Gör din egen melodifestival

Hur man sätter ihop en melodifestival
Man börjar med att ringa till gamla tidigare deltagare såsom Carola, Lilli och Sussie, Alcazar, Shirley Clamp och sjävklart Magnus Karlsson. De har vana, homosexualiteten och Aftonbladets stöd. Sen slänger du in några nya, unga stjärnskott, såsom Amy Diamond, Cookies and beans och lite gamla Idol-deltagare.

Sedan är det dags för själva melodin, Ingredienser: En femårings hjärna, Pling Forsmsn och penna och papper.

Kläderna och stylingen är mycket viktig i melodifestivalen. Där behövs 10 klädesombyten till programledaren, små korta klänningar med så mycket glitter som möjligt, julgransattiraljer och självklart hårvolym-mousse.

Sedan har vi övriga tillhörigheter: En vindmaskin, en gapig och barnslig komiker från parlamentet som pratar med dialekt som drar schlagerskämt, en programledare som driver med sig själv men får ingen uppskattning, journalister från nöjesbilagorna på kvällspressen som kan skriva om hur programledaren två år innan melodifestivalen talat ut om sin homofobi. och självklart, pricken över i:et, grädden på moset, ketchupen på korven, några dansare från Rinkebys kulturteater som danasar runt i några ballonger och med sidenband till underhållningen emellan.

Glöm inte att alltid ha runda soffor i green room!

Vipps! så har vi oss en melodifestival.
Tragiskt ändå...
Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0