Youtube skapade förfesten

Ja nu sitter man hemma i Mölndal igen för att fira jul och vara allmänt nyttig. Har ju inte direkt sett fram emot julen, mest stök och bök utan gök då alla stressar upp sig för ingenting, bökar runnt i julhandeln och john är i Lund och jag är alldeles för långt därifrån! Men mnan får la se hur årets jul kommer se ut. Förhoppningsvis slipper man:
1. avsaknaden av köttbullar, förra året glömde farmor pannbiffarna så pappa rotade igenom hela frysen efter en 2 år gammal hamburgare som han höll på uppvärmning för enbart sin favoritdotter. Den blev dock sjuuuukt seg efter 2 timmars småstek. I år ska dte tydligen finnas köttbullar så vi får la se.
2. diskussionerna vid julbordet. En regel för att få komma på julbord hos familjen/släkten Delle är att inte ta upp följande ämnen att tala om,
a) Lärarnas semester
b) Journalister
c) Politik
(om detta inte skulle följas finns risk för utfrysning, snabbalkoholism bland de yngre och allmänt dålig stämning)
Detta brukar mer och mer undvikas (tack och lov) och nu blir dte några nubbar mindre till julbordet.

3. Sova i en gammal träsäng utan fjädrar. Fick dock precis reda på att  detta inte kan undvikas. Så blir en kort vistelse i Mölndal...

Nu till överskriften, youtube skapade förfesten. Sitter och har lunch med päronen och farsan har blivit lite av en Youtube-nörd. Han hade dock roliga klipp, norska helpdesk är alltid en upplyftare. Så youtube blev här en första faktor till förfesten innan julkorven ska ätas och den hårda träsängen ska sovas i. Förfest till tusen!!

Nu till dagens överraskning. Att SJ accelererar lika snabbt som pormaskar så fort det kommer lite nederbörd är ju ingen överraskning, men Swebus kan fan göra bra ifrån sig. Bara 5 minuter sen till Halmstad, får ett helt eget säte för mig själv, stannar för enkelhetens skull vid Lisebergsstationen så matchar min buss perfekt och vann ungeför 1 timme restid. Helt underbart! Applåd till Swebus express!

Nu ska det degas och torkas kryddburkar.
So long suckers!

P.S I love you 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0