Utvilad och nykter

Har haft några extremt sköna dagar i Mölndal i helgen. Åkte upp i fredags och träffade Frida, Jennie och Elin och några andra på en krogrunda till diamond dogs, Rubinen och Trädgårn. Var sjutk skoj att träffa mina partypinglor igen:) Lördage åkte familjen till Kungsmässan och shoppade kläder. Köpte ett par converse för 300 spänn! Det kallar jag fynd. På kvällen var det fotboll på Avenyn med Frida och Jennie. Shit, vilken stämning asså! Vilken glädje när Sverige la mål men vilken besvikelse när Spanien lägger in den sista minuten! Stämningen sjönk rätt rejält då, minst sagt!
Söndags var det en mysig hemmadag med familjen med grillning och chill som fan. Åkte till Elin och spelade Wii, kolla fotbollen, the contender och lite annat manligt beteende. Självklart bärs till denna underbart manliga kväll (trots att vi enbart var fyra tjejer, fem om man räknar med Leia)
Åker tillbaka till Halmstad imorgon (tisdag) vid 17.00 så då blir det att chilla som fan hemma och ut och skejta med Emma. Kick ass vad vi kommer slå oss!


Nåja, en skön helg som itne innehållet så jättemycket alkohol men mycket chillande. Snart midsommar så man får la spara sig till då.

Fan va flyt man har då, en gratis mp3-splare av Jonas och hämta en cykel i Haverdal i veckan (Gratis). Inga onödiga utgifter där inte!!

Story of the year - Sidewalks (acoustic)! LADDA NER!!
Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0