I huvudet på Erica Delle

Just nu är Erica aningen förvirrad. Eller hon är itne förvirrad över sig själv men över situationen. Alla säger till henne: "Berätta det" men hur ska man våga det. Det kan gå åt två håll, Erica blir överlycklig eller åt helvete rent ut sagt. Tyvärr tror jag mer på det senare alternativet. Men ändå, man måste veta var man är på väg, vad som händer, var man står. Erica blir bara mer och mer orolig över situationen och vill så gärna att det ska gå bra. Får förhoppningsvis berätta det imon vid ett passande tillfälle.

Annars har Erica idag varit i skolan och pluggat, fått skrivet 1,5/3 sidor som ska in imon men hade totalt glömt bort redovisningen imon. Så hon sitter nu och pluggar vidare för att kunna förklara och beskriva allting bra. Tyvärr så kan Erica inte tänka på annat än en viss person. Tankarna går åt olika håll men har samma mål.
Men blev iaf en trevlig inomhusgrillning hos Erica med Emma, Lina, Louise, PG och Malin efter stormötet. Erica tackar också Femman som ringde och hånskrattade över att det började regna precis när vi skulle tända grillen. tackar vi hjärtligt för.

Fan, vill inte ha känslor...

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0