Revenge of the thumbs

Tänkte köra vidare på tummarna, med lite tema-ändringar. Denna onsdag blir det tema Teve!
Tummen upp för?
1. Killen som hör dragspelsmusik precis innan han får orgasm. Fortfarande det roligaste jag sett på länge. Mtv, duktigt!
2. Tv3:s programtablå mellan kl 16 och 18. Bra och spänande program som du itne lär dig någonting av. Precis som det ska vara:)
3. Att det finns en liten prick, nästan som blinkskrift på min tevekontroll så när det är mörkt vet jag vart knapparna sitter. En mycket stor hjälp!
4. Måste bara ge en tummen upp för Telenors nya reklam i Saudi Arabien. "Do you have facebook?" Bra avslutning på en dålig reklam

Tummen ner för:
1. Stör mig nåt vansinnigt på basirvon-reklamen (eller vad det nu heter) där killen först går till apoteket eller nåt ställe, får basirvon i en kork, blir matad av apotekaren och sedan det värsta. Det står en saxonist och väntar tills han druckit upp för att sedan spela en ful jävla truddilutt för honom. Och en annan av de värsta sakerna, pojken diggar till det. Hur fasiken tänkte dom?
2. Kanal 5 och TV3:s jobbiga engelska dokumentärer som ska handla om konstiga människor som föddes med 3 snoppar eller tycker om att äta stortår med chokladsås. Desto sjukare desto bättre, men så sjukt dåligt program!
3. När man är på super bra humör och det visas "varje timme dör 500 000 barn, du har ett val, gör något eller så gör du ingenting" på teve. Vadå dra ner humöret? När de dessutom använder Mikael Pehrsbrandt som stirrar in i din själ och säger det, kan någon säga emot? Man blir både livrädd men samtidigt lite smått tänd. (förutom på jeans-jackan han har på sig)

Gaah, har suttit på bibblan och pluggat hela dagen och börjat på retet men enbart tänkt på en enda sak: Snus!
Jag vill ha snus, snusa, lukta på snus, känna snusdosan! Gah, har inte snusat på 2 dagar nu. börjar tyvärr kännas av. men men, kanske dags att sluta då.

Anyway, har iaf lyckats skriva klart nästan två frågor, vilket känns väldigt skönt. Då blir jag klar med allt imorgon och kan ha en lugn och skön helg med melodifestivalen och middag med Emma, och lite träning och promenader. Ska bli riktigt skönt med en vit vecka faktiskt=)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0