Erica avslöjar

Efter ca två år på högskolan i Halmstad har äntligen Erica Delle lyckats göra klart den ena av de två kompletteringar hon haft från förra året. Erica är nu redo att bli registrerad efter många om och men och hon säger i en intervju: "Jag hoppas att Henrik är sjukt snabb på att rätta nu."

På en föreläsning med Åsa Lilja på högskolan i Halmstad har Erica haft oturen att inte bli registrerad och får inte göra de labbrapporter som skall göras för att avsluta kursen. Efter ett samtal med administrationen på HOS-sektionen har Hon nu fått svaret att prata med Henrik stenberg, professor i socialpsykologi. Som vanligt är Henrik, liksom alla andra föreläsare på högskolan, omöjliga att nå. Efter ett nedslående besked om denna icke-registrering och att inte få examinera i organisationspsykologi har Erica nu tentat av Erich fromm-hemtentamen och mailat in. Erica säger att detta känns otroligt skönt även om hon inte vet om den blir godkänd. Hon har nu planer på att gå till Harrys ikväll med Emma Andersson och äta kycklingvingar och sedan gå på nya X-Men-filmen. Några öl ska hon även kunna få ner innan filmen också, säger hon.



Andra planer för veckan är plugga, plugga, plugga och sedan till Göteborg på fredag för att umgås med familjen och träffa polarna, någon trevlig utekväll och sedan hem till Halmstad på söndag eller måndag.

Ska lyckas skriva:
Vargmannen-fallet 2 /3 sidor skrivna
Essärskrivning psykoanalys 0/5 sidor skrivna
Vetenskapsteorihemtenta 0/3 sidor skrivna
Labbrapport 1 Ingenting gjort än
Labbrapport 2 Ingenting gjort än
Labbrapport 3 Ingenting gjort än
Labbrapport 4 Ingenting gjort än
Hemtentamen Ingenting gjort än

Skulle haft min klon nu. Då hade det gått undan. Dock hade klonen inte haft den kognitiva förmågan än då hon inte lärt sig allt jag lärt mig. Skulle nog försvåta skiten...
Jätteskoj, om man gillar att skriva, annars suger det EP (elefantpung)
Pinsamt,. glömde precis hur elefant stavas...

Såg nu en mycket ful sak: Särskrivning

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0