Göteborgs-shopping

Var inne i stan med Frida idag och tjöta och chilla och för en gång skull shoppa lite. Har inte köpt kläder på sjukt länge nu men idag gjorde jag definitivt fynd. Hitta två tunikor och ett Adidas-linne och fick allting för 300 kr. Gillar vi!
Nu väntar man på Bengan och Malin för lite alfapet, vin och käk. Har varit helt underbara dagar hemma i Mölndal och inte gått speciellt mkt pengar heller. Ätit gratis hemma och inte varit ute på krogen en enda gång. Alfapet har fått en helt annan innebörd än pensionärsspel. Imon blir det att åka tillbaka till gamla Halmstad och ta med brorsan. Ska bli sjukt skoj, uteservering eller nåt imon då.

Dagens köp (i grått och också)


Hejsvejs!

Leave right now

I´m here, juyst like I said, though it´s breaking every rule I made
My rasin´heart is just the same. Whe make it strong strong, then break it once again?
I´d love to say I do, give everything to you but I can never now be true so I say
I think I better leave right now before I fall any deeper
Think I better leave right now, getting weaker and weaker

Me likey!

Vin, färska räkor, grillad lax, baguette och trevligt sällskap ikväll ute på altanen hemma i Mölndal. Jag har pröjsat... hmm... 0 kr idag på allt som ska vara till middag de närmaste 3 dagarna. Man lever gratis hemma, fan va gött d e! Så nu är det bara att chilla. Snart drar päronen till kusten så bye bye tjat, hej hej välkommen till slappa!

Sommaren är som bäst just nu.

Hejsvejs!


Mölndal= Heimlichmetoden

Sitter hemma i Mölndal, fram för teven och chillar som fan. Vilket lugn det var så fort man lämnade Halmstad. Var på en mysig examensmiddag med massa alkohol och kortspel igår i Gbg och fan va skoj det var! Var så skönt att inte gå ut på krogen utan bara chilla istället. Ibland blir Halmstad och all drama och människor man känner överallt, för mycket för mig och känns så kvävande. Som om något fastnar i halsen som bara inte kan försvinna. Då är dte så otroligt jävla gött att komma hem till gamla Mölndal och få bort den känslan. När ma sen åker tillbaka till Halmstad har allt släppt och man får nya krafter. Behöver en paus ibland helt enkelt. Så nu har Mölndal stoppat kvävningen och snart mår man prima igen.

Blir grillning med päronen idag, fläskfilé, klyftpotatis och rödvinsås. Kan det bli bättre?! Imon ska man träffa Jonas och ha det lika soft då. Söndag åker päronen till Gullholmen så då blir dte att vara ensam hemma och kanske ha lite chill/grillfest och annat. Har man tur så vill Jonas med ner till Halmstad på tisdag och hälsa på och dessutom köra ner:P Alltid gött att få skjuts. Nä, fyfan va gött dte e att va hemma. Kan inte säga det tillräckligt.

 Tog ett halvdumt beslut igår kväll. Fick för mig att det skulle vara skönt att gå hem från Vasaplatsen till Mölndal. Det var jättegött tills jag var vid Dalgångsgatan, då märkte jag att converseskor inte är skönt att promenera med i mer än 20 min. Tog 1h och 40 min att komma hem men det positiva, brände fett istället för pengar, blev nykter som fan (fanns det en skala mellan 1-10 på nykterhet skulle jag ligga ungefär på 15) och fick se en död ekorre på gatan. Vet dock inte om ekorren var så positivt inställd vid det tillfället men lite spänning i vardagen har aldrig skadat.

Dagens bild

Mitt gamla hus, saknajj!
Hejsvejs!

Modebloggs-cravings



Nåt att skydda hårbotten med från jättestark Halmstad-sol under sommaren. Kan tänka mig att ha de flesta av dem faktiskt:)

Uppskattning

Del 1
Uppskattar:

Mina riktiga vänner
Ärliga killar (finns det några där ute som är det? Isf, hör av er...)
Främlingar som ställer upp och hjälpen en när det behövs
Alla misstag jag gjort, de har lärt mig mycket
Ensamma hemmakvällar med enbart mig själv
Shontelle - T-shirt
Soliga dagar i Halmstad
Mina vänner i Göteborg, inget bull shit, bara underbara!
Ärliga tjejer (det finns)
Bengan:)
Att det görs så sjukt mycket skräckfilmer
Nattamat


Del 2
Sjukt störande ändå. Jag har ju skrivit i förra inlägget att man kan itne ha kakan och äta den samtidigt. Just nu känner jag precis så. Jag vill själv inte ha honom, men vill inte att någon annan ska det heller. Jag vet att det är fel, man kan itne ha kontroll på någon men skillnaden är att jag har nada kontroll på honom. Han gör som han vill, jag gör som jag vill. Vilket iofs är väldigt skönt. Jag har ändå mitt eget liv, men varför vill jag ändå vara en del i hans liv? Man vet att man inte har någon nytta av det över huvud taget och att han inte behöver dig och en enda möjlig anledning att han vill ha dig är enbart det sexuella. Det vill jag inte vara. Vinner ingenting på det, förtjänar någon så mycket bäyttre. Med de takarna i huvudet, varför bryr jag mig ändå om honom så otroligt mycket? Ska det vara så sjukt svårt att inte behöva honom?!

Favoritlåtar vid brustet hjärta
Beyonce - Big girls don´t cry
Shontelle - T-shirt
Augustana - Boston
Samantha Moore - Replace you
Katy Perry - Thinking of you
Beyonce - If I were a boy
Devics - If we cannot see

Del 3
Club Monday var sjukt mycket bättre på Tylösand än ladan det var i förra året. Sjukt snygga lokaler, riktiga toaletter, sittplatser och gött folk. Nu har man stamkort så nu är dte halva priset varje måndag men får se hur många måndagar man drar dit. Men kvällen över lag, rätt nöjd. Sköna människor och lagom med dricka. Ingen fylla här inte=)

Hejsvejs!







Uh!

Ursäkta mig om jag använder datanördsspråk nu men WTF! En skum person, såg ut som tjej (inte lätt att se genom titthålet) ryckte försiktigt i mitt dörrhandtag. Jag ser bara hur handtaget åker ner sjukt långsamt som om hon skulle se om det var öppet men tack och lov var det låst. Sen gick hon till dörren längst ner i korridoren och gör likadant. Sånt gillar vi inte! TTYN som Paris säger! Talk To You Never.
Varför kan jag sånt egentligen...?

Nåja, blev en lång natt med kortspel, tjejsnack och barnprogramstittande med Bengan. Sovit ca en timme runt 11-tiden idag. Sen chilla och packa ihop partytältet och hämta bordet. Nu ska jag som vanligt chilla och kanske spela poker och kolla film. Jo, det ska jag göra.

Hejsvejs!


Movie maker

Nu har man suttit en hel dag och fixat med filmen, då jag fick idéen efter att ha hittat alla gamla låtar och ljudklipp jag och brorsan spelade in för 3 år sedan. 94 filer med ljud och oväsen och vissa klassiker som Laktos-låten, Rimmar på allt och Eduam rä mos gaj rä ted. Johanna coh jag lyckades få till några riktiga klassiker ändå. Nu är iaf laktos-filmen klar och snart ute på facebook.
När oscar-statyetten kommer så vill jag tacka min familj som stöttat mig i allt jag gjort, självklart Johanna R och sist men inte minst Gud som vakar över mig, bla bla. Ajja jag väntar fortfarande.

So long mina små barn!


Den där jävla kakan asså

Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt, det vet de flesta. Detta går definitivt inte om en person är kär och den andra inte är det. Vill man inte ha något djupare eller meningsfullt får man helt enkelt dra sig ur och låta det vara så. Att ge falska förhoppningar och lyckas linda en runt lillfingret så tajt så man aldrig kommer över honom är fel. Man har ingen tid att komma undan och komma över honom, man går traskar runt i sina gamla skor och gör allt han vill att man ska göra, för han kanske ändrar sig. Guess what? Det händer inte, inte i min värld. Hur mycket de än kör på sweet-talket så händer det inte. Detta jävla kanske, tycker som Phoebe: "probobly aren´t good enough" Han vill bara ha mig för en sak, det vet jag, så om det är sex man vill ha, lek runt, njut av singellivet, sprid din säd, bla bla bla. Men låt för fan den andra komma över dig för att snart själv kunna njuta av singellivet. Man kan inte ha sex med kakan och äta den också.... ööh typ nåt sånt.

Anyway, midsommar avslutad. Blev ett långbord i ett stort partytält på bolmens med dricka och mat och trevliga människor. Sen blev det mingel och bort till Nyhem för att hälsa på Bengan och de andra. Idag, smått huvudvärk, segare än Jesus och ligga i soffan hela dagen.

Vill tacka Säkbullen so lagade så sjuuuukt god mat igår. Ett stort tack!

Nu har man blåmärken på benet, aningen huvudvärk på höger sida och luktar vitlök och gammal uteliggare i munnen.
Hittade världens sötaste djur! Jag ska ha en sån.

Hejsvejs!

Planera köttfärssberedning och midsommar

Blev planering av midsommar igår och idag ska man lyckas komma fram till hur man ska tillaga sin köttfärs idag. Men då köttfärsplanerna inte är speciellt intressanta för andra människor så¨tar vi och hoppar den delen och går till midsommarplanerna. Blir att sätta upp tältet och duka för lunchen. Sen kommer alla ca 20 pers och käkar sill, snapsar och sen grillning och med snaps. Sen är det dessutom miljontals andra människor på Bolmens så blir mycket skoj folk:) Kan nog bli skoj after all. Blev dock inte lika kul att vakna i morse, då man drack en flska rödvin igår under planeringsmötet. Ajja, va skoj folk och är samma folk + fler som e med på midsommar så blir toppen.
Om killar bara vill ha one night stands, varför kallar de då tjejer som har one night stands för slampor?

So long suckers!

Helgen avslutad

Yepp, ännu en helg har gått och kommer itne ihåg om jag gjort så mycket. Blev iaf utgång i lördags med Therese och Emma men tappade bort dom så satt å snacka med nån snubbe och fick lite gratis dricka. Som sagt tidigare, alla brudar är groggluder:PSen iväg till Morfars och hälsa på Bengan. Hade tydligen varit väldigt konstiga brudar där som balnd annat visat allt på bardisken och en tjej som kört upp en marker mellan benen. Underligt ställe det där... Sen hemgång och otroligt skön sömn. Idag, inte gjort så mycket, chilla med Emma en sväng, sen träffa bengan hos gurra och hjälpa till att sätta upp en hylla i betongvägg. Detta var ett sjukt jobbigt jobb. Tog la några timmar typ:P
Fredagen vet nog redan folk vad jag gjorde. Tror jag skrivit om det innan men skit i det nu.

Midsommar på fredag, vette fan om det är något jag längtar så jättemycket efter. Blir la midsommarlunch på Bolmens och sedan drickande men inte direkt sugen på något av det. Men det ändrar sig säkert på fredag.

Annan uppdatering av Erica:
Jobbet:
På Concilia Information, chill företag, trevliga arbetskamrater och jag e hyfsat duktig på vad jag gör:) Trivs än så länbge iaf. Men funderar på att skaffa ett jobb till för helger och kvällar.
Kärleken: Singel, hyfsat glad för det. Har gått vidare och börjar glömma den "speciella". Men är la en liten bit kvar innan man är helt över honom.
Fritiden: Chillar som fan.
Vännerna: Umgås sjukt mycket med Bengan just nu. Sen har jag alltid mina girls, Lina, Klara, Emma, Emma, Pg och Therese och alla andra. Chill folk helt enkelt. Saknar dock vännerna i Gbg. Inte så många kvar som jag har kontakt med men Frida, du är bäst<3

Nä, nu blir det onlinepoker och film.
Dagens bild

Hejsvejs!

Karriärskvinna

Yepp, nu har man börjat arbeta. Man är en arbetande kvinna. Var sjukt skoj på jobbet ändå. lyckades få tag i en hel del svar och sådant och även beröm av lite folk:) Jag var tydligen duktig första dagen på jobbet. Dock redan aningen trött på att prata i telefon och hör jag ännu fler ringtoner i örat får jag tinnitus typ. Men skoj som fan så är helnöjd.

Nu börjar man få livet på fötter igen. Glad singel, jobb, egen lägenhet och underbara vänner. Gillar vi. Nu blri det att vila en sväng, sedan göra sig iordning inför middag på Harrys med Emma.
Hejsvejs!

Kvarteret Skatan

Så sjukt kul program. Johan Glans och David Batra, roligaste komikerna i Sverige.
Nu är iaf arbetet igång. Börjar 8.30 och slutar 15.00 imon. Sen blir det måndag och massa fler dagar nästa vecka. Får se hur allt går. Har iaf en trevlig chef, så en sak mindre att oroa sig för och en sjysst tjej som va på introduktionen idag. Den döda zebran börjar försvinna nu. Kommer nmog trivas, har fått höra att det är treliga arbetskamrater och ett skönt jobb. Intells som telefonförsäljare iaf, ingen provision (tack och lov), inte behöva sälja nåt, inte behöva lära in alla frågor och fraser utantill och inte ha en idiot till chef som inte ens kan diskutera med kunderna. Nu blri det att intervjua personer till marknadsundersökningar. Känns mycket bättre faktiskt:) Och får jobba vilka pass jag vill och hur många dagar jag vill.  

Lol:  "Asså, jag förstår inte dom där vegetarianerna, dom hatar kött men älskar djur. Då är det ju synd att alla djur är gjorda av kött."

Nu har jag gått vidare.
Nä, nu ska jag måla naglarna och sedan lägga mig i tid idag. Har itne gått upp kl 7 på väääääldigt länge.
Imon blir det inte bara jobb, även Harrys med Emma och sedan filmkväll med Twilight och kladdkaka:) Mys!

Hejsvejs!

Nytt jobb, gammalt perspektiv

Snart iväg till jobbet på introduktion. Rätt nervös faktiskt, man vill ju ha en sjysst chef, trevliga arbetskamrater och lite klirr i kassan. Tänk om man kommer dit och blir ut-tittad och dom beter sig som gamar runt en död zebra. Dom vill bara äta upp en (och inte på det erotiska sättet) och vill slita en i stycken (kan nog inte ses på ett erotiskt sätt). Man vill aldrig vara den döda zebran. Suger ju en hel del. Men men, jag är nog inte så svår att tycka om om man väl försr. Är snäll, trevlig och rolig, oftast... Men efter jobbet får jag iaf dra hem till Bengan och mysa lite:) Då hennes grannar tror att vi utför sexuella experiment när allt vi gör är att massera varandra och gör konstiga läten så blir dte nog en lugn kväll med film och massa snack.

Nåja, igår var det fotboll hos Anders, blev alkoholfritt för mig men de andra drack rätt friskt:P Lina briljerade med att veta att en inglasad balkong kallas för pensionärskuvös och Emma visste inte vem Jimi Hendrix var. Man lär sig något nytt varje dag. ^^

Nu ska jag göra mig iordning
Hejsvejs!

 

Inte något vettigt alls

Fan, nu har mitt internet börjat fucka upp sig igen. Hackigt som fan och segare än jesus. Börjar fundera på att byta internet på nåt jävla sätt. För övrigt regnar det, är gråare än jesus och falukorven kostade nada på maxi idag. Jag har slagit i min stortå i bordsbenet och det känns inte så jävla skönt. ikväll är det fotboll och och falukorv till middag.

Apropå ingenting så hade jag ett "plötsligt händer det"-moment idag på maxi. Aslång kö och plötsligt öppnar en kassa till och jag hamnar först i kön:) Först vunnit 10 kr på en tialott och nu detta. Känner hur jag snart vinner drömvinsten på 111 miljoner. Då bjuder jag på varmkorv och läsk.
Ett annat "plötsligt händer det"-moment var att när jag gick hem från Emma igår började det ösregna ännu mer när jag var halvvägs hem. Detta var inte lika kul.

Nu ska jag skriva klart låten jag startat på så fram med gitarren och kicka ass!


Play on! Hejsvejs!

Boomerang och vårtsvin

Gör: kollar på jackass och pratar skit på msn
Har: chillat med Lina och Emma hela dagen, 8 timmar vänner-avsnitt tär på kroppen.
Kommer: somna så fort min övertrötthet lagt sig, vilket är ganska snart.
Vill: ****** ****** ** ****** ****
Ska: Chilla som fan imon med
Tror: att jag aldrig kommer hitta en bra kille för mig
Kanske: Borde tänka på vad jag gör
Hatar: jamba-reklamerna mer än någonsin och att jag slänger ur mig vissa saker.
Älskar: Just nu, helt ärligt: Britney Spears och skatteåterbäring.
Förstår: innebörden av låten "Bä bä vita lamm", helkdagsrock åt far och söndagskjol åt mor, det är sånt man kan göra av ullen! Nej, jag fatta inte detta innan!

Snuffs på er alla!
hejsvejs!

En god morgon

Vaknade utvilad efter att ha drömt att Liseberg brunnit ner och ett brudpar i lila kostymer skulel gifta sig, men dte blev bråk om uppmärksamheten mellan dem båda. sen skulle jag åka ner i marken och skjuta aliens men fastna i hissen med en av dem och dog inte.
Ajja, frukost och kaffe nu, sedan blir det lite träning, kanske en joggingrunda och absolut kafferep med Lina. Nu var det längesen så nu får dte allt bli av:)

Usch, vill så sjukt gärna ha någon nu, en pojkvän. Saknar närheten och att ha någon som blir ens bästa vän som man delar allt med, älskar och kanske ett nyp i det gröna.

Spelas just nu:
Prodigy - No good (start the dance)


Hejsvejs!


My own personal brand of heroin

Japp, har varit för trött för atrt ens blogga de närmaste dagarna. Har varit aningen förvirrad, dock säker på en sak, vilket irriterar mig nåt vansinnigt. Varför ska jag tycka om honom, av alla människor på denna jord?! Varför han? Det är ju helt kört ändå, men ändå vill jag ha honom. Han får mig att bygga upp vissa hopp, men han kan lika lätt ta bort det, genom en kommentar eller ingen kommentar. Måste lyckas glömma honom men kan inte sluta tänka på honom. Senaste 2 dagarna har jag verkligen saknat honom. Nåt så vansinnigt mycket. Saknar allt med honom. Men borde inte. Är iofs rätt mycket man inte borde men gör ändå.


En sak jag inte borde och faktiskt int gör är att dricka alkohol. Inte druckit alkohol på en vecka nu (tror inte det har hänt på hur länge som helst). Känns hur skönt som helst och blir ingen alkohol på 2 veckor till, inte förrän midsommar men har tankar på att vara nykter då också. Rädd att få lite snefylla när han är där och kanske får för sig att dra hem någon eller dylikt. Ramla baklänges och slå i huvet är inget jag tänkt göra igen heller. Känns lite som rehab just nu. Få lite klarhet i livet och känna sig nyttigare än vanligt.

Ikväll blir det att bjuda Bengan på middag hos mig och sedan aknske Klara och Lina kommer förbi hoppas jag. Tänkte ha lite tjejkväll men får se.

Saknar gamla goda tiden








Hejsvejs!

"Lolita är ett sånt där jävla fnasknamn!"

Gaah, svartsjuka är nog den värsta känslan man kan känna.
 
Målade bengans hall igår, solat så jag ser ut som en neger och ska tvätta idag. De första två sakerna var roliga, den sistnämnda, not so much. Huvudet mår bättre, bulan har nog minskat lite men sova på rygg, nej tack! Huvuvdvärken har minskat en hel del, men som jag lovat, ingen alkohol innan midsommar. Detta trodde itne min mamma var möjligt då hon istället skratta mig rakt in i örat (i telefon alltså, annars rakt upp i ansiktet) och sa bara "Säkert!". Hon kan slänga ur sig roliga saker ibland, "Lolita är ett sånt där jävla fnasknamn!" Älskar min mamma:P

Dagens bild

Samsungs Matrix-phone. Så jävla ful!

Asså, får 310.000 kr hade jag gärna köpt den. Sjuk bling bling! Meeen, inte riktigt min stil...

Äh fan, orkar inte blogga så jälva mycket nu för tiden. Det får komma som det kommer.
Hejsvejs!


wohoo

Jag har en irriterad, antagligen arg, anonym läsare. Gillar vi:P Kul att man tar sig tid att kommentera också. Sen vad innehållet är, det är mindre viktigt. Men rätt åt mig, jo självklart, kan ju itne skälla på någon annan så:)

Blev en lugn och skön dag på stranden idag med Bengan. Bränt ansiktet, börstet och axlarna. Nu blir det att sova en stund och sedan får vi se vad man orkar typ.
Konstigt nog är jag rastlös men samtidigt för trött för att göra något. Men vill ju göra något. Hmm krångligt det här.

Äh, har inget mer å skriva nu för tillfället. Rätt oviktigt inlägg faktiskt.
Hejsvejs!

RSS 2.0