TV kan suga hårt, riktigt hårt

Dagens ämne att diskutera (eller snarare såga) är tv-utbudet på olika kanaler. Vi börjar med att klaga på allas vår favorit Färjan på Kanal 5
Det är ännu ett sätt att försöka ta något ointressant och göra det spännande. Det funkar inte! Att se tre raggare från Edsbyn som ska supa skallen av sig på en kryssning till Finland, som dessutom är det tråkigaste landet som finns (efter Ryussland) är inte intressant för fem öre. Kanal 5:s idé som "intriger" är att någon inte har fått napp eller att smirnoffspriten tar slut i taxfreeshopen. I don´t give a crap! Sen personalens "otroligt spännande" liv på båten. Färjan-Håkans försök att vara djup och stå och titta ut över havet och fundera över livet som singel funkar inte som bra tv. Han är ändå bara en medelålders bartender som var för gammal för att jobba på stureplanskrogarna och hamnar (ordvits) istället på färjan mellan Stockhol och Finland. Och hans hårda vardag, han m¨åste städa en utebar på däck. Oh jättespännande. "Och nu ska vi se om Jan-Ove ska hitta sin lunchlåda i kylskåpet. Ska han hinna märka den med markeringstejp innan de når hamnen?"

Här kan vi även slänga in ett annat försök till bra tv genom att visa folk på arbetsplatser, Stockholm - Arlanda på TV3.
Jaaa, vi filmar när svenskar ska åka på chartersemester till Mallorca och visar hur de märker en väska vid incheckningen. Och ojsan, säkerhetsvakten fiock ett alarm och att det pep på en handikappstoalett. Men gissa vad, falskt alarm! Och två ggr också. Kanske är en liga på gång... Jävla fittor. Och hur intressant är det att se hur VIP-avdelningen lägger upp frukten i fruktskålen i entrén till loungen? Och ännu mer spännande är när en resenär utan guldkort försöker komma in i loungen och blir tillsagd av en grinig pms-kärring med en flygplansmodell uppkörd där bak. Nä, släng skiten och börja om...

(Lägger in en snus och fortsätter...)
Sen har vi ju det nya som tydligen ska börja, Ullared. Holy fuck, nu får de ge sig! Nu ska man behöva lägga viktig tv-tid på att se hur svenska medelklassfamiljer handlar sloggi-trosor på Galne Gunnar. "Idag ska vi se när Agneta ska hitta ett plockepin-spel till sin 17-åriga dotter för att hålla henne borta från drogerna hennes 15 år äldre pojkvän köpt till henne för pengar dottern snott av Agneta som tvingas handla på Ullared".

Nästa nackskott går till alla jävla "hitta-den-rätte"-program. Ensam mamma säker, bonde söker fru, Mammas pojkar. Borde snarare heta "Ensam bonde söker mammas pojke". Ensamma stackare som tror att folk beter sig helt normalt med ett tv-team runt sig. Sen får aftonbladet något att fylla sina löpsedlar med, och skvallertidningarna kan gotta sig åt att bonde-hasse och agneta ska bryta upp eller föda ett kärleksbarn.

Känner mig nästan färdig med klagandet nu.
So long suckers! 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0