese och Mirre.

Har varit i Tyskland nu och inhandlat det man behöver till sommaren. 4 flak öl, 4 liter sprit, 4 likörer och en låda vinflaskor. Kommer sitta fint i sommar!

Fan, jag måste köpa plastblommor istället för riktiga. dom dör ju snabbare än Jesus!
Dagens bild
image138

Hejsvejs!

Ett slag i ansiktet...

Jag vet, d e mitt tredje inlägg för dagen men nu måste jag lufta mina känslor. På min lista över saker jag hatar som irriterar mig så glömde jag en mycket viktig punkt.

Jag är en person som har svårt att tycka om mig själv, jag gillar inte hur jag ser ut, jag gillar itne hur jag fungerar och jag gillar inte hur jag tänker. Men jag kämpar stenhårt för att ändra detta och kunna se på mig själv med nya ögon. Jag vill se mig själv som en snygg, trevlig och bra människa. Min osäkerhet har skapats på grund av att jag alltid får höra om min osäkerhet, att den förstör för mig själv och andra. Jag vet att ni menar väl när ni säger det men om sanningen ska fram så förvärrar det processen till att få mer säkerhet. Jag har kunnat se framsteg i min väg till säkerhet och självförtroende, jag har tagit 3 steg framåt. När dessa kommentarer kommer fram stannar framgången upp och jag backar 4 steg.

Att vissa har dåligt självförtroende som i många fall kan förstöra dennes liv och hälsa går inte att fixa bara genom att konstatera själva faktumet  "du har dåligt självförtroende, ha inte det!". Jag har kämpat med det i så många år och jag mår bättre i Halmstad, det gör jag. Här har jag hittat ett nytt, andra hem. En nystart för mig. Men när dessa kommentarer om att man är jobbig eller destruktiv, inte fan får man bättre självförtroende av det.

Anledningen till att jag tar upp detta nu är att jag läste ett inlägg som faktiskt sårade mig. Ja, tyck gärna att jag e överkänslig och osäker, det är jag men jag är fortfarande människa, med känslor som är lika viktiga som andras känslor. Jag tog åt mig, väldigt mycket, speciellt en text om vikt och vilka metoder man använder. Att man inte ska vara överviktig (ha ett BMI mellan 18-25 och och man ska ha självförttroende och älska sig själv. Jag stämde in på alla de olika man-ska-inte-vara-sån-kraven. Jag behöver inte höra att det är korkat att vara som jag är och göra det jag gör, men jag kämpar med det.

Om jag har varit till mycket trubbel så ber jag om ursäkt, verkligen, seriöst. Men såna saker sårar. Det underlättar inte min rehabilitering till att må bättre med mig själv.

Emma

Efter att ha bliovit otroligt rörd av Emmas blogginlägg vill jag tillägna detta inlägg till dig, Emma! En bild säger mer än 1000 ord!
image137
Puss på dig!


Livets gnällare

Idag är det måndag. Helgen har varit sisådär. Det knepiga är att jag varit ute både fredag och lördag. sammanlagt gick det enbart 50 spänn ute på krogen. För båda dagarna! Blivit bjuden av massa folk så det blev gratis å gott. Däremot tänkte Emma och jag dra en grillning och ölkväll. Det blev det. För första gången blev det någat mer av grillningen än bara en engångsgrill med euro-shopper-korv  och halvfrusna krovbröd. Flintastek, bönsallad och grillspett ftw! Ajja, sen öppnades ölen, sen blev det bulls en stund med några glas vin, sen B&B för en flaska vin! Sen vingla vi glatt hemmåt efter en helt underbart rolig kväll! En perfekt avslutning på en medioker helg.

Idag ska B-uppsatsen in så den ska bara läsas igenom innan vi skickar in den. Sen måste ajg lära till salstentan på torsdag men den kommer gå lika snabbt som en jude på cykel genom Tyskland 1939 (Hoppas att ingen tog illa upp över liknelsen, jag är inte antisemit eller vad det nu heter. Ville bara konstatera att det nog skulle gå jävligt fort för mig på tentan och även för den cyklande juden. Alltså inte tentan utan cyklingen...). Jag har inte boken kvar och har bara anteckningar på första kapitlet. På tal om juden genom Tyskland, ska  till Tyskland dagen innan salstentan och köpa öl. Ska bli sjukt skoj!



1. Jag hatar när människor inte använder sig av punkter i meningar. (Däremot katter är helt okej)

2. Jag hatar när människor lassar upp matvaruberg på bandet för det tror att det ska gå fortare bara för att alla matvaror kommer fram till kassörskan samtidigt.

3. Jag hatar när människor blir arga för att man inte kommenterat att de har nyköpta strumpor på sig. (Alltså skitsaker)

4. Jag hatar när människor klagar på en för att man uttalar paprika, persilja och träskor annorlunda. (Dock är det roligt att försöka lära Emma A att säga rrrrr, rullande R) (Hon är smålänning)

5. Jag hatar hur postlådans lilla lucka är uttänkt. Ni vet, när man ska posta någonting så fastnar man praktiskt taget i lådan med handen. (Fine, man ska itne kunna plocka upp saker ur brevlådan men ändå, man måste ju få komma därifrån!)

6. Jag hatar när människor skriver långa meningar. Det är sjukt jobbigt att läsa en bok om meningarna är en halv sida vardera. Man glömmer ju vad det stod i början av meningen. (Sen kan man ju alltid glömma punkten i slutet av meningen och så vill jag skjuta mig själv när jag läser...)

7. Jag hatar människor som påpekar saker om maten jag äter. ("Varför har du ingen sallad till maten? Jag fattar inte hur man akn äta det där utan sallad till.") Vad jag äter än min ensak, det finns inget värre än när folk påpekar och lägger sig i vad jag äter. Det är sjukt jobbigt om någon lägger sig i min mat.*Pam pam pam psssh*)
 
8.  (Med risk att ha dubbelmoral) Jag hatar när människor drar judeskämt. När man använder jude-liknelser i fel bemärkelse som dssutom inte har någon som helst mening. Till exempel, plugga som en jude...? Va?! Är dom kända för att plugga mycket eller? Gaah!

9. Jag hatar när häftstiften i häftapparaten inte vecklar ut sig utan bara förstör hela pappret och man måste göra en ny och då fastnar det gamla häftstiftet i apparaten och pappret bli repat och när man sen väl lyckats med denna jättesvåra uppgift, då märker man att man satt häftstiftet på fel sida av häftet.

10. Jag hatar när människor klagar över skitsaker (Vilket jag just gjort...)

Dagens bild
image136
Slutligen, jag hatar människor som inte tycker att denna kaninen är helt obotligt söt!

Hejsvejs!

Underbara Halmstad

blir en skön utekväll på Bulls uteservering ikväll med töserna. Tyvärr är inte hela gruppen complete med Emma och Mirre men det ska bli skoj att tjöta, träffa lite folk och dricka en stor stark:) Ekonomin är itne stabil för tillfället men en öl kan man unna sig:) Med 25 grader varmt ute och 26 inne (hos Emma) sitter man här och väntar på att Emma och Therese kommer tillbaka från sin handling av cigg. Har det riktigt bra, på många sätt och vis.

Tänkte besöka min kära hemstad i början av juni om jobbet tillåter. Saknar Frida, Elin och alla andra helt underbara människor från Götet! Ska kolla upp jobbtiderna bara så ska det nog fixa sig=)

Hade inte så mycket mer att tillägga just nu så nu ska jag ut och sola och dricka upp ölen=)

Hejsvejs!

Irritationsmoment i mataffären

Nu måste jag få skriva av mig min irritation efter att ha varit på ICA Maxi. Det finns ett fenomen jag bara inte kan förstå som gör mig så... så... jag vet inte ens vad! Man går lungt och stilla mellan hyllorna och handlar sin mat i lugn och ro. Klockan är ca 15 på dagen, ganska lungt ändå. Ställer mig i kön till kassan och det står ett par, runt 50 år kanske och har en kundvagn gemensamt. Frun börjar plocka upp varor nu kommer det skrattretande. Hon placerar upp varorna på varandra, berg med matvaror i hög på bandet. Kassörskan får problem då det kommer taco-bröd, 2 kg fläskfilé och en vattenmelon på ungefär 2 kvadratcentimetrar av rullbandet.
Tror hon seriöst att det kommer gå fortare ifall varorna kommer fram snabbare på bandet?

När hon packat upp en tredjedel av maten i kundvagnen lägger hon en nästa kund-skyld och ska betala för den delen av maten. Inte nog med att irritationen mot matvaru-upplägget stör mig så är kvinnan dessutom sjukt längsam med betalningen och ska lägga tillbaka saker i vagnen som mannen ska betala istället. Kön blir längre och längre. När hon ÄNTLIGEN är färdig, ja då ska mannen plocka upp "sina" varor. Även han, dum som han är, lassar upp maten i hela berg! På toppen av matberget skulle fanimej syret vara slut! Dessutom är han så korkad så han lägger limpan underst av 1 kg morötter, 3 kg spagetti och hör och häpna, Gorby´s hamburgare! Den limpan kan itne vara specellt luftig och fin när de kommit hem.

Hur fan kan man köpa Gorby´s färdiga hamburgare, redan klar och förberedd?? Så jävla äckligt ju!!


Jag må ha alldeles för mycket fritid och tomhet i skallen som ens bryr mig om dessa irritationer, och faktiskt lägger ner tid på att skriva ner dem i bloggen, men det ändrar inte faktumet:
Det går itne fortare i kassan för att du lägger upp varorna på varandra och varför ska ett par vara så jävla kinkiga med matpengar så frun inte ens är villig att betala 24.50 extra för ett korvpaket?

Dagens bild

image134
Hejsvejs!


Avklarat!

Nu är B-uppsatsen klar och fixat fler jobbtider. Nu är jag iaf uppe i 150 timmar. Kan troligtvis fixa fler tider.
Ska snart iväg och jobba på Kåren idag. Tyvärr e d idéelt, men fan, får ju käk och dricka så jag e nöjd:)

XOXO
Flossing girl


Slita något i stycken!!

Ibalnd undrar jag ifall McDonalds med flit vill att folk ska säga upp sig och anmäla dom till facket och allt som går att anmäla till. Skulle så glatt hämta mitt sommarschema idag och har skrivit att jag vill jobba mellan 100-120 timmar/månad. Fick ut schemat för 12 veckor och nu kommer den stora frågan; Hur fan kan dom ge mig 80 timmar för tre månader?

Jag kommer inte ha råd med hyra, mat eller något nöje. Jag jobbar enbart 3-timmarspass, mellan 6-10 timmar/vecka, inte ens det! Imon kommer Martin få ett argt jävla samtal där han ska ha en sjukt bra anledning till varför jag inte fått fler timmar!

Känner mig redan ekonomiskt pressad som det är, Aiya Napa-resan är redan avbokad på grund av detta. Jag har dåligt samvete över att jag itne har varit hemma i Gbg och träffat mina gamla kompisar. Har dåligt samvete över att jag behöver låna pengar för att kunna köpa mat varje månad. Ska flytta i sommar och behöver en ny soffa då min gamla har brakat ihop på ena armstödet. Vet inte hur fan det ska gå ihop i sommar...

Just nu hatar jag studentlivet och mest av allt hatar jag McDonalds! Inte ens skitjobb som på McDonalds kan man åtminstone få slita arslet av sig för att tjäna pengar!

Dagens bild kommer itne visas då den kan verka stötande för allmänheten...

So Long suckers!

En liten tanke

Therese berättade en rolig sak idag och det fick mig att tänka lite. Jag ska försöka uttala detta på ett trevligt sätt då det finns läsare som är under 18 och man kan inte ändra inställningarna så de passar in på en betalsida(vilket är sjukt dåligt, vill att min facebook blir en betalsida...).

Anyway, när det gäller fysisk kärlek finns det mcyket man inte förstår av det andra könet. När killar ibland ska "bestämma" takten under själva akten blir det ibland väldigt, vääääääääldigt fort. "Han kn*llar som en kanin" är nog det rätta talesättet, rakt ut. Det går så fort så det känns som att han knappt rör sig. Är det för att killen vill få det hela överstökat eller för att han tror att tjejen tycker att det är skönt? Jag menar, om han ska tillfredställa sig själv på det sättet går det ju så fort så han blir skinnflådd på 3 sekunder. Knivigt. Ta det lite lugnare grabbar!

Nu är ju detta definitivt inte riktat till någon speciell kille, bara lite aftontankar som kräver lite bloggande.

Haft en helg med massa pluggande och ltie förfestande utan utgång och utan alkohol. Varit väldigt skönt faktiskt. Nu har jag bara sån sjuk köpfeber, vill ha allt typ! Men ekonomin tillåter inte riktigt det. Inte i juni heller. Men men, livet handlar om mer än pengar. Jag har underbara vänner som jag älskar och jag trivs som fisken utan cykel i Halmstad och på högskolan.

Dagens bild
image132
ta hand om varandra och jobba svart om du behöver!
Hejsvejs!

Plugging the social pshycology and it not go bra if you know vad jag menar!

Är lite smått stressad nu. B-uppsatsen ska lämnas in, salstentan måste klaras och en hemtenta kvar. Känns aningen rörigt. Ska försöka skriva klart hemtentan idag, borde inte ta mer än nån timme. Sen blir det salstentaplugg idag och B-uppsats imon och på tisdag. Usch, kunde haft roligare men men...

Päronen kommer ner nästa lördag och ska bjuda mig på en sväng på stan. En ny jacka och storhandla mat till mig, kanske en bikini åxå(A) Annars lever livet som bara den, sommar, sol, flytten i juli, födelsedagsfest i Mölndal (Det blir det definitivt!!), Tyskland, Smögen och Grebbestad. Sen har vi ju det tråkiga åxå, jobba hela sommaren. Men men, vill man ha pengar så e d bara att göra det. Om nu ingen visste det...

(A)=Det är alltså en msn-ikon för ängel, en smile som ser lite smått hög ut med en rökring runt huvudet.

Lev livet och bry er inte om småsaker!
Dagens bild
image131
Glad sommar allihop!

Hejsvejs!


Funderingar om livet

Ibland är livet bra konstigt, ena stunden är allt jobbigt och tungt, plötsligt vänder livet och allting blir toppen. Först var allt bra mellan alla i gänget i halmstad, sedan började det gnabbas och bli irritationer i gruppen. Aiya Napa-resan blev ett plötsligt ett kanske. När resan nu är avbokad för alla börjar vi närma varandra igen och allt är bra mellan alla. Det är änna skönt att saker och ting förändras vare sig man vill eller itne. man kan vinna mycket på de dåliga tiderna, både om sig själv och om andra.

Hade hemska drömmar inatt om vulkaner. Det konstanta temat i drömmen var att man inte skulle titta någon i ögonen, någonsin. En blick i någon annans ögon var dödligt. Dessutom kom ingen ifrån ön med vulkanen. Det var lite av en blandning mellan Silent Hill (när vägen försvinner när man väl är framme), och Dante´s peak (vulkanen om ingen förstod sammanhanget... daah). Var smått deppig när jag vaknade, och lite rädd faktiskt.

En annan deppig sak är att jag inte kommer till Gbg i helgen. Hoppas att det går bra för dig, hiller, på Gbg-varvet och hoppas att du blir frisk innan varvet så du kan springa, Frida. Jag håller tummarna för er båda:)

Nu har soffan stått ute på balkongen på framsidan i 3 dagar och den står bra där. Suttit ute alla dagar och pluggat, sytt och halvsovit i solen=) Den ska ju ändå slängas snart så kan lika gärna slita lite extra på den^^ Annars var det la inte så mycket mer för tillfället.

Dagens bild
image128
image129
Psycho...

Hejsvejs!


Sommar redan?

De senaste dagarna har förljande hänt:

1. Jag har tagit första doppet för i år i havet. Det var iten jättevarmt men skönt efter man legat i solen i 3 timmar.

2. Aiya Napa-resan blir inställd p.g.a ekonomiska problem och lite annat tjafs som jag inte orkar skriva här.

3. Emma, ida och jag har tagit vår första springnota. Det känns itne alls bra med tanke på att vi kommer gå dit ett fåtal fler gånger... E lite småskraj av mig^^ Men det var en underbar kväll med underbara människor.

4. Äntligen skrivit klart Nina Björk-hemtentan från i januari. Det kunde inte sitta bättre nu!!

5. Tvättat för första gången i huset. Alltihop förutom det jag hade på mig och overallen såklart.


Har kommit fram till att jag aldrig vill flytta från Halmstad, jag älskar denna stan så sjukt mycket!!
Dagens bild
image127
Tylesand, me love!

Hejsvejs!


Ett viktigt inlägg t.o.m!!

För din läsnings skull har jag delat upp inlägget så du själv kan välja vilken del du vill läsa eller om du vill läsa hela. Smart va? (hmm... mycket...)

Neighborhood
Ja, d e verkligen ingen dåligt grannskap man har! Svantas 26-årsfest igår. Var jävligt chill. Blev allsång, svante byggde nästan en fågelholk, hittade sommarens nya drink, lite halvt peruktema, grillning med allt vi ittade på marken och inne, tårta och massa öl. Var jättemysigt under svantes gigantiska partytält som var större än min lägenhet. Tack för en rolig fest!! För en gång skull va d inte långt hem heller, bara en trappa upp:)

Kärlek?
Tror jag börjar bli väldigt intresserad av Anton nu. Varje gång jag ser honom blir jag nervös, får tunghäfta och vågar inte prata med honom. Han e ju bara så sjukt fin! När han ler mot mig vet jag inte vad jag ska göra. Fick hans nummer av en kompis igår. Får skriva häfta också. Vette fan va jag ska skriva till honom. Blev nåt dumt sms om ingenting typ... Tror dessutom inte att han är så förtjust i mig, tror mer att han tycker illa om mig. Men men, vi får se hur det går. Troligen åt helvete...

Problem
En annan sak som håller på att gå åt helvete är Aiya Napa-resan. Vette fan vad som hänt och vill itne bli inblandad i det för mycket men resan är inte lika "passande" för de andra nu verkar det som. Och grupperingar, skitsnack och annat som är otroligt obehagligt och jobbigt har startat så nu vet jag varken in eller ut längre. Känns lite som jag hamnat i zonen där man måste välja sida. Fan va det är lättare med killpolare.
Vill bara att allt ska lösa sig.

Jobbet
Jobbade igår för första gången på MCD och det gick la bra. Fick stå vid läsken, fylla på hur många muggar som helst. Mycket roligt och chill arbete^^ Gjorde ju självklart en tabbe när jag skulle hälla på glass i glassmaskinen. Efter jag smidigt hällt i all sörja i maskinen som står i huvudhöjd slår jag ner locket med påsen rätt ner i maskinen och det flyger glass åt alla håll. Men men, man kan itne vara bäst på allt i början. Jobbar ikväll mellan 18-22.30. Ska bli rätt kul. Alltid skönt att tjäna pengar och göra lite nytta:)

Det var väl allt för idag. Hoppas ni får en bra dag och glöm inte, vänskap är dyrbart så ta vara på den...

Dagens bild
image126
Brudar, vi har sjukt skoj ihop. Låt inte en bagatell ta bort det...

Hejsvejs!

Valborg

Blev en mycket lyckad valborg, må jag säga och jag tror de flesta håller med mig:) Drog till östra stranden vid halv 5 ungefär och började festa redan då:) Satt hos Joppe och Andreas och det droppa in fler och fler. På slutet var vi la ungefär 20 killar och 5 tjejer typ. Jag trivdes;) Satt å tjöta med Johan hela kvällen så vi hamnade hos mig och kolla på Battle royale och hade det mysigt. Vaknade i morse med nada baksmälla och hungrigare än Jesus. 

Imon ska Therese, Emma och jag och förhoppningsvis fler till Ullared. har aldrig varit där så vi får se hur det är. 
Annars blir det att skriva 1,5 hemtentor imon åxå. Fick jobbtiderna nu, lördag och söndag, tisdag och den 16:) Blir gött med lite pengar i maj:)

Dagens bild
image125

Hejsvejs!

RSS 2.0