God morgon?

Nu är det nog fjärde morgonen och sjätte kvällen jag somnar till och vaknar av en jävla granne som spelar "All I have to do is dream". Jag hatar den! Vaknade till lite skönt vid halv 11 idag o0ch ska precis somna om. Nä, för då vräker den jävla låten igång. Gaaah, håll käften! Skriker ut i rummet av frustration och kunde inte somna om. Skit i det då, jävla rövhög!

Dagens tumme ska ju som nämnt i tidigare inlägg vara one night stands.
Tummen upp för:
1. man är singel och trivs med det, men alla har behov. Sexet blir en chansning, man köper grisen i säcken men man kan få en riktig jävla jackpott.
2. Man kan ställa krav, vill man göra något speciellt, säger man det. Om det skulle bli pinsamt elelr jobbigt, skit samma. du ska inte träffa honom/henne mer efter den natten iaf.
3. Du har rätt att köra ut honom/henne på morgonen utan några funderingar på ifall man måste ringa, är han/hon kär i en?

Tummen ner för:
1. Den lille vännen som har hälsat på de flesta studenter (iaf i Halmstad), klamydian. Dock finns ett tips för att stoppa detta, kondom! obekvämt för killen men satan va den hjälper iaf. Slipper man lite av ångesten dagen efter.
2. Oftast utförs One night stands på fyllan vilket gör dig mindre kapabel till att bedöma om den du drar hem faktiskt ser bra ut, eller om du verkligen får fem i 3-ragget. Dessutom har båda svårt att prestera bra när alkohol är inblandat i bilden.
3. När killen/tjejen inte vill gå på morgonen, utan envisas med att de ska sova länge, ligga kvar och prata. Egentligen vill man bara få ut dom och lägga sig själv i sängen och få bort baksmällan.

Idag blir det iaf plugga den sista halva sidan, gå promenad, systemet och sedan en skön vinkväll med Emma, Therese och Mirre.
Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0