Funderingar om livet

Ibland är livet bra konstigt, ena stunden är allt jobbigt och tungt, plötsligt vänder livet och allting blir toppen. Först var allt bra mellan alla i gänget i halmstad, sedan började det gnabbas och bli irritationer i gruppen. Aiya Napa-resan blev ett plötsligt ett kanske. När resan nu är avbokad för alla börjar vi närma varandra igen och allt är bra mellan alla. Det är änna skönt att saker och ting förändras vare sig man vill eller itne. man kan vinna mycket på de dåliga tiderna, både om sig själv och om andra.

Hade hemska drömmar inatt om vulkaner. Det konstanta temat i drömmen var att man inte skulle titta någon i ögonen, någonsin. En blick i någon annans ögon var dödligt. Dessutom kom ingen ifrån ön med vulkanen. Det var lite av en blandning mellan Silent Hill (när vägen försvinner när man väl är framme), och Dante´s peak (vulkanen om ingen förstod sammanhanget... daah). Var smått deppig när jag vaknade, och lite rädd faktiskt.

En annan deppig sak är att jag inte kommer till Gbg i helgen. Hoppas att det går bra för dig, hiller, på Gbg-varvet och hoppas att du blir frisk innan varvet så du kan springa, Frida. Jag håller tummarna för er båda:)

Nu har soffan stått ute på balkongen på framsidan i 3 dagar och den står bra där. Suttit ute alla dagar och pluggat, sytt och halvsovit i solen=) Den ska ju ändå slängas snart så kan lika gärna slita lite extra på den^^ Annars var det la inte så mycket mer för tillfället.

Dagens bild
image128
image129
Psycho...

Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0