Hur fan tänkte han??

Såg precis den mest äckliga, otrevliga, sjuka och mest brutala film jag någonsin sett. Visst., jag brukar gilla våldsamma filmer men inte som denna. Den franska filmen Irreversible är snyggt och artistiskt filmad men är rent ut sagt jobbig att titta på. Sjävla storyn är lite konstigt romantisk på ett sätt, själva hjälte-grejen.
Den handlar om en kille vars flickvän (Monica Belluci) blir brutalt våldtagen och misshandlad och hamnar i koma. När pojkvännen får redan på det svär han att han ska hämnas. Han börjar leta efter våldtäktsmannen och låt säga att han hittar mycket skit på vägen.
Inte nog med att man får se hela våldtäkten som är så brutal att man inte ens klarar av att kolla och känner ett visst illamående. Dessutom får man se hur en kille slår ihjäl en annan kille med en brandsläckare rätt i ansiktet, mycket bildligt och synligt. T.o.m Hostel verkar som rena barnfilmen jämfört med Irreversible. Hostel känns så sjukt overklig medan Irreversible känns verklig och något som tyvärr skulle kunna hända. Våldtäkter är ju inte direkt ovanliga i dagens samhälle.

Hur fan tänker en regissör när han producerar en film som denna? Är det en sexuellt störd dröm eller ett försök att lyckas göra mest makabra filmen för filmfestivalen i Cannes (Ja, filmen visades i Cannes, om det nu stavas så)?
Nu kanske folk blir jätteintresserade av att ladda ner och kolla på den. Detta är inget filmtips för tro mig, den är störd och sjukt otäck. Inte ens ett nöje att kolla på film.

Det sjukaste är att jag såg den censurerade versionen, hur fan är den då när den är uncut??

Dagens bild

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0