Schemat för klagomål

Ska för en gång skull börja med att vara lite trevlig. Kan dock inte intyga att jag kommer låta trevlig.
Veckans små händelser:
Plugga mer än Jesus en måndagkväll då dagen inte blev så jävla produktiv, förutom en ny hårfärg och sarkastiska kommentarer till Gurra. Fick några rätt hårda tillbaka dock.

Plugga hela dagen imon inför onsdagens seminarium vilket jag dock missar så får skriva en jväla komplettering till. Diskussion på 2 sidor om en fråga jag redan diskuterat. Nödvändigt men enkelt. Får iaf träffa Bengan på kvällen, lite kaffe, mys och massa babbel.

Det bästa av allt, cellprovstagning för livmoderscancer på onsdag. Jippie... Nervös som fan för resultat helt ärligt då jag inte är säker på att allt står rätt till där inne. Dessutom e d alltid lika jobbigt att gå till gynekologen. Vem vet, man kanske är gravid eller nån annan skit. Skoj för senaste ligget då:/
Efter den skiten e d föreläsning också. Jippie igen...

Förfest inför haloween-festen på Kåren. Troligtvis iaf, vette fan om jag orkar städa dagen efter. Brukar bli lite stökigt ibland. Men läser du detta så e du välkommen. Kanske iaf... Om du är snygg och har snopp så e du välkommen. Kille är också ett krav om du har snopp och ska hit.

Torsdag kan ni nog räkna ut vad som görs... Bakfullare än Jesus och en jävla fet-dag.
Fredag jobba på Bulls, alltid lika kul... Fulla jävlar ska anklaga en för fusk och säga elaka saker. Ajja stänger av dräggen isf.

Lördag blir iaf kul som fan, till Gbg och fira Frajdas födelsedag. Träffa alla polare hemifrån och ut på krogen. Hem på söndag och plugga lite på tåget om man orkar.

Var la inte så otrevligt skrivet?


Nu till bitterfittans lilla inlägg. Inte lika trevligt men dock så idiotiskt och sant.
Tänkte klaga på varuberg (blir aldrig tröttsamt), Nästa kund-skylten, kedjebrev och reklam.

Varubergen då, detta fenomen som man ser varenda jävla gång man går och handlar. Dessa jävlar lägger upp alla varor på varandra och pressar fram allt till kassörskan (för att inte generalisera, kassören nämns också). De tror att det ska gå fortare för att alla varor kommer fram till med en gång. Då sitter kassörskan där och måste försöka balansera när hon tar en vara så inte allt faller över henne och alla som står bakom i kön. Sen e dom så jävla dumma och lägger brödet underst så det mosas och sen ut som Bambis mamma efter hon skjutits i halsen med hagelbössa och sedan släpats efter en bil. Sen finns det de som ställer upp hela korgen på bandet, hur jävla smart är det? Ska kassörskan plocka upp varorna ur korgen själv? Tror knappast det står med i deras arbetsuppgifter. Jävla rövhål som tror att det går fortare. Det gör inte det!!

Sen har vi ju problemet med vems ansvar det är att lägga dit "nästa kund"-skylten. När man lagt upp sina varor I RAD, inte i berg, ska man visa att man iten har mer varor att lägga upp så lägg då dit den där jävla skylten om det finns nån. Så kan nästa pertson börja bygga sina jävla berg. Oftast måste man ju sträcka sig över det där jävla berget för att nå skylten och då faller väl hela jävla berget ihop över kassörskan eller mot mina varor så får jag betala kärringens sylta. Man avslutar sina varor med skylten, där med basta!

Läste min mail idag och fan va trött jag blir! Av 5 personer, folk jag itne ens vet vilka de är, får man nåt jävla kedjemail som man "måste" skicka vidare, annars får man 7 år olycka eller den gamla klassikern att om man skickar vidare så blir du kysst av den du älskar bla bla bla! Om man då inte älskar någon, blir det någon på krogen en fredagskväll som går fram och tvånglar upp dig och du ska vara tacksam? Jag svarar aldrig på skiten och har varken haft 7 års olycka, dött inom en vecka eller förlorat en närstående. Holy skit om allt skulle komma samma dag, snacka om skitdag. Varför skickar folk ens vidare såna saker? Är dom så jävla dumma att dom tror på det. Alltid någon jävla story om nån stackare som förlorat sin mamma, typ Bambi eller någon annan (inget ont mot de som förlorat sin mamma) eller att man måste skicka vidare ett mail för annars kommer Msn bli en betalservice. Hur fan ska MSN kunna bli betalservice bara för att jag itne skcikar iväg samma mail till 400 pers?
Jävla rövhattar som skickar kedjebrev.

Reklam, ja, vad ska man säga? Det suger iaf.
So long suckers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0