Familjekärlek!

image103
image104
image105
image106

Aiya Napa!

Jag längtar! Igår bokade Emma, Therese, Emma och jag resan den 25 juli till Ayia Napa!=) Blir en sjuhelvetes partyresa. Kommer man hem lagom till nollningen åxå som blir apkul!

Igår kväll firades även bokningen först hemma hos Therese, sen bowlades det med klassen (t.o.m Henrik var med^^) och sen drog jag till Alexandra men där var det stopp. Hade inte ätit någonting och tre 7.0:or på det är ingen bra kombination! Vinglade hem vid 9 typ men fick sällskap av Tobbe i telefonen hela vägen. Nästa stopp blir att träffa Therese ikväll och käka tacos. Sen e d ju stabhelgen så blir la en hel del festande då med. Min kropp börjar bli lite trött nu faktiskt. Trodde inte den dagen skulle komma. Men men, jag äter nyttigt och tränar så jag e nöjd iaf=)

Här e lite bilder från igår:)
image100
image101
image102
Aiya Napa-töserna:)

Hejsvejs!

Så glad!:)

Nu börjar studentlivet kännas riktigt underbart! Jag trodde itne det skulle bli så lätt men det går jättebra att umgås med alla i klassen, dom e jättetrevliga och vi har skitskoj! Jag har verkligen på bara någon månad fått så sjukt bra kontakt med alla. Det värmer. Det värmer så mycket så att det blir Aya Napa i augusti med bl. a Therese och Emma. Sen har vi ju Nollningen i augusti också som jag längtar till, och ion blir det bowling med klassen och lite förfest hos Therese. Stabhelg till helgen, klassfest/förfest hos mig nästa onsdag med massa folk. Ser fram emot allting det närmaste!

Nä, fan jag trivs som fisken utan cykel i Halmstad (jag har ju faktiskt ingen cykel i Halmstad så jag kan gott och väl vara fisken i detta sammanhang).

Erica gillar människor nu, hon gillar: (ingen rangordning)
Sillan
Frida
Elin
Linda
Therese
Emma
Jim
Julia
Johanna
Daniel
Tobbe
Nicole
Sara
Emma
Jonas
Hiller
och mängder med fler! <3

Men det finns en som jag itne gillar alls men det tar vi inte upp i detta glada inlägg!

Oh, jag är verkligen lycklig! Äntligen!!!

Dagens bild

image99


Idag blir det en annorlunda avslutning...
Puss puss!


Gott nytt hår!

Weeii! äntligen nya extensions och jag e helönöjd, lockigt och mörkt hår=)

Vissa människor tycker jag e konstig som vill ha extensions coh att jag lägger mycket pengar på det. Min förklaring på detta är följande:

Du kan ha kläder du trivs i, vara nöjd med din kropp och vara finn-fri men utan en frisyr som jag är nöjd med spelar de andra ingen roll. Jag blir aldrig nöjd då iaf. Därför, jag har hellre hår jag är nöjd med och lever lite snålt i en månad än att vara missnöjd konstant. Så, var det en liten förklaring?=)

Nu till viktigare saker, singellivet vs förhållande. Jag trivs för första gången med att vara singel, alla bitar ligger på plats och pojkvänsbiten är överflödig. Det sköna är att man kan göra vad man vill, hur som helst och tidsmässigt så hade en pojkvän itne fått mycket tid och hade han fått tid så hade skolan och annat jag vill göra fått lida. Men nu till det negativa, saknaden av mys, kärlek, sova med någon, laga middagar och kyssas, få uppvakta någon med presenter nu och då, få komplimanger, ligga i knät på honom och känna när han stryker en i håret och man somnar sådär skönt. Ja, det finns mycket man saknar med det. Men ä'n så länge har jag inte hittat någon person som jag vill göra allt detta med, ingen som jag vill bli kär i. Vill iofs inte bli kär alls, man blir så ledsen och förvirrad. Dessutom litar jag inte längre på den andres kärlek. Ena dagen är allt underbart och man får höra hur bra allt är, hur mycket han älskar en, nästa dag blir man dumpad och lämnad för en anledning man inte ens får höra utan gissa sig till. Sen står man där igen ensam med hjärtat i småbitar.

Är det bara jag som tänker så?

Dagens bild
image98
Mitt nya hår:)

Ha dte bra allesammans!
Hejsvejs!


Ex-påverkan

Ja, alltså, alla ens ex har på något sätt påverkat än och senaste tiden har jag kommit på en sak som påverkat mig, aningen negativt. Jag är rädd för att bli kär och hamna i ett förhållande. Besvikelse efter besvikelse, både från min sida och den andres sida. Hur vet man någonsin när något är bra längre i ett förhållande? Min svartsjuka har blivit mindre, praktiskt taget försvunnit och den har nog funnits där p.g.a mitt dåliga självförtroende(inte så konstigt, tycker jag). Men eftersom svartsjukan har tagits hand om så kan även självförtroendet göra det. Jag är hoppfull=) Jag har redan nu kommit en lång bit på väg. Det som tyvärr ger tillbaka osäkerheten är lögner och andra osanningar. Det suger...
(detta ex-inlägg är inte riktat till någon speciell så ingen speciell behöver ta åt sig)

Anyway, idag var hela familjen på stadium och shoppade. Dessa citat älskar jag mest av allt: "Vi ska shoppa imon, vill ni HA något så får ni följa med." Kan det bli bättre?? Fick ett par jeans, en jättesöt rosa t-shirt och ett par skor. Jag e helnöjd;) Ikväll blir det melodifestivalen och tacos med Frida:) Ska bli supermysigt. måste nog duscha innan dock. Det e jobbigt och astrist! Imon blir det hemma hela dagen med familjen och äta söndagmiddag och sova länge. Lösa några hundratals korsord blir det nog åxå^^

Remember, lyssna på Jason Mraz - I´m yours. I love it!!

Dagens bild
image96

(mina nya skor)

Hejsvejs!

Besegrat mina demoner

Äntligen har jag blivit mer ekonomisk, tänkt en månad framåt i ekonomiska syften. Räknat ut, sparat och betalat viktiga saker.  Kommer ligga på mycket plus nästa mänad trots en jättesen skitjobbig faktura från CDON som jag tydligen inte hade betalt. har itn ens fått någon faktura innan... Betalar alltid med VISA-kortet med en gång. men det sög iaf att få 50 kr extra avgift å bajs*gaah*

Har inga ovänner längre, en skön känsla.

Roligt att många fler har börjat blogga:) Definitivt läsvärd läsning! Tackar jag för*

För övrigt så har jag äntligen tagit itu med allt tråkigt och jbbigt jag skulle göra, ringt CSN och fått allt utklarat, polisanmält min cykel, börjat skriva ner saker i almanackan igen (glömmer mycket annars märker jag) och fått den där jävla gamla fakturan jag itne ens kommer ihåg betald.

Om någon kan svaret på denna frågan så får den personen en stor kram av mig!!

"På vilket sätt använder Mills rollbegreppet för att studera kopplingen mellan person och institution? Ge exempel från någon institutionell ordning i det senmoderna samhället, t ex. ekonomisk, politisk eller religiös ordning."

I need help!


Oh, nu är det KoRn på teve med akustisk version av Radiohead - Creep.

Hejsvejs!


Laddad!

E sjukt laddad för 5 mars. Ska äntligen ha och planera en kursfest hos mig. Blir de i kursen som vill komma och bål, utklädningstema (troligen skoluniformer, verkade vara ett uppskattat tema) och kåren senare på kvällen:) Kommer bli så sjukt skoj!

Känns skoj att klassen har börjat göra mer för att lära känna varandra:)

image95
Emma och Emma som är sergant och general i SPP och Evelina är med i SUP:s stab.

Hejsvejs!

Grejer på gång

 Jao det är en hel del men roligt kommer det säkert bli=D

  • 21 februari: Till Göteborg och fira Sillans födelsedag, alla tentor är klara.
  • 23 februari: Träffa Frida och kolla på melodifestivalen
  • 25 februari: Göra hårförlägning och åka tillbaka till Halmstad
  • 27 februari: Bowling kl 19.00 med kurspolarna och sedan till kåren
  • 29 februari - 2 mars: Till Tylebäck med Emma och Emma + alla andra staber. Blir att festa gärnet och ha stabmöten.
  • 5 mars: Förfest/klassfest hos mig för kursarna. Blir kåren senare
  • 16 mars: Pappa fyller år, troligtvis i Göteborg då.

Nu är 2 och en halv tenta klar. Kommer bli att göra den sista imon och en halva till ikväll. Det e tråkigare än Jesus men men, måste ju göras.

Hejsvejs!


Drömmarna de senaste nätterna

Ja, sömnen har varit tung men drömt helt sjuka saker. Tänkte skriva ner lite av det jag kommer ihåg från gårdagens drömmar.

Inatt drömde jag att jag var i ett cirkustält typ där bland annat slipknot och less than jake skulle spela live. Vi sitter i publiken, jag och två till (kommer inte ihåg vilka) och plötsligt kommer steve-o från jackass och börjar brottas med alla. Han somnar sedan med huvudet i en kakburk  som ligger i mitt knä. Då blir jag jätteförbannad på de andra i publiken som fått tag i en filt han legat på och en tröja han haft på sig. Så där ligger steve-o med huvudet i i en kakburk i mitt knä. Även någon från Slipknot kommer uppspringade i publiken och drar loss ett sjujävla gitarrsolo... 
Udda?

Natten innan var lite mer av en mardröm. Jonas och jag och någon gammal gbbe var ute och cyklade. Jonas råkade cykla ner i en myr typ och fick en massa sår på sig. Arg som fan gick han upp ur myren och plötsligt skulle vi kolla på film där man fick se hur människor straffades. Vissa fick brinnande napalm på sig och skulle sedan slåss mot varandra. Dom använde andra lik för att slåss med och sjukt äckligt var det. Efter det handlade filmen om hur en orkester stor och spelade blåsinstrument och pl-ötsligt duckade dem längst fram för att de bakom kunde skjuta pilar ur sina jättelånga trumpeter mot folk som stor längre bort. De fick massa spjut i sig och dog väldigt äcligt. Sen vaknade jag.

Jag tycker om att drömma men inte den senasre drömmen. Steve-o däremot va rätt rolig att drömma om^^ Nu har jag drömt om både steve-o och att jag var tillsammans med Bam Margera. När kommer jag drömma om Johnny Knoxville?

En annan läskig sak var att jag satt lungt och skrev på min hemtenta idag när det plötsligt hänger en spindel framför mig i en liten tråd. Erica skjuter bak stolen så jag slår ner gitarren på golvet och pulsen går upp i ca 220. Nu är spindeln dock mosad och otroligt utsmetad över skrivbordslampan=) Jag överlevde efter det Robban visade om spindelbett... Thnx dude!^^

Dagens bild

image94
Hejsvejs!


Hur orkar man?

Det har nu gått en vecka sedan händelsen och jag har funderat mycket kring själva grejen. Jag har vid tillfällen försökt se ifall jag har gjort något fel, granskat mig själv och händelsen. Jag må låta självgod när jag säger detta men jag har inte gjort något fel. Kan inte komma på någonting själv och ingen annan heller. Jag känner att jag måste få skriva ut mina känslor om detta med vänskap och hur den fungerar och hur det ska tas hand om (på ett ungefär).

Alla snackar om att om det är tiktig vänskap kan man snacka om vad som helst och ta upp vad som helst. Man ska kunna diskutera igenom problemet och hitta en lösning och hittar man ingen sådan så kan man diskutera ifall man bara ska lämna den grejen eller gå skilda vägar. Men ni fattar, en vänskap ska hålla för ärlighet! Säga vad man tycker och ta diskussionen och sedan hitta någon lösning. Detta verkar vara en slags kodex för vänskap, enligt de flesta. Att vänskapen ska vara ärlig, det tycker nog alla. Hur kommer det sig då att (och nu risk fölr att låta väääldigt överdrivande men okej, ni som är undantag vet om vilka ni är) varje gång, av de få gånger det händer, jag säger ärligt vad jag tycker om något stör mig eller har gjort mig ledsen får en utskällning och en bruten vänskap med en gång eller ett "Jo, men det är okej, jag ska tänka på det, inga aggressioner" men sedan får höra skitsnack och vänskapen är kaputt?
Kan även tillägga att jag aldrig, ALDRIG skriker på folk eller blir väldigt arg, jag säger lugnt och stilla att jag itne är arg men lite besviken/ledsen. Visst, det kan betyda att dessa f.d. vänner man haft inte varit riktiga vänner eller att det itne var "menat" (med risk för att låta töntig) men kan människor itne bita ihop och välja sina krig. DET ÄR JU INGA STORA GREJER. Dessa gånger det hänt (alla typ) har det blivit ett helt sjujävla hönshus av en fjäder, knappt en fjäder ens från början. Hur orkar man lägga så mycket energi på något så litet och egentligen oviktigt.

Självklart gillar ingen att få kritik men de gånger jag fått kritik har det svidit men jag har ändå kunnat säga, och sedan följt det, att jag ska försöka tänka på det, förbättra mig. Och om jag inte kan förstå själva kritiken så säger man att "okej, jag håller itne riktigt med men för vår skull ska jag tänka på det." Hellre en vänskap med ärlighet än ytlig jävla vänskap som inte pallar någonting. Utifrån detta kan jag märka att den vänskap som har tålt mest konfrontationer och diskussioner oftast är den starkaste vänskapen i de "goda" tiderna.

All aggression emot att man försöker bibehålla en vänskap genom ärlighet har gjort att jag knappt vågar ta upp saker längre. Det förvärrar ju tydligen allting. Man får välja, vara ärlig och få en utskällning för att man försöker rädda vänskapen eller itne säga någonting och låta aggressionen växa på insidan tills det går åt helvete iaf. 
Jag kan faktiskt, med en viss heder, säga att jag försöker ta mig mod till att vara ärlig och berätta vad jag känner och vill att vänskap ska vara ärlig och även klara vissa hinder.

Kan man inte ta kritik från en bästa vän ska man inte säga att ärlighet är viktigt i vänskap. Dubbelmoral, kräks....

Ajja jag älskar iaf mina riktigta vänner, de som jag har övervunnit hinder med, som stöttar en när man har tagit kraft till att vara ärlig och även kritisk. Ni är riktiga vänner!

Ni andra kan la egentligen mest... dra åt helvete

Dagens bild
image93
Hejsvejs!

En ny era

Erica har lyckats övervinna sin lathet en aning. Plugget har faktiskt blivit mer inspirerande och engagerande. Grupparbetet imon kommer bli askul. Måste bara läsa lite mer tror jag. Men bara liiite^^

Helgen var superskoj! Frida kom till Halmstad på lördagen och vi handlade lite öl och cider och vin, handlade käk till kvällen, lagade tacos, kolla melodifestivalen och drack ännu mer ute. Vi mådde ändå bra när vi vaknade dagen efter. Söndagen var dock lite seg men med vänner på teven e man alltid pigg.

Imon är det onsdag, blir att träffa Frida och Alexandra och kanske några från klassen hos mig och förfesta, sen kåren. Ska bli skoj som fan. Dock lite stressigt från skolan - hem - duscha - byta om - städa. har ca 1 timme på mig. Men men, jag e alltid klar först när man e fler som gör sig i ordning^^

1. Nu har äntligen allting från förra terminen kommit in, blivit registrerat och jag har fått pengar från CSN.
2. Jag har tappat nästan 4 cm runt varje lår och 5 cm runt stussen. Så länge jag blir mindre är vikten oviktig (Nästan en ordvits...)
3. mitt kärleksliv går precis åt det håll jag vill. Ingen pojkvän och inga känslor för någon. Ingen tid till sånt, inte ens sugen på det. Bara sex... ^^
4. Jag ska bli mer social nu. Jag ska lära mig att inte döma folk på förhand och börja umgås med folk i kursen. Ska ju trots allt umgås hela sommaren under nollningen med många av dem.

Hade ju så gärna hängt med på K-1 men B-uppsatsen ska vara klar då! Vill ju ta en rolig roadtrip med Frida, Hiller, Robban, Maria och Daniel. Ajja, får la ta det nästa år. Ville ju åka meeeed!!:( Hoppas ni får det jättekul iaf, flickor och pojkar! :D

Dagens bild

image90
image91
image92



Hejsvejs!


Uppdatering av livet

Hänt en hel del sen senaste inlägget publicerades. Jag har bland annat fått 39 graders feber och orkar itne röra mig, hostar slem konstant och andas med en näsborre. Blir till att sova och vila fram till lördag då d e melodifestivalen med Frida på besök. Ska bli väldigt skoj=)

Va på KoRn i scandinavium i fredags. Jävlar, va grymt! Korn ska ses live, en helt ny upplevelse!  Hade en asskön ölkväll med Frida, Frida och Maria. Lite sticky och gigantiska öl innan på Bishop´s arm. Träffade Linda på söndagen oh visade henne runt i intressanta Mölndal. Hoppas du kommer ihåg lite iaf^^

Alla mina delkurser har blivit registrerade, så ska ringa till CSN så fixar sig pengarna. En mycket stor lättnad!

Oh God! Nu svider det i ögonen och aningen yr så ska bosätta mig i soffan igen och kolla på nån film. Fan vilket tråkigt blogginlägg. Ajja shit happens!

Hejsvejs!

RSS 2.0